جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

5 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 دی 1385 11:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه نمايشنامه:
بلاخره بعد از كلي مكافات و سوار شدن مشتي مغز نخودي بر روي جارو استاد شروع به تدريس كردن
استاد:كورممد بيا اينجا ببينم پسر خوب
- بله اومدم اومدم
كورممد پس از مشقت بسيار و استفاده از نقشه هايه استاد يابي بلاخره به سدريك رسيد و سدريك هم شروع به تشريح بازيكنان كوئيديچ ويزگيهاشون و...كرد
_خب همونطور كه ميبينيد ايشون قراره كمك درس من باشن من برايه مثالهايي كه ميزنم يه شخصيت رعنا لازم دارم كه مثالها رو عملي نشون بدم
با گفتن كلمه رعنا بمبي از خنده منفجر شد كه خشم استاد باعث شد بمب خنده تون دل خود بچه ها منفجر شه و دلو رودشون بپيچه به هم
_خب اقا يه بازيكن كوئيديچ اول از همه بايد تيز بين باشه
كور ممد:بله..بله
_درست مثله كور ممد بايد بتونه چشم بسته محل توپو شناسايي كنه محل بازيكنايه حريف بدونه دوم بايد هيكلش رو فرم باشه
در اين هنگام استاد حركاتي مبني بر بيرون انداختن عضلات خودشون نشون ميدن
كه طي ان سه چهار تا از دخترا قش ميكنن ميفتن اون وسط
چشم پسرام از حسادت داشته در ميومده
استاد كه لبخندي حاكي از رضايت رو لباش بود دوباره عضلاتي كه ريختن بيرونو ميريزه توو طي اين عمليات يه عده دختر ديگه غش ميكنن
استاد كه از اين حركات خيلي خوشش اومده بود هي غضلات ميده بيرون ميريزه تو تا به جايي ميرسه كه همه دخترايه كلاس غش كردن افتادن وسط زمين
پسرام تقريبا همشون به ره كور ممد رفته بودن و از حسادت چشماشون پلوغي زده بود بيرون
به همين تريتب زنگ خورد و همه نش نشان ورزشگاه كوئيديچ را ترك كردند

1: به نظر شما آیا نکات مبهی در کوئیدیچ از گذشته تا به حال وجود دارد؟ اگر دارد توضیح دهید : 5 امتیاز

يه نكته بسيار مبهم در كوئيديچ اينه كه چرا اين ورزش سه تا توپ داره
اخه چرا 4 تا
پس چند تا؟
34 تا؟
چرا 3 تا؟
پس چند تا؟
.............
طبق تحقيقات فراواني كه شده نشون داده شده كه در گذشته در ورزش كوئيديچ از سه توپ استفاده ميشده يعني اينكه دو بلاجر يه كوافل بوده و گوي زريني وجود نداشته و به جاي گوي زرين از جانوري با نام مرغك زرين استفاده ميشده است

2: درصورت اشتباه سوار شدن چه مشکلاتی بر بازیکنان به وجود می آید : 5 امتیاز

در صورت اشتباه سوار شدن و بالا رفتن تا ارتفاعات زياد اين افراد ديگه پايين اومدني تو كار شون نيست چون اگه درست خودشونو تو جايگاه فرضي نندازن با مغز ميان رو زمين البته نه در ارتفاعات پايين بلكه در ارتفاعات بالا كه فشار هوا زياده

3: مدلی مویی که پروفسور استفاده میکند چه نوعی میباشد : 5 امتیاز
اورانگوتان دريايي

4: در شرط بندی چه کسی برنده شد و آیا بقیه این باخت را قبول کردن و پول رو پرداخت کردن یا نه ؟ : 5 امتیاز

در شرط بندي زلفعلي برنده شد و هيچ كسم قبول نكرد به علت اينكه شرط بندي در اسلام حرامه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
روح جنمار قديم ميكند:

[url=http://ww
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 دی 1385 10:35
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه نمایشنامه:

سدریک با خودش: گیر یه مشت چلمنگ افتادم ... کورممد خوب شد اومدی یه لحظه جای من باش من میرم الان میام این چوبدستیمو جا گذاشتم.
کورممد بلافاصله با این پیشنهاد موافقت کرد و به سمت سدریک اومد اما معلوم نشد این بشر چی کار کرد که به جای اینکه به سدریک برسه افتاد توی دریاچه چند صد متر پایین تر...
سدریک: هیچی بابا نخواستم میرم میام.

بچه ها هنوز مشغول تمرینن و دارن با چوب های جاروشون که در اثر حرکات فرهنگی ارزشی حسابی خورد شده تمرین میکنند.
استر: به نظرت استاد از تمرینمون راضیه؟
هدی: آره حسابی ذوق زده شد آها داره میاد ...
سدریک در حالی که داشت با چوبدستیش که در خانه جا گذاشته بود به سمت دانش آموزان یورش میاورد فریاد زد:
- ای چلمنگ ها ... کی شما رو راه داده به این کلاس؟ جاروهامو داغون کردید ... منفجریوس ... جریوس ... شپلخیوس ... بی ناموسیوس ...تیکه تیکهیوس! وایسین کجا دارین در میرین؟ آواداک....

اما دانش آموزان که خود را در میان بارانی از انواع طلسم ها و نفرین ها یافتند بلافاصله جون خودشان را در خطر دیده بودند و همگی به سمت اصتحکامات هاگوارتز گریخته بودن و سدریکم به دنبالشون
قسمتی از خشانت سدی=>

ج2)

بله)
مثلا وزن توپهای اوله بازی. این نکته همیشه مبهم مانده برای ما
شیوه تاتیکی قدیمی که میتوان گفت از بازی های اولیه هیچ گزارشی موجود نیست.
نحوه امتیاز دهی های اولیه مثلا به هر گل چند امتیاز تعلق میگرفت.
نحوه داوری بازی ها که با توجه به وسعت زمین وجود چند داور لازم است.
و .....

ج3)

1- جادو شروع میکند به لرزیدن
2- خوب نمیتواند جهت عوض کند
3- خود فرد بر روی جارو ناراحت هست.
4- این کار اگر به طور مداوم انجام شود جارو را به مرور زمان خراب میکند.

ج4)

آها این موهای آلبوس هستند اگر شما اندازشو نصف کنید و همچنین جانداران احتمالی در موهای ایشان را جدا کنید... بعد به اندازه سه تار مو از سمت راست و پنج تار مو از سمت چپ موهاش جدا کنید و همچنین از بالای پیشونی تا پشت سر وی را به اندازه یک قسمت خیلی باریک کچل کنید و بعد از آن این موها رو به رنگ سبز دربیاورید و سپس آن را به صورت دو موشی ببندید و کمی هم از روغن موهای اسنیپ به مقدار ده کیلو به آن اضافه کنید در آن صورت موهای استاد آمادست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 دی 1385 09:44
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه نمایشنامه : 10 امتیاز
کورممد درحالیکه به درو دیوار میخورد:ای بلیز بوقی..حیف که نمیبینم کجایی...حالا دیگه وسط زمین کوییدیچ برای من دیوار میسازی؟
پروفسوردیگوری:اهم...اهم..بفرمایید آقای کور ممد.کلاس شروع شده.
کورممد از جارو پیاده میشه واین بار بعد از تصادف با بقیه بچه ها جاشو پیدا میکنه.
-خوب بچه ها..حالا که باهم آشنا شدیم بهتره بریم سر درسمون..لسترنج...چیکار داری میکنی؟اون جاروت چرا همش جیغ و داد میکنه؟
بلاتریکس با شنیدن صدای پروفسور دست از شکنجه جارو برمیداره.
نیم ساعت بعد...
-خوب بچه ها..به دو گروه تقسیم بشین.یه مسابقه آزمایشی انجام میدیم.یک دو سه چهار..ظاهرا یه نفر اضافه داریم.کورممد..برای حفظ سلامتی بقیه تو بهتره داور باشی.
همه:
-خوب..شروع میکنیم.یک دو سه..سووووووووووووت.
صدای سوت سدریک با سوت کورممد قاطی میشه.
-چی شد کور ممد.سوت شروع بازی رو من میزنم.
کور ممد درحالیکه به مارکوس فلینت خیره شده :ببخشید پروفسور.این سوت شروع نبود..سوت خطا بود.من خودم با همین چشمام دیدم لسترنج با دسته جاروش زد تو سر اوانز..
پروفسور دیگوری که به نظر کلافه میرسه:آخه کور ممد جان..عزیزم...اولا همه سوار جاروشون دومتر بالاتر از زمین هستن و لسترنج نمیتونه از جاروش پیاده بشه.مگه اینکه جاروی دیگه ای تو جیبش داشته باشه.دوما اوانز اصلا اینجا نیست.سوما اینکه من اینجا هستم چرا اونجا رو نگاه میکنی بچه جون؟ خوب..بازی رو ادامه میدیم.
ده دقیقه بعد:
بازی صفر صفر تمام میشه چون کور ممد همه بازیکنهای اصلی و ذخیره و حتی پروفسور دیگوری رو از زمین اخراج کرده و مشغول اخراج کردن درخت کوچک کنار زمینه.چون به شدت معتقده که درخت یکی از بازیکنهای اسلیترینه که از نفرین گیج کننده روی بازیکن حریف استفاده کرده.....
---------------------------------------------------------------
1: به نظر شما آیا نکات مبهی در کوئیدیچ از گذشته تا به حال وجود دارد؟ اگر دارد توضیح دهید : 5 امتیاز

بله.یکی از نکات مبهم وجود یک داوراصلی در زمین کوییدیچ است.مثلا درحالیکه توجه داور به بازیکنهای اصلی در زمین است سیکر ها دور تا دور زمین پرواز میکنند و با توