جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  101 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  213 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  220 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  309 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  211 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: پيام امروز
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1392 15:46
نمایش جزئیات
آفلاین
پرفسور فلیت ویک : نفوذ چیزیان افزایش یافته ! به دولت مقتدر بانو آمبریج هشدار می دم !

عصر امروز، پرفسور فلیت ویک در حالی که با چهره ای برافروخته و خشمگین از دفتر وزارت فرهنگ و آرشاد جادویی خارج می شد، به سیل عظیم خبرنگاران گفت :

- نفوذ گروهک خمار و بی چیزِ چیزیان هر روز داره افزایش پیدا می کنه؛ اون ها بواسطه عوامل نفوذی دارن در کار های عادی دخالت می کنن و چه بسا کم کم دوباره حکومتِ ناپسند و معتادپرور خودشون رو دوباره روی کار بیارن !

پرفسور فلیت درحالی که به سمت جاروی پارک شده اش در آن طرف خیابان می رفت، به خبرنگار ویژه ما گفت :

- من به وزیرِ محترم و مقتدر هشدار می دم؛ بانو آمبریج باید حواسش به اتفاقات اطراف باشه هرچند تا الان ایشون از بهترین وزرای تاریخ بودند.

- اما بالاخره، نفوذی ها دارن افزایش پیدا می کنن و این یک زنگ خطر محسوب می شه !

خبرنگار ما از پرفسور فلیت ویک درباره گروه رانده شدگان، محفل و دستگیری و هلگا هافلپاف پرسید:

- من نسبت به رانده شدگان فعلا نظری ندارم ولی به نظر نمی آد که خطری داشته باشند؛ من خودم یک محفلی ام و محفل و تمام ارزش های اون رو ارجع بر همه چیز می دونم ...

- هلگا هافلپاف هم به دلیل همین نفوذی ها دستگیر شد؛ و گرنه کی از مخفیگاه آخر معاون وزیر و اینکه در چه ساعتی نگهبان ها برای استراحت می رن، خبر داشت ؟

خبرنگار ما سوالات اختصاصی دیگری نیز پرسید، که بزودی در یک مقاله منتشر خواهد شد.

در ضمن پرفسور فلیت ویک در آخر این را به خبرنگار ما گفت که مقاله هایش همه در دست تهیه هستند و بعضی بدلیل سیاست های تازه وزارتخانه فعلا چاپ نمی شوند.

ایشان در این باره گفتند بزودی درباره یک سری از مقالاتی که قولشان را داده بودم، نتیجه گیری شده و وضعیت انتشارشان مشخص می شود.

به نظر شما چه چیزی باعث عدم انتشار این مقالات می شود ؟ در مقالات بعدی ما، راز های بسیاری اشکار خواهد گشت.

کینگزلی شکلبوت
نویسنده ارشد پیام امروز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...

- - - - - - - - - - - - - - - - -

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1392 12:36
نمایش جزئیات
آفلاین
بالاخره سازمان نجوم و ستاره شناسی، لب گشود!

در روزهای اخیر شکایت نامه های متعددی از سوی سازمان نجوم و ستاره شناسی به دولت موقت و مقتدر، just becuase of دولت آزادی و پرواز ارسال شده است ... شرح کامل مطالب در وسط صفحه 3!

صفحه مذکور:

اولین سوالی که به ذهن هرکسی خطور می کند، این است که چرا باید این اتفاق در این زمان و با روی کار آمدن دولت موقت و مقتدر ِ وزیر آمبریج رخ بدهد، درحالیکه توضیحات اولیه نشان از شکایت از دولت آزادی و پرواز ِ وزیرگانت مورفین گانت دارد.

در ادامه به شرح کامل این موضوع میپردازیم.

ماجرا از آنجایی آغاز شد که فلور دلاکور، عضو برجسته ی سنس (سازمان نجوم و ستاره شناسی) و استاد عالی رتبه و چندین ساله ی مدرسه ی علوم و فنون جادوگری هاگوارتز، بالاخره سکوتش را شکست و در حضور هزاران(!) دانش آموز مشتاق به یادگیری علم نجوم و ستاره شناسی، پرده از اسرار نهفته در این سازمان برداشت.

ایشان با اعلام نمودن این حقیقت که با ادامه دادن شغل شریف منجمی، به هیچ جای خاصی نخواهند رسید و حتی خرج همسر و فرزندانشان را نیز نمی توانند در بیاورند، پروژه ی شکایت از دولت آزادی و پرواز را کلید زد. در حقیقت تمامی دانش آموزان بعد از گوش سپردن به سخنان پروفسور دلاکور در کلاسشان، و اندکی به کار انداختن شعله های تفکر مغزیشان، دریافتند که حقیقتا چه حقیقت دردناکی در حال وقوع است.

پس از آن سیل عظیم دانش آموزان، با راهنمایی پروفسور دلاکور شکایت نامه هایی تنظیم کرده و ارسال نمودند تا شکایت خود را به گوش دولت موقت و مقتدر برسانند و خرابه هایی را که دولت پیشین از خود بر جای گذاشته است را، دوباره بنا کنند و آبروی بر باد رفته ی سنس را دوباره بازگردانند.

