جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

كلاس نجوم و ستاره‌شناسی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس نجوم و ستاره شناسي
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1392 17:39
نمایش جزئیات
آفلاین
1. با توجه به خــط یک تدریس بگویید پروانه چه صدایی از خود در مــی آورد؟ 5 نمره

همم... با توجه به خط یک تدریس؟؟؟ مگه تدریس خطیه؟؟
من یادم نیست شما در خط اخر چه گفتید، حالا چه برسه به خط اول. اما افسوس که جان فدای نمره می کنیم.
ما که ما پروانه ندیده ایم، فقط شنیده ایم و بر شنیده ها نمیتوان اطمینان کرد.
به هر حال تخیلاتمان را به کار می گیریم.
پروانه بوقی نامرئی دارد و صدای بوق زیری در می آورد، که هنگام عصبانیت از این بوق استفاده فراوان می نماید و مخالفانش را به دیوار میخ می کند.

2. بگویید در فـرم چه چیزی نوشتید؟ 15 نمره

نقل قول:
سلام به هرکسی که این اعتراض نامه به دستش می رسد.

اول از همه نسبت به بودجه ای که در اختیار ماست، شکایت دارم. الان این چه کلاسی است در اختیار ما گذاشته اید. اصلا حس ستاره شناسی در ما فعال نمی شود. نه آسمان شبی، نه صور فلکی، نه ماکتی حداقل.
با این وضع کلاس و تدریس، انتظار نداشته باشید فردا برایتان مثل بلبل صور فلکی را بازگوییم و از بخت و اقبال و طالع شما سخن بگوییم.فردا میمون هم نخواهیم توانست به فضا بفرستیم چه برسد به جادوگر و ساحره.
دیگر هیچ

3. مــقــصــر افتضاح بودن وضعیت سازمان نجوم و ستاره شناسی کیست؟ چرا؟ 10 نمره

افتضاح؟ شما به این می گویید افتضاح؟ کاش افتضاح بود.
اگر بخواهم مقصران را جز به جز نام ببرم، هزار و یک شب خواهد شد.
پس خلاصه می کنم.
اول از همه کسانی که صلاحیت کاندیداها را بررسی کردند. اگر چشمانشان را باز می کردند و سابقه گانت ها را بررسی می کردند، شاید فرجی می شد.
خوب حالا می گیم شاید اونا عینکشون خراب بوده و گانت انتخاب شده.
کسانی که رای دادند چی؟
خوب اوناهم لنز نداشتند.
کودتاچیان چی؟ به جای این کارها و هرج و مرج در کشور و بدتر کردن اوضاع، سعی در بهتر کردن اوضاع می کردند. دیگر حرفی ندارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 16 دی 1392 01:44
نمایش جزئیات
آفلاین
یاهو

همم! اگر نظر ِ کارشناسی ِ ما را بخواهید استاد ؛ این نسل از پروانه ی فوق الذکر نقش عاملِ شورشی علیه آنچه شما را عصبی کرده است ، دارد ! نشان ب آن نشان ک پچ پج های ِ مارموزانه ای را در ایامی نه چندان دور در گوشِ مبارک، سپس مرسی و در آینده تشکر و سایر ماگل هایِ قدرتمند ، کرده اند و آنها بخاطر همین مشورت ها سرنگون شدند ... خخخ ... لاکن نمونه ای از ژن هایِ جهش یافته ِ شان بسیار خفن تر از نمونه های قبلی عمل میکنند ک خودتان دیگر استاتید!

- " صدای ِ ثبت شده ی پروانه ک بیشتر ب صدای ِ مورچه هایِ بدونِ غذا شباهت داشت!" -
- به اون چیزی ک هست و نباید باشه اعتراض کن ! ب دامبل ُ مکتبش ! ب سازمانِ نجوم و بند ُ بساطتش .... به همه چی! :|

زنده با مخالف ِ من !

