جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  240 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  322 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 شهریور 1387 15:34
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام...

خوب ، من هم یه چیزی میگم!

نقل قول:
-اعضاي قديمي رو كار كنيم كه بيان مثلا امپراطور و مملي و گيلدي كه بيان روشون برنامه باشه به نظرم بايد جواب بده اين طرح!

این مورد رو من شدیدا موافقم، و شاید بهترین طرحی که سرژ داد همین باشه. ولی عملی هست؟ اگر اعضای قدیمی برگردند و مثل قبل رول بزنند ، سایت خیلی خوب میشه ولی چند تا از اعضای قدیمی بر می گردن؟ ونوس ، ادی ، حتی آرشام یه مدت اومدند ولی مدت زیادی نموندند. بگذریم، اگر کسی باشه که بتونه اونها رو برگردونه ، سایت فوق العاده میشه. به نظر من این موضوع در اولویت اوله، بقیه ی طرح ها رو بعد از انجام این کار، باید عملی کرد. به طور مثال کسی که بیشترین تاثیر رو در رول نویسی من گذاشته، بووبو هست که زمانی که من عضو سایت شدم لرد بود. مسلما اگه بووبو فردا بیاد و یه پست بزنه ، من و خیلی های دیگه که از بووبو الگو گرفتن هم میان و ادامه میدن. اکثر اعضای نیمه قدیمی سایت بالاخره یه عضو الگو برای خودشون داشته اند، یکی ققی رو الگو قرار داده یکی سرژ رو و... . بنابراین به نظر من اگه اعضای قدیمی و الگوی سایت برگردن، 90 درصد کار انجام شده. خوشبختانه الان قانون مناسب تر و جو بهتری هم هست که میشه سایت رو از قبل هم بهتر کرد.

ولی نکته ی اصلی که به نظرم بهتره بهش اشاره بشه اینه که خیلی از اعضایی که جدی نویسی خوبی داشتند، مثل بووبو و ... الان در سایت نیستند، نتیجه این شده که برعکس زمانی که تازه عضو شده بودم، کل رول های سایت طنز شده اند. اگه یه کم تنوع داده بشه، خیلی بهتره.

انتهای پست، خودم متوجه شدم که نتیجه ی اخلاقی که از مطالب فوق میشه گرفت، اینه که بووبو باید برگرده!!

این جور که معلومه همه با سرژ موافقند، یکی بیاد مخالفت کنه ، کلی معروف میشه!!

به نظر من بهتره یه تاپیک در این مورد، در انجمن ویزنگاموت زده بشه تا هم انجمن ویزنگاموت به یه درد بخوره و هم اینکه بحثمون به عنوان تاپیک بخوره.

این تاپیک فکر می کنم محل مناسب تری باشه. این تاپیک!

ممنان...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/6/26 15:38:18
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/6/26 15:42:23
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/6/26 15:44:36
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/6/26 15:46:05
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/6/26 16:06:05
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 شهریور 1387 13:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

سرژ، موقع انتخابات وزارت من خودم کاندید بودم، به جای اینکه مثل بقیه افرادی که کاندید شده بودند، ستاد رو با ایفای نقش و نمایشنامه نویسی برگزار کنم، به طور مفصل از یه طرح نو در ایفای نقش گفتم. این طرح حقیقتا برگرفته از سایت های خارجی ای هستند که عنوان بزرگترین آر.پی.جی هری پاتر رو به خودشون میدن.