حال نوبت آن است تا مشکل بوجود آمده برای این سازمان و اعضای آن را، تمام و کمال به چشمان شما خوانندگان عزیز برسانیم. در ابتدا توجه شمارا به شکایت نامه ی @#%$# که برای حمایت از ایشان از بردن نامشان عاجزیم، جلب مینماییم:

نقل قول:
ای وزیر چیزی!
دست از سر این مردم بردار!
تو فقط به فکر فروش چیز و پر کردن جیب خویش می باشی.
من به شخصه در دستگاه حکومتی تو بودم و از ساز و کار دولت به اصلاح آزادی و پرواز خبر دارم.
من می دانم چرا کسی را استخدام نمی کنید، چون در آخرین بازدیدم از سازمان نجوم و ستاره شناسی دیدم غلام ها و کور ممد ها و نور ممد هایی که در آنجا نئشه بودند و تو به آن ها الغا می کردی که در فضا هستند.
مگر این معتادان و عملی ها، منجم و ستاره شناس می خواهند؟!

وزیر دست از سر این مردم بردار و بگذار کار بلدانی مانند بانو آمبریج زمام امور را به دست بگیرند!
باشد که وزیر نباشد.

در ادامه طی مصاحبه ای خصوصی این شخص مجهول الهویه اظهار داشتند که: همونطوری که توی متن اعتراضم هم گفتم تنها مقصر وزیر چیزکش سحر و جادوئه که اونجا رو پر از معتاد و عملی کرده و تمام وسایل نجوم و ستاره شناسی رو هم تخریب کرده. باید این وزیر از قدرت کنار برود.

خواندن را متوقف نکنید و تا پایان مارا دنبال کنید تا بیشتر شمارا در جریان مشکل بزرگ این سازمان مهم کشور قرار دهیم.

حتما بارها و بارها شنیده اید که وزیر پیشین سحر و جادو مدام از فرستاده شدن به فضا سخن میگفت. چیزهای جدید و مرغوبی کهنه و تقلبی ای که به دروغ شما را به فضا میفرستاد و شما را فضانورد جا میزد. مشکلی که دقیقا به خاطر همین موضوع بوجود آمد. به دلیل عدم توجه و آینده نگری، که به هیچ وجه در مورفین گانت دیده نمیشد و سبب بوجود آمدن این ماجراها شد.

دولت آزادی و پرواز با این کار، رسما تلاش جان گداز و چندین و چند ساله ی منجمان کشور را زیر سوال برد و تمام اکتشافات و اختراعاتی که آن ها برای فرستاده شدن به فضا دریافته بودند را بر باد داد. چرا که آن ها تنها با یک چیز، همه را فضانورد جا زدند.

کجاست تمام آن وعده هایی که برای پیشرفت تمام سازمان های دولتی کشور، توسط مورفین گانت داده شده بود؟ آیا سنس برای ایشان اهمیتی نداشت که نه تنها بودجه ای به آن اختصاص داده نشد، بلکه تمام دستاوردهایی را که آن ها با تلاش شبانه روز جان گدازشان کاشته بودند، از ریشه برکندند؟

این موضوع که شغل منجمی تنها بوسیله ی یک چیز به خطر بیفتد، حقیقتی انکار نا شدنی است که برای تمام منجمان و نجوم دوستان سخت و دردناک است. بخصوص که اکثرشان از کار برکنار شده و جایگاه خود را به معتادان عملی داده اند.

بی شک وزیرگانت ِ معتاد ِ چیزکش، با "گسترش تولید و پخش چیز" و "همگانی کردن مصرف چیز "و "اختصاص دادن جایگاه های ویژه برای چیزکشیدن در معابر عمومی و خصوصی" و "راستین نشان دادن فرستاده شدن به فضا توسط چیز"، کل اعتبار و شهرت سازمان نجوم و ستاره شناسی را نابود کرده اند.

در ابن رابطه مصاحبه ای با یکی از اندک کارمندان ِ منجم ِ باقی مانده در سنس داشتیم، ایشان بیان نمودند: همه ی نجوم دوستان و همکاران ِ واقعیه من، هر روز انگشت نمای مردم میشن و جملاتی از این قبیل را می شنون: "هه من دیشب فژا رفتم حاااال، اونوخ تو شد شاله ژون میکنی شفینه بشاژی بری همون ژایی که من دو شوته با چیژ بهش میرشم. یه عمریه ول معطلین! والا ... ! ". با وجود این بحران اجتماعی بزرگی که رخ داده، واقعا چطور میتونیم مثل گذشته با افتخار سرمونو بالا بگیریم و اعلام کنیم که ستاره شناس هستیم؟

ما نیز، از طرف تمامی نجوم دوستان و منجمان عزیز، از مورفین گانت میخواهیم که با چشمانی باز و آگاهانه به این فکر کنند که با به فضا فرستادن دروغین مردم بوسیله ی چیز، به جایی نخواهند رسید و شغل شرافتمندانه منجمان را نابود نکنند و آن ها را از کسب و کار نیندازند. زیرا که این کار در نهایت برای خودشان گران تمام خواهد شد.

موضوعی که باقی می ماند این است که چرا حالا؟ چرا شکایت از دولت پیشین باید به دوش دولت جدید بیفتد؟ دلیل آن کاملا واضح و مبرهن است.

