جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

20 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
18
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 23:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.در مورد موضوعی که در دو پست اخیر پرسی و دنیس ذکر شد لطفا بحث انجام گرفته در دفتر بازرسا رو هم بخون بعد نظرتو بگو.ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 22:25
نمایش جزئیات
آفلاین
به مدير مدرسه:

سلام، با توجه به اعتراضات پي در پي كه در مورد امتياز دهي اساتيد انجام ميشه به نظرتون نبايد براي اعتراضات دانش آموزان يكسري محدوديت ها قائل بشيد كه هر كس اومد و ديد نمره اش سي نشده نياد پست بزنه و اعتراض كنه. به عنوان نمونه ميتونيد پست جديد بارتي رو در دفتر اساتيد بخونيد!!
اينجا هر كس به خودش اجازه ميده كه بياد و روي نظر استاد نظر بده! و اگه بريد پستاي دفتر اساتيد رو بخونيد اصلا و ابدا به نظر استاد توجه نميشه!

به طور كلي ميزان دستكاري بازرسين يا بهتر بگم پرسي رو در امتيازات مشخص كنيد. چون علاوه بر اينكه نميشه با ايشون بحث كرد و قانعشون كرد، ايشون قصد دارن به امتياز خودشون هم دست بزنن!

علايق شخصي من، يكي اين بوده كه تكليف دوم رو به صورت تحقيق خواستم و تكليف اول رو هم خواستم كه يك عكس رو شرح بدن كه متاسفانه در شرح تصوير هم مشكل دارند!!

من به شدت مخالف اينم كه به امتيازاتم دست زده بشه تا وقتي كه جواب منطقي براي امتيازاتم دارم و گمونم شما هم به استاد تا اين حد استقلال ميديد!

ممنون ميشم رسيدگي كنيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنیس در 1387/4/20 22:32:51
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به نظر من پروفسور دنیس سلیقه ای امتیازات مراقبت از موجودات رو داده و استنادش به مواردی هست که قبلا در هنگام تدریسش ذکر نکرده و حالا داره میگه ! هر استادی خواسته خودش رو با ذکر توضیحاتی ارائه میکنه ، ایشون این کار رو نکرده و حالا موارد جدیدی رو میگه .

بازرسین هم که به بهترین نحو اقدام کردن ، حالا اگر مدیر مدرسه میتونه رسیدگی کنه به امتیاز من که توی دفتر اساتید در موردش بحث شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 07:24
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا یک چیزی رو بگم !

به بارتی :

اینجا جواب کسی رو نده چون دفتر مدیریته ! اگر خواستی جواب بدی یک جای دیگه پیدا کن !

به هلنا:

در این مورد من تصمیم دارم هم امتیازهای این شناستون رو جدا بزنم هم امتیازهای شناسه ی قبلیتون رو !

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 01:04
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

مدیریت محترم مدرسه :

ابتدا می خواستم بپرسم ازتون که درسته که امتیازات واربک به شناسه سلسیتنا و برای اسلیترین ثبت میشه ولی آیا امتیازات به طور کلی مجموعشون با پست هایی که با این شناسه برای تکالیف بزنم جمع شده و برای امتیاز کلی شناسه هلنا در نظر گرفته میشه یا نه؟

به بارتی کراوچ می خواستم بگم که :

1- دقیقا تو بهم گفتی که از اسلیترین برم
2-دقیقا تو بیرونم کردی و گفتی که ترم هاگوارتز که تموم شد گورتو از اسلی گم می کنی بیرون.به خاطر این که هیچیت شبیه اسلیترینی ها نیست {اخلاقن و رول نویسی}
3-تتو گفتی از اسلی میری و میری راون..نگفتی؟
4-چرا گفتی گم می شی از گروه بیرون ادم بیشور.!

به گابریل :قرار نیست از ریون امتیاز کم شه

با تشــکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عظیم ترین گنجینه ی هر انسان هوش سرشار اوست

این بار ثابت می کنم کی هستم

only raven .
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 18:18
نمایش جزئیات
آفلاین
به پیوز :

3 امتیاز کسر شده برگدونده شد ! اطلاعیه جدید رو نیز مطالعه نمایید !

ضمنا امتیازهای درس شما مورد قبول نیست اصلا امتیازهای ویرایش شده توسط پرسی ویزلی مورد قبول است !
بنابراین پست امتیازدهی شما رو پاک میکنم که مشکلی در جمع امتیازات پیش نیاد !

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/4/19 18:20:31
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 17:06
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

پرسی ویزلی نوشته:
سلام

دوست عزیز ، اگر قرار بود شما اتهام !! رو تشخیص بدید و برید اعلامیه رو بخونید و ... بازرسی وجود نداشت !

