با سلام
با اجازه وزیر ,کابینه و ناظران محترم
میخواستم چند پیشنهاد(درخواست تائسیس)بدم
* وزارت آموزش و پرورش :این وزارت (اگر شما و جناب کارکاروف اجازه بدن) به کارهای هاگوارتز نظارت میکنه که بازرسان هاگوارتز هم جز و عضو همین وزارت هستند. (و اگر موافقت نمیشه)در این وزارت مثل تاپیکهای دیگه داستان نویسی میشه(اگر اجازه داده بشه عضو گیری هم بشه و رئیس رو خود وزیر انتخاب کنه)
*س.ر.ا.س.س
سازمان رسیدگی به اختلافات سیاه و سفید.
در این تاپیک یک نفر(که نه در محفل و نه در ارتش سیاه)به اختلافات این دو گروه رسیده و به پستها در جنگهایی که این دو گروه انجام میدهند (بیطرفانه)امتیار میدهد.
با تشکر
باب آگدن(این را در ارتباطات با ناظرین هم نویسیدم)
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
26 کاربر(ها) آنلاین هستند (24 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 13 آبان 1390 18:39
از: گروه همیشه پیروز گریفیندور
پستها:
527

جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 13 آبان 1390 18:39
از: گروه همیشه پیروز گریفیندور
پستها:
527

با سلام
* وزارت آموزش و پرورش :این وزارت (اگر شما و جناب کارکاروف اجازه بدن) به کارهای هاگوارتز نظارت میکنه که بازرسان هاگوارتز هم جز و عضو همین وزارت هستند. (و اگر موافقت نمیشه)در این وزارت مثل تاپیکهای دیگه داستان نویسی میشه(اگر اجازه داده بشه عضو گیری هم بشه و رئیس رو خود وزیر انتخاب کنه)
*س.ر.ا.س.س
در این تاپیک یک نفر(که نه در محفل و نه در ارتش سیاه)به اختلافات این دو گروه رسیده و به پستها در جنگهایی که این دو گروه انجام میدهند (بیطرفانه)امتیار میدهد.
با تشکر
باب آگدن
*س.ر.ا.س.س
با تشکر
باب آگدن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1394/05/16
آخرین ورود: دوشنبه 2 تیر 1404 00:44
از: مدرسه دورمشترانگ (بلغارستان)
پستها:
509

سلام
آقا یه سوال توی کاریابی وزارت خونه ما خیلی وقت پیش درخواست داده بودیم گفتن که بهمون اطلاع میدن اما هنوز که هنوزه خبری نیست ببینم سرکاریه ؟
یا بازم هنوز وقتش نشده
در هرصورت من گفتم شاید فراموش کردین بهتره اطلاع بدم
ممنون از لطف شما ... قبل از انجام این کار باید یک کار دیگه انجام بشه که به زودی شروع میشه و بعد نوبت کاریابی است !!!(پادمور)
آقا یه سوال توی کاریابی وزارت خونه ما خیلی وقت پیش درخواست داده بودیم گفتن که بهمون اطلاع میدن اما هنوز که هنوزه خبری نیست ببینم سرکاریه ؟
یا بازم هنوز وقتش نشده
در هرصورت من گفتم شاید فراموش کردین بهتره اطلاع بدم
ممنون از لطف شما ... قبل از انجام این کار باید یک کار دیگه انجام بشه که به زودی شروع میشه و بعد نوبت کاریابی است !!!(پادمور)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1386/9/2 7:46:44
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/05/24
آخرین ورود: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1387 12:05
از: لندن-یه عکاسی موگلی نزدیک کوچه دیاگون
پستها:
704

آعلاميه وزير به حذب....
وزارت هرگز به قشري خاص تعلق نخواهد گرفت و از آن تمام مردم خواهد بود و وزير حتي اگر کارش به استعفا بکشد به حذب رو نخواهد داد...هر چند از حذب حمايت مي کند ولي نه براي وزارت همي
خوب و اما ادامه به بارتي کراوچ مجوز داده مي شود...باشد که ريش مرلين وي را هميشه حفظ کندي
آلفرد عزيز سوژه خوبي هست...ولي فعلا به علت سر درگرم نشدن سوژه ها براي برنامه هاي بعدي توسعه در نظر گرفته مي شود
کورنليوس عزيز تاپيک مورد علاقه ات را باز نمودم همي برو بر عليه من کودتا کن...و ما نيز اگرب بتوانيم جان سالم به در مي بريم
همانا پرسي جان....تا يک نفر در اين سايت هست که هنوز با اينکه مي دونم فعلا مغزم بسي خسته هست منو قبول داره هرگز وزارت را وا نمي دهم و حرف شما را به عنوان وزير مصلحت نظام مي پذيرم
......
سلام آرشام و گراپ عزيز
آيا آن دوربين را در چشم من ديده ايد؟
آيا آن لبخند مليح مرا تشخيص داده ايد؟
آياموهاي مرا ديده اي که چگونه از کهولت از سياه اون رنگي شده است؟...پس يک بار ديگر به چهره من نگاه کنيد!!!