در دولت پیشین چنان خفقانی پیش آمده بود که کسی جرات شکایت و سخن گفتن از تمایلات و نظرات شخصی خود نداشت. از طرف دیگر همگان میدانستند که شکایت به این دولت ِ چیزدوست، هیچ سود و حاصلی برای آن ها در بر ندارد، چون مگر دولت چیز، میتواند چیز ِ خود را از خود جدا کند؟

اما با روی کار آمدن دولت موقت و مقتدر و فرو ریختن برف صلح و آزادی بر سر تمامی مردم، بار دیگر عرصه برای آزادی بیان باز شد و سنس و نجوم دوستان، فرصت را برای بیان حقیقت تلخ بوجود آمده مناسب دانستند و مشکلات خود را با وزیرآمبریج مطرح کردند.

ایشان نیز به سرعت واکنش نشان داده و حرف آن ها را درست و صحیح پنداشتند و در تلاش برای بازگرداندن غرور و افتخار پیشین این سازمان بر آمدند.

با وجود تمام این اتفاقات، چه کسی می تواند همچنان یار و طرفدار مورفین گانت و چیز و چیزکشی باقی بماند ... ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 8 دی 1392 16:48
نمایش جزئیات
آفلاین
خوانندگان وزین و لاغر پیام امروز، تازه ترین خبرهای این دو روز اخیر در ویژه نامه ای که می بینید، به اطلاع شما می رسد.

تیتر اول: رون ویزلی را چه شده است؟

یکی از متحدان وزیر قانونی، رونالد ویزلی در طی اقدامی عجیب و غیرقابل پیش بینی از جزیره ی آزکابان متواری و به ستاد رانده شدگان واقع در همسایگی وزارت سحر و جادو پناهنده گردیده است. گزارش ها حاکی از حیرت وزیر مورفین و هاج و واج ماندن بانو وزغ دلورس می باشد که هریک سعی در توجیه ماجرا به نفع خویش دارند ولی به گزارش موثقِ منابع اوثق الموثق (!) رون ویزلی به طور ناگهانی دچار تنگی شدید در ناحیه ی دل گشته و به دوستان خوش در محفل پیوسته است. در اولین فرصت مصاحبه ای با وی ترتیب داده خواهد شد ولی در حال حاضر به دلیل خطر دوگانه هم از جانب کودتاچیان و هم از جانب نیروهای خشمگین مقاومت، دسترسی به ایشان غیرممکن گزارش شده است.

تیتر دوم: قطع شدن بارش برف در دنیای جادو!

به دنبال مقاومت روزافزون و شجاعانه ی حامیانِ وزیر قانونی و تابستان دوستِ چیزپرست، بانوی اشغالگر، دلورس آمبریج ناچار شد به اعتراضات مردمی توجه نموده، بارش برف و ایجاد سرما را متوقف سازد.

پس از ابراز خشنودی توسط ملت همیشه بیدار و در صحنه، بانو وزغ دلورس به طرزی خصمانه و حاکی از "لجش در اومدنِ" زیاد اعلام نمود فردا دنیای جادو را زیر کوهی از برف مدفون خواهد نمود. ولی خبرنگاران هوشمند ما پرده از توطئه ی شوم این بانو برداشتند:
نقل قول:
بیدل آوازه خوان
ملت فریب نخورید... فردا دلورس آمبریج سایت را زیر مواد سفید رنگی پنهان خواهد نمود و آن را برف خواهد نامید ولی شما هشیار باشید.. این همان "چیز" است که فردا این سایت را سپیدپوش خواهد نمود!

زنده باد سپیدی و پیروزی!

منابع موثق خبر از مذاکرات پشت پرده، بین وزیر گانت و بانو دلورس می دهند که آخرین محموله ی "چیز" معامله شده توسط جادوگران شرق کشور را به وفور در اختیار جادوگران و ساحره ها قرار دهند و این دو قشر را از یکدیگر جدا و دور و درمانده و... نگه دارند. البته چیزی درمورد غیر آسلامیک بودن جریانات پشت پرده مابین وزیر قانونی و وزیر تحمیلی و آستکباریست گزارش نشده است.

تیتر سوم: این تیتر درست در زمان زیر چاپ رفتن روزنامه فراموشمان شد! در ویژه نامه ی بعدی این خبر را نیز به اطلاع شما عزیزان خواهیم رسانید... آها! یادمان آمد:

تیتر سوم: سکه های آمبریجی!

اخیرا سکه های با تصویر وزیر تقلبی ضرب گردیده و در اختیار همگان قرار گرفته اند. خبرنگار ما پس از جستجوی بسیار محل ضرب این سکه ها در زیرزمین وزارتخانه ی سحر و جادو را یافته و به حقایق مخوفی دست پیدا کرده است. وی می گوید:

- باور نکردنیه آقا! شونصد تا لپرکان گذاشتن تو زیرزمینشون و گالیون های تقلبی می سازن و به دست ملت میدن! انگار ملت تسترالن! هرچی تو خزانه ی وزارتخونه بوده برداشتن واسه اون وزغه خانومه لباسای شیک و پالتو پوست خریدن و حالا با طلای لپرکان ملتو فریب میدن! تازه... هیچ می دونین گذاشتن عکس آمبریج روی اون سکه ها یعنی چی؟

* یعنی چی؟

- یعنی اینکه زرشک! اون زرشک گریفی رو نمیگم این یکی زرشک رو میگم که با پلو می خورن! بهله آقا... زرشک! ساحره ها رو گول زدن! اصن دیدین این جادوگرایی که داعیه ی حمایت از حقوق ساحره ها دارن چی میگن؟

* چی میگن؟

- حالا هرچی میگن مهم نی که! مهم اینه که طرف دیده با لباس و هویت جادوگری نمی تونه به اهداف پلیدش در بین ساحره ها برسه و حالا رفته تغییر جنسیت داده و به هیئت یه وزغ ساحره دراومده تا حرفاش رو به کرسی بنشونه و ساحره ها رو تسترال کنه! ینی واقعنی ساحره ها تسترال میشن؟

و ما از شما می پرسیم ساحرگانی که به آن وزغ تحمیلی وزیر تحمیلی پیوسته اید... آیا شما واقعا تسترال خواهید شد؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بیدل آوازه خوان در 1392/10/8 17:29:54
هه!
ارسال شده در: شنبه 7 دی 1392 21:05
نمایش جزئیات
آفلاین
جادوگر بزدل

نام:رون ويزلي

رون ويزلي دوست هري پاتر در زمان هاگوارتز بود و در سال پنجم دلورس آمبريج به دوستش صدماتي وارد كرد.او زماني گفته بود كه از آمبريج متنفر است و هنگام كودتا به مورفين گانت،وزير سابق،ملحق شد ولي هنگام با خبر شدن از جايزه سرش استعفا كرده و به جمع زمستونيها پيوست.

حاضرم اون مدير گربه پرست رو به آزكابان ببرم

كاراگاه ياكسلي:خيلي دوست دارم كه زوپسيان رو به آزكابان ببرم مخصوصاً اون مدير گربه پرست رو.

خبرنگار دفتر كاراگاهان
پ.ي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آينده در دستان توست.كافيست به گذشته فكر نكني.
ارسال شده در: شنبه 7 دی 1392 20:06
نمایش جزئیات
آفلاین
افشاسازی بزرگ سالازار اسلایترین

چند روز پیش در مجله ی شایعه سازی مقاله ای مبنی بر ریشه یابی علل پیوستن بعضی از اعضا به ارتش آزاد آزکابان منتشر گشت که در میان این لیست نام بنده نیز به عنوان نفر اول به چشم میخورَد.

در بخشی از این مقاله درباره ی من اینطور نوشته شده است :

نقل قول:
مشخص نیست ایشان که از مقامات وزارتخانه پیشین و از اهالی همیشگی سیاست بوده و می توانستند با پیوستن به ارتش وزارتخانه دارای پست و مقامی باشند، چرا ارتش آزکابان را انتخاب کردند !؟

با توجه به این مقاله که توسط پرفسور فلیت ویک نوشته شده است بنده بر خود واجب دیدم که سکوت را بشکنم و قسمتی از حقایق را افشا سازم.
در روز انتخابات دوره قبل ، تمامی نتایج به نفع بنده بود ، نظر سنجی ها نوید یک پیروزی قدرتمندانه میدادند و شمارش آرا نیز مهر مقتدرانه ای بر این اخبار میکوبیدند . هواداران و طرفداران من در انجمن های مختلف به رقص و پایکوبی میپرداختند و در شبکه ی جادویی چت باکس این پیروزی را به هم تبریک میگفتند.
اما درست صبح روز بعد ، زمانی که همه ی ما از خواب بیدار گشتیم با یک اتفاق غیر منتظره روبه رو شدیم ، اتفاقی که باعث شد خیلی از ماها از خواب غفلت بیدار شویم . در ساعتی که ما خواب بودیم ؛ با دخالت بارز یکی از مدیران زوپسی رای ها عوض شده بودند و لودو بگمن به عنوان وزیر جدید سحر و جادو معرفی گشته بود .
این اتفاق باعث نارضایتی و ناراحتی اقشاری مختلف جامعه ی جادویی به خصوص قشر فهمیده و زحمت کش اصیل زادگان گشت . مردم خواستند به نشانه ی اعتراض به تقلب زوپسی به خیابان ها و کوچه ی دیاگون بریزند. در همین زمان آن مدیر اشاره شده اعلام جکومت نظامی کرد و گفت در صورت رویت مردم در خیابان ها حتی به عنوان یک عابر پیاده برخورد جدی خواهد کرد .
بنده برای جلوگیری از ریخته شدن خون اصیلان ، مردم بی گناه ، قشرهای مظلوم چیزکش جامعه و به منظور حفظ وحدت ملی جادوگرانی طبق بیانیه ای مانع مردم شدم و از آنها درخواست کردم که در خانه هایشان بنشینند.

بنده نیز به نشانه ی اعتراض خانه نشین شدم و ارتباط خودم را با دنیای جادویی کم کردم؛ اما داستان از جایی شروع شد که بگمن خود را در کرسی وزارت دید . آنجا بود که متوجه شد او هیچ برنامه ای برای اداره وزارتخانه و جامعه ندارد ، متوجه شد که نمی تواند از عهده ی این کار بر بیاید . متوجه شد که دیگر زور بولدوزر و تانک به کارش نمی آید .

دیکتاتورگری او نه تنها نمیتوانست مشکلی را حل کند ، بلکه مشکل ها را دو چندان کرده بود . جوامعه جادویی دیگر با ما قطع ارتباطر کردند و شروع به تحریم ما از لحاظ اقتصادی ، روابط خارجه ، دارویی و پزشکی و ... کردند.
حتی ما دیگر نمیتوانستیم دستمال های اسکاور و روغن موهای اسنیپ را صادر کنیم .

از این رو بگمن با ارسال نامه ای به من در خواست کمک کرد . به قسمتی از این نامه توجه فرمایید.
نقل قول:
سالازار عزیز ، من هیچ برنامه ای برای وزارت نداشتم اما با توجه به ستادت مثل اینکه تو یه برنامه هایی داشتی ، واسه همین اگه میتونی و دوست داری بیا و به عنوان معاون وزارتخونه فعالیت کن

بنده فقط و فقط برای رفاه مردم،برای حل بحران های ملی ، برای فعال شدن دوباره ی چرخه ی صنعت و برای برطرف شدن مشکلات اقتصادی این پست را قبول کردم و همانطور که همه ی شما میدانید تا جایی که توانستم دریغ ننمودم و سعی خود را کردم.
اما تناقض کاری ما با آقایان اجازه ی برطرف شدن کامل مشکلات را نداد. از طرفی من با سران سوبله چوبله صحبت میکردم و از طرفی بگمن در وزارتخانه اطلاعیه ای میداد و باعث میشد رای اتحادیه عوض شود . بعد چندماه هم که به طور ناگهانی غیبش زد و من را با هزاران مشکل تنها گذاشت .

اکنون میخواهم جواب پرسش پرفسور فلیت ویک را بدهم . میخواهم بگویم چرا ارتش آزکابان را انتخاب نمودم .
بنده از سیاست هیچوقت دور نبودم و نخواهم بود . بنده حکومت بگمن را از نزدیک لمس کرده ام ، حکومت آمبریج ها ، هوکی ها ،آسپ ها ، ویزلی ها و هلگاه ها را در تاریخ زیاد دیده ام و واو به واو پایانشان را از بَرَم . سرانجام تمام این دیکتاتوری ها و کودتاها نابودی و بدنامی در تاریخ است .
تاریخ را ما خواهیم نوشت . امثال مورفین ها ، مروپی ها ، تام ها و حتی آنتونین ها .
من میتوانستم به قول فیلت ویک مقامی در این کابینه ی نحس بگیرم اما به چه قیمتی ؟ به قیمت انکار کردم حق؟ به قیمت پیوستن به باطل؟ به قیمت خالی کردن پشت خانواده ام؟

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ، ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم .

شاید این آخرین باری باشد که دست به قلم میبرم، شاید هر لحظه افراد آمبریج مرا پیدا کنند و در گونی با خود ببرند، اما تا زمانی که این قلم مرکب دارد و این جان خون در رگ، مینویسم و فریاد میزنم :

زنده باد تابستان ، زنده باد آزادی ، زنده باد پرواز
درود بر مورفین ، مرگ بر باطل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایتیرین در 1392/10/7 20:14:42
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: جمعه 6 دی 1392 16:21
نمایش جزئیات
آفلاین
رسوایی بزرگ در جبهه ی کودتا
بحران هویتی - جنسیتی وزیر اسبق!

جن خانگی هوکی، لحظاتی پیش در کمال ناباوری و بهت همگان اعلام کرد که نمی دانسته مونث است!

به گزارش خبرنگار پیام امروز؛ پس از سخنرانی شب گذشته دلوروس آمبریج در جمع بازاریان کوچه دیاگون، هوکی؛ وزیر اسبق جامعه ی جادوگری که جزو شنوندگان حاضر در جلسه بود پس از شنیدن بخشی از سخنرانی که مربوط به مونث بودن هوکی بود خشکش زده و پس از ساعت ها خشک زدگی! امروز صبح از حالت شوک درآمده و اعلام کرد:

نقل قول:
من یه عمر داشتم با یه شخصیت مونث ایفای نقش میکردم؟!
دچار بحران هویتی شدم

بیچاره زن و بچه ام

انفجار این بمب خبری جامعه را در شوک فرو برد؛ چرا که این جن خانگی یک سال تمام وزیر جامعه بوده و همه می پنداشتند وی مذکر است و از او فرمان می بردند و اکنون که نادرستی این مطلب آشکار شده کل انتخابات آن دوره زیر سوال می رود.

هوریس سگ سیبیل که ریاست انجمن مردان ضد وزیران مونث را بر عهده دارد در مصاحبه با خبرنگار ما گفت:

ما در کودتا و انتخابات سال 87 از هوکی حمایت کردیم و بهش رای دادیم چون فکر می کردیم مرده! ولی حالا که معلوم شده زنه دلم میخواد زمین دهن باز کنه من برم توش. این چه ننگی بود که بر سیبیل ما نشست ای خدا؟!

رز ویزلی؛ کارشناس مسائل سیاسی که مدتی سرپرستی وزارت سحر و جادو را نیز بر عهده داشت و آشنا با قوانین انتخابات است، در رابطه با این موضوع می گوید:

قانون انتخابات وزارت در این زمینه صراحتا اعلام کرده که:
"اگر در هر مرحله ای مشخص شود که اطلاعات اظهار شده توسط داوطلب خلاف واقع می باشد، قبولی وی در آزمون سراسری! کان لم یکن تلقی شده و برابر مقررات با وی برخورد خواهد شد."
خب حالا این یعنی چی؟ این، یعنی اینکه اصلا تایید صلاحیت هوکی در انتخاباتی که منجر به رای آوردنش شد اشتباه بوده و حالا این وضعیتی که پیش اومده یک رسوایی بزرگ برای زوپسه! شورای زوپس باید پاسخگو باشه.

