ايوان روزيه يك موجود(!) عجيب! كسي كه اصولا هميشه بوده، فعاليت خوبي داره، اما تازگيا باعث شده كه من تا مرز خودكشي هم پيش برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( رجوع كنيد به سوال 10 )
1- چرا با اينكه از اوايل سايت بودي، شخصيتت اصولا توي چشم نيست؟ چه وقتي كه شون پن بودي و چه الان؟ قصد نداري تغيير شخصيت بدي؟
2- سوژه ي موزه ي تاريخ جادوگري( درست گفتم اسمشو؟) دقيقا چي بود؟ چرا اونقدر بهش علاقه داشتي؟؟( فك كنم نصف پستات با شون پن توي اين تاپيك بود!!!)
3- چرا شخصيت شون پن رو انتخاب كردي؟ و چرا بعدش ايوان رو؟
4- اگر الان بخواي تغيير شخصيت بدي، چه شخصيتي رو ميداري؟ و به كودوم يكي از شخصيت هاي فعال الان علاقه داري كه مال تو مي بود؟
5- چرا بين سطورت اينقدر كم اينتر ميزني؟ و چرا اصولا هيچوقت از شكلك استفاده نميكني؟ آيا شكل زدن رو يه امر ارزشي تلقي ميكني؟ يا كدها رو حفظ نيستي؟

6- اصولا توي خانه ريدل ها هستي، دوست داري اگه وقت داشتي، توي كودم انجمن فعاليت ميكردي؟
7- هيچوقت دوست داشتي محفلي باشي؟ مثلا در زمان يه دامبل خاص ؟؟ وضعيت فعلي محفل؟
8- اگه مدير بودي اينجا، چه تغييراتي مد نظرت بود؟ چه كارهائي رو ميكردي؟ چه چيزهائي رو نقاط ضعف و يا قوت در حال حاضر ميدوني؟ در قياس با گذشته ي سايت، وضعيت فعلي بهتره يا ...؟!
9- خوشحال ميشم اگه يه پست توي " غار تنهائي" در انجمن" مطالب اشتراكي" بزني. چون موضوعش خيلي خاصه. دوست دارم بدونم در اون شرايط چه عكس العملي خواهي داشت.
10- پستاي منتخبت كو؟؟

( احتمالا من رو دق ميدي!!!!

)
---
من از مورگاناي عزيز تشكر ميكنم، مصاحبش واقعا خوندني و عالي بود. ممنونم ازش.( ببخشيد كه اينقد گذشت)