1. با توجه به خــط یک تدریس بگویید پروانه چه صدایی از خود در مــی آورد؟ 5 نمره من ممکنه گیاه زبون باشم. اما پروانه زبون نیستم که! از کجا باید بدونم؟ ها؟ اما، طبق آزمایشاتی که کردم؛ صدای پروانه ها بسیار آرامش بخشه و باعث لطافت پوست ما می شه و دارای مواد جادوی بسیاری ست. بــــــــعــله! درست شنــــیدید. موادجادویی یا همان "چیز" معروف!

این مواد می تونن در هوا پخش بشن و بسته به گونه پروانه، جهنـــــــم به پـــا کنند یا آنقدر دوســـت داشتنی شوند که دلاکــــور ها بخواهند آن ها را ببوســند.
امــــا چه صدایی این همه خواص جـــادویی داره؟ فقط چند نفـــــر در دنیــــا از این راز خبر دارن و راستش اینه که استاد... من، یکی از اون چند نفر نیستم.

پس بیخیال من بشـــین. اما اگه خعلی اصرار دارین؛ باید بگم که پروانه ها معمـــولا صدایی که قابل شنیدن باشه در نمیان.
2. بگویید در فـرم چه چیزی نوشتید؟ 15 نمره نمی گوییم! خصوصیه عاغا! خصوصی. پونزده نمره؟ خصوصی؟ کی چنین حرفی زده؟

خب، داستان از این قراره: یک روز که توی خونه، تنها شدم من، دیدم توی ظرفی، یک عالمه شیرینی! بعد اونا رو خوردم. چه لذتی که نمی بردم. می رفتم وی دنیای خودمو و هزار تا چیز می دیدم. یه درخت کریسمس، مامان بزرگم که از تو آسمون ها میومد و بخاری برقی. تازه، ماساژور شاندر من رو هم دیدم.

بعد، خلاصه، متوجه شدم که اون شیرینی ها شیرینی نبودن. بلک چیز بودن. ه چند من پشیمون نیستم؛ اما نمی تونم به دولت آزادی و تابستون و پرواز اعتراض کنم.
اگه خیلی نامه دوست دارین پروف، اینو بخونین. اما دعوا موقوف!

نقل قول:
اعتراض نامه- کلاس نجوم دی- دافنه جان!
با سلام و خسته نباشید به روی ماه شما دوستان کار کن و خسته ناپذیر دولت آزادی و پرواز. می خواسستم بگم که ای جان! قربون شما که اینقدر کار می کنید و به فکر ماها هستید و کلا خیلی خفنزید!
دعای خیر من همیشه بالای سرتان بود و همانا که از قدیم گفته اند: دعای خیر دافنه شگون دارد و چه بسا که آن دافنه یک شصخ شصیخ باشد! پس به افتخارش.
اما جان همین وزیرتون یک کاری بکنین که داره یه ستاد دیگه درست می شه به عنوان "سازمان حمایت از حقوق نجومیست ها!" که فلور دلاکور ( منو!) رییسشه و دیگه ما حوصله یک سازمان دیگه رو نداریم. خب، پس یک کاری کنین که این نجوم خون ها بزرگ شدن یه کاره ای بشن و نیوفتن کوچه پس کوچه آواره ِی دنیا بشن. دوباه باز رها بشن و به دل بگن پیششون بمونه و بخونه از دیار کاری که همیشه اون رو تنها گذاشته!
ای قربون اون چیزتون، تابستونتون و آزادیتون. حق این بدبخت بیچاره ها رو هم رعایت کنین یه آبدارچی تلسکوپی رو رزرو کنین تو سازمان براشون.
با تشکر
دافنه گرینگراس
شصخ شصخی دنیای جادوگری
3. مــقــصــر افتضاح بودن وضعیت سازمان نجوم و ستاره شناسی کیست؟ چرا؟ 10 نمرهمقصر؟ مقصر کسی نیست. مقصر هیچ فردی نیست. مقصر این بیگانه ها و غربی ها هستن که می خوان جوون های امروز رو با فتنه گری، شیعه پراکنی، تهاجم فرهنگی و دور کردن از حجاب و عفت آسلامیک و عادی سازی روابط بین دختران و پسران و روونا می دونه هزار تا چیز دیگه گمراه سازن. همین اسم های مستهجن فلور، لودو و پادما هم نشونه ی همین غربی ها هستن. بــــعــــله!
همین چیز! همین مواد مخدر! مگه غیر از نشونه ـی شروع فتنه گری و دولت غرب در ایران، نشونه ی چیز دیگه ای هست؟ همین بانو آمبریج، این امام آمبیری بزرگوار هستن که جلوی این فتنه گری ها رو می خوان بگیرن. اما... مورفین فقط یک دست نشونده ـست. حرف ها رو باور نکنین. همه از زیر سر همون غربی ها بلد می شه. آره!
برای همین ـه که دلوروس آمبریج حکم جهاد داده است! باری همینه که وضع جامعه این قدر افتضاحه! برای همینه که حق نجومی ها رعایت نمی شه! برای همینه...
چرا؟ چون اونا می دونن که وقتی مسلمون ها دور هم جمع بشن فقط برای "حق" می جنگن و تا اون رو نگیرن دست بردار نیستن. برای همینه که هر گونه سستی ما و کوتایون در برابر این دشمن های بیگانه نتایجی نا بخشودنی و غیر قابل بخشش داره. پس دوستان من! بجنگین. با تمام قوا بجنگین!