وی که از فعالان دولت آزادی و پرواز است در پاسخ به اینکه واکنش آزکابان به این موضوع چه خواهد بود گفت:

از اونجایی که نقض آشکار قوانین انتخابات و به نوعی تقلب و دستکاری در آرای سال 87 مردم صورت گرفته و از اونجایی که دولت آزادی و پرواز یک دولت برآمده از رای مردمه پس خودش رو متعهد می دونه که در این زمینه مدعی العموم باشه و هوکی رو تحت تعقیب و در نهایت مجازات قرار بده.

بنابراین به نظر می رسد هوکی هفتمین نفری باشد که به زودی به لیست سیاه آزکابان اضافه خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: پنجشنبه 5 دی 1392 16:33
نمایش جزئیات
آفلاین

بانو آمبریج، مامانوئل جامعه جادوگری !

محبوب دلها، سلطان قلب ها، یگانه منجی جامعه جادوگری، بانو دلوروس آمبریج در جشن شب کریسمس و آغاز سال تحصیلی میان دانش آموزان مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز حاضر شد و پیام تبریک خود را به گوش نوگلان باغ دانش رساند. وی در حالی به سرسرای هاگوارتز وارد می شد که لباس بابانوئل بر تن داشت. گفته می شود به جای چهار گوزن، سه تن از زندانیان و شورشیان وابسته به گانت ملعون و فراری از سورتمه کشان او بودند. برخی این حرکت بانو را نهایت عطوفت و بخشندگی شان تلقی کردند که به دشمنان خودشان پست و مقامی در عرصه حمل و نقل می دهند. بانو هدایای فراوان و با ارزشی میان دانش آموزان توزیع کرد و در صحن علنی هاگوارتز اعلام کرد که جامعه جادوگری در امنیت کامل است و گانت و متحدین خار و ذلیلش فرسخ ها با ما فاصله دارند و در سوراخ موش خودشان مخفی شده اند. بانو خاطر نشان کردند که باید دانش آموزان هاگوارتز ضمن توجه به دانش جادوگری و فراگیری خوب آنها، هوشیار باشند و اسیر هیچ یک از دام های جبهه دشمن نشوند.

بانو آمبریج حین خروج از هاگوارتز در گفتگوی مختصر و سریعی که با خبرنگار پیام امروز داشتند، اعلام کردند که امواج مزاحم دشمن که گاهی در رادیو وزارت به گوش می رسد یا در جادوگر TV رویت میگردند، همگی حاوی اطلاعات منحرف کننده و دروغین می باشند و بدون شک تلاش خواهیم کرد تا در روزهای آینده هیچ موج مزاحمی در رسانه های دیداری و شنیداری جامعه شریف و متمدن جادوگری اختلال ایجاد نکند و همگی راس ساعت مقرر بتوانند عمو پورنگ و خاله سارا تماشا کنند. در پایان وی اعلام کرد که دستگیری لودو بگمن، کذب محض است و او در سلامتی کامل مشغول انجام وظیفه در وزارتخانه است.
سه ساحره در شغل های «ویتامین»، «آنتن» و «امور گرمایشی کوره جادوگر پزی» تمام وقت با حقوق و مزایای بالا، جاروی شخصی، مرخصی زیاد، پاداش بی کران، بن کتاب، بلیط استخر و مزایای دیگر جهت استخدام در سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها نیازمندیم. جهت ارائه درخواست استخدام به محل این نهاد واقع در ساختمان وزارتخانه مراجعه نمایید.

این حرف را بانو هلگا هافلپاف، در کنفرانس مطبوعاتی امنیت پایدار و جامعه جاوگری، به گوش همگان رسانید. بانو در پاسخ به سوال خبرنگار طرد نیوز مبنی بر اعلام استقلال ستاد رانده شدگان گفت که این ستاد همواره گاهی اعلام استقلال و جنگ با کلیه جبهه های جامعه جادوگری می کند اما باید آگاه باشد که فقط یک جبهه وجود دارد که حق است و آن هم جبهه زوپس همیشه قهرمان است که در دولت موقت و مقتدر تجلی یافته است. شما کجای دنیا در جوامع جادوگری دیدید که وزیر بالقوه بعد از ساعت تعطیلی، در ساعات پس از نیمه شب جوراب شلواری اش را تا گلو بالا بکشد، جاروی نیمبوس X6 خودش را بدست بگیرد و بدون بهره از هیچ جادویی به شکل mokhless آنه مشغول نظافت جامعه از ناپاکی ها و آلودگی ها شود؟

با نهایت اندوه و تاسف و تاثر درگذشت ناباورانه و نابارورانه "غلام" تک فرزند دردانه کاترین و تقی را به آحاد جامعه جادوگری تسلیت عرض می کنیم. از دست دادن این پروانه خدمتگزار، مخ لس و بی همتا برای جادوگران و ساحره ها همانند در رفتن کش تنبان مرلین کبیر و ریختن آبرویش بود. از خالق متعال برای خانواده بازمانده آن مرحوم صبر استدعا داریم. باشد که وزیر خائن و فراری هرچه زودتر دستگیر و مجازات گردد تا بلکه تسکینی باشد بر پیکر و روح بی سر آن مرحوم !

از طرف بروبچه های سوگولی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1393/2/21 22:46:51
No Country for Old Men

ارسال شده در: پنجشنبه 5 دی 1392 16:00
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی مقاله های انتشار یافته دریاره کودتا

مقدمه :

در مقاله ما نگاه اجمالی به مقالاتی می اندازیم که توسط طرفداران هر دو گروه (کودتاچیان و تحت تعقیبان) منتشر شده است.

این کودتا دارای مقالات بسیاری از هر دو طرف بود و حتی از نظر بسیاری از کارشناسان این کودتا، یک جنجال رسانه ای یا شاید حتی کودتای رسانه ای نیز در پی داشت؛ زیرا سرپرستان هر دو گروه، به اعضای خود وظایفی چون انتشار مطالب زرد و نارنجی و قرمز و سبز و صورتی در راستای گروه مقابل ستیزی می سپردند !

این مقاله در دو پخش و با پرداخت به مقاله های کودتاچیان در قسمت نخست و پرداخت به مقالات تحت تعقیبان در قسمت دوم پایان می یابد !

در ویرایش 121 پیام امروز ِ روز ِ 1 ژانویه می توانید بخش نخست را مطالعه کنید ...

زیر سایه آستکبار زوپس باشید ...
درود بر زمستان ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...

- - - - - - - - - - - - - - - - -

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 5 دی 1392 13:39
نمایش جزئیات
آفلاین
کودتا واجب کفایی بود!

مصاحبه ای با لودو بگمن پیرامون وجوب حذف فیزیکی دولت قبل و در خطر بودن جامعه

آقای بگمن ... به عنوان اولین سوال قصد دارم بپرسم آیا کودتا و حمله ی نظامی قانونی بود؟! اگر وزارت مشکلی داشت چرا از طریق قانونی وارد نشدید و با استیضاح و برگزاری دوباره انتخابات دولت جدید روی کار نیامد؟

سوال بسیار به جایی بود! به جا ننویس دوست عزیز ... گفتم بیجا! اولا که کاملا عیانه و اگر شما دوزار مطالعه داشته باشی و از دور و برت خبر داشته باشی میفهمی که خانوم آمبریج ابتدائا به دستور شورای آسمانی زوپس و با حکم ممهور به مهر عله ی کبیر (قدس سره) گانت رو عزل کرد! اماگانت انقدر قدرت طلب بود که ممانعت کرد و کرسی وزارت رو تحویل نداد ...

اما از این مساله که بگذریم باید بگم همونطور که ملت خودشون کاملا آگاهن و اگه آگاه نباشن به نفعشونه که زودتر آگاه شن، شرایط جامعه امروز به قدری وخیمه که کار از عزل قانونی گذشته! گانت رسما مملکت رو به چیز داده!

به چی؟!

چیز آقا جان چیز! گانت ملعون نه تنها چیزی از حکومت داری نمیدونه، بلکه دو کلاس سواد هم نداره ... خیلی چیز ها هست که برای جامعه خطرناکه، دولت گانت چیز رو به وفور در اختیار مردم قرار داد، پرواز در اختیار مردم قرار داد، حتا من شنیدم قصد داشت آزادی هم به مردم بده! کجای دنیا، کدوم حکومتی به مردم آزادی میده؟! هرکسی که اندکی سواد مملکت داری داشته باشه میدونه که آزادی، پرواز، چیز و چیز هایی از این دست مختص حاکمان و قشر بالای جامعه س؛ لکن مورفین نمیدانست! بزرگی میگفت وزیر باید دیکتاتور باشد، وزیری که دیکتاتور نباشد وزیر نیست. با این تفاسیر کودتا در این شرایط نه تنها کار درستی بود، بلکه واجب کفایی بود!

آقای بگمن در دوران مورفین شاهد رشد شاخص های اقتصادی و رضایت جامعه از بابات این مسائل بودیم ... آیا کودتا بر علیه چنین دولتی با نارضایتی مردم همراه نخواهد بود؟

پیش از هر چیز باید بگم شما این رو آخرین مصاحبه ی دوران خبرنگاریت بدون! اما در جواب این سوال مخرب و گمراه کننده ی اذهان عمومی شما؛ اقتصاد مال تسترال است. بعدم اگر رضایتی بوده که نبوده، تحت تاثیر چیز بوده! ملت سرخوش بودن و اگه سرشونم میبریدن اعلام رضایت میکردن. اما الان که گانت از کار برکنار شده و سموم از بدن ملت خارج شده همه آگاهن که چه دوران سختی رو پشت سر گذاشتن و از کودتاچیان متشکرن!

از این که دوباره به عرصه ی سیاست برگشتین چه احساسی دارید؟

هیچ احساسی ندارم.

برخی گمانه زنی ها حاکی از اینه که شما به خاطر دشمنی دیرینه ای که با مورفین گانت دارید و با هدف انتقام به آمبریج پیوستید و بعد از حذف احتمالی گانت از صحنه سعی خواهید کرد آمبریج رو هم کنار بزنید ... به هر حال دو دیکتاتور و دو حاکم برای یک مملکت شدنی نیست!

