برخلاف اسم این تاپیک من برای گیر دادن و اینا نیومدم بپستم و شاید بحث بارتی و آلفرد و ... به پایان رسیده باشه ولی بازم می خوام جواب
سوال بارتی رو در گفتگو با مدیران بدم.
در مورد رنک آلفرد و صحبت های بارتی باید بگم که کاملا حق با آلفرده.
این مهم نیست که آلفرد چه زمانی وارد این سایت شده ، این مهمه که چه زمانی وارد تالار ریون شده!
اگه به عنوان بهترین عضو کلی سایت انتخاب می شد اونوقت جای بحث داشت.
وقتی کسی وارد سایت جادوگران میشه ، حتی اگه چهار سالم در سایت فعالیت داشته باشه وقتی وارد یه تالار جدید و فضای جدید و کاملا متفاوت با مکان قبلیش میشه یه عضو تازه وارد محصوب ( با کدوم؟ سین؟ صاد؟ یکی از این دوتا

) میشه.
وقتی آلفرد در گریف یه سال فعالیت کرد خب مسلما یه عضو قدیمی تالار گریف محصوب ( همون مشکل قبلی! ص یا سین؟

) میشه. اما وقتی میره به ریون اونجا براش تازگی داره و دیگه تو اون تالارم نمیشه گفت که قدیمیه! تو کل سایت چرا ، قدیمیه ولی تو ریون عضو تازه وارده.
تعداد زیادی از اعضای ریون آلفرد رو به عنوان بهترین عضو تازه وارد
ریون تشخیص دادن چون واقعا فعالیتش تو ریون خوب بوده. خود منم اونو به عنوان بهترین عضو تازه وارد ریون قبولش دارم نه به عنوان عضو تازه وارد کل ، چون در کل سایت اونو یه عضو قدیمی می بینم!
خیلی بهترین عضو تازه وارد تالار با کل فرق داره.
درست مثل اینه که یه نفر یه سال ( البته غیر طبیعیه ولی غیر ممکنم نیست ) تو سایت به عنوان کاربر عضو فعالیت داشته باشه و یهو بره تو یکی از گروه ها اونم بعد از یه سال!
اون وقت ما باید چنین عضوی رو قدیمی بدونیم؟
کسی که به عنوان بهترین نویسنده ی ریون یا بهترین بازیکن ریون و یا حتی فعال ترین عضو ریون مشخص میشه به این معنا نیست که در کل نویسنده ی خوبیه و یا فعال ترینه! در تالار این طور نشون داده خودشو.
و همون طور که آلفرد گفت بهترین عضو تازه وارد
ریون نه تازه وارد کل!
فکر کنم دیگه روشن شده باشه که بهترین عضو تازه وارد ریون با بهترین عضو تازه وارد ، کلی فرق داره.
اینم اضافه کنم که مسائل گروه ها رو با کل سایت قاطی نکن ، مثلا خود شما رنک فعال ترین عضو اسلی رو داری. این نشون میده که در اسلی فعالیت خوبی داری و لایق فعال ترین عضو اسلی هستی اما اگه بخوایم با توجه به حرف خودت تصمیم گیری کنیم پس باید بگیم که در سایت فعال هستی اما فعال ترین که نیستی؟ پس چرا تو رنک فعال ترین رو گرفتی ، ما که نمی بینیم که فعال ترین باشی؟
اما هم گروهات تو رو به عنوان فعال ترین عضو اسلی تشخیص دادن. پس یعنی شما فکر می کنی چون رنک فعال ترین اسلی رو گرفتی در کل سایت فعال ترینی؟!
نه این درست نیست و تو تنها در اسلی فعال ترینی و در مورد آلفردم دقیق همین چیزه. آلفرد تنها در ریون عضو تازه وارده نه در سایت!
یکم پیچیده شد اما خودم که فهمیدم چی گفتم امیدوارم شما هم فهمیده باشین! بارتی هم باید به جواب سوالش در گفتگو با مدیران رسیده باشه.
این پست تنها برای دادن پاسخ سوال بارتی در گفتگو با مدیران ( ببخشید ... آلفرد بلک در تیر ماه سال 1386 عضو جادوگران شده و الان رنک بهترین عضو ریون رو گرفته ... چجوری میشه بعد از یک سال و خورده ای فعالیت ، بهترین عضو تالار ریون بشه؟ ) بوده.
به فلیت ویک: زیاده روی نکن ، خب یه سوال فقط پرسید بارتی ، پرسیدن عیب نیست ، نپرسیدن عیب است! ( چی شد خودم نفهمیدم!

)
اگه نباید این پست رو ارسال می کردم پاکش کنین.