وقتی رجیستر بشی تو اون سایت ها، وارد ایفای نقش اونا بشی، گستردگی و نظم شون رو می تونی درک کنی. این که هر چیزی نظم و قانونی داره، مثل این رول پلیینگ سایت جادوگران نیست که عده ای تو یه تاپیک نمایشنامه می نویسند، یهو یک فردی مثلا با شخصیت آلبوس دامبلدور میاد وسط، شخصیت خودشو وارد می کنه توی نمایشنامه ها، حالا چه جور نمایشنامه هایی؟! نمایشنامه هایی که حکایت از زمان فرزندان هری پاتر دارند و در زمان اونها آلبوس دامبلدور کجا بوده؟!( تو آرامگاه سپید)

اینه که رول پلیینگ حقیقتا تقسیم بندی هایی باید توش داشته باشه، محدودیت هایی مانند این موردی که ذکر کردم داشته باشه، کاربر با شناسه دامبلدور مثلا می تونه پست بزنه، اما فقط در صورتی اجازه داره شخصیت خودشو داخل هسته و مسیر داستان کنه که محدودیت زمانی و مکانی(البته برای جادوگرها خیلی محدودیت مکان معنا ندارد) دست و پایش را نبندد.

این که آنیتا دامبلدور صحبت از ویزنگاموت میکنه و صحبت از راهنمایی تازه واردین ایفای نقش و نقد پست هاشون، باید بگم اول از همه نیازمند این است که طرحی جدید برای ایفای نقش بریزین، سوژه هایی که برای تاپیک های مختلف ایفای نقش برقرار میشن، محدودیت زمانی و مکانی باید داشته باشند، این نیست که قاطی بشه و یهو ما مثلا شخصیت بلیز زابینی و دالاهوف و کاسندرا تریلانی و گودریک گریفیندور رو توی هسته اصلی داستان مشاهده کنیم!!! این اسمش چرت و پرت کامله و پشت کردن به هر چی استاندارد و اصول در مورد رول پلیینگه.

و ما حقیقتا این موارد رو هر روز در جادوگران می بینیم، هیچ تناسب استانداردی میان شخصیت ها نیست. به عنوان مثال یک فردی از لیست شخصیت ها، سالازر اسلیترین رو انتخاب می کنه که سال ها قبل از هری پاتر می زیسته و مرده دیگه، حالا این فرد وارد گروه مرگخواران سایت میشه، دیگه نباید مجاز باشه به راحتی شخصیت خودش رو داخل هسته اصلی نمایشنامه ها و حتی از خودش قهرمان بسازه.

مورد دیگه ای که هست در مورد پرداختن به گذشته هاست. مسلما این دسته کاربرانی که شخصیت های قدیمی دنیای جادوگرها را دارند، می بایست جایی بتوانند شخصیت خود را وارد داستان کنند. البته اصراری روی این مورد هم نیست، اما اگر تاپیک هایی ثبت شوند که به زمان گذشته و قرن های دور جادوگران تعلق دارند می توانند مناسب باشند، یا حتی با تدوین سوژه هایی نو بر مبنای بازگشت به قبل در تاپیک های فعلی ایفای نقش سایت.

اما در مورد مشاورین که وظیفه دارند راهنمایی کنند که اعضا چطور بنویسند؛ باید گفت که در حال حاضر واقعا نمایشنامه هایی که در ایفای نقش زده میشه از کیفیت پایینی برخوردار می باشند. دلیلش هم همین است که تا به حال شیوه درست نوشتن نمایشنامه را به این افراد آموزش ندادند. این که عده ای با این عنوان که قدیمی هستند و تجربه دارند، گفتند که اصل کوتاه نویسی رو باید رعات کنید واقعا اشتباهه. این الگو برداری ها از افرادی که به اصطلاح خودشون رو خیلی در تراز بالایی از رول پلیینگ می دونستند میان اعضای ایفای نقش رواج پیدا کرده که الان این وضع رو شاهد هستیم.

گرایش به شکلک بازی مزخرف هم از دیگر موارد است. حتی ما این رو در نوشته های برخی افرادی که الان مشاورین ایفای نقش هستند دیده ایم. حقیقتا باید بدونید استاندارد یک نوشته طنز و هنر نشون دادن طنز آن با توصیف درون مایه طنز آن است.استفاده از شکلک نوعی خاص و کم یاب بوده که در سایت جادوگران ما با اون رو به رو شدیم. اشکالی هم نداره، جذابیت رو این مورد بیشتر می کنه.. در حقیقت بیان گر و توصیف کننده های حالات رفتاری و چهره کاراکترهای در مسیر نمایشنامه است که البته کاربرد تنهایی آن اشتباه می باشد. شما قادر هستی شکلک بگذاری و قیافه کاراکتر را با اون توصیف کنی، اما قادر نیستی با شکلک حالات روحی و روانی طنزی که برای کاراکتر در ذهن خود در نظر گرفتی رو به توصیف و نوشته در بیاری.

این از جمله موارد ضعف طنز به شمار می آید. به عنوان مثال آیا شما قادر هستی که تجسم کودکانه و بسیار طنز آمیز کالین کریوی در ذهنش از هاگرید را با شکلک نمایش دهی؟حالا چه تصور و ذهنیتی؟ این که کالین کریوی هاگرید رو یک لحظه در ذهنش شبیه بستنی قیفی می بینه!

اینه که آنیتا دامبلدور، اول در مورد تدوین یک طرح و شیوه های نو برنامه داشته باش و مشاورین ایفای نقش رابا اونها سازگار تر کن. بعدش شروع به گسترش و راهنمایی کنید. رول پلیینگ سایت از ریشه و همون اولی که برای سایت در نظر گرفته شد، مشکل داشت.

چی شد حالا همه میگن سخت گیریدر ورود به ایفای نقش؟! تا اون موقع که من مسئول تایید بودم پوست همه رو کندم تا وارد ایفای نقش کنم، همه پی ام میدادن چرا سخت می گیری، ما دلسر شدیم و اینا، آسون ترش کردیم، حالا سرژ گفت همه موافقت کردند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 شهریور 1387 12:53
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد انتخابات وزیر جدید منم موافقم ... البته کلا مهلت شش ماهه وزیر سحر و جادو روبه اتمامه بنابراین کلا برگزاری انتخابات جدید مانعی نداره و فکر کنم مدیران هم باید یواش یواش به فکر باشن.

اما در مورد اعضای تازه وارد از نظر من که کاملا بهشون بها داده میشه. به عنوان مثال تازه واردینی که وارد مرگخوارا شدن قدرت خوبی در رول نویسی دارن و فعالیتشونم خوبه و در گروه هم جا افتادن. همچنین اگر نگاهی به چت باکس بندازی میبینی که عده از تازه واردین متاسفانه از سر و کول مام دارن بالا میرن .. بنابراین از این لحاظ نگرانی ای وجود نداره

در مورد فعال سازی هم اصولا در جادوگران بهترین راه فعال سازی ، فعال بودن در روله ... تا زمانی که ملت فعال باشن رول پیشرفت میکنه .. ولی اگر کسی نخواد فعالیت کنه دیگه با هزار روش و کلک هم نمیشه کاری از پیش برد.

ضمن اینکه من فکر میکنم یکی از عوامل پیشرفت نکردن رول و به عبارتی پسرفت رول ریشه عمیق در ساختار رولپلینگ فعلی جادوگران داره که تا اصلاح نشه ما نمیتونیم پیشرفت واقعی داشته باشیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/6/26 12:56:31
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 شهریور 1387 10:55
نمایش جزئیات
آفلاین
مشكل عمده جادوگران فعلي اينه كه 4 تا كاربر فعال داره و به ازاي اين 4 تا كاربر شونصد تا مدير دارن فعاليت ميكنن.

مشاور ايفاي نقش ، مدير ، وزير و ....

هر كدوم از اعضا يه مسئوليت اسمي گرفتن و ميشينن براي فعاليت اين 4 نفر عضو فعال تصميم ميگيرن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اسمشو نبر تو منو كشتي...
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 شهریور 1387 02:55
نمایش جزئیات
آفلاین
اول از همه که سرژ جوون این سیستم آف ا دونت منو کشته !!