نمرات رو هیچ کسی حق نداره اعشاری بده ، برای منم اهمیتی نداره مدیر قبلی الان چیکاره هست توی مدرسه ، این کاری هست که از زمان پروفسور کوییرل انجام میشد و نباید امتیازات اعشاری داده بشه چون در نهایت برای جمع بندی کلی به مشکل بر میخوریم .

ضمنا !! هاگوارتز درسته !!

در این مورد مدیر مدرسه باید نظر بده ، ولی خوب کمبوده استاده دیگه ! اساتید از قوانین امتیاز دهی اطلاع ندارن ، مدیر مجبور میشه هر کسی که اومد رو بزاره استاد !!

ممنون

ممنون
پرسی جان حق با شماست ! دقیقا وظایف بازرس برای من روشنه !
اما هر امتیازی که کم یا اضافه میشه باید بر اساس نوشته های تاپیکی باشه به نام «قوانین هاگوارتز» که در این تاپیک اعشاری نبودن امتیازات نیومده ! در مورد جمع بندی امتیازات باید بگم شما ( شمای نوعی) اگر توانایی جمع بندی دقیق ندارین می تونین از قبل اعلام کنید. امتیازات میانگین گرفته شده هم رند شده بود.
هاگوارتس درسته (Hogwarts)

مدیر خودش میدونه چه نظری بده ! مسلما اگر استاد کم نبود خیلی ها استاد نمیشدن ! فکر می کنم با کمبود بازرس هم مواجهیم (!!!)

از مدیر خواهش میکنم زودتر رسیدگی کنند !
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/4/19 17:19:24
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/4/19 17:27:10
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 16:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
اتهام من اینه که نمرات را اعشاری دادم ! برای اطمینان بیشتر رفتم و تمام قوانین هاگوارتس و اعلامیه های این ترم رو چک کردم ! چنین موردی نبود ! ایشون فرمودند مدیر قبلی روی این مورد سخت گیری می کردند ! باید عرض کنم مدیر قبلی الان جز استاد دوئل هیچ سمت دیگه ای در هاگوارتس ندارند ! در اعلامیه ها و قوانین نوشته شده توسط مدیر جدید هم چنین موردی نیومده ! من به شدت اعتراض دارم و نه تنها مدعی این هستم که باید امتیازاتی که من دادم عینا وارد بشه بلکه اون سه امتیاز هم نباید از هافل کم بشه

دوست عزیز ، اگر قرار بود شما اتهام !! رو تشخیص بدید و برید اعلامیه رو بخونید و ... بازرسی وجود نداشت !

نمرات رو هیچ کسی حق نداره اعشاری بده ، برای منم اهمیتی نداره مدیر قبلی الان چیکاره هست توی مدرسه ، این کاری هست که از زمان پروفسور کوییرل انجام میشد و نباید امتیازات اعشاری داده بشه چون در نهایت برای جمع بندی کلی به مشکل بر میخوریم .

ضمنا !! هاگوارتز درسته !!

در این مورد مدیر مدرسه باید نظر بده ، ولی خوب کمبوده استاده دیگه ! اساتید از قوانین امتیاز دهی اطلاع ندارن ، مدیر مجبور میشه هر کسی که اومد رو بزاره استاد !!

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 16:43
نمایش جزئیات
آفلاین
در تاپیک شرح امتیازات پرسی ویزلی امتیازات من رو ویرایش کرده و از هافل سه امتیاز کم کرده !
اتهام من اینه که نمرات را اعشاری دادم ! برای اطمینان بیشتر رفتم و تمام قوانین هاگوارتس و اعلامیه های این ترم رو چک کردم ! چنین موردی نبود ! ایشون فرمودند مدیر قبلی روی این مورد سخت گیری می کردند ! باید عرض کنم مدیر قبلی الان جز استاد دوئل هیچ سمت دیگه ای در هاگوارتس ندارند ! در اعلامیه ها و قوانین نوشته شده توسط مدیر جدید هم چنین موردی نیومده !
من به شدت اعتراض دارم و مدعی هستم این سه امتیاز نباید از هافل کم بشه !

قضیه اینجا جالب میشه که وقتی استاد تاریخ جادوگری اشتباهی میکنند فقط به ایشون تذکر داده میشه « بیشتر دقت کنید استاد »

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/4/19 16:56:45
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/4/19 16:58:29
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ،

میخواستم بپرسم میتونم تدریس ِ معجون سازی رو به عهده بگیرم ؟ یا اینکه باید تا نیم ترم صبر کنم ؟ هممم .. میتونیم کاری کنیم که این درس مثلا کم تر باشه کلاساش ؟ یا چی ؟

کلا توضیح بدید ممنون میشم!

بای.

مشکلی برای تدریس این درس وجود نداره ! ولی کاندیدای قبلی هم برای این درس وجود داشته ! در آخر تیر به شما اعلام میکنم که تدریس رو آغاز کنید یا نه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/4/19 20:54:36
[b]دیگه ب