موسیقی مشنگی، موسیقیِ خیلی لوسیه. یعنی شما سه تا نت اولشو که بشنوی، می فهمی متنش چیه، حرفش چیه، شروعش چیه، پایانش چیه!
نهایت متن های آهنگاشونم این دو حالته. یا خواننده یه نفرو ترک کرده، یا یه نفر خواننده رو ترک کرده!
خود مشنگا موسیقی شونو به شکل خیلی تخصصی ای طبقه بندی میکنن و برای هر سبکشون خصوصیاتِ خاصی دارن. ولی خب من طی صحبتایی که با یه مشنگ داشتم، تونستم ده تا آهنگ مورد علاقه شو ازش بگیرم و خودم طبقه بندیشون کنم که به شرح ذیل است!:
موسیقیِ چرند پرند:
موسیقی ای است که در آن خواننده در مورد همه چیز حرف میزند و معمولا ریتم شادی دارد. از احوال مادرش گرفته تا سبیل های پدر دختر، از مدل دوچرخه اش گرفته تا بلوتوث شدن آهنگ، از چای خوردن گرفته تا بقال سر کوچه... و مفهومی که در طی پنج دقیقه توی این آهنگا گفته میشه رو میشه به طور خلاصه توی سه جمله گفت!
نمونه: قر آقر آ قر! قر آ قر آ قر! (و به همین شیوه تا پایان آهنگ :|)
موسیقیِ هِــنــَری:
موسیقی هِنَری، موسیقی ای است که آدم تا می شنود اصلا می خواهد بنشیند و های های گریه کند. آی سوزناک است! آی سوزناک است! اصلا خواننده جوری از اعماق وجودش می خواند که آدم نمیداند بزند توی سر خودش یا توی سر آن کسی که به خواننده بد کرده! اصلا چنان موسیقیِ احساس برانگیز و خفنی است که نگو و اشعارش هم نیازمند هزاران خط توضیح و تفسیر هستند و حتی قابلیت این را دارند
نمونه: تو اون شام مهتاب، کنارم نشستی، عجب شاخه گل ها، به پایم شکستی...

موسیقیِ مناسب برای عروسی:
نمونه ای از موسیقی است که متنِ چرند پرند را ندارد. اما غم هِنَری را هم ندارد. شادیِ چرند پرند را دارد و شعرش به آن شدت فاجعه نیست ! نسلی جهش یافته و ایجاد شده از دو سبک قبل که مشنگ ها در مجالس شادی از آنها استفاده ی بهینه میکنند.
نمونه: یه مرغ نازی داشتم، خوب نگهش نداشتم،، شغال اومد و بردش، رو پا نشست و خوردش!

B) منظور از موسیقی های زیر زمینی چیست؟ چه تفاوتی با موسیقی های روی زمین دارند؟ (7 نمره)
موسیقیِ زیر زمینی، موسیقیِ کسانی است که فکر میکنند خیلی خفن اند!
البته این نظر شخص بنده س و احتمالا مشنگا ایده هاشون فرق داره کلا! از نظر من خوانندگان این سبک موسیقی یا ادعای خیلی فهمیده بودن دارن، یا ادعای خیلی مورد ظلم واقع شدن، یا ادعای زیادی روشنفکر بودن!
موسیقی روی زمین، هر چیز که واضحه رو بیان میکنه. و خب چیزی که عیانه چه حاجت...!
موسیقیِ زیر زمین، چیزایی رو میگه که واضحه ولی به هر دلیلی نباید گفته بشه! و خب چیزی که نباید گفته بشه رو چرا اصرار دارن که بگن؟

اصن من با دوتاش مخالفم!

C) کدام سبک موسیقی به نظر شما مشکل تر است؟ چرا؟ (3 نمره)
سبک هِنَری.
چون خواننده باید متنو درک کنه، با احساس و از عمق وجود بخونه تا بتونه شنونده رو با خودش همراه کنه و احساسات آدمو برانگیزه و حال و احوال آدمو دگرگون کنه.
کلا سبک سختیه این سبک و به نظرم تنها سبکِ قابل شنیدن بین موسیقی های مشنگیه...

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

) ؛ گرس (grass ) ؛ سان (sun) و ... 
چون نفس ِ هر کسی که بخوندتش بند میاد! الان چنین کلمه ای توی این موسیقی باشه چی جوری میخوای بگی؟ "افسر ارتش اتریش و پتی شاتر" !

» اگه اینو می گفت ، حاج آقا هم می گفت: « برای تحقیقات بیشتر لطفا منو با متهم تنها بزارین! » به این ترتیب دختره هم ازاد میشد
) 
کسی که زندگینامه ی جناب عله رو نخونده باشه، با دیدن این فیلم گرگیچه که الان کی به کیه؟ اینا از کجا اومدن؟ به کجا میرن آخر؟ اومدنشون بهر چی بود؟ 

"
(39.19 KB)