" چیزه دیگه این خاطرم نیومد. " :|

برای ِ مویی ک سالی یک بار گذرمان اشتباهن حتا ! چه توفیری دارد وضع ُ حال ِ نجوم ؟! مویی ک با گذر شهاب سنگ آرزویمان برآورده شده و نه ماه پیشمانی شده ایم!
اما برای ِ خالی نبودن ِ عریضه و گرفتن ِ نمره هم ک شده سر ب سمتِ این ُ آن کج کرده ایم ک چه؟! ... مقصر را بیابیم! ... خــــــــُـــــــــلاصه ؛ این ساختمان/ آن ساختمان ؛ این مدیر / آن مدیر / این طلسم/ اون طلسم ؛ فهمیدیم ک " عهههه! " ... پروانه ی افسانه ای پروفسور دلاکور بر روی شانه های وزیر گانت نشسته است و علامتِ زشتی را رو ب دوربین شاخک هایش نشان ِ ما میدهد! :|

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 15 دی 1392 20:21
نمایش جزئیات
آفلاین

من ممکنه گیاه زبون باشم. اما پروانه زبون نیستم که! از کجا باید بدونم؟ ها؟ اما، طبق آزمایشاتی که کردم؛ صدای پروانه ها بسیار آرامش بخشه و باعث لطافت پوست ما می شه و دارای مواد جادوی بسیاری ست. بــــــــعــله! درست شنــــیدید. موادجادویی یا همان "چیز" معروف!

این مواد می تونن در هوا پخش بشن و بسته به گونه پروانه، جهنـــــــم به پـــا کنند یا آنقدر دوســـت داشتنی شوند که دلاکــــور ها بخواهند آن ها را ببوســند.

امــــا چه صدایی این همه خواص جـــادویی داره؟ فقط چند نفـــــر در دنیــــا از این راز خبر دارن و راستش اینه که استاد... من، یکی از اون چند نفر نیستم. پس بیخیال من بشـــین. اما اگه خعلی اصرار دارین؛ باید بگم که پروانه ها معمـــولا صدایی که قابل شنیدن باشه در نمیان.

نمی گوییم! خصوصیه عاغا! خصوصی. پونزده نمره؟ خصوصی؟ کی چنین حرفی زده؟

خب، داستان از این قراره: یک روز که توی خونه، تنها شدم من، دیدم توی ظرفی، یک عالمه شیرینی! بعد اونا رو خوردم. چه لذتی که نمی بردم. می رفتم وی دنیای خودمو و هزار تا چیز می دیدم. یه درخت کریسمس، مامان بزرگم که از تو آسمون ها میومد و بخاری برقی. تازه، ماساژور شاندر من رو هم دیدم.

بعد، خلاصه، متوجه شدم که اون شیرینی ها شیرینی نبودن. بلک چیز بودن. ه چند من پشیمون نیستم؛ اما نمی تونم به دولت آزادی و تابستون و پرواز اعتراض کنم.

اگه خیلی نامه دوست دارین پروف، اینو بخونین. اما دعوا موقوف!

نقل قول:
اعتراض نامه- کلاس نجوم دی- دافنه جان!

با سلام و خسته نباشید به روی ماه شما دوستان کار کن و خسته ناپذیر دولت آزادی و پرواز. می خواسستم بگم که ای جان! قربون شما که اینقدر کار می کنید و به فکر ماها هستید و کلا خیلی خفنزید!

دعای خیر من همیشه بالای سرتان بود و همانا که از قدیم گفته اند: دعای خیر دافنه شگون دارد و چه بسا که آن دافنه یک شصخ شصیخ باشد! پس به افتخارش.

اما جان همین وزیرتون یک کاری بکنین که داره یه ستاد دیگه درست می شه به عنوان "سازمان حمایت از حقوق نجومیست ها!" که فلور دلاکور ( منو!) رییسشه و دیگه ما حوصله یک سازمان دیگه رو نداریم. خب، پس یک کاری کنین که این نجوم خون ها بزرگ شدن یه کاره ای بشن و نیوفتن کوچه پس کوچه آواره ِی دنیا بشن. دوباه باز رها بشن و به دل بگن پیششون بمونه و بخونه از دیار کاری که همیشه اون رو تنها گذاشته!

ای قربون اون چیزتون، تابستونتون و آزادیتون. حق این بدبخت بیچاره ها رو هم رعایت کنین یه آبدارچی تلسکوپی رو رزرو کنین تو سازمان براشون.

با تشکر
دافنه گرینگراس
شصخ شصخی دنیای جادوگری

مقصر؟ مقصر کسی نیست. مقصر هیچ فردی نیست. مقصر این بیگانه ها و غربی ها هستن که می خوان جوون های امروز رو با فتنه گری، شیعه پراکنی، تهاجم فرهنگی و دور کردن از حجاب و عفت آسلامیک و عادی سازی روابط بین دختران و پسران و روونا می دونه هزار تا چیز دیگه گمراه سازن. همین اسم های مستهجن فلور، لودو و پادما هم نشونه ی همین غربی ها هستن. بــــعــــله!

همین چیز! همین مواد مخدر! مگه غیر از نشونه ـی شروع فتنه گری و دولت غرب در ایران، نشونه ی چیز دیگه ای هست؟ همین بانو آمبریج، این امام آمبیری بزرگوار هستن که جلوی این فتنه گری ها رو می خوان بگیرن. اما... مورفین فقط یک دست نشونده ـست. حرف ها رو باور نکنین. همه از زیر سر همون غربی ها بلد می شه. آره!

برای همین ـه که دلوروس آمبریج حکم جهاد داده است! باری همینه که وضع جامعه این قدر افتضاحه! برای همینه که حق نجومی ها رعایت نمی شه! برای همینه...

چرا؟ چون اونا می دونن که وقتی مسلمون ها دور هم جمع بشن فقط برای "حق" می جنگن و تا اون رو نگیرن دست بردار نیستن. برای همینه که هر گونه سستی ما و کوتایون در برابر این دشمن های بیگانه نتایجی نا بخشودنی و غیر قابل بخشش داره. پس دوستان من! بجنگین. با تمام قوا بجنگین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1392 21:58
نمایش جزئیات
آفلاین

من شنيدم مى گم يارو صداى بز دربياره واى پروانه، به حق چيز هاى نشنيده.
فكر كنم پروانه هيچ صدايى نداره.
منظورتون اينكه ديگه نمى تونن حرف بزنن چون پروانه ى مرگ بار خوردن.

اى بوژ بوژى

اگه سواد دارى نكته دستورى خط بالا رو پيدا كن.

معلومه كه سواد ندارى ، اگه داشتى پول بيشترى توى سازمان ستاره شناسى مى ذاشتى.

كودتاچيان رو راحت بذار تا ما بتوانيم سازمان رو راه بيندازيم

اى بوژ بوژيان اين معلم ما رو راحت بذار و گرنه با چوبدستى من طرفى.

البته اگه قبلش توحلقت پروانه فرو نرفت.

باشد كه به ما پول كافى داده شود تا اين معلم ما ما را كباب پادما با سس مخصوص نكرد.

كودتاچيه نصفه

البته كه مورفين چيز كش و صد البته قبل از اون هستند. يعنى كلا كسى براى سازمان نجوم و ستاره شناسى ارزش نيست بابا.

بى خودى حرص نخور و گرنه صورت قشنگتون جوش مى زنه.

اصلا چرا براى اين سؤال ده نمره گذاشتى؟

ما رو بيكار گير آوردى ها؟

بيام پدرپدر سوختت رو در بيارم؟

نه نميام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

به ياد قديما
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1392 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین

نقل قول:
اصــن اینا فــکــ کردن کــین؟ بـوقیای بوقــی! بـوق بر آنان... چنین پروانه ای درون حلقشون می کنم که تا آخر عمرشون صدای پروانه در بیــارن... !

برهمه ی ما واضح و مبرهن است که پروانه صدای بسیار ضعیفی دارد, به نحوی که یک پریزاد هم صدای آن را نمیشنود, چه برسد به انسان ها.
و با شناختی که از دخترمان داریم,احتمالا میخواسته بلایی سر آن بوقی ها بیاورد که تا آخر عمر مثل پروانه لال شوند

ما این نامه را به بانو آمبریج مینویسیم.زیرا که گانت ملعون سرنگون شده و هیچ اثری از آثار او موجود نیست.

بانو .
همانطور که مستحضرید در زمان گانت چیزکش چیز پرور موتاد هرگز به شایستگی افراد توجه نمیشد و مشاغل را برحسب ارادت به چیز تسخیم میکردند.
بحث ما بیشتر بر روی اداره سنس(سازمان نجوم و ستاره شناسی) است که زمان گانت افراد برجسته ای (مثل پرفسور سینسترا مرحوم) را به جرم نداشتن علاقه به چیز از کار برکنارکردند و به اسم سفر به فضا آن جا را تبدیل به محلی برای کشیدن چیز ملعون کردند.
اکنون از شما تقاضا داریم مدیریت آن دوباره به افراد شایسته بسپارید و با این کار مشتی محکم به دهن استکبار جهانی بزنید.

مقصراصلی کسی نیست جز گانت ملعون.که با بی توجهی به علم و دانش موجب پدید آمدن این شرایط مسخره شد.به نظر من بهتر است پس از دسگیری گانت به جرم کارهای ضد علمی اش یک تلسکوپ گنده در حلقش کنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 7 دی 1392 22:31
نمایش جزئیات
آفلاین

پروانه ها در سرتاسر این زمین خاکی، تابع دستور پروفسور دلاکور هستن و هرصدایی که ایشان امر کنن از خودشون در میارن. صداهایی که نظام جهانو دگرگون میکنه و با سخنانشون کلیه ی حشراتو به جنبش در میارن.

مسلما چنین راز بزرگی هرگز به گوش من و بقیه نمیرسه و فقط پروفسور دلاکوره که آگاهه اونا چه صدایی در میارن. تنها چیزی که ما میشنویم صدای "پر پر پر پر ..." هست که اونم ناشی از برخورد بالای پروانه هاس و بعد از دقت زیاد شنیده میشه.

صدای خارج شده از دهنشون از همه پنهانه...

دعوت به فرستاده شدن به فضا با چه چیزی؟ خود چیز؟ چطور ممکنه؟

دولت آزادی و پرواز رسما داره تلاش جان گداز منجمان کشورو زیرسوال میبره و تمام اختراعات و اکتشافاتی که اونا برای فرستاده شدن به فضارو که طی سالیان دراز فهمیدن، به باد هوا میده و با یک چیز میخواد همه رو فضانورد جا بزنه.

کجاست اون همه وعده ای که برای پیشرفت تمام سازمانای دولتی کشور داده بودین؟ آیا سازمان نجوم و ستاره شناسی برای شما اهمیت نداشت که بودجه ای بهش اختصاص ندادین؟

ما، تک تک دانش آموزان این کشور، به نمایندگی از کلیه ی نجوم دوستان، خواستار توجه بیشتر به این سازمان مهم و همچنین توقف به فضا فرستاده شدن ملت توسط چیز هستیم.

آیا خود شما، بله شما وزیرگانت، حاضرین که ما تو خیابون راه بریم و بگیم با گوی جادویی تریلانی همه قادر خواهند بود وزیر شن و تو تخیلات نشون داده شده توی گوی اونارو به صورت جادویی و تخیلی در جایگاه وزیر قرار بدیم و شغل شرافتمند شمارو زیر سوال ببریم؟

همونطور که این به تصنعی قرار دادن ملت در جایگاه وزیر برای شما سخت و غیرقابل تحمله، برای منجمان و ما نجوم دوستان هم سخته که شغلمون تنها بوسیله ی یه دونه "چیز" به خطر بیفته و شور و هیجانش از بین بره.

بهتره که بیخیال چیز و چیزکشی بشین و با چشمانی باز و آگاهانه به این فک کنین که درست نیست با به فضا فرستادن دروغین ملت بوسیله چیز، شغل شرافتمندانه ی منجمان رو نابود کنین و اونارو از کسب و کار بندازین.

وگرنه ... کودتا!

بی شک وزیرگانت معتاد ِ چیزکش که با گسترش تولید و پخش چیز و همگانی کردن مصرف چیز و اختصاص دادن جایگاه های ویژه برای چیزکشیدن در معابر عمومی و خصوصی و راستین نشون دادن فرستاده شدن به فضا توسط چیز، کل اعتبار و شهرت سازمان نجوم و ستاره شناسی رو نابود کردن. تمام کارمندان این سازمان هرروز انگشت نمای مردم میشن و جملاتی از قبیل اینو میشنون! "هه من دیشب فژا رفتم حاااال، اونوخ تو شد شاله ژون میکنی شفینه بشاژی بری همون ژایی که من دو شوته با چیژ بهش میرسم. یه عمریه ول معطلین! والا ... ! "

بنابراین یا باید چیز و چیزکشی از ریشه کنده بشه و به دور ریخته بشه. راه دوم هم اینه که رفتن به فضا توسط چیز ممنوع و در صورت رخ دادن چنین اتفاقی، فرد مخطی با مجازات رو به رو بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 7 دی 1392 10:44
نمایش جزئیات
آفلاین

والا من تا حالا صدای پروانه رو از نزدیک نشنیدم و نمی دونستم صدا داره.
اما وقتی استاد دلاکور میگن حتما صدا داره دیگه.
به همین دلیل من نشستم و فکر کردم و فکر کردم و فکر کردم، تا یادم اومد یه بار رفته بودیم استخر یه پروانه وقتی حرکت می کرد صدای هووووففف فیشششتتت می داد. آب هم با هم حرکتش می پاشید اینور و اونور.

ای وزیر چیزی!
دست از سر این مردم بردار!
تو فقط به فکر فروش چیز و پر کردن جیب خویش می باشی.
من به شخصه در دستگاه حکومتی تو بودم و از ساز و کار دولت به اصلاح آزادی و پرواز خبر دارم.
من می دانم چرا کسی را استخدام نمی کنید، چون در آخرین بازدیدم از سازمان نجوم و ستاره شناسی دیدم غلام ها و کور ممد ها و نور ممد هایی که در آنجا نئشه بودند و تو به آن ها الغا می کردی که در فضا هستند.
مگر این معتادان و عملی ها، منجم و ستاره شناس می خواهند؟!

وزیر دست از سر این مردم بردار و بگذار کار بلدانی مانند بانو آمبریج زمام امور را به دست بگیرند!
باشد که وزیر نباشد.

همونطوری که توی متن اعتراضم هم گفتم تنها مقصر وزیر چیزکش سحر و جادوئه که اونجا رو پر از معتاد و عملی کرده و تمام وسایل نجوم و ستاره شناسی رو هم تخریب کرده.
باید این وزیر از قدرت کنار برود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 7 دی 1392 00:26
نمایش جزئیات
آفلاین
زنگ که می خوره همه ی بچه مچه ها از ترس فلور می دون بیرون، ولی بیدل که از شدت پیری خودش رو به زور روی صندلی نگه داشته، با خیال راحت از این که دیگه دیده نمیشه، از روی صندلی لیز می خوره پایین و ترجیح میده اول تکلیف رو انجام بده و بعد آپارات کنه تا انرژی کمتری صرف کرده باشه. مخصوصا که بعد کلاس باید بره سهمیه ی "چیز" خودش رو دریافت کنه و بعد انرژی لازم برای انجام تکالیف رو نخواهد داشت.

نگاهی به فرم میندازه و پرش می کنه. بعد نگاهی به سوالات که هنوز دارن خودنمایی می کنن میندازه و سعی می کنه بهشون جواب بده:

[اینجاست که بیدل متوجه میشه باید عمیقاً فکر کنه چون سوالی بدین ظرافت رو نمیشه سرسری جواب داد. بعد از 10 ثانیه تفکر عمیق:]
"شبی یاد دارم که چشمم نخفت
شنیدم که پروانه با شمع گفت"
اگر من نویزم تو را حرف، چیست؟
نگاهت پس از من به روی کسیست؟
که شمعک برافروخت از شرم و چیزی نگفت
بدانست، پروانه کین شمع ِ مفت
همی خائن است و به دنبال زن
به امّید وی، دل مبند، دل بکَن

از اینجا نتیجه می گیریم که پروانه ویز ویز می نماید!

خصوصی است! مگر شما از خودتان خوار مادر ندارید؟ [در اینجا پیرمرد متوجه می شه پاسخش مناسب نبوده چون یه شعله ی سوزان از سوال به سمتش پرتاب میشه!] ولی مثل اینکه شما از خودتان خوار مادر دارید! پس می گوییم: ما در فرم به سمع و نظرتان رسانیدیم که مدیر خائن و زوپس پرست برعلیه وزیر کودتا نموده و سازمان نجوم نیز زیر نظر وی عمل می نماید و وضعیت وخیم کائنات و نجوم و خون آلود شدن آب چاه ها و مرگ مرغ و خروسان همه و همه به خاطر کودتا و فقدان "چیز" در بین خلق المرلین می باشد و لاغیر.

همچنان که در فرم عرض نمودیم، مقصر همان وزغ بانوی صورتی می باشد که به دلیل جواب رد شنیدن از وزیر سحر و جادو برعلیهش کودتا نموده است.

بعد از پاسخ به سوالات، بیدل پیر متوجه شد انرژی لازم برای آپارات در بدنش باقی نممونده. درنتیجه گوی بلورین کوچکی از کیف خودش بیرون میاره، به جن داخل گوی دستور میده که قالیچه ی پرنده ای حاضر کنه. بعد سوار بر قالیچه کلاس رو به مقصد مرلینگاه ترک می کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هه!
ارسال شده در: جمعه 6 دی 1392 15:01
نمایش جزئیات
آفلاین

1_زنده باد چیز
2_غیر چیز بوقی
3_بوق خالی

ما فدائیان چیز به غیر چیز ها اعتراض میکنیم که بلکه آنها هستند که با عث تضعیف کشور شده اند . و تهدید میکنیم که حکومت را به ما دهند تا در امان بمانند و در جنگ خونینی که من در آن شرکت میکنم در امان باشند و نابود نشوند .
من اعتراضی نسبت به سازمان نجوم و ... ندارم چون اصلا من مال اونجا نیستم من مال سازمان چیزم .

نظر شخصیم اینه که مقصرش افراد غیر چیز هستند و اگر حکومت را به چیز بدهند وضعیت این سازمان را رو به راه میکنیم .
بگویم چرا؟؟چون ما آزادی میخواهیم ما چیزیولوژیکی میخواهیم نه غیر چیزیو لوژیکی . این غیر چیز ها مانع میشوند تا ما به پیشرفت برسیم . به ما حقوق نمی دهند . نظر چیزی مارا محترم نشمارده و به ما ظلم می کنند . سوالاتون هم کم بود و دلیلش آزادی نداشتنه .

در پناه چیز و لرد بزگ ...!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برای شرکت در بزگترین همایش جادوگران سال اینجا کلیک کنید .

زوپس! بلاک! زمستان! دیگر اثر ندارد!
حتی اگر شب و روز، بر ما برف ببارد!

باشد که هیچ کس نباشد باشد که فقط که خودم باشم.

گروهک تروریستی الهافلیه ...
ارسال شده در: جمعه 6 دی 1392 13:37
نمایش جزئیات
آفلاین
-اصــن اینا فــکــ کردن کــین؟ بـوقیای بوقــی! بـوق بر آنان... چنین پروانه ای درون حلقشون می کنم که تا آخر عمرشون صدای پروانه در بیــارن... !

تــک و توک دانش آموز کلاس نجوم و سـتـاره شناسی که مسلما همان ها هم به زور ناظران مشتاق به جمع کردن امتیاز برای گروهــشــان سر کلاس آمده بودند، پس از ورود فــلور ســاکت بر جایشان نشستند و در صــندلی هایشان فــرو رفتند. از ظــواهر امر اینطور بر آمد که زیاد حال فـلـور خوب نیست و خـب هر چه قدر هم یـک نفر آرام و صلح جو و مدافع حقوق پروانه ها باشد وقتی منوی مدیریت دستش باشد و از قــضــا بــه طور فاجعه واری عصبانی باشد خطرناک می شــود.
پـروفسور دلاکور همانطور که جزوه هایی که در آتش می ســوختند را روی مـیـز می گذاشت با عصبانیــت غــرید:
- فــوری اون کتابارو بذارین تو کیفتون، امروز قراره به بحث و مباحثـه بپردازیم.

تـــرس غریزی از مــنـــو، شــاید هم تاثــیرآتــشی که دور او شــعــله می کشید (شــاید هم هر دو بــا هم) بود که موجب شد ناگهان همه کــتــاب ها خودشان را از روی مـیـز و جامــیز و دست دانش آموزان به درون کیف پرتاب کنند و حتی تک و توکی خودکشی کرده و خود را روی زمین پرتاب کرده و در صورت نزدیک بودن به پروفسور دلاکور حتی گریه کنان و ورق زنان و خود پاره کنان به بیرون از کلاس بدوند!

فــلور نفس عمیقی کــشــید که شعله ی آتش دورش را کم کرد و بی مقدمه گفت:
- این وضع افتضاح اقتصادیو می بینین؟ نه خودتون بگین، می بینین؟ بگین چه جوری خرج زن و بــچــتونو درارین؟ با ادامه دادن رشته نجوم قراره چی کاره بشین دقیقا؟ هان؟ هــان؟ هــــــان؟

شــخــصی از تــه کلاس که یا بـه دلیل خوردن شـکـست عشقی از جانش دست کشیده بود یا واقعا در مـغـزش چیزی وجود نداشت، جواب داد:
- طبق سخنان وزیـر گانت فضانورد می شیم!

فلور که پوست صورتش ســرخ که نــه، رنگی یکمی آنورتر از ســـرخ شده و او را از همیشه جــذاب تر نشان می داد بی توجه به جواب دندان شکن شخص مــذکور ادامه داد:
-اخــرش میری سازمان نجوم و ستاره شناسی کشوری (که تحت نظارت وزیر هم هست اتفاقا) درخواست کار میدی! اونوقت چی میشه؟ هــان؟ هــان؟ هـــان؟
احتمالا همان شخص بود که جواب داد:
- هیچی! به راحتی شاغل میشی و پول در میاری و مــیری زن می گیری یا با جارو نیموس دو هزار و چهارده ـت در مکتب دامبولیسم و هلـگا پا میذاری!

-نــه خیرم! بعد می فهمی که فقط اشخاص دقیقا صـد و یک ساله مـجـرد رو استخدام می کنن که حتماٌ هم بــاید استعمال چـیزو آغــاز کرده باشن... بــعــد می خوای چی کار کنی؟ هـان؟ هــان؟ هــــان؟

-صــبــر می کنی تا صـد و یک سالت بـشـه و در این سال ها چیز می کشی، بـعـد میری درخواست کــار میدی!

کــســی جرئت نکرد ســرش را برگرداند ولی اگر کسی می توانست و نیم نگاهی به پشت سرش می انداخت متوجه می شد که شخص مذکور دیگر ســر جایش ننشسته و احتمالا در آتــش جهنم مـشغـول شنا کردن است!

فلور اشاره ای کرد و در کـسـری از ثانیه بر روی هر میز یـک فرم ظاهر شد. او ادامه داد:
- این فرم اعتراض به ســازمان نجوم و ستاره شناسی کــشوریـه و از اون جــایی که وزیر گانت نظارت این سازمانو بر عهده داده می تونین به دولت آزادی و پرواز اعتراض کنیــن... اصن می تونین بــه هر کس که می تونین اعتراض کنین... به کودتاچیان که بـاعث تضعیف کشور شدن اعتــراض کنین... اعتراض کنین!
و نــاگهان زنــگ خورد و دانــش آموزان دوان دوان، در حالی که نزدیک بود خودشان را هم در کلاس جا بگذارند از کلاس خارج شده و پروفسور دلاکور را با کلاس تنها گذاشتند.

جــمــع بندی تکالیف:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)