جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: جمعه 2 اسفند 1387 17:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
يه سوال داشتم.
تاپيك كلاس شطرنج جادويي كه توي قلعه ي هاگوارتز توسط كينگزلي شكلبوت زده شده،جز كلاساي هاگوارتزه؟اگه هست چرا تو انجمن هاگ نيست؟
اگه هم مربوط به هاگ نيست چرا تكليفو تدريسو اينا داره؟!

مرسي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ليسا تورپين در 1387/12/2 17:28:12
[b][color=0066FF] " تا دنیا دنیاست آبی مال ماست / ما قهرمانیم ج
ارسال شده در: جمعه 2 اسفند 1387 17:11
نمایش جزئیات
آفلاین
راستش رو بخوايد وقتي امتيازات آنيت رو ميخوندم پيش خودم گفتم صد در صد اعتراض خواهيم داشت چون امتيازات كم بود و خب هميشه چه به حق و چي بي حق به امتياز پايين اعتراض ميشه!

------------------
پيوز عزيز اين اعتراض ها جاش دفتر اساتيد هست.شما اونجا پست هايي كه به نظرت امتياز زياد و كم بهشون داده شده رو بگو تا من همونا رو بخونم و نظرمو بگم.چون نميتونم برم كل كلاسو يه بار ديگه بخونم كه!:D

در ضمن يه مقدار آروم تر..اگر اعتراض پيوز بي مورد باشه خب از گروهش امتياز كم ميشه آنيت عزيز..نياز به اينقدر عصبانيت نيست!

موفق باشيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 2 اسفند 1387 17:02
نمایش جزئیات
آفلاین
من تمام پست هایی که زیر 20 گرفتن رو مطالعه کردم ! به عنوان مثال همون پستی که 18 امتیاز گرفت ! اولا شما بر چه اساسی 18 دادین ؟ به تکلیف اول چقدر دادین و به تکلیف دوم چقدر ؟؟؟؟!!!!

شخصا فکر میکنم هرکدوم دیگه از معلمان هاگوارتز بودن حداقل به اون پست 22 میدادن ! اون پست 25 امتیازی رو هنوز نخوندم متاسفانه ولی مطمئن بتی با شناختی که من از رولش دارم کمتر از 25 امتیاز بگیره خیلی هم عجیبه !!!

من نگفتم چون بقیه درس ها نمره میگیرن باید اینجا هم نمره بگیرن ! اما برام جالبه !! پست سدریک دیگوری در جلسه اول مراقبت از موجودات جادویی 20 امتیاز گرفته که شخصا خیلی ازش خوشم اومده بود و به نظرم فقط شیوه نوینی که در نگارش اون پست داشت خودش 25 امتیاز میگرفت ! وقتی پست خودم رو توی همون کلاس میزدم فکر میکردم سدریک به اندازه من یا حتی بیشتر امتیاز میگیره !

در ضمن چیزی که جالب توجهه اینه که تمام این افراد از همه گروهها فقط در کلاس شما اینقدر امتیازات کمی گرفتن ! من معتقدم که هرکس با توجه به معیار های خودش امتیاز میده اما این معیار ها هرچقدر هم متفاوت باشه نمیتونه اختلاف امتیاز رو در در کلاس به 12 برسونه !!!

در ضمن ... هیچگونه توهینی صورت نگرفته !!! من نیومدم شما رو به کاری متهم کنم یا بی اهانتی بهتون بکنم ! مخاطب صحبت منم اصلا شما نبودید (توهین یعنی من مستقیما با شما صحبت کنم !)

از مدیریت هاگوارتز تقاضا دارم مساله رو خودشون پیگیری کنند ! چون مطمئنم ایشون حتی اگر جریمه بسیار سنگینی هم برای من تدارک ببینن اونقدر قدرت و سابقه در رول دارن که به حقانیت حرف من ایمان داشته باشن !!!!

پ.ن : گريفيندور : 324
راونكلاو : 332
هافلپاف : 318
اسلایترین : 132

فکر کنم توی تابلو شنی بهتر باشه راون که بیشترین امتیاز رو داره اول بنویسید !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: جمعه 2 اسفند 1387 15:43
نمایش جزئیات
آفلاین
براي من خيلي جالب توجه هست كه پيوز عزيز بدون مطالعه ي پستها همچين اعتراضاتي ميكنن. چون مطمئنا اگر به اندازه ي 10 دقيقه وقت ميگذاشتن و پست ها رو بررسي ميكردن، همچين اعتراضيه اي رو نمي نوشتن.

پستها واقعا گويا هستند و اتفاقا بتي برسويت در جلسه دوم مراقبت 25 گرفتن و در جلسه دوم كوئيديچ 18 . فك ميكنم چنين تفاوت امتيازي دال بر اين باشه كه اغماضي صورتي نگرفته، چون مسلما در اون صورت هردو پست نمره ي كم مي گرفتن. ميتونيد پستشون رو بخونيد و متوجه نقاط ضعف پست ايشون بشيد.

