جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  92 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  202 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1387 15:35
نمایش جزئیات
آفلاین
دو تا پست قبلیمو پس گرفتم
این یکی رو هم فقط برای این زدم که از آقای آذرنوا معذرت خواهی کنم که به نوشته هاشون گیر بی خود دادم
امیدوارم تو طرح آباد سازیتون موفق باشید
خوش بگذره
*
ناراحت نشدم فقط واقعا حوصله ندارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1387 14:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نمیخوام جو ناامیدی و افسوس بدم.ولی یه سری حقایق رو باید قبول کرد
ونوس گرامی نوشته:
نقل قول:
یا اشکال از منه! که مثل سابق راحت خندم نمی گیره!

دقیقا مشکل از شماست و وجود این اشکال طبیعیه.
منم همین مشکلو در خودم میبینم.
وقتی بچه بودم با این اسباب بازی هایی که به "باغ وحش" معروف بود یا با مطالعه در مورد دایناسور ها و غیره خیلی زندگی میکردم.

ولی وقتی زمان گذشت،سلیقه ها،دلبستگی ها و ... عوض میشن.
خیلی وقت پیش توی یکی از وبلاگ های همین بچه های جادوگران خوندم که آدم نمیتونه همیشه با عروسک دوران کودکیش بازی کنه.
بعد از چند سال اون عروسک خسته کننده میشه.

اتفاقی که برای خودم و برای خیلی ها افتاده اینه که،دیگه جادوگران و نوشتن رول براشون جذابیتی نداره.یه زمانی میرفتم پروفایل مانی و فرهادو زیر و رو میکردم و همه ی پست هاشون رو میخوندم.
با پست هاشون واقعا میخندیدم.حتی پست هایی که در گفتگو با مدیران مینوشتند.
تمامی پست های مانی در داستان های پرت و پلا و گیر به پروپاچه ی عشقو بیش از ده بار در گذشته خوندم.
ولی اصلا حس خوندن این پست های جدیدو ندارم.چون میدونم اگر بخونمشون،مثل ونوس به راحتی خندم نمیگیره.چون دیگه نمیخوام به اسباب بازی دوران کودکیم چنگ بزنم.

دوستان هم گفتن که بیام و شرکت کنم در تاپیک ها،ولی میدونم اگر رول بنویسم،نوشته ی مسخره ای خواهد بود.

پست های امپی و سالی و مری رو-که در این تاپیک نوشته شده اند- هم کامل خوندم.ولی خب هرچیزی که باید اشاره میشده رو اشاره کردن.در نتیجه توضیح بیش از این،تکرار است.
باید بگم که با نتیجه گیری مری خیلی موافقم

فقط یه خواهشی که از امپی و سالی دارم اینه که چگونگی بیرون کشیدن سوژه از میان رویداد های عادی سایت رو به نسل جدید جادوگران یاد بدن.متاسفانه هیچکسی حس تزریق سوژه ی جدید رو نداره(شاید هم بلد نیست)
در حالیکه هنوز هم در این سایت سوژه فراوان است.
مثلا همین پست آلبوس سوروس پاتر در صفحه ی قبلی سوژه ی جالبی میتونه باشه و با شناختی که از سبک نویسندگی فرهاد دارم،اون پست خوراکشه
یا همین باغ وحشی که توی این پست من گفته شد یا دایناسور...
یا این موضوع که مری باود سینیسترا رو با جسیکا پاتر اشتباه گرفته
همین موارد به ظاهر کوچیک اگر پردازش بشن،میتونند جذابیت ایجاد کنند.مگه سیم سرور و آتشفشان چه شکلی به وجود اومد؟
در یه چت با فرهاد،که فکر نمیکنم ده دقیقه هم طول کشیده باشه،قضیه ی کارت دانشجویی راجر رو اونقدر بردیم جلو که خیلی ها باور کردند همچین چیزی وجود داشته.همین عملو میشه برای سوژه های رول به راحتی انجام داد.شما که انرژی دارید، باید سعیتون رو بکنید.