بعدش .. اگه من به عنوان یه عضو که یه سال و اندی هستش که توی جادوگرانم بخوا یه قضاوت بکنم .. یه قضاوت در موردی سوالی که کسی تا حالا نپرسیده .. من به شخصه اصلا با رول و فضای رول حال نکردم و با این وضع نمیکنم
رول مثل یه دریا ی بزرگ شده که هر تیکش یه جزیره در اومده .. و هر کسی هم یه جزیره بر داشته ادعای مالکیت میکنه ... این سایت کلی تاپیک رول داره که بسته به سوژه تاریخ مصرف دارن .. یه ماه ، دو ماه ، شایدم یه سال و اگرم خودشون تعطیل نشن مطمئنن تعطیلش میکنن
کلا رول شده یه جور فرند شیپ بازی .. این از اون حمایت میکنه که بگه اره ما رفیقیم .. این اونو ضایع میکنه که بگه ازت خوشم نمیاد .. اگه یه نگاه عمیق کنی میفهمی !!
الان سرز میاد یه پیشنهاد میده و فرض میکنیم قبول میشه .. بعدش یه تغییر و یکی دوماه خوب و بعد دوباره مثل روز اول .. دقیقا مثل زمانی که میخوان وزیر انتخاب کنن یا مدیر جدید .. اول طرف میترکونه و هرچی رنک هست بر میداره .. ولی بعدش غیبش میزنه ... نمونه هاش واسه منی که یه سال و4 ماه اینجام زیاد بوده .. یکیش کالین !
خلاصه اینکه اینجوری نمیشه که هر چند ماه یکی بیاد پیشنهاد بده و خودش بره 4 ماه دیگه بیاد .. که فقط پیشنهاد داده باشه
الان اگه یکی بخواد رول رو درست کنه شاید 6 ماه طول بکشه .. دلیلشم اینه که چیزی که الان توی قالب رول هست خیلی ضعیفه ... یه جور نمایشه !

....
فیلا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 شهریور 1387 02:17
نمایش جزئیات
آفلاین
ایول سرژ . خوب اومدی . موافقم . حرفات کاملا درست و متینه ...

نقل قول:
1-انتخابات كانديد شده وزارت راه بندازيم تا هيجان ايجاد شده هدفمند بشه(از قديم گفتن وقتي هدف نباشه همه‌‌ي راه ها خطاست!اين جمله چقدر آشناست؟انگار همين امروز يه جايي شنيدمش!؟)
کاملا موافقم . اینطور که من می بینم و البته همه هم می بینن ، وزیری که روی کار اومده ، نه توانایی درست فعال کردن وزارت رو داره . نه توانایی خاص دیگه ... بهتره که یه انتخابات وزارت داشته باشیم که کلی هدفمند کنه ملتو

نقل قول:
2-اعضاي قديمي رو كار كنيم كه بيان مثلا امپراطور و مملي و گيلدي كه بيان روشون برنامه باشه به نظرم بايد جواب بده اين طرح!
با اینم کاملا موافقم . این باب آگدن ، خوره ی پستای برادر حمید و بووبو. هستش روزی 10 تا از پستای اینا رو می خونه . و کلا اینکه قدیمی ها عجب رول نویسایی بودن . بهتره برگردن و کنار ما فعالیت کنن .

نقل قول:
3-اعضاي تازه وارد رو بها بديم و تحويل و ضد حال نخورن! دقت كنيد اونا خيلي انرژي ميذارن مثلا ياد اوايل عضويت خودتون باشيد؟! چقدر انرژي داشتيد! اونا هم همينن! فقط بايد يكي باشه هدفمند باشه خودش اينارو هدفمند كنه!
با اینم کاملا موافقم . باید بهشون بها بدیم که بتونن رشد کنن . مثلا همین سیریوس بلک ، هر جا می رسه می زنه تو سر من . می گه : این بارتی کراوچ اسپمره . بوقیه و ... البته کسی که می خواد هدفمندشون کنه ، اولا باید رول نویسیش خوبه و اولا (؟!) باید خودشم هدفمند باشه .

نقل قول:
4-بچه هاي يكم قديمي احساس نكنن خداي رول هستن و هيچ كسو محل ندن! من خودم پنج شيش بار رنك بهترين نويسنده شدم.به قول آقاي علي نيلي: ترين‌ها محبوب ترين فرد رو انتخاب ميكنه نه شايسته ترين رو انتخاب... در نتيجه اينقدر با خودتون نبالين! اوكي؟
درست گفته . کاملا موافقم !

نقل قول:
5-يه گروه تشكيل بديم همه دست‌جمع تاپيكهاي قديمي رو فعال كنيم! البته خودشون بشن كه بهتره! من خودم رئيس بشم!
گروه ؟ همین مرگخوارا و محفلیا هستن . اما کلا همه باید درک کنن ، وقتی یه گروهی تو یه انجمنی هست . این گروه باید اون انجمن رو فعال کنه ... نه اینکه حتما رئیسش بیاد به مأموریت بده و بگه : بریزین تو انجمنمونو و کلا همینجوری رول بزنین .

نقل قول:
6-اين چه مديريت شدنه آخه؟! مگه مدير ايفاي نقش رول نيست؟ چرا پس به درخواست اعضا رسيدگي نميشه؟ همينو ميخواستين؟
درسته آقا . من خودم یه مقاله ای بود که باید می فرستادم کارگاه نمایشنامه نویسی . قرار بود این آنیتا دامبلدور نگاش کنه و یه ویرایشی بزنه و دیروز بعد از ظهر (الان ما در روز سه شنبه هستیم ) واسم پیام شخصی کنه ... هنوز نفرستاده .

نقل قول:
7-بايد ورود به ايفاي نقش هفت خان رستم بدتر بشه! هركسي نبايد بياد ايفاي نقش!
با این آخریه کاملاِ کاملا موافقم . هفت هم عدد جادوییه و هم کلا خوش یمنه ... البته من خودم به شخصه حالم از تاپیک کارگاه نمایشنامه نویسی بهم می خوره خیلی جای خزیه . یه عکس می دن رول بنویس ... اگه مدلشو عوض کنن خیلی بهتر می شه

کلا اینکه سرژ جون . من باهات خیلی موافقم و اینا فیلا !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 شهریور 1387 01:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من جديدا يه گشتي تو ايفاي نقش فهميدم كه نسبت به سال قبل يكمي افت در حال افته! نه اينكه خيلي بد شده باشه اتفاقا خيلي بهتر شده فقط يكم افت كرده و جلوي پيشرفتش گرفته ميشه!

به نظر من به جاي بحث‌هاي بي‌خودآگاهانه بشينيم نشسته منطقي در مورد رول و روش هاش كه بهتر ميشه مثل قبل رول بحث كنيم!
يعني يك راهي بچينيم براي بهبود اين وضعيت افتضاح كه البته بازم تاكيد ميكنم به كسي برنخوره منظورم اين نيست كه خيلي بد شده اتفاقا تلاش همه خيلي محترمانه ميگم هست ولي در كل وضعيت داره خراب تر ميشه! نميدونم تونستم منظورم رو كش بدم يا نه؟! گرفتين؟!

من خودم چند تا راه حل براي حل اين مشكلات بحثي مطرح ميكنم تا بشينيم بقيه چي ميگن! هه!

1-انتخابات كانديد شده وزارت راه بندازيم تا هيجان ايجاد شده هدفمند بشه(از قديم گفتن وقتي هدف نباشه همه‌‌ي راه ها خطاست!اين جمله چقدر آشناست؟انگار همين امروز يه جايي شنيدمش!؟)

2-اعضاي قديمي رو كار كنيم كه بيان مثلا امپراطور و مملي و گيلدي كه بيان روشون برنامه باشه به نظرم بايد جواب بده اين طرح!