و ربطي هم نداره كه چون همه درسا رو 24 ميگيرن، پس اينا رو هم بايد 24 بگيرن. همونطور كه هيچ دليلي نداره كه امپراطور تاريكي چون اكثر پستهاشون عالي هست، همه ي پستهاشون عالي و عاري از عيب باشن.

امتيازات بر اساس زحمت هاي دانش آموزان هست نه با توجه به گروهشون. و من اين اعتراض شما رو كه بدون مطالعه ي قبلي بوده رو توهين به خودم و زحمات 2 ساعته ي خودم براي امتيازدهي محسوب ميكنم.

و از مديريت محترم تقاضاي ديگري دارم:

اگر حرفهاي پيوز درست بودن كه خب هر چيزي خودتون صلاح ميدونين.

اما اگر اعتراض ايشون با واقغيت مغايرت داشت، خواهش ميكنم جريمه اي سنگين براي اين كارشون قرار بديد تا دومرتبه كسي " بدون مطالعه و دليل داشتن" به كسي همچين توهين هائي نكنن.

با تشكر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: جمعه 2 اسفند 1387 14:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ...

به امتیازات آنیتا دامبلدور اعتراض دارم ! در هر دو کلاس (کوییدیچ و جانوران جادویی) ... امتیازات رو خیلی بد داده !!! مثلا بتی بریسویت از هافل که در خیلی از کلاسا حتی از منم بالاتر امتیاز میگرفت چرا باید 18 بگیره ؟؟؟؟؟ !!!!

جالبه که امتیازات اعضای راون همه 28 و بالاتره اما هافل و گریف رو نگاه کنید !!!

اعتراض دارم آقا ... اعتراض

تقاضا دارم مدیر محترم شخصا رسیدگی کنند !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: جمعه 2 اسفند 1387 14:44
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد پست پرسي:

چون من اون پست رو دريافت كردم..داور شما به اون امتيازي نده و من هر چي دادم ضربدر دو ميكنم!

واقعا مسائل فني اين سايت دست آدمو براي هر كاري ميبنده!

-------------------
در مورد تغيير بازيكن:

بعد از پايان دوره دوم ليست ويرايش ميشه ولي بازيكن جديد شما ميتونه جاي قبلي پست بزنه.

اين براي اين هست كه ممكنه يه سري پست هاشون رو با اون شخصيت نوشته باشن و داور اين وسط سردرگم بشه و امتياز كم كنه.براي همين بعد از اين دور ويرايش ميشه!

-------------------
آنيتا جان ممنون بابت همكاري كه كردي با هاگوارتز.ايوان مشكلش رو با من مطرح كرده بود و خب چون كلا نوع سوم كلاسها ماجراش فرق ميكنه براي همين من زياد ايراد نميگيرم و مسووليت هر دو كلاس رو با خودت گذاشتم.هر موقع خواستي جاي خودت هم ميتوني معلم ديگه اي براي اون كلاس بياري!

موفق باشيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 2 اسفند 1387 13:39
نمایش جزئیات
آفلاین
ايگور جان براي ايوان مشكلي پيش اومده كه نميتونه سايت رو باز كنه.

نتيجتا من به جاي ايشون تدريس جلسه سوم و امتيازدهي جلسات اول و دوم رو بر عهده گرفتم.

در ضمن، جلسات سوم و چهارم كوئيديچ توسط پيوز درس داده ميشه.

با تشكر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: پنجشنبه 1 اسفند 1387 20:48
نمایش جزئیات
آفلاین
به دلیل خروج ویولت بودلر از کل یوم الاجمعین ایفای نقش و تالار راون به جای ایشون شخص هلنا راونکلاو برای بازی با اسلایترین وارد تیم میشن.

با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF0000][url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=883&post_id=219649#
ارسال شده در: چهارشنبه 30 بهمن 1387 22:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خب...

پس درخواست می کنم مورفین جایگزین مادام رزمرتا بشن..توبیاس همچنان مجازی بموونه

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: چهارشنبه 30 بهمن 1387 21:50
نمایش جزئیات
آفلاین
به ایگور :

ایگور جان مشکل عدم دریافتش نیست جیگر ... مشکل اینه که این فایل اصلا وجود خارجی نداره ...

مشکل از اریکا نیست من دادم نصف هافل چک کنن که اگر کس دیگه ای ضمیمه ای میبینه دان کنه ولی هیچکس ندید ...

در کل فکر کنم مشکل مشابهی هم برای بازیکن خودمون بتی بریسوئیت پیش اومده ...

باید رسیدگی بشه ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

A Never Ending Story ...