نقل قول:
رول جادوگران تنها چیزی که احتیاج داره اینه که بچه‌های رول‌نویس توی داستان تعریف کردن گروهی بهتر بشن که خب این‌جا (کل بخش رول‌پلینگ جادوگران) یه محیط تمرین مجانی برای همین کاره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1387 10:36
نمایش جزئیات
آفلاین
اصلاً خاصیت نحوه همینه ، یه جورایی حال میده با کلاش وارد شی ...

همه دوستیم :دی

اول یه چیزی بگم ، این حرفی که در مورد سوژه های خنده دار و اینا زدی فکر میکنم اول اینکه وارد سایت شدم گرفتار خود منم شد ، یعنی چیزی که ما هرهرهر کرکرکر بهش میخندیدیم یا الانم میخندیم نفر اولی که میخونه مسخرمونم میکنه ...

واسه اینه دیروز نارسیسا مثلا به یکی گفت خوب مینویسی و سیریوس ردش کرد و فرداش سیرویس یکیرو تایید و نارسیسا ردش کرد .

اگر به خودمون بگیم چیزی تغییر نمیکنه که یکم داریم به خودمون حال میدیم ... نه ؟

اما جواب این سوالت رو ارجاع میدم به طنزهای روتین مدیری ، فکر میکنی اگر پاورچین پخش شه بازم ملت میان بهش همونطوری میخندن ؟ یا مثلاً اینطوری بنظر میرسه مدیری دقیقاً باید همون شیوه ساختن فیلمش رو تکرار کنه ...

اتفاقاً دیروز به سالازار گفتم نصف ملت اومدن توی تاپیک چیزی بنویسن ولی هیچی نفهمیدن ... خب یه سری تیکه ها و اینا تاریخ مصرفی داشته و داره ... گره یادآوریش خیلی حال میده .

اما خداییش اگر برگردی بگی یکی مثل فرهاد نوشتنش فرق کرده اصلاً کوتاه نمیام ... چون به راحتی نوشته های مختلفش رو میشه مقایسه کرد و دید ، حالا نه فقط در جادوگران !
اما قطعاً یکی مثل الکسا که بعد از دو سال یهو میخواد چیزی بنویسه و یا بینزی که سالی سه بار چیز مینویسه پسرفت دیده میشه ، اونم شاید برای اینه که نوع نوشتنشو گم کرده ...

اما خب من یه چیزی سر دلم مونده بیشتر برای این اومدم وگرنه چند پاراف بالا رو میتونین فاکتور بگیرین ... جادوگران خیلی پسرفت کرده در این هیچ شکی نیست ، چون به قول فرهاد وقتی همه به خاطر هم چیزی مینوشتن و اگر دو ثانیه نت تو خراب میشد سه تا پست روی هم رزرو میشد دیگه وجود نداره ، جمعیت بیشتر ساماندهی بیشتری میخواد برای همینه کس زیادی فعالیت نمیکنه و قانون چند روز پست نزن شووووت ... اصلاً کوش ؟

اما با اینجال هر جمعی مخاطب خودشو میپسنده ، هنوزم انتخاباتهای قشنگی داریم که کار میکنه ، با افراد جدید و ایده های جدید مثل هوکی و ایده های از زیر خاک در اومده‌ی بلیز ... و یا جنگهای گروهی و ... با افرادی و سرپرستان جدید ...

خلاصه ما افراد جدید توی این جادوگران داریم بهترین سیر رو میکنیم ، بنظرم اگر قدیمی هم هست که میخواد دوباره توی جمع قرار بگیره باید جدید بشه ... با لباس زمان قاجار توی زمونه ای که تیپ هپی و .. مده یکم نامتعارفه ، واسه اینه دلبستگی بوجود نمیاد .

من کلاً یکی مثل لوسیوس رو خیلی میپسندم !