شما این گمانه زنی هارو دقیقا از کجات درمیاری؟! بنده هیچ کینه ای از گانت ندارم و ما گذشته ی مشترکی نداشتیم اصلا! من فقط از این وعض به چیز رفتن جامعه احساس خطر کردم و به صحنه اومدم، من اگر احساس خطر نمیکردم مثل این مدتی که بعد از وزارتم مشغول کار ورزشی بودم به کوییدیچ ادامه میدادم اما احساس ظیفه کردم!
در مورد بانو آمبریج هم اصلا این صحبت ها در میون نیست ... به هر حال یک سفره ای پهنه و قراره بعد از پایان قریب الوقوع و موفقیت آمیزه کودتا هر کی به یه نون و بوقلمونی برسه، ما هم خیلی صلح آمیز قوای چندگانه رو بین خودمون تقسیم خواهیم کرد.

به نظر شما ملتی که به دولت آزادی و پرواز رای داده بودند دیکتاتوری رو میپذیرند؟

باز هم تحلیل اشتباه و جانبدارانه ... ببینید! اولا ملت عاشق حکومت دیکتاتوری هستن، اگر نبودن وقتی من در تمام نطق های انتخاباتی پیش از وزارتم گفتم که قصد دارم حکومت دیکتاتوری راه بندازم به من رای نمیدادن و با اکثریت مطلق آرا ینی حدود شصت و سه درصد برگزیده نمیشدم. دوما ملت هوشیار ما به شعار آزادی و پرواز مورفین رای ندادن که اصن! ملت دنبال جانشینی میگشتن که حکومتداریش شبیه منه و با توجه به گرایش بنده و گانت به سیاهی و مرگخوار بودن هردو و نسبتی که گانت با لرد سیاه داشت تصور کردن که اون هم قصد دیکتاتوری داره و آزادی و پرواز فقط یه شعار توخالیه! اما دریغ و افسوس که مورفین به این شعار جامه ی عمل پوشوند و ملت هم مثل سیریوس پشیمون شدن!

آقای بگمن شایعه شده که مورفین گانت شما رو به اسارت درآورده! این خبر تا چه حد صحت داره؟

مرتیکه مغز کرم فلوبری اگه من اسیر شدم پس تو الان چجوری داری با من مصاحبه میکنی؟!

پس تصاویری که از شما در جادوگر تی وی پخش شده چی بودن؟

این ها همه حقه های سینمایی برای شانتاژ تبلیغاتیه! همین مساله نشون میده که گانت یک حقه بازه.

یک سری شایعات هم مبنی بر روابط شما با خواهر گانت وجود داره، توضیح میدین؟

کاملا شفافه! گانت خواهرش رو که نامزد بنده هست گروگان گرفته و سعی داره از پیوستنش به کودتاچیان جلوگیری کنه. به هر حال ایشون مادر لرد سیاه هستن و از لحاظ کاریزماتیک وزنه ی مهمی محسوب میشن ... اما من به همه اعلام میکنم که مروپ طرف کودتاچیانه!

پس در مورد سخنرانی های ایشون در دفاع از برادرشون...؟

چه سوالات احمقانه ای! مروپ تحت تاثیر طلسم فرمان گانته، مورفین برای حفظ کرسی وزارت به خانواده خودش هم رحم نمیکنه و سعی داره از ایشون برای جذب هواداران جبهه ی سیاه استفاده کنه. شما شک نکنید که مروپ با ماست!
ضمن تشکر از شما ... در پایان اگر پیامی برای مردم یا گانت دارید بفرمایید.

جا داره از مردم آگاه و با بصیرت که حمایت همه جانبه خودشون از کودتا رو با تظاهرات پرشور و میلیونی ابراز کردن تشکر کنم و بخوام که باز هم به صحنه بیان تا بالاخره یک بار دیگه چماغ دیکتاتوری رو بالای سرشون بیاریم! از وزیر مخلوع و مزدورانش نترسن و آگاه باشن که گانت هیچ غلطی نمیتواند بکند!

همچنین به مورفین گانت هم بگید یه تانک واسش گذاشتم کنار.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 دی 1392 00:14
نمایش جزئیات
آفلاین

بیانیه‌ی اول دولت آزادی و پرواز - ستاد مقاومتی

ملت غیور!
ملت شهیدپرور!
ملت مقاوم!
ملت عصیان‌گر در برابر آستاکبار ِ جهانی ِ زوپس!
ملت سرفراز!

بدانید و آگاه باشید دولت آزادی و پرواز ساکت نخواهد نشست! دولت آزادی و پرواز اجازه نخواهد داد یک مُشت کودتاچی! یک مُشت مستکبر! یک مُشت جهان‌خوار! یک مُشت خائن بیایند و سایه‌ی سنگین جزایر بالاک را بر جای جای ِ این سرزمین آزاده بیفکند!

دولت آزادی و پرواز مقاومت خواهد کرد! تا آخرین نفس خواهیم جنگید!

اگر شما هم حاضر نیستید زیر بار آستاکبار زوپس بروید! اگر شما هم می‌خواهید بجنگید! به ما بپیوندید!

زنده باد دولت ِ آزادی و پرواز! زنده باد وزیر منتخب و مردمی!

زوپس! بالاک! زمستان! دیگر اثر ندارد!
حتی اگر شب و روز، بر ما برف ببارد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دوستش بدارید که آنچه می‌توانست، انجام داد تا دوستش بدارند...