3-اعضاي تازه وارد رو بها بديم و تحويل و ضد حال نخورن! دقت كنيد اونا خيلي انرژي ميذارن مثلا ياد اوايل عضويت خودتون باشيد؟! چقدر انرژي داشتيد! اونا هم همينن! فقط بايد يكي باشه هدفمند باشه خودش اينارو هدفمند كنه!

4-بچه هاي يكم قديمي احساس نكنن خداي رول هستن و هيچ كسو محل ندن! من خودم پنج شيش بار رنك بهترين نويسنده شدم.به قول آقاي علي نيلي: ترين‌ها محبوب ترين فرد رو انتخاب ميكنه نه شايسته ترين رو انتخاب...
در نتيجه اينقدر با خودتون نبالين! اوكي؟

5-يه گروه تشكيل بديم همه دست‌جمع تاپيكهاي قديمي رو فعال كنيم! البته خودشون بشن كه بهتره! من خودم رئيس بشم!

6-اين چه مديريت شدنه آخه؟! مگه مدير ايفاي نقش رول نيست؟ چرا پس به درخواست اعضا رسيدگي نميشه؟ همينو ميخواستين؟

7-بايد ورود به ايفاي نقش هفت خان رستم بدتر بشه! هركسي نبايد بياد ايفاي نقش!

فعلا همينا بعد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1387 12:30
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون از لیلی به خاطر صحبتهاش و باید بهش بگم که همه رو خوب متوجه شدم و همه رو فهمیدم

ولی این فیلت ویک رو باید پشت دستشو داغ کنم مردک بوقی ... چقده بد حرف می زنه ... ایش ، پیش > فیش ، افه و ...

در هر صورت من یه سؤال پرسیدم و فکر کنم لیلی از همه کاملتر توضیحش داد ... ممنون !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1387 12:04
نمایش جزئیات
آفلاین
برخلاف اسم این تاپیک من برای گیر دادن و اینا نیومدم بپستم و شاید بحث بارتی و آلفرد و ... به پایان رسیده باشه ولی بازم می خوام جواب سوال بارتی رو در گفتگو با مدیران بدم.

در مورد رنک آلفرد و صحبت های بارتی باید بگم که کاملا حق با آلفرده.

این مهم نیست که آلفرد چه زمانی وارد این سایت شده ، این مهمه که چه زمانی وارد تالار ریون شده!
اگه به عنوان بهترین عضو کلی سایت انتخاب می شد اونوقت جای بحث داشت.

وقتی کسی وارد سایت جادوگران میشه ، حتی اگه چهار سالم در سایت فعالیت داشته باشه وقتی وارد یه تالار جدید و فضای جدید و کاملا متفاوت با مکان قبلیش میشه یه عضو تازه وارد محصوب ( با کدوم؟ سین؟ صاد؟ یکی از این دوتا ) میشه.

وقتی آلفرد در گریف یه سال فعالیت کرد خب مسلما یه عضو قدیمی تالار گریف محصوب ( همون مشکل قبلی! ص یا سین؟ ) میشه. اما وقتی میره به ریون اونجا براش تازگی داره و دیگه تو اون تالارم نمیشه گفت که قدیمیه! تو کل سایت چرا ، قدیمیه ولی تو ریون عضو تازه وارده.

تعداد زیادی از اعضای ریون آلفرد رو به عنوان بهترین عضو تازه وارد ریون تشخیص دادن چون واقعا فعالیتش تو ریون خوب بوده. خود منم اونو به عنوان بهترین عضو تازه وارد ریون قبولش دارم نه به عنوان عضو تازه وارد کل ، چون در کل سایت اونو یه عضو قدیمی می بینم!

