شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اگه اشکالی نداشته باشه من الان به حشرات میگم که بیان و هدیههای حشراتیشون رو برات بیارن! خیلی مشتاق وزارتت بودن! و همچنین گفتن تا پای جون از وزارتخونه دفاع میکنن و بعضیاشون حاضرن روشون وایتکس سیاه ریخته بشه و برن توی چشم دشمنان وزارت! همین دیگه، وزارتت مبارک باشه بازم و میخواستم بدونی تو حمایت کامل دنیای حشرات رو داری، وزیر حشرهها هم داره سربازای حشرهایش مثل سوسک و مگسای بزرگ رو میفرسته تا مثل فلفل نبین چه ریزه و این حرفا دشمنا رو نابود کنن!
با تِی توی دهان تمام مخالفان میکوبیم، با وایتکس سیاهی چشمانشان را میشوییم، جرئت دارید به ساختمون وزارتخانه نزدیک شید تا با حملهی حشرات و دیگهای غذایی که منتظر گوشت هستند مواجه بشید!
عاقو سلام علیکم! به به! ووی ووی ووی! یعنی داغون شدماااا. نه نمیخندوم. له له هستم. ووی ووی ووی! تبریک میگم وزارت شما سرکار خانم رو. [این بوسه بر دستان بود]
خواستم بگم که نگاه نکنید عده ای از زوپس بی خبر از اسم زوپس بالا میرن و ادعای وزارت فرد دیگه ای رو جشن گرفتن. اینان مشتی خس و خارن. زوپس ناطق منم. اینا عصاره زوپس رو هم از نزدیک ندیدن و اینطور مدعی هستن. خواستم بگم من به عنوان پیر بیت زوپس از هر دولت منتخب و مردمی مثل همیشه حمایت کرده و میکنم. شما جلو برین. زوپس واقعی و امت جادوگری پشت شما هستن. دولت کارآمد خودتون رو تشکیل بدین.
امیدوارم زوپسستان واقعی حافط ابدی شما باشد. ووی ووی ووی!
تراورز نوشته: سلام و درود بر حاج نیوت. بخشی که شما میگی مشابهش رو داریم به نام دفتر حمایت از حیوانات جادویی! ، حالا اگه که ایده و سوژه داری برای این تاپیک اگه میخوای میتونی همینجا بگی یا برام یه جغد بفرستی و توضیح بدی. به طور کلی خیلی هم خوشحال میشیم از سوژه ها و ایده های جدید و فعالیت بیشتر، اگه که ایده ها جالب باشن و دوست داشته باشی واس این تاپیک سوژه و اینا بزنی، در نهایت واست بازش میکنم که عِش کنیم دیگه! صلوات ختم کن دادا.
الله حم...
نوکریم ب مولا...
خب سوژه ازین قراره موجودات جادویی فرار کردند و خرابی به بار میارن البته در دنیای مشنگ ها و ساحره ها خب این توش هزارتا سوژس مثلا هرکدوم از حیوانات قدرت هایی دارن و در مقابل نقطه ضعف هایی دارن و این ها تموم شه برنامه هایی داریم . قبول کردی صلوات بفرس.
تاپیک رو وا میکنم واست حاجی دیگه نیوسوژه اگه تو ذهنته بزن واسش و موفق و موید باشی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain
تراورز نوشته: سلام و درود بر حاج نیوت. بخشی که شما میگی مشابهش رو داریم به نام دفتر حمایت از حیوانات جادویی! ، حالا اگه که ایده و سوژه داری برای این تاپیک اگه میخوای میتونی همینجا بگی یا برام یه جغد بفرستی و توضیح بدی. به طور کلی خیلی هم خوشحال میشیم از سوژه ها و ایده های جدید و فعالیت بیشتر، اگه که ایده ها جالب باشن و دوست داشته باشی واس این تاپیک سوژه و اینا بزنی، در نهایت واست بازش میکنم که عِش کنیم دیگه! صلوات ختم کن دادا.
الله حم...
نوکریم ب مولا...
خب سوژه ازین قراره موجودات جادویی فرار کردند و خرابی به بار میارن البته در دنیای مشنگ ها و ساحره ها خب این توش هزارتا سوژس مثلا هرکدوم از حیوانات قدرت هایی دارن و در مقابل نقطه ضعف هایی دارن و این ها تموم شه برنامه هایی داریم . قبول کردی صلوات بفرس.
سلام و درود بر حاج نیوت. بخشی که شما میگی مشابهش رو داریم به نام دفتر حمایت از حیوانات جادویی! ، حالا اگه که ایده و سوژه داری برای این تاپیک اگه میخوای میتونی همینجا بگی یا برام یه جغد بفرستی و توضیح بدی. به طور کلی خیلی هم خوشحال میشیم از سوژه ها و ایده های جدید و فعالیت بیشتر، اگه که ایده ها جالب باشن و دوست داشته باشی واس این تاپیک سوژه و اینا بزنی، در نهایت واست بازش میکنم که عِش کنیم دیگه! صلوات ختم کن دادا.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain
سلام نیوت هستم اسکمندر میخوام یه تاپیک بزنم به نام"بخش کنترل یا نظارت و حفاظت از موجودات جادویی " لطفاً موافقت کنید،چون میخوام حیطه کاری خودم کار کنم و در آینده برای وزارت خونه کار کنم. متشکر.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چه قلب ها که شکسته نشد از زبان های بریده ! و چه حرف ها زده نشد از ذهن های پریده! و چه چشم ها که پر از کشتی های در اشک بود . و چه دل ها گرفته نشد از کشتی های غرق شده.