جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

5 کاربر(ها) آنلاین هستند (2 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  246 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  165 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  194 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: رده بندی مرگخواران (وفادارترین؟)
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 تیر 1393 21:54
نمایش جزئیات
آفلاین
پس عملا بنده رو این وسط بوق حساب کردین؟
حالا درسته تو کتاب مرگخوار نبودم ولی الان که هستم!در وفاداری اینایی که نام بردین به ویژه بانو بلاتریکس که هیچ شکی نیست ولی تا کی می خواین اشتباه منو به رخم بکشین؟ من ادعای وفادارترین رو ندارم ولی الان می خواین بگین من مرگخوار وفاداری نیستم؟تبعیض تا کی؟یه آوادا بزنم همینجا به رحمت مرلین برین همه تون؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 تیر 1393 21:27
نمایش جزئیات
آفلاین
وفادار ترین مرگخواران توی کتاب هری پاتر عبارت اند از: بارتی کراوچ پسر، رودولفوس و راباستین لسترانج و در نهایت اما نه در آخر بلاتریکس بلک.

بارتی کراوچ توی هاگوارتز توسط بوسه ی یک دیوانه ساز کشته شد.

بلاتریکس بلک (Aka لسترانج) در مبارزه با مالی ویزلی کشته شد.

راباستین و رودولفوس لسترانج در جنگ هاگوارتز شرکت کردند و تا آخرین دقایق نیز ولدمورت رو تنها نگذاشتند ولی از آنها بعد از جنگ هاگوارتز خبری در دست نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.

ارسال شده در: سه‌شنبه 24 تیر 1393 19:21
نمایش جزئیات
آفلاین
برید کنار که وفادارترین عضو منم.

در راه خدمت به ارباب سر ما از دماغ ارباب هم بی ارزشتر.

کی حرفی داره؟بیاد جلو کروشیوی مرگخواری بزنم روش

به افتخار ارباب...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوب زندگی کن. بزرگ شو و... کچل شو! بعد از من بمیر و اگه تونستی با لبخند بمیر. توی کارات دودل نباش. ناراحتی چیز باحالی برای به دوش کشیدنه ولی تو هنوز خیلی جوونی!

کوروساکی ایشین- بلیچ

ارسال شده در: سه‌شنبه 24 تیر 1393 19:20
نمایش جزئیات
آفلاین
برید کنار که وفادارترین عضو منم.

در راه خدمت به ارباب سر ما از دماغ ارباب هم بی ارزشتر.

کی حرفی داره؟بیاد جلو کروشیوی مرگخواری بزنم روش

به افتخار ارباب...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوب زندگی کن. بزرگ شو و... کچل شو! بعد از من بمیر و اگه تونستی با لبخند بمیر. توی کارات دودل نباش. ناراحتی چیز باحالی برای به دوش کشیدنه ولی تو هنوز خیلی جوونی!

کوروساکی ایشین- بلیچ

ارسال شده در: سه‌شنبه 24 تیر 1393 02:36
نمایش جزئیات
آفلاین
بارتی کراوچ و بلاتریکس وفادارترینشون بودن به نظرم بیشتراشون از ترس ولدمورت رفتن مرگخوار شدن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
TVXQ & JYJ FOREVER

Love Me Love Me

ارسال شده در: سه‌شنبه 29 مرداد 1392 16:04
نمایش جزئیات
آفلاین
عاغا اجازه بدید...حرف لرد سیاه خودش حسابه!
لرد سیاه تو کتاب چهار گفت که وفادارترین خادمش تو هاگوارتزه و در حال انجام وظیفه ست!
که منظورش بارتی کراوچ پسر بود دیگه!

پس وفادارترین مرگخوار از نظر من بارتی کراوچ بود!

پ.ن:بیخودی که شخصیت انتخاب نکردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتی کراوچ در 1392/5/30 13:20:34
به یاد اما دابز!

I'm bad.And that's good
I'll never be good.And that's not bad

ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1392 16:59
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتونین دالاهوف( )، چون از اول کار لرد تا زمان مرگش باهاش بود.

بارتی کراوچ( )، چون خود لرد اونو وفادارترین خادمش معرفی میکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چوبدستی لازم نیست..
به یک ضربه ی عصایم بند هستید!

×××××

ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1392 09:57
نمایش جزئیات
آفلاین
فکر میکنم بلاتریکس از همه وفادار تر و از همه بیشتر تشنه ی کشتو کشتار بود مالفوی کمی ترسو بود اسنیپ هم که مرگ خوار نبود از خودمون بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برای شرکت در بزگترین همایش جادوگران سال اینجا کلیک کنید .

زوپس! بلاک! زمستان! دیگر اثر ندارد!
حتی اگر شب و روز، بر ما برف ببارد!

باشد که هیچ کس نباشد باشد که فقط که خودم باشم.

گروهک تروریستی الهافلیه ...
ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1392 03:50
نمایش جزئیات
آفلاین
خب، مرگخوار های زیادی بودن که به لرد سیاه وفادار بودن. مثلا همون طور که تو تاپیک اول گفته شده؛ لرد بارتی کرواچ رو وفا دار ترین اعلام می کنه.

اما اون قدری نه که بهشون هورکراکس بده. بلاتریکس که اونقدر بلاف زد که من وفا دار ترین ـه و این ها. اما واقعا کی ـه؟

لرد فقط به لوسیوس مالفوی و بلاتریکس این هورکراکس ها رو داد. 0البته به هیچ کدوم نگفت که چی ـه فک کنم.)

البته اسنیپ هم خیلی به لرد نزدیک بود.

به نظر ـم پنج نفر اول از نظر لرد این هان: بلاتریکس، بارتی کراوچ، سوروس اسنیچ، رودولف لسترنج، لوسیوس مالفوی (قبل از خراب کاری هاش)

اما از نظر خودم: بلاتریکس، رودولف، سوروس، بارتی کرواچ و اسنیپ.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
Re: رده بندی مرگخواران
ارسال شده در: دوشنبه 22 مهر 1387 16:47
نمایش جزئیات
آفلاین
جک قاتل نوشته :نقل قول:
باید ببینید بهترین مرگخوار ، از نظر چه کسی ؟
اگه از نظر رولینگ بخوایم بحث کنیم یه چیزه ، از نظر محفلیا یه چیز دیگه ، از نظر لرد سیاه ... خوب مسئله فرق می کنه !

اگه منظور زننده تاپیک از نظر لرد سیاه هست ، باید گفت که ولدمورت فقط به میزان منفعتی که از افراد می برده ، براشون ارزش قائل بوده و همینکه سوددهی طرف تموم می شده از چشم ولدمورت می افتاده .

بدترینشونم کسیه که بهش خیانت کرده باشه .

تازه شم ... ولدمورت کسی رو خوب نمی دونسته که ! حتی اسنیپم که به نظر خودش وفادارترین می دونسته ، خودش کشت تا چوبدستی برترو ازش بگیره .

اصولا کسی که قلبش سیاست و منش سیاهی داره ، همه رو بد می دونه مگر اینکه نقیضش ثابت بشه .
درست می گی ... ولی ما کلی داریم بحث می کنیم ، بالاخره از نظر لرد یه نفر از همه بدتر بوده ... ببین من تو پست قبلیم توضیح دادم ؛ کسی که وفاداری کمتری داشته ، کسی که مأموریتا رو خراب می کرده ، کسی که به حرفا لرد گوش نمی کرده ... یه چکیده ای از همشون تو هر شخصیتی ممکنه باشه . ما می خوایم ببینیم این ویژگی ها که از نظر لرد بد شمرده می شه تو کدوم یک از مرگخوارا بیشتره ؟

مری باود نوشته :نقل قول:
فکر میکنم آن یه نفری که بزدل و ترسو هست و هیچ وقتم پیش مرگخوارا باز نمیگرده بدترین مرگخوار میتونه لقب بگیره !

و فکر کنم با حوادث اخیر کتابها ( اینجا کتاب 4 ) ، این فرد کسی نباشه جز ایگور کارکاروف !

گرچه لوسیوس مالفوی با اینکه خیلی مورد اعتماد لرد بود اما با افتضاحهایی که پدید آورد میتونه یکی دیگه از گزینه ها باشه !
هوووم ممکنه ... ایگور خیلی از مرگخوارا رو لو داد و باعث شد برن آزکابان ؛ بلاتریکس ، بارتی ، رودلف و آنتونین (فکر کنم) و غیر از این وقتی که لرد همشونو خواست ، اون نرفت پیشش و فرار کرد .
لوسیوس هم از وفادارترین اشخاص بود ، ولی آخرای کار تو خیلی از مأموریتا گند زد و خشم لرد رو بر انگیخت ... شاید بهتر باشه به لوسیوس مقام دست و پا چلفتی ترین مرگخوارو بدیم

نقل قول:
و البته نظر بعدیم بیشتر روی افرادی بوده که در آخرای صف قرار داشتند ! یعنی افرادی مثل کراب و گویل !
در مورد کراب و گویل اطلاعات زیادی در دست نیست ... ولی حداقل اینا به جرگه ی مرگخواران پیوستن و لرد هم زیاد خشم و غضبی بهشون نشون نداد ... فکر کنم همون ایگور بدترین باشه البته طبق صحبتایی که تو کردی . در مورد اشخاص دیگه صحبت نکردیم .

مثلا لرد به پیتر می گه که تو وفاداریت به من خدشه دار شد . یا اَوری رو شکنجه کرد و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!