خیلی بهترین عضو تازه وارد تالار با کل فرق داره.
درست مثل اینه که یه نفر یه سال ( البته غیر طبیعیه ولی غیر ممکنم نیست ) تو سایت به عنوان کاربر عضو فعالیت داشته باشه و یهو بره تو یکی از گروه ها اونم بعد از یه سال!
اون وقت ما باید چنین عضوی رو قدیمی بدونیم؟

کسی که به عنوان بهترین نویسنده ی ریون یا بهترین بازیکن ریون و یا حتی فعال ترین عضو ریون مشخص میشه به این معنا نیست که در کل نویسنده ی خوبیه و یا فعال ترینه! در تالار این طور نشون داده خودشو.
و همون طور که آلفرد گفت بهترین عضو تازه وارد ریون نه تازه وارد کل!

فکر کنم دیگه روشن شده باشه که بهترین عضو تازه وارد ریون با بهترین عضو تازه وارد ، کلی فرق داره.

اینم اضافه کنم که مسائل گروه ها رو با کل سایت قاطی نکن ، مثلا خود شما رنک فعال ترین عضو اسلی رو داری. این نشون میده که در اسلی فعالیت خوبی داری و لایق فعال ترین عضو اسلی هستی اما اگه بخوایم با توجه به حرف خودت تصمیم گیری کنیم پس باید بگیم که در سایت فعال هستی اما فعال ترین که نیستی؟ پس چرا تو رنک فعال ترین رو گرفتی ، ما که نمی بینیم که فعال ترین باشی؟
اما هم گروهات تو رو به عنوان فعال ترین عضو اسلی تشخیص دادن. پس یعنی شما فکر می کنی چون رنک فعال ترین اسلی رو گرفتی در کل سایت فعال ترینی؟!
نه این درست نیست و تو تنها در اسلی فعال ترینی و در مورد آلفردم دقیق همین چیزه. آلفرد تنها در ریون عضو تازه وارده نه در سایت!

یکم پیچیده شد اما خودم که فهمیدم چی گفتم امیدوارم شما هم فهمیده باشین! بارتی هم باید به جواب سوالش در گفتگو با مدیران رسیده باشه.

این پست تنها برای دادن پاسخ سوال بارتی در گفتگو با مدیران ( ببخشید ... آلفرد بلک در تیر ماه سال 1386 عضو جادوگران شده و الان رنک بهترین عضو ریون رو گرفته ... چجوری میشه بعد از یک سال و خورده ای فعالیت ، بهترین عضو تالار ریون بشه؟ ) بوده.

به فلیت ویک: زیاده روی نکن ، خب یه سوال فقط پرسید بارتی ، پرسیدن عیب نیست ، نپرسیدن عیب است! ( چی شد خودم نفهمیدم! )

اگه نباید این پست رو ارسال می کردم پاکش کنین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لیلی پاتر در 1387/5/14 12:09:28
ارسال شده در: یکشنبه 13 مرداد 1387 23:37
نمایش جزئیات
آفلاین
بارتی

آلفرد

فلیت

فلیت لطفا ریپیت باب این حرفا چیه ! بیخیال بحث ! این چیزا هم آخه بحث داره ؟!

نمیخوام نظری بدم ، ولی بارتی اشتباه برداشت کرد در مورد آلفرد ، آلفرد هم به نظرم نباید جواب میداد و بهتر بود که خود مدیرا جواب بدن و فلیت هم اشتباه کرد که جواب داد و مجددا بارتی اشتباه کرد که دوباره ادامه داد !

پس این یعنی بارتی دو بار اشتباه کرد ! اینجا رو بیاید به محیط گرم و دوستانه تبدیل کنیم ! چقدر بحث ؟! چقدر دعوا ؟! برید اینجا رو بخونید یه کم بخندید باب !

ضمنا ، هر سه تاتون یه پیام شخصی بدید ، یه جلسه خصوصی داریم ، شما هم که به نظر میاد سفید و اینا باشید

ایول باب ! بیخیال

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری