شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام: ويليام مايك اسميگل پيتر ارويس آنتوني اينيگو ادوارد- ملقب به ويلي جون ! ( به من ميگن علي كوچولو! )
جنسيت: ها رفت تو مسائل انحرافي ! به جون تو مذكر!
تاريخ تولد: بيستم دي سال يك هزار و سيصد و سنگ و چوب( 1368)
تحصيلات: خوندن نوشتن بلدم !
محل تولد و زندگي: تهران! شهر اخلاق !
شغل: فعال در حذب آسلامسيون! استاد مخ زني( بازنشسته شدم) ! فوق تخصص زنگ خونه مردم زدن در رفتن!
نحوه آشنايي با هري پاتر: سال 78 تو نمايشگاه كتاب آبجيمون ديد گرفت بعد من رفتم تو نخش !
نحوه آشنايي با سايت جادوگران: از ابتدا در نقش يك ويروس شناسه ساز بودم! تعداد 22 شناسه به ثبت رساندم. 17 عدد بلاك شده است، 4 عدد هم ديليت، يكي هم مونده كه همينه!
كتاب هاي مورد علاقه: ارباب حلقه ها، هري پاتر- كلا هر كتابي كه نويسنده اش تالكين باشه !
نام: استاد اعظم آنی مونی کبیر ( کبیر یعنی خیلی گنده) ملقب به حسین
تحصیلات: متعصفانه دانشجو . شما دیپلوم حساب کن ( اون (( و )) خیلی مهمه)
محل ( تولد و زندگی محل ) : تهران
شغل: کلاه برداری ( برو بچز فروم در جریانن) اینقدر به این بروبچز بیکار النجا گفتم پاشین بیاین تو سایت زوپس پست بزنید حد اقل یه نونی تشو هست گوش نمیدن که شما گوش بده
موبایل هم نداریم ولی کسی خواست شماره بده
نحوه ی آشنایی با هری پاتر: روزنامه ی همشهری ( اون موقع ارزون بود میشد خریدش)
کتاب های مورد علاقه: همون های که برو بچز گفتن با تاکید بیشتر روی ارباب حلقه ها
اسم:متین سن : کوچیکم ۱۴ جنسیت : مونث نیست اگه گفتی چیه!! محل زندگی: تو دریا تحصیل : سوم راهنمایی نحوه آشنایی با هری پاتر: تو یکی از کتاب خانه های تهران علاقه مندی ها : هری پاتر، جادوگران،هری پاتر، کتاب خوانی(تخیلی) کتاب:دارن شان،هری پاتر، تن تن و......ږږږږ
علیرضا {توی گالری فامیلم لو رفته}هستم...بدون ویندر مستم...چرا تنها نشستم؟...شما میدونین؟خودتو نزن به اون راه نامرد!!!
سن : 14 و نیمی تحصیل : اول دبیرستان جنسیت : محل تولد : تهران محل زندگی : تهران شغل : مثل اش ویندر و پرسی و 30000 عضو دیگه بیکار! علاقه مندی ها : هری پاتر ، اش ویندر ، اونایی که اش ویندر گفت ، بازم اش ویندر ، داستانای فانتزی ، نجوم ، ارتباطات سیار(سیار باب،سیاره نیست جان تو...مثال برای سیار:سونی اریکسون-مثال برای سیاره:زهره!!!) ، همون!!! فعالیت های جنبی : سایت سازی،علافی،دعوا،ایجاد اختلال در نظم عمومی هرگونه اجتماع(چه دو نفری چه دو میلیون نفری)،پشیمون شدن از غلط کردن در آن واحد دعوا!!! نحوه آشنایی با هری پاتر : فکر کنم هری پاتر منو شناخت...!!!یعنی داشتم توی انقلاب راه میرفتم یهو یه روزنامه خورد تو صورتم نوشته بود یه داستان خزی و الا آخر... کتابای مورد علاقه ع.ت.ف : لوتر(تعداد زیادش) - دارن شان(سرزمین اشباح،دموناتا) - دلتورا(هر سه تا سری) - نارنیا - چند تا جنگ ستارگان - هنر نبرد(یه تعدادی) - نیروی اهریمنی اش - ای باب چرا تموم نمیشه؟...
هووم!!یه نفر دنیل رو شناخته بعد جادوگران رو قبل از اینکه با هری پاتر آشنا شه ؟ یه فر بخور روووشن شی!!! ولی من فکر کنم رولینگ یه نقاش مصری قرن پنجم بوده ها!! بنده خدای بعدی بیاد بپیچونه مارو...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1385/12/12 21:15:14
مسعود ابراهیمی هستم.خیلی خوشحال هستم از اینکه بیکار هستم.بند کفشم رو دیروز برای ارزشی بازی بستم و خفت بالای سر رول پلینگ نشستم. هرجا که میرم ظاهرا ساکتم اما شناگریم که اگر بهم اب بدن قادرم تا سر قله ی قاف برم.
از انجائیکه بنده یک عضو تازه وارد(از نوع ارزشی)تشریف دارم. به کمک بزرگان سایت نیاز داشته و یاری سبزشان را خریداریم.لذا تقاضا میشود هر چه سریعتر سیل پیام شخصی های فرندشیپی خود را نثار اینجانب حقیر کنند و ای اس ال دهند به مقدار کافی.
این موجودی که همینک میبینید خودش رو کشت تا دانشجو بشه....الان به وسیله ی دانشجو شدن،فرقی با توریست نداره و در کل دانشگاه را هتل فرض کرده(شاید هم دانشگاه این رو توریست فرض کرده.دو شرطیه قضیه)
موجودی صلح طلب...اصلا توی کار گیر دادن به این و اون نیستم!(به جون ادوارد) سن:19-21 ....حس محاسبه ی دقیق نیست. شغل:جوات تحصیلات:ترم دوم حسابداری.یه ترم هم برای خنده و شادی، نرم افزار خوندم که جالب بود برای خودش.
علاقه های شخصی: 1-پرسی ،نیک،ادوارد،آنی مونی.ماندی،بادراد.کریچ.هدی ،سالی،لوییس،مرلین و کل جامعه ی جادوگری 2-ایران 3-کتاب خوندن 4-چهارشنبه سوری
کتاب هایی که مطالعه کردید:هیچی.....ما کتاب میخوریم.الان بیهقی،حافظ،سعدی،جان کریستوفر،تالکین،رولینگ،مودب پور،اریک فوندانیکن و .....هر کدام در قسمتی از سیستم گوارشی بدن قرار دارند.
نکته ی کلیدی:منو چپ چپ نگاه نکن عمدا
یکی از رفقا به نکته ی بسیار جالبی اشاره کرد.بنده پاسخی براش ندارم ولی نکته رو تکرار میکنم: چطوری دنیل رو شناخته بعد جادوگران رو قبل از اینکه با هری پاتر آشنا شه ؟اصلا باید شفاف سازی بشه که چه فردی ،چه فردی رو شناخته؟ (سالازار بیا و منو و پرسی رو با هم روشن کنه)
طریقه ی اشنایی با سایت:سالازار قبلی(old) ادرسش رو بهم داد.چاکر سالازار جدید هم هستیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اش ویندر در 1385/12/12 20:47:03 ویرایش شده توسط اش ویندر در 1385/12/12 20:49:44 ویرایش شده توسط اش ویندر در 1385/12/12 20:57:22 ویرایش شده توسط اش ویندر در 1385/12/12 22:40:37
[b][size=small][color=660000]گریه میکردم که کفش ندارم،یکی را دیدم ، پا نداشت[/c
نام و نام خانودگی : ستایش جنسیت:زن سن:17 اطلاعات اضافی : محصل - سال سوم رشته ی ریاضی محل زندگی : 8 آسمون - طبقه ی بالای جسیکا اینا! چگونگی آشنایی با سایت جادوگران : از طریق یکی از دوستانم کخه بنده از همین جا ازشون شکایت می کنم که بنده رو از کار و زندگی انداختند!
یه حرف به همسن و سالاتون که الان دارند این جا رو می خونند: دوست ناباب!خدا نکنه آدم گرفتارش بشه!قدر خودتون رو بدونید و در آخر
آسمون دلتون پر ستاره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ـ «خدا را دیدی؟»
ـ «خدا؟… دیوانه شدهای؟… کجا ست؟»
ـ «همین که میپرسی «کجاست؟»، یعنی نخواهی دید!… بگذریم!…»
از اونجایی که من یکسال پیش خودمو معرفی نکردم !! طی عملیاتی ارزشی - فرهنگی - سیاسی به معرفی خود میپردازم
نام : آرش سن : 15 تحصیل : اول دبیرستان جنسیت : دختر مونث !!!! محل تولد : تهران محل زندگی : تهران شغل : مثل اش ویندر و بقیه 30000 اعضا بیکار !! علاقه مندی ها : هری پاتر ، اش ویندر ، جادوگران که نه سایت خودم فعالیت های جنبی : مقاله نویسی ، وب گردی ، سایت سازی ، جادوگرانی ! نحوه آشنایی با هری پاتر : به قول جسیکا داشتم دنبال سایت دنیل میگشتم با جادوگران آشنا شدم ! آخه اش به نظر تو چطوری دنیل رو شناخته بعد جادوگران رو قبل از اینکه با هری پاتر آشنا شه ؟ منو روشن کن !
اسم و نام فامیل: ( در صورت تمایل): استار بهرامي! جنسیت ( در صورت تمایل ): چشمك زن! سن( درصورت تمایل) : 1990 شهر محل تولد ( در صورت تمایل): استان گلستان! محل زندگی ( در صورت تمایل): هفت آسمون ! شغل ( در صورت تمایل ): دانش آموز! تحصیلات ( در صورت تمایل): دوم دبيرستان! نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه( ضروری): مثل بقيه سرچ توي گوگل! براي سايت دنيل ميخواستم سرچ كنم ديدم ييهو جادوگران مارا در بر گرفت! علاقه های شخصی خودتون ( در صورت تمایل): نت! داداشام و آباجي ! گريفيندرو ! اس ام اس بازي!!!! کتاب هایی که مطالعه کردید ( چند مورد رو ذکر کنید): چيزي در طرف شب ! دارن شان !
نام: حامد نام خانوادگی: یوسفی سن: 22 تحصیلات: دانشجوی سال آخر فناوری اطلاعات شغل: طراحی نرمافزار و وب نویسی محل سکونت: اصفهان علاقهمندی ها: یکیش همین هری پاتر، برنامهنویسی و بقیهاش هم شخصیه --------------------------------------------------------------------------- ارادتمند پییر