با سلام
لطفا مدیر یا بازرسان و یا نفر دیگری که اطلاع داره جواب من رو بده !
هلنا ریونکلاو یعنی سلسیا واربک قدیم پست نجوم قدیمش که متعلق یه سلسیا واربکه رو دوباره با شناسه ی جدیدش که هلناست زده و از من خواسته ک هپست هلنا رو برای امتیاز دهی در نظر بگیرم و پست سلسیا رو نادیده بگیرم .
حالا من امتیاز رو به کدوم شناسش بدم ؟
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
19 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 12 خرداد 1391 13:40
از: دیروز تا حالا چشم روی هم نذاشتم ... نمی ذارم
پستها:
466

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

به دنیس:
کمی به فکر دنیای عادی باشید اگر کسی نمرش کم بشه میتونه اعتراض بزنه و هیچ محدودیتی در اون وجود نداره اگر نمرش تغییر نکنه برای بار دوم اعتراض میزنه و کمیته ی امتحانات برگه رو تصحیح میکنه !
من از این رو نه برای پرسی ویزلی نه برای هیچ کس دیگه ای محدودیت نمیزارم ! به شما اعتراض کردن و شما میای نظرتو میدی و به طور مثال برگه رو دوباره تصحیح میکنی اگر مورد قبول قرار نگرفت میره دست بازرسا!
اینجا اگر بازرس کاری نکنه و به شدت ناراحت میشم و خودم امتیاز رو مورد بررسی قرار میدم !
من به استاد دسترسی کامل میدم برای امتیازدهیش ولی وقتی کسی اعتراض داشته باشه مطمئنا اونم بررسی میشه !
چون وقتی استادای این ترم رو انتخاب میکردم افرادی رو برداشتم که ترم های پیش در جریان بودن و بنابراین نه تنها به شما بلکه به همه ی استادهای این ترم اطمینان کامل دارم !
من خودم در مورد نحوه ی تکلیف دادن شما به یک مشکلی خوردم که بعد از 24 ساعت اگر بازرسین کاری نکنن توضیحات لازم رو میدم !
به آنتونین:
یک بار دیگه اینجا پست بزنی بگی بیا اونجارو بخون اینجا رو بخون هافل رو معلق میکنم !
موفق باشید.
کمی به فکر دنیای عادی باشید اگر کسی نمرش کم بشه میتونه اعتراض بزنه و هیچ محدودیتی در اون وجود نداره اگر نمرش تغییر نکنه برای بار دوم اعتراض میزنه و کمیته ی امتحانات برگه رو تصحیح میکنه !
من از این رو نه برای پرسی ویزلی نه برای هیچ کس دیگه ای محدودیت نمیزارم ! به شما اعتراض کردن و شما میای نظرتو میدی و به طور مثال برگه رو دوباره تصحیح میکنی اگر مورد قبول قرار نگرفت میره دست بازرسا!
اینجا اگر بازرس کاری نکنه و به شدت ناراحت میشم و خودم امتیاز رو مورد بررسی قرار میدم !
من به استاد دسترسی کامل میدم برای امتیازدهیش ولی وقتی کسی اعتراض داشته باشه مطمئنا اونم بررسی میشه !
چون وقتی استادای این ترم رو انتخاب میکردم افرادی رو برداشتم که ترم های پیش در جریان بودن و بنابراین نه تنها به شما بلکه به همه ی استادهای این ترم اطمینان کامل دارم !
من خودم در مورد نحوه ی تکلیف دادن شما به یک مشکلی خوردم که بعد از 24 ساعت اگر بازرسین کاری نکنن توضیحات لازم رو میدم !
به آنتونین:
یک بار دیگه اینجا پست بزنی بگی بیا اونجارو بخون اینجا رو بخون هافل رو معلق میکنم !موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/06
آخرین ورود: چهارشنبه 3 مهر 1392 21:47
از: هافلپاف
پستها:
809