فکر کنم اینطوری امضا کنم قشنگ باشه ...
توصیه های کودکانه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 دی 1387 04:34
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم ! با فرهاد موافقم! اصولا ديگه جادوگران مثل قديم نميشه! من اصولا از اولش هم رول نويس خوبي نبودم! ولي سعي ميكردم سوژه هامو به ملت انتقال بدم! اون موقع گروهي كه حضور داشت ميتونست اين سوژه ها رو بگيره و يكم پرو بال بده منم خوش بودم واسه خودم !

نكته اي كه من الان تو سايت ميبينم و خيلي خوشم نمياد ازش گيردادناييه كه بچه ها به پستهاي همديگه ميكنن!
اين باعث ميشه رول اون حالت فان رو از دست بده! اين قضيه حتي رو منم تاثير گذاشته! هوم به نظر من كه البته يحتمل به درد خودم ميخوره هر كسي خودش بايد توي رول پلي اينگ پيشرفت كنه!
يه چيزي كه بچه ها بايد توش حد رو حفظ كنن شخصيت مداريه
شما دارين از طرف شخصيت خودتون پست ميزنيد اما بايدي وجود نداره كه حتما برنده ميدان يا رهبر گروه خودتون باشين يا نقش يه نجات بخش تنها رو بازي كنيد! استفاده از بقيه كاراكتر ها به حد مساوي باعث ميشه كه همه باهم باشن و در كنار هم بيان بالا !

نقل قول:
من پستای جدید وزارتخونه رو خوندم ، و باید بگم که بچه ها همون بچه هان ، قشنگ معلومه که دارن سعی می کنند، ولی رولشون حال و هوای گذشته رو نداره

هوم ونوس جان رول ها براي اين حال و هواي گذشته رو نداره چون گذشته ها گذشته!!! به غير از اون ماها پير شديم ! در ضمن رول ها از يه نظرايي هم پيشرفت داشته ! و الان هم چون ما توي اين سايت غريبه به حساب مياييم جو اينطوريه! نه جديدا تكه كلام ها و فرهنگ ما قديميا رو ميشناسن نه ما قديميا تكه كلامهاي اونارو! پست هاي اونا الان همش به صورت اشاره ايه! به طوري كه از هر 4 جمله ميتونن براي دوتاش لينك رجوع بذارن!! يا يه آرشيو كامل مسنجر كپي كنن كه يه جمله رو توضيح ميده ! تازه اون موقع است كه بعضي چيزا معني ميگيره!! و البته همچين پستها و جمله هاي ما!!

البته به نظر من كلا ديگه دارين خيلي جدي ميگيرين اين سايت براي ذهن هاي فانتزيه! و يه ذهن فانتزي هم ارزشي براي محدوديت قائل نيست و فقط ميخواد دنياي فانتزي خودش رو به ديگران منقل كنه و با اونها يك دنياي فانتزي بسازه و توش زندگي كنه! اگر قرار بشه همه چيز انقدر جدي گرفته بشه فانتزي از بين ميره!!!

هوم در مور كاراكتر حاجي : فرهاد توي اون دوران خوب واقعا حاجي بود ولي الان نه! در مورد تكراري شدن سوژه ها حق باز هم مثل هميشه با فرهاده! همه چيز بايد با زمان پيش بره مطمئنا اگر بچه هاي قديمي هم توي سايت مونده بودن الان با 5 سال پيش خيلي فرق ميكرد! سوژه هاي جديدي اضافه شده بود و خيلي چيزها تغيير ميكرد . . . .
خوب زياد حرف زدم ! در كل
شاد باشين و موفق!
يا حق!

پي نوشت : امپي زنگ آخر وايسا بريم وزير و بزنيم !
پي نوشت 2 : فقط استكبار فقط نگاه حاجيانه ! فقط آتشفشان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایترین در 1387/10/10 4:47:47
نمایشنا
ارسال شده در: دوشنبه 9 دی 1387 19:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
تنها خوبی که داشتن و بدون شک بهترین ویژگیشونم بوده این بوده که ((((((با هم)))))) بودن.شاید بشه گفت الان رول هایی که زده میشه بسی قویتر از رول های اون دوستان قدیمیه اما اونا روزی 2تا میپستیدن اما الان ما ها روزی چند تا؟؟؟!!!.سایت یه لحظه ام خالی نمیشد.

البته بحث سلیقس ولی من رول‌های قدیم رو خیلی بیشتر از فعلی‌ها دوست دارم. حداقل به نظر تعداد کسانی که خوب می‌نویسن خیلی کمتر از قدیمه و البته جریان تیم بودن که صد البته این‌طور بود.

به نظر من تکرار پذیر نیست چون اون موقع کل جریان همونا بودیم. کل سایت ما بودیم. سایت به زحمت ۵۰۰ نفر عضو داشت و مثل الان به مرز ۳۰ هزار نزدیک نمی‌شد.

نقل قول:
اون موقعی که من اومدم امیدوار بودم چند تا از بچه های قدیمی هم به خاطر من برگردند، اما با این که تابستون بود غیر از فرشته و آنیتا و چند نفر دیگه کسی مرام به خرج نداد!!! من در حدی نیستم که بخوام نظر بدم ، ولی به هر حال من پستای جدید وزارتخونه رو خوندم ، و باید بگم که بچه ها همون بچه هان ، قشنگ معلومه که دارن سعی می کنند، ولی رولشون حال و هوای گذشته رو نداره حتی حاجی هم نوشته هاش پس رفت کرده ( البته از نظر من که عاشق نوشته های پنج سال پیشش بودم !!) ازم خواستند که بیام ، و من هم اومدم ، اما به نظرم فایده نداره ما نمی تونیم زمان رو به عقب برگردونیم جادوگران یه سایت نوپا با اعضای اولیه عالی و هماهنگ بود که شاید لیاقتشو نداشت

ونوس جان گفتی در حدی نیستی نظر بدی بعداً همه رو به شیلنگ بستی! به هر حال سلیقه و نظره...

در مورد این که پست‌های پنج سال پیش من بهتر بوده (که خودم موافق نیستم) و بحث این که مثل اون موقع‌ها باشیم به نظر من اینا نکات منفیه اگه ما همش خودمون رو تکرار کنیم و در طول ۵ سال هیچ تغییری نکرده باشیم. رول پلینگ یه جور داستان‌نویسی داینامیک خیلی باحاله و این که آدم توی پنج سال هیچ فرقی نکنه از نظر من خیلی ضایس.

نکته این‌جاست که بچه‌ها توی نوستالژی دیگه شورش رو درآوردن! من بیشتر از دو ساله شخصیت حاجی رو کنار گذاشتم چون از نظر من سوژش جزو خود فرهنگ فروم در اومد و دیگه به شخصیت مجزایی نمی‌خواست و البته کالین هم در خراب کردن کل جریان کمک‌های شایانی انجام داد. دوم این که کل سیستم اون زمان مربوط به اقتضای زمان خودش بود. جو فروم، مدیر بودن اکثر خود ما همراه با پست‌های رئیس مأبانه، کم بودنمون و بالاخره اخلاقیات جمع حاضر باعث شد به عنوان مثال همچین سوژه‌های (آسلام، آفتابه و ...) باشن. منتهی این که هی کششون بدیم رو من اصلاً نمی‌پذیرم. خصوصاً وقتی این قدر موفق بودن که جزو فرهنگ اصطلاحات فروم شدن دیگه لزومی به وجود خود کاراکتر نیست. یکی از انتقادهایی که من به کالین همیشه داشتم و دارم همین تکراری بودنش بود. پست‌های کالین همیشه با هم فقط ده درصد فرق داشتند و کل پست‌های کالین رو می‌شد شامل این‌ها با جملات اتفاقی کرد: نورممد، جاسم، آفتابه، مرلین، آسلام، گراوپی.
یه نرم‌افزارم طراحی کنیم با اینا جمله درسته کنه می‌تونیم بی‌نهایت پست کالین درست کنیم!

من همیشه به صورت دوره‌ای اومدم جادوگران و بعدش معمولاً یه اتفاقی افتاده یهویی رفتم. غیر از معایبش از قبیل از دست دادن کلی از جریانات و شناختن بچه‌های فعال و دوستان جدید از خوبیاش این بوده که هر دفعه اومدم یه جریان جدید دیدم. در حقیقت نبودن ما حداقل باعث شده بچه‌های حاضر از خودشون چیزای اورجینالی باقی بذارن چون اگه ما بودیم هی دوباره همون ایده‌ها رو تکرار می‌کردیم. نمی‌گم این بده منتهی نه دیگه در طول پنج سال!

در مورد رول‌های اخیر هم که خوندی مانی و متین در کمال بی‌حوصلگی نوشتن و خودشون هم اعتراف کردن. مسلماً کسایی که بعد از یه مدت برمی‌گردن یه کم سخته جو موجود رو درک کنن. به نظرم ملاک خوبی برای قضاوت نیست. هر چند مطمئنم ما هر چی می‌نوشتیم تو بازم همین حرف رو می‌زنی چون دقیقاً مي‌دونم چیزی که می‌خوایی "همون گروه، همون سبکه" و این به نظر من کاملاً غیرممکنه مگه این که بخواییم ادای اون موقع‌ها رو دربیاریم که اونم معلوم میشه ادا هستش.

رول جادوگران تنها چیزی که احتیاج داره اینه که بچه‌های رول‌نویس توی داستان تعریف کردن گروهی بهتر بشن که خب این‌جا (کل بخش رول‌پلینگ جادوگران) یه محیط تمرین مجانی برای همین کاره!

و البته مهم‌تر از اون اینه که بخوان بهتر بشن!

۱. یه ایده‌ی خوب
۲. توانایی انتقال (تعریف کردن) اون ایده‌ی خوب

بقیه‌ی چیزا رو خودتون مي‌دین.

همینا دیگه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط امپراطور تاریکی در 1387/10/9 19:36:33
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: دوشنبه 9 دی 1387 17:56
نمایش جزئیات
آفلاین
خب منم موافقم که نمیشه برگشت به گذشته و هی با یاد سایت و بچه های قدیمی آه بکشیم (!)....ولی میشه بهترش کرد!! همین الانشم کم کم بعضی از بچه ها دارن برمیگردن...کسایی که آخرین ورودشون مال دو سال پیش بوده الان برگشتن...شاید به خاطر تولد سایت بوده و هماهنگی هاش که باعث شده بیان تو سایت و نوستالژی و اینا واسشون دوباره زنده بشه و تصمیم بگیرن بازم فعالیت داشته باشن تو سایت!!

میشه کم کم شروع کرد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!!Let's rock 'n' ROLE

ارسال شده در: دوشنبه 9 دی 1387 09:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام علیکم

امپراطور تاریکی خیلی قشنگ گفته.بیاین واقعا فکر کنیم ببینیم اونا چی بودن؟
فرشته یا پیغمبر؟نه بابا!
تنها خوبی که داشتن و بدون شک بهترین ویژگیشونم بوده این بوده که ((((((با هم)))))) بودن.شاید بشه گفت الان رول هایی که زده میشه بسی قویتر از رول های اون دوستان قدیمیه اما اونا روزی 2تا میپستیدن اما الان ما ها روزی چند تا؟؟؟!!!.سایت یه لحظه ام خالی نمیشد.توی اون پنجره اعضای جدید روزانه بالای 20 نفر عضو میشدن اما الان به جرات میشه گفت روزی 3 4 تا و تازه کلی از اعضای قبل هم دارن مستمرا از سایت میرن.جادوگران در واقع الان خودش خودشو اداره میکنه از لحاظ رول.یعنی هر کسی به تبع علاقش تو یکی از تایپیکا رول میزنه بابا آخه این که نمیشه.فعالیت روتین اعضا این باشه خوبه اما دیگه نه اینکه همه فعالیتشون محدود به ای جریان بشه.
بابا مدیران عزیز بیان تایپیکایی بزنن که همه اعضا حول یه محور معلوم توش بپستن.یعنی فعالیت گروهی باشه یعنی همون روحیه اجماع یابی که آلبوس سوروس گفت.
مسابقه های رول حتی یه روزم تعطیل نشن خیلی مفیده به خدا.سایت به این خوبی حیفه انقدر خلوت بمونه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: یکشنبه 8 دی 1387 17:22
نمایش جزئیات
آفلاین
از نشانه های پیشرفت هر جامعه مدرنی، وجود و تاثیرگذاری اعضای اون برای انتخاب سرنوشت و سیاست های بخش های رسمی آن جامعه است، بد نیست فرهنگ اجماع یابی رو هم در جادوگران حداقل برای یکبار اجرا کنیم تا از شر انتخاب های خودسرانه و نادقیق جلوگیری شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 29 آذر 1387 02:18
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب سلام ! من الان يه تازه وارد تمام عيارم و اومدم نوشته ها قبلي شما رو خوندم !

اينطور كه من فهميدم سايت دچار بحران شده ! يعني به گل نشسته و شما ميخواين اعضاي قديمي رو بيارين تا سايت دوباره رونق بگيره!

به نظر من (كه البته احتمالا كسي اهميت نميده !) امپراطور تاريكي يك حرف درست ميزنه من قديمي ها رو نميشناسم ولي وقتي نوشتها شونو خوندم همشون باهم هماهنگ شده بوده! ولي جذيذيا همش يا سعي ميكنن از اونا تقليد كنند يا اينكه بي هدف و واسه خودشون مينويسن
در ضمن من رقابت آنچناني هم بين گروه ها نميبينم !
به نظر من چند تا كار بايد بكنيد

يكي اينكه انگيزه ايجاد كنيد!
كار رو از فردي به گروهي تبديل كنيد
و به ما تازه وارده هم يك مقدار بيشتر ميدون بديد

براي مثال اين هفت خاني كه براي ايفاي نقش گذاشتيد خوبه ها ولي ممكنه خيلي ها تو زماني كه منتظرن تا يه مدير بياد و بگه تاييد هستن يا نه حوصلشون سر بره و سايت رو ببندن!!!!

من ميگم بهتره عضويت در ايفاي نقش رو مهلتي كنيد ! يعني مثلا من از فردا به مدت 5 روز وقت دارم تا در ايفاي نقش به امتياز خاصي برسم
اگر نرسيدم از ايفاي نقش حذفم كنيد!

اينطوري ممكنه بگيد كار بر پريد و لي كار بر هاي خوب موندگار ميشن

ببخشيد به عنوان يه تازه وارد زياد حرف زدم
مرسي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 شهریور 1387 02:12
نمایش جزئیات
آفلاین
مورگان جان بووبو الان سردبیر آکادمی فانتزیه و من فک نمی‌کنم وقت کنه این‌ورا بیاد! مورد بعدی این که از بچه‌های قدیمی بت بزرگ نسازین! بچه‌های قدیمی به نظر خوب میان صرفاً چون یه گروه بودن و با هم هماهنگ بودن چیزی که الان کمبودش شدیداً حس می‌شه.

البته به نظر من طبیعی هست رول خلوت‌تر بشه به هر حال کتابا تموم شدن و سوژه‌های باقی مونده سوژه‌های جانبی هست که خودمون تولید می‌کنیم منتهی میشه اینا رو هم سر و سامون داد. کلاً اگه می‌خواییم رول بیوفته روی روال و بچرخه یه کم برنامه‌ریزی و حرکات ژانگولر می‌خواد

مثال: قدیما بچه‌ها یهویی حمله می‌کردن یه تاپیکی مثلاً در طول یه روز تاپیک دو صفحه می‌خورد.

این یه مثالش!

من دیگه حوصله ندارم بگم! بقیش رو سرژ اونم ۲ بار! و اینگیو ایماگو! گفتن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!