شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سارا کلن نوشته: جینورای عزیز من به دوست عزیزم و عزیزت نارسیسا هم راهنمایی کردم و با توجه به این که اصلا حس هیچ کاری نیست به نارسیسا بگو اون پیامی که بهش دادمو؛بهت بده. بای:دی پ.ن:این روزا اصن حس هیچ کاری نیست:دی
سارای عزیز
محیط انجمن، یک محیط عمومیه و هدف هر تاپیک کاملا مشخصه، مثلا این تاپیک همونطور که از اسمش مشخصه محلی برای معرفی مختصر اعضای سایت هست. اگه صحبتی خصوصی با دوستانتون دارین، لطفا تنها از گزینهی پیام شخصی برای ارتباط باهاشون استفاده کنید.
در صورت مشاهدهی مجدد، چنین پستهایی از انجمن پاک میشن.
سلام به همگی من نارسیسا هستم.14سالمه،تو رامسر زندگی می کنم.عاشق کتاب خوندنم اول از هری پاتر خوشم نمی یومد ولی وقتی شروع به خوندن کردم کم کم علاقه مند شدم و حالا عاشقش شدم از هری و دراکو و جرج خوشم می یاد . . . . . . این اولین سایتیه که من عضو شدم. ممنون می شم اگه کسی راهنماییم کنه .
شایان هستم.14 سالمه.تو تبریز زندگی می کنم. راستش تا چند مدت قبل اصلا هری پاترو دوست ندشتم...ولی با تعریف دوستام،شروع کردم فیلماشو دیدم...معتادش شدم.کتاباشم شروع کردم تازگیا.از همه هم بیشتر به اسنیپ،هرماینی،لونا و سدریک علاقه دارم.
شخصیت مورد علاقه در هری پاتر : اسنیپ . هرماینی . لونا جووووووووون
اشنایی با هری پاتر : پارسال شهریور به پیشنهاد چندتا از دوستام کتاب یک رو شروع کردم . متاسفانه اصلا خوشم نیومد که فکر می کنم دلیلش ترجمه و فونت بدش بود . بعدش با یه نسخه دیگه شروع کردم . تو خوندن کتاب 3 یه وقفه داشتم بعد امتحانات ترم اول شروع کردم . خیلییییی زود کتابارو دانلود می کردم و می خوندم . سرعتم خیلیییییییی زیاد شده بود تا اینکه همین نوروز کتاب هفت تموم شد !! فیلم های هری پاترم کامل دیدم ولی کتابش بهتره !!
اولش کتابای هری پاترو خوندم و بعدش فیلم رو دیدم.البته کامل فیلم رو ندیدم. نمیدونم چرا یهو رفتم کتاباشو دانلود کردم.اصن تو کفش موندم. پ.ن:کفش نه بیسواد!کف اش
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خوب زندگی کن. بزرگ شو و... کچل شو! بعد از من بمیر و اگه تونستی با لبخند بمیر. توی کارات دودل نباش. ناراحتی چیز باحالی برای به دوش کشیدنه ولی تو هنوز خیلی جوونی!
سلام. مهدی هستم 13 ساه از برزیل اه ببخشید آبادان. از 4،5 سالگی با فیلما و بازیا هری پاتر آشنا شدم پارسال هم کتاباشو دوبار خوندم. اطلاعات دیگه ای میخواین؟؟؟؟ نه واقعا اگه میخواین بگید!!!! نه واقعا بگید!!! نه بگید!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
((((وقتی بارون میاد همه ی پرنده ها دنبال سرپناهن اما عقاب بالاتر از ابرا پرواز میکنه))))
با ارزش ترین گنجینه ی هر انسان هوش سرشار اوست
" خداوندا ، آرامشــی عـــطا فـــرما ، تا بپـــذیرم ، آنچه را که نمیتوانم تغیــیـــر دهم " " شهامتی که تغییر دهم ، آنچه را که میتوانم ، و دانشی که ، تفاوت این دو رو بدانم "
##درمونی نیست به این پادزهر شیطان توی کلیسام هست اونی نیستم که میشناختن از من بکش بیرون بشین پا حرف روی دستام یه شیر دارم که هنوز قدرت میده به این باور فرصت میده به این لاغر من دنیای سفید ساختم و سیاه کم داشت##