جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  139 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: یکشنبه 9 شهریور 1393 23:19
نمایش جزئیات
آفلاین
تیم کوییدیچ ریونکلا:

دروازه بان: جیم موریاتی
مدافعین: ویولت بودلر (C) - تراورز
مهاجمان: پادما پاتیل - مارکوس بلبی - سلوینیا
جستوجوگر: ویلبرت اسلینکرد

داور: لودو بگمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: یکشنبه 9 شهریور 1393 18:24
نمایش جزئیات
آفلاین
قابل توجه ناظران گروه ها

تا پایان مهلت معرفی تیم ها باید داور گروه خود را هم مشخص کنید. داور نمی تواند عضو تیم باشد.

آنتونین

آنتونین شما که مهمون نیستی در بزنی. خودت اینجا مستقری ور دل من!
مشکلی نداره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 شهریور 1393 11:53
نمایش جزئیات
آفلاین
بوشومف!(افکت ترکیدن در، هر چه باشد ما الادوراییم و جادویی داریم که روی هیچ چیز کار نمیکند الا در ها!)

دون دانگ، این ترکیب تیم ماست:

دروازه بان: باری ادوارد رایان
مدافعین: الادورا بلک(c) و نیمفادورا تانکس
مهاجمین:فرجو ویزلی، رز زلر، اوون کالدون
جستجوگر:والبورگا بلک

مجازی نداریم. در مورد بند «معرفی یه ارشد به عنوان داور» هم، در صورتی که مورد قبول باشه خودم قبول وظیفه می کنم و در صورتی که قبول نباشه اگه بهم مهلت بدی پاپا رو راضی میکنم، هر چند به نفع سه تیم دیگه س که خودم داورشون باشم این پاپا اعصاب نداره واسه داوری!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 شهریور 1393 11:41
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا یکی از زیردست ترین سارقان دنیای جادوگری انتظار دارد که من در بزنم و بیایم داخل؟! کسی که خودش همه درها را بدون اجازه باز میکند نباید همچین توقعی داشته باشد!

چقدر مرموز شدی جناب مدیر!
مانند زمانی شدی که دامبلدور در پی یافتن جان پیچ ها بود!

غرض از مزاحمت، به دلیلی شخصی به احتمال قوی فردا نمیتوانم درست وقت بذارم تا تدریس جلسه بعد را انجام دهم. استثنائا احتمالا در این جلسه نمرات را هم نتوانم به موقع در شرح امتیازات بزنم. فکر میکنم قبلا نشان داده ام که زمانی که امکانش را دارم همیشه به موقع و مبسوط شرح کلاس ها را ارائه داده ام بنابراین میخواهم که اگر دیرکردی رخ داد از گروه فعلی من امتیازی کم نکنی.

به دلیل بالا، تدریس جلسه بعد را امروز فرستادم. موارد غیر مترقبه همیشه رخ میدهد و در اختیار ما هم نیست.

پیشاپیش از همکاری شما ممنونم جناب مدیر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 شهریور 1393 10:35
نمایش جزئیات
آفلاین
دانگ این ترکیب تیم ما.

دروازه بان: ویکتوریا ویزلی (مجازی)
مدافع: رکسان ویزلی و بتی بریسویت
مهاجم: تدی لوپین (c)، یوآن ابر کامبی و گیدیون پریوت
جوینده: جیمز سیریوس پاتر (مجازی)

اوا! در یادم رفت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ها؟!
ارسال شده در: جمعه 7 شهریور 1393 11:36
نمایش جزئیات
آفلاین
نه. احتمالا 5 روز برای هر بازی. هرچند امکانش هست که یه کم فشرده تر بشه بازی ها.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 شهریور 1393 08:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ماندانگاس فلچر نوشته:
درود

بازی ها توی روز های 10، 18 و 26 شهریور برگزار میشه.

یعنی یه روز برای هر بازی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 شهریور 1393 03:47
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

بازی ها توی روز های 10، 18 و 26 شهریور برگزار میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 شهریور 1393 01:49
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم اهم.. اجازه هس آق مدیر؟

میشه بی‌زحمت جدول برنامه‌ی مسابقه‌های کوییدیچ هاگ رو بذاری؟به فصل مدارس چیزی نمونده (گریه ی حضار ) و اینکه تاریخ بازیها کی باشه روی تصمیم‌گیری بعضی از اعضا برای توی تیم بودن تاثیر داره.

ممنان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 شهریور 1393 16:29
نمایش جزئیات
آفلاین
شما مسئول اینجا هستی و وظیفه داری به سایر اعضا پاسخگو باشی و وقتت رو صرف انجمن تحت نظارتت کنی. اگه وقت نداری برای انجام وظایف و رسیدگی میتونی همونطور که از مدیریت سایت استعفا دادی از مدیریت هاگوارتز هم استعفا بدی. اما با این حال چون بهم ثابت شده که قصد صحبت منطقی و دلیل آوردن و در نتیجه قانع شدن یکی از طرفین رو نداری و هدفت چیز دیگه ایه به بحث ادامه نمیدم و فقط یه شفافسازی میکنم در مورد اون فرافکنیت در مورد دیکتاتوری و کوییدیچ!

مجلس روزانه کلی مصوبه و طرح و لایجه تصویب میکنه و قانون رو تغییر میده! آیا این اسمش دیکتاتوریه؟ پر واضحه که نه. کی تغییر قانون دیکتاتوریه؟ وقتی که عطف به ماسبق بشه، وقتی یک اتفاقی بیفته و حکمش در قانون مشخص باشه، تموم که شد و رفت یک قانون جدید وضع بشه و در اون مورد با قانون جدید برخورد بشه ... مطلقه ... توی پست های قبل هم گفتم مختاری قانون رو تغییر بده که از این به بعد تا چه وقت پست ها نمره دهی بشه و گور بابای کسی که اعتراض کنه به این امر.
فک میکنم کاملا واضح باشه وقتی من پیش از مشخص شدن تکلیف مسابقه تیمم یه درخواستی میدم و شما که ناظری میای اصلاحیه ای به قانون میزنی و اعلان عمومی میشه و کسی هم اعتراض نمیکنه و اونوقت با قانون جدید بازی ما داوری میشه، با وقتی که در قانون نوشته شده پست بعد از تدریس نمره دهی نمیشه و من میام میبینم استاد تدریسش رو کرده و از ارسال پستم منصرف میشم و بعد یه نفر دیگه میپسته و پستش نمره میگیره و مدیر بعد از این اتفاق میگه که استاد میتونه به تکالیف بعد از تدریس نمره بده، چه تفاوتی دارن ... و بله حق با شماست، جای تعجب نیست!

این که شما میگی هر وقت دلت بخواد میتونی قانون رو نادیده بگیری ینی میتونی همین الان به دلیل این که هوا گرمه صد امتیاز به گروهت اضافه کنی و اینه که اسمش میشه دیکتاتوری. بی شک اگر از ابتدا مشخص بود که هاگوارتز کلا قانونی نداره و بر اساس تصمیمات شخصی اداره خواهد شد شاید خیلی ها تلاش نمیکردن و وقتشون رو براش صرف نمیکردن.

نهایتا هم اون 4-5 امتیاز نه ما رو قهرمان میکنه نه قهرمانیو از کس دیگه ای میگیره، این وسط حق داره ناحق میشه و اعتراض من به اینه.

با این حال از اونجایی که مدیریت شما رو انتخاب نکرده و با رای اعضا بوده که به مدیریت هاگوارتز منصوب شدین من دخالتی نمیکنم در کار هاگوارتز تا این ترم به پایان برسه. شما هم مختاری هر طور که خواستی اینجارو اداره کنی و همه شاهد شیوه مدیریتت هستن. به هر حال هم این بحث ها واضحه هم مدیریت شما عیانه و همه میبینن و هر کس هم قضاوت خودش رو داره. احتمالا نتیجه اینه که من پارانویا دارم و شما وجدان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!