اي آرشام بدان که ان دوربين خطرناک من جلوي چشمان را گرفته و جلوي پايمان را نمي بينيم و فقط در ان عکس هري را نگاه مي کنيم که بسي **** بيد و اگر ميخواهي نگاه کن حقيقتش چيزهايي را که گفتي نمي توانيم ببينيم ولي من خفن بودن و شمشير و هاله چه بنفش باشد چه صورتي چه سياه چه سفيد مهم اين است که هاله مي باشد را دوست مي دارم...پس تو نيز مرا دوست بدار که عشق دو طرفه بهتر است
اي گراپ من هر شب در خواب به چهره تو مي انديشم که بسي نوراني است و شکاف پيچ در پيچت ما را به ياد دوران جوانيمان مي اندازد...قربان مغزت يه دوتا بناگوش هم بياور با هم بخوريم برادر....و ريش مرلين که به ان جان را تازه سازيم....
اي گراپ به ما اخم نکن....و ما تو را دوست مي داريم و قلبمان در نبودت نيست مي گردد(به قول معروف ناز نکن ناز نکن...!)
وزارت هرگز به قشري خاص تعلق نخواهد گرفت و از آن تمام مردم خواهد بود و وزير حتي اگر کارش به استعفا بکشد به حذب رو نخواهد داد...هر چند از حذب حمايت مي کند ولي نه براي وزارت همي
خوب و اما ادامه به بارتي کراوچ مجوز داده مي شود...باشد که ريش مرلين وي را هميشه حفظ کندي
آلفرد عزيز سوژه خوبي هست...ولي فعلا به علت سر درگرم نشدن سوژه ها براي برنامه هاي بعدي توسعه در نظر گرفته مي شود
کورنليوس عزيز تاپيک مورد علاقه ات را باز نمودم همي برو بر عليه من کودتا کن...و ما نيز اگرب بتوانيم جان سالم به در مي بريم
همانا پرسي جان....تا يک نفر در اين سايت هست که هنوز با اينکه مي دونم فعلا مغزم بسي خسته هست منو قبول داره هرگز وزارت را وا نمي دهم و حرف شما را به عنوان وزير مصلحت نظام مي پذيرم
......
سلام آرشام و گراپ عزيز
آيا آن دوربين را در چشم من ديده ايد؟
آيا آن لبخند مليح مرا تشخيص داده ايد؟
آياموهاي مرا ديده اي که چگونه از کهولت از سياه اون رنگي شده است؟...پس يک بار ديگر به چهره من نگاه کنيد!!!

اي آرشام بدان که ان دوربين خطرناک من جلوي چشمان را گرفته و جلوي پايمان را نمي بينيم و فقط در ان عکس هري را نگاه مي کنيم که بسي **** بيد و اگر ميخواهي نگاه کن حقيقتش چيزهايي را که گفتي نمي توانيم ببينيم ولي من خفن بودن و شمشير و هاله چه بنفش باشد چه صورتي چه سياه چه سفيد مهم اين است که هاله مي باشد را دوست مي دارم...پس تو نيز مرا دوست بدار که عشق دو طرفه بهتر است
اي گراپ من هر شب در خواب به چهره تو مي انديشم که بسي نوراني است و شکاف پيچ در پيچت ما را به ياد دوران جوانيمان مي اندازد...قربان مغزت يه دوتا بناگوش هم بياور با هم بخوريم برادر....و ريش مرلين که به ان جان را تازه سازيم....
اي گراپ به ما اخم نکن....و ما تو را دوست مي داريم و قلبمان در نبودت نيست مي گردد(به قول معروف ناز نکن ناز نکن...!)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/8/25 2:10:06
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
جزئیات کاربر