به مدير مدرسه:
سلام، با توجه به اعتراضات پي در پي كه در مورد امتياز دهي اساتيد انجام ميشه به نظرتون نبايد براي اعتراضات دانش آموزان يكسري محدوديت ها قائل بشيد كه هر كس اومد و ديد نمره اش سي نشده نياد پست بزنه و اعتراض كنه. به عنوان نمونه ميتونيد پست جديد بارتي رو در دفتر اساتيد بخونيد!!
اينجا هر كس به خودش اجازه ميده كه بياد و روي نظر استاد نظر بده! و اگه بريد پستاي دفتر اساتيد رو بخونيد اصلا و ابدا به نظر استاد توجه نميشه!
به طور كلي ميزان دستكاري بازرسين يا بهتر بگم پرسي رو در امتيازات مشخص كنيد. چون علاوه بر اينكه نميشه با ايشون بحث كرد و قانعشون كرد، ايشون قصد دارن به امتياز خودشون هم دست بزنن!
علايق شخصي من، يكي اين بوده كه تكليف دوم رو به صورت تحقيق خواستم و تكليف اول رو هم خواستم كه يك عكس رو شرح بدن كه متاسفانه در شرح تصوير هم مشكل دارند!!
من به شدت مخالف اينم كه به امتيازاتم دست زده بشه تا وقتي كه جواب منطقي براي امتيازاتم دارم و گمونم شما هم به استاد تا اين حد استقلال ميديد!
ممنون ميشم رسيدگي كنيد.
سلام، با توجه به اعتراضات پي در پي كه در مورد امتياز دهي اساتيد انجام ميشه به نظرتون نبايد براي اعتراضات دانش آموزان يكسري محدوديت ها قائل بشيد كه هر كس اومد و ديد نمره اش سي نشده نياد پست بزنه و اعتراض كنه. به عنوان نمونه ميتونيد پست جديد بارتي رو در دفتر اساتيد بخونيد!!
اينجا هر كس به خودش اجازه ميده كه بياد و روي نظر استاد نظر بده! و اگه بريد پستاي دفتر اساتيد رو بخونيد اصلا و ابدا به نظر استاد توجه نميشه!
به طور كلي ميزان دستكاري بازرسين يا بهتر بگم پرسي رو در امتيازات مشخص كنيد. چون علاوه بر اينكه نميشه با ايشون بحث كرد و قانعشون كرد، ايشون قصد دارن به امتياز خودشون هم دست بزنن!
علايق شخصي من، يكي اين بوده كه تكليف دوم رو به صورت تحقيق خواستم و تكليف اول رو هم خواستم كه يك عكس رو شرح بدن كه متاسفانه در شرح تصوير هم مشكل دارند!!
من به شدت مخالف اينم كه به امتيازاتم دست زده بشه تا وقتي كه جواب منطقي براي امتيازاتم دارم و گمونم شما هم به استاد تا اين حد استقلال ميديد!
ممنون ميشم رسيدگي كنيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنیس در 1387/4/20 22:32:51
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
به نظر من پروفسور دنیس سلیقه ای امتیازات مراقبت از موجودات رو داده و استنادش به مواردی هست که قبلا در هنگام تدریسش ذکر نکرده و حالا داره میگه ! هر استادی خواسته خودش رو با ذکر توضیحاتی ارائه میکنه ، ایشون این کار رو نکرده و حالا موارد جدیدی رو میگه .
بازرسین هم که به بهترین نحو اقدام کردن ، حالا اگر مدیر مدرسه میتونه رسیدگی کنه به امتیاز من که توی دفتر اساتید در موردش بحث شد !
به نظر من پروفسور دنیس سلیقه ای امتیازات مراقبت از موجودات رو داده و استنادش به مواردی هست که قبلا در هنگام تدریسش ذکر نکرده و حالا داره میگه ! هر استادی خواسته خودش رو با ذکر توضیحاتی ارائه میکنه ، ایشون این کار رو نکرده و حالا موارد جدیدی رو میگه .
بازرسین هم که به بهترین نحو اقدام کردن ، حالا اگر مدیر مدرسه میتونه رسیدگی کنه به امتیاز من که توی دفتر اساتید در موردش بحث شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
پستها:
3574

اولا یک چیزی رو بگم !
به بارتی :
اینجا جواب کسی رو نده چون دفتر مدیریته ! اگر خواستی جواب بدی یک جای دیگه پیدا کن !
به هلنا:
در این مورد من تصمیم دارم هم امتیازهای این شناستون رو جدا بزنم هم امتیازهای شناسه ی قبلیتون رو !
موفق باشید.
به بارتی :
اینجا جواب کسی رو نده چون دفتر مدیریته ! اگر خواستی جواب بدی یک جای دیگه پیدا کن !
به هلنا:
در این مورد من تصمیم دارم هم امتیازهای این شناستون رو جدا بزنم هم امتیازهای شناسه ی قبلیتون رو !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر

با سلام
مدیریت محترم مدرسه :
ابتدا می خواستم بپرسم ازتون که درسته که امتیازات واربک به شناسه سلسیتنا و برای اسلیترین ثبت میشه ولی آیا امتیازات به طور کلی مجموعشون با پست هایی که با این شناسه برای تکالیف بزنم جمع شده و برای امتیاز کلی شناسه هلنا در نظر گرفته میشه یا نه؟
به بارتی کراوچ می خواستم بگم که :
1- دقیقا تو بهم گفتی که از اسلیترین برم
2-دقیقا تو بیرونم کردی و گفتی که ترم هاگوارتز که تموم شد گورتو از اسلی گم می کنی بیرون.به خاطر این که هیچیت شبیه اسلیترینی ها نیست {اخلاقن و رول نویسی}
3-تتو گفتی از اسلی میری و میری راون..نگفتی؟
4-چرا گفتی گم می شی از گروه بیرون ادم بیشور.!
به گابریل :قرار نیست از ریون امتیاز کم شه
با تشــکر
مدیریت محترم مدرسه :
ابتدا می خواستم بپرسم ازتون که درسته که امتیازات واربک به شناسه سلسیتنا و برای اسلیترین ثبت میشه ولی آیا امتیازات به طور کلی مجموعشون با پست هایی که با این شناسه برای تکالیف بزنم جمع شده و برای امتیاز کلی شناسه هلنا در نظر گرفته میشه یا نه؟
به بارتی کراوچ می خواستم بگم که :
1- دقیقا تو بهم گفتی که از اسلیترین برم
2-دقیقا تو بیرونم کردی و گفتی که ترم هاگوارتز که تموم شد گورتو از اسلی گم می کنی بیرون.به خاطر این که هیچیت شبیه اسلیترینی ها نیست {اخلاقن و رول نویسی}
3-تتو گفتی از اسلی میری و میری راون..نگفتی؟
4-چرا گفتی گم می شی از گروه بیرون ادم بیشور.!
به گابریل :قرار نیست از ریون امتیاز کم شه

با تشــکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عظیم ترین گنجینه ی هر انسان هوش سرشار اوست
این بار ثابت می کنم کی هستم
only raven .
این بار ثابت می کنم کی هستم
only raven .
جزئیات کاربر
پستها:
3574

به پیوز :
3 امتیاز کسر شده برگدونده شد ! اطلاعیه جدید رو نیز مطالعه نمایید !
ضمنا امتیازهای درس شما مورد قبول نیست اصلا امتیازهای ویرایش شده توسط پرسی ویزلی مورد قبول است !
بنابراین پست امتیازدهی شما رو پاک میکنم که مشکلی در جمع امتیازات پیش نیاد !
موفق باشید
3 امتیاز کسر شده برگدونده شد ! اطلاعیه جدید رو نیز مطالعه نمایید !
ضمنا امتیازهای درس شما مورد قبول نیست اصلا امتیازهای ویرایش شده توسط پرسی ویزلی مورد قبول است !
بنابراین پست امتیازدهی شما رو پاک میکنم که مشکلی در جمع امتیازات پیش نیاد !
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/4/19 18:20:31

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/21
آخرین ورود: پنجشنبه 20 آذر 1399 03:38
از: توی دیوارای تالار هافلپاف
پستها:
1511

نقل قول:
ممنون
پرسی جان حق با شماست ! دقیقا وظایف بازرس برای من روشنه !
اما هر امتیازی که کم یا اضافه میشه باید بر اساس نوشته های تاپیکی باشه به نام «قوانین هاگوارتز» که در این تاپیک اعشاری نبودن امتیازات نیومده ! در مورد جمع بندی امتیازات باید بگم شما ( شمای نوعی) اگر توانایی جمع بندی دقیق ندارین می تونین از قبل اعلام کنید. امتیازات میانگین گرفته شده هم رند شده بود.
هاگوارتس درسته (Hogwarts)
مدیر خودش میدونه چه نظری بده ! مسلما اگر استاد کم نبود خیلی ها استاد نمیشدن ! فکر می کنم با کمبود بازرس هم مواجهیم (!!!)
از مدیر خواهش میکنم زودتر رسیدگی کنند !
با تشکر
پرسی ویزلی نوشته:
سلام
دوست عزیز ، اگر قرار بود شما اتهام !! رو تشخیص بدید و برید اعلامیه رو بخونید و ... بازرسی وجود نداشت !
نمرات رو هیچ کسی حق نداره اعشاری بده ، برای منم اهمیتی نداره مدیر قبلی الان چیکاره هست توی مدرسه ، این کاری هست که از زمان پروفسور کوییرل انجام میشد و نباید امتیازات اعشاری داده بشه چون در نهایت برای جمع بندی کلی به مشکل بر میخوریم .
ضمنا !! هاگوارتز درسته !!
در این مورد مدیر مدرسه باید نظر بده ، ولی خوب کمبوده استاده دیگه ! اساتید از قوانین امتیاز دهی اطلاع ندارن ، مدیر مجبور میشه هر کسی که اومد رو بزاره استاد !!
ممنون
ممنون
پرسی جان حق با شماست ! دقیقا وظایف بازرس برای من روشنه !
اما هر امتیازی که کم یا اضافه میشه باید بر اساس نوشته های تاپیکی باشه به نام «قوانین هاگوارتز» که در این تاپیک اعشاری نبودن امتیازات نیومده ! در مورد جمع بندی امتیازات باید بگم شما ( شمای نوعی) اگر توانایی جمع بندی دقیق ندارین می تونین از قبل اعلام کنید. امتیازات میانگین گرفته شده هم رند شده بود.
هاگوارتس درسته (Hogwarts)
مدیر خودش میدونه چه نظری بده ! مسلما اگر استاد کم نبود خیلی ها استاد نمیشدن ! فکر می کنم با کمبود بازرس هم مواجهیم (!!!)
از مدیر خواهش میکنم زودتر رسیدگی کنند !
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/4/19 17:19:24
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/4/19 17:27:10
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/4/19 17:27:10
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج