شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اهم اهم با کمال احترام لطفا فایل مصاحبه رو جایگزین کنید! من خودمم نمیتونم سوالات خودمو بخونم استاد آستوریا بتونه؟ :| دکمه اسپیستون خراب بوده احیانا؟ :|
پاسخ ریتا: گوریل گویل عزیز، شما احتمالا سیستمت فارسی سازی نشده؛ فایل مصاحبه درسته، دکمه ی اسپیس من هم نیز! کیبورد شما ولی فکر کنم خراب بوده گویا که اون همه غلط املایی داری. عمدا هم گذاشتم بمونه؛ واکنش استاد آستوریا قطعا دیدنی خواهد بود!
خب، خب، خب! می بینیم که بر خلاف مصاحبه هایی که کرومب انجام داده، اولین مصاحبه ی من بر خلاف تصورات آستوریا، خیلی شلوغ شد. نتیجه می گیریم من مصاحبه کننده بهتری هستم.
یه صحبتی هم دارم با بچه های گل توی خونه: آقا، بزرگوار، عزیز دل لینی وارنر! :همر: نپرس! سوالی که دیدی مشابهش تو قلم پرای قبلی بوده نپرس! خلاقیت به خرج بدین یه خرده خب. این سری همه سوالارو گذاشتم موند، ولی سری بعد، به قول ریگول، ناموس قسم حذف می کنم!
خوب منم چند تا سوال دارم. ۱-چرا ناخنات اینقدر تیز هستند چه استفاده ای ازشون مگر میکنی که اینقدر تیز هستند؟ ۲-حاضری جونت را به خاطر دراکو فدا کنی؟ ۳-خوش حالی از اینکه تو مرگخواری و تو اسلیترین افتادی؟ ۴-اگر قرار بود وسیله ای را اختراع کنی چه چیز را اختراع میکردی و چرا؟ ۵-چه غذایی رو دوست داری؟ ۶-نظرت در مورد من چیه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دافنه مالدون در 1396/5/20 13:19:45
یه چند تا سوال داشتم.( البته اگه بشه بهشون گفت چند تا)
چرا دراکو رو زن ذلیل بار آوردی؟ واسه یه مرد یه خورده زشته! چرا اسکورپیوس بچه ننه ست؟ چرا ناخن هات تیزن؟ چرا بین اینهمه دختر به من گیر دادید؟ چرا اینهمه خونسرد در عین حال ترسناکی؟
چند ساله عضو سایتی؟ چرا شناسه آستوریا؟ خب، اون آستوریایی که من تو فرزند نفرین شده دیدم می شه گفت نقطه مقابل آستوریایی هست که تو ساختیش. چرا تغییرش دادی؟ چه چیزی رو در این تغییر بیشتر می پسندی؟ به نظرت بهترین نویسنده سایت در حال حاضر کیه؟ چند تا شناسه قبلی داشتی؟ به وینکی رای دادی؟ نظرت در مورد وینکی چیه؟ به نظرت می تونه دولت موفقی داشته باشه؟ لینک بدترین رولی که داشتی رو بذار. چرا مرگخوار شدی؟ به نظرت دلیل اینکه بیشتر اعضای سایت سمت سیاهی می رن چیه؟ نظرت درباره مدیریت سایت چیه؟ به غیر از آستوریا چه شناسه هایی نظرت رو جلب کرد؟ چرا چند سال نبودی؟
والا یه بنده خدایی تومار کرد همه چی پرسید(منظورم بعضیاست نه گویل)ولی اگر تازه وارد سایت شده بودی و میتونستی از اول شروع کنی بیش ر تو تالار های گروهت فعالیت میکردی تا اول همگروهیات بشناسنت یا نه مستقیم میرفت تو تالار های عمومی خودتو نشون میدادی؟