سلام بر مرد آسلام محافظ افتابه مرلین ... برادر ، آیا تا کنون در چهره ی گراوپی دقت کرده ای ؟!
آیا آن شکستگی و شکاف پیچ در پیچ را بر روی پیشانی اش نظاره کرده ای؟! و ايا آن مغز بزرگ که از پس شکاف قصد بيرون ريختن دارد نديده ای؟
ای وزیر ، آيا اخم گراوپي را تا به حال مشاهده نکرده ای؟!ايا نداني که اخم گراوپي،بر جهان آتش ميزند؟
دقت کن:

گفتم شاید چهره ام فراموش شده باشه.خواستم یاد آوری کنم
آیا آن شکستگی و شکاف پیچ در پیچ را بر روی پیشانی اش نظاره کرده ای؟! و ايا آن مغز بزرگ که از پس شکاف قصد بيرون ريختن دارد نديده ای؟
ای وزیر ، آيا اخم گراوپي را تا به حال مشاهده نکرده ای؟!ايا نداني که اخم گراوپي،بر جهان آتش ميزند؟
دقت کن:

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/8/24 15:16:39
آستكبار + رفيق بازي + قوانين مغيير ِ من درآوردي = كادر مديريت جادوگرن
جزئیات کاربر

سلام وزیر...آن دو شمشیر که در دستان آرشام است را دیده ای؟
آن هاله ی بنفش رو دیده ای؟
آن خشنات،آن مخوف بودن،آن خفن بودن را دیده ای؟
ندیده ای؟
دقت کن:

آن هاله ی بنفش رو دیده ای؟
آن خشنات،آن مخوف بودن،آن خفن بودن را دیده ای؟
ندیده ای؟
دقت کن:

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
در مورد پیشنهادی که ققی داده بالا ، ملت با من صحبت کردن و به ارزشیت اون پی بردم ! و جالب تر اینکه گفتن وزیر هم انگار با این طرح و پیشنهاد موافقه !
یعنی چی برادر من ؟ دلت خوشه ها ! حذب چیه دیگه ؟ تموم شد رفت ... یه زمان چهار تا عضو فعال بودید ، پست میزدید و لذت میبردید ... الانم که ماهی یه بار میاید یه سری میزنید و میرید ! حالا میگی حذب بشه وزارت ؟ یعنی وزارتم مثل حذب بشه بوق ؟ چه جالب !!
این همه ملت دارن اینجا زحمت میکشن و پست میزنن و ایده میدن و ... بعد خیلی ساده حذب بیاد رو و همه چیزو خراب کنه بره پی کارش ! نه برادر من حذب همیشه با نگاه اینکه یه تاپیکه طنز هست که ملت هر مخالفتی دارن توش ابراز میکنن دیده شده ، چیزی نیست که وزارت بخواد بهش اهمیت بده !
البته امیدوارم من اشتباه متوجه شده باشم و وزیر کاملا با این مورد مخالف باشه ... در هر صورت سازمان تعیین مصلحت وزارت مخالف هست با این پیشنهاد !
در مورد پیشنهادی که ققی داده بالا ، ملت با من صحبت کردن و به ارزشیت اون پی بردم ! و جالب تر اینکه گفتن وزیر هم انگار با این طرح و پیشنهاد موافقه !
یعنی چی برادر من ؟ دلت خوشه ها ! حذب چیه دیگه ؟ تموم شد رفت ... یه زمان چهار تا عضو فعال بودید ، پست میزدید و لذت میبردید ... الانم که ماهی یه بار میاید یه سری میزنید و میرید ! حالا میگی حذب بشه وزارت ؟ یعنی وزارتم مثل حذب بشه بوق ؟ چه جالب !!
این همه ملت دارن اینجا زحمت میکشن و پست میزنن و ایده میدن و ... بعد خیلی ساده حذب بیاد رو و همه چیزو خراب کنه بره پی کارش ! نه برادر من حذب همیشه با نگاه اینکه یه تاپیکه طنز هست که ملت هر مخالفتی دارن توش ابراز میکنن دیده شده ، چیزی نیست که وزارت بخواد بهش اهمیت بده !
البته امیدوارم من اشتباه متوجه شده باشم و وزیر کاملا با این مورد مخالف باشه ... در هر صورت سازمان تعیین مصلحت وزارت مخالف هست با این پیشنهاد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

ای وزیر ای جیگر طلا بیا این هم لینکش:
کودتا
کودتا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به نظر شما چیزی عجیب تر از کتاب وجود داره؟
Only Raven
Only Raven
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 12 خرداد 1391 13:40
از: دیروز تا حالا چشم روی هم نذاشتم ... نمی ذارم
پستها:
466

جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540