شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
مجازی نداریم. در مورد بند «معرفی یه ارشد به عنوان داور» هم، در صورتی که مورد قبول باشه خودم قبول وظیفه می کنم و در صورتی که قبول نباشه اگه بهم مهلت بدی پاپا رو راضی میکنم، هر چند به نفع سه تیم دیگه س که خودم داورشون باشم این پاپا اعصاب نداره واسه داوری!
واقعا یکی از زیردست ترین سارقان دنیای جادوگری انتظار دارد که من در بزنم و بیایم داخل؟! کسی که خودش همه درها را بدون اجازه باز میکند نباید همچین توقعی داشته باشد!
چقدر مرموز شدی جناب مدیر! مانند زمانی شدی که دامبلدور در پی یافتن جان پیچ ها بود!
غرض از مزاحمت، به دلیلی شخصی به احتمال قوی فردا نمیتوانم درست وقت بذارم تا تدریس جلسه بعد را انجام دهم. استثنائا احتمالا در این جلسه نمرات را هم نتوانم به موقع در شرح امتیازات بزنم. فکر میکنم قبلا نشان داده ام که زمانی که امکانش را دارم همیشه به موقع و مبسوط شرح کلاس ها را ارائه داده ام بنابراین میخواهم که اگر دیرکردی رخ داد از گروه فعلی من امتیازی کم نکنی.
به دلیل بالا، تدریس جلسه بعد را امروز فرستادم. موارد غیر مترقبه همیشه رخ میدهد و در اختیار ما هم نیست.
میشه بیزحمت جدول برنامهی مسابقههای کوییدیچ هاگ رو بذاری؟به فصل مدارس چیزی نمونده (گریه ی حضار ) و اینکه تاریخ بازیها کی باشه روی تصمیمگیری بعضی از اعضا برای توی تیم بودن تاثیر داره.
شما مسئول اینجا هستی و وظیفه داری به سایر اعضا پاسخگو باشی و وقتت رو صرف انجمن تحت نظارتت کنی. اگه وقت نداری برای انجام وظایف و رسیدگی میتونی همونطور که از مدیریت سایت استعفا دادی از مدیریت هاگوارتز هم استعفا بدی. اما با این حال چون بهم ثابت شده که قصد صحبت منطقی و دلیل آوردن و در نتیجه قانع شدن یکی از طرفین رو نداری و هدفت چیز دیگه ایه به بحث ادامه نمیدم و فقط یه شفافسازی میکنم در مورد اون فرافکنیت در مورد دیکتاتوری و کوییدیچ!
مجلس روزانه کلی مصوبه و طرح و لایجه تصویب میکنه و قانون رو تغییر میده! آیا این اسمش دیکتاتوریه؟ پر واضحه که نه. کی تغییر قانون دیکتاتوریه؟ وقتی که عطف به ماسبق بشه، وقتی یک اتفاقی بیفته و حکمش در قانون مشخص باشه، تموم که شد و رفت یک قانون جدید وضع بشه و در اون مورد با قانون جدید برخورد بشه ... مطلقه ... توی پست های قبل هم گفتم مختاری قانون رو تغییر بده که از این به بعد تا چه وقت پست ها نمره دهی بشه و گور بابای کسی که اعتراض کنه به این امر. فک میکنم کاملا واضح باشه وقتی من پیش از مشخص شدن تکلیف مسابقه تیمم یه درخواستی میدم و شما که ناظری میای اصلاحیه ای به قانون میزنی و اعلان عمومی میشه و کسی هم اعتراض نمیکنه و اونوقت با قانون جدید بازی ما داوری میشه، با وقتی که در قانون نوشته شده پست بعد از تدریس نمره دهی نمیشه و من میام میبینم استاد تدریسش رو کرده و از ارسال پستم منصرف میشم و بعد یه نفر دیگه میپسته و پستش نمره میگیره و مدیر بعد از این اتفاق میگه که استاد میتونه به تکالیف بعد از تدریس نمره بده، چه تفاوتی دارن ... و بله حق با شماست، جای تعجب نیست!
این که شما میگی هر وقت دلت بخواد میتونی قانون رو نادیده بگیری ینی میتونی همین الان به دلیل این که هوا گرمه صد امتیاز به گروهت اضافه کنی و اینه که اسمش میشه دیکتاتوری. بی شک اگر از ابتدا مشخص بود که هاگوارتز کلا قانونی نداره و بر اساس تصمیمات شخصی اداره خواهد شد شاید خیلی ها تلاش نمیکردن و وقتشون رو براش صرف نمیکردن.
نهایتا هم اون 4-5 امتیاز نه ما رو قهرمان میکنه نه قهرمانیو از کس دیگه ای میگیره، این وسط حق داره ناحق میشه و اعتراض من به اینه.
با این حال از اونجایی که مدیریت شما رو انتخاب نکرده و با رای اعضا بوده که به مدیریت هاگوارتز منصوب شدین من دخالتی نمیکنم در کار هاگوارتز تا این ترم به پایان برسه. شما هم مختاری هر طور که خواستی اینجارو اداره کنی و همه شاهد شیوه مدیریتت هستن. به هر حال هم این بحث ها واضحه هم مدیریت شما عیانه و همه میبینن و هر کس هم قضاوت خودش رو داره. احتمالا نتیجه اینه که من پارانویا دارم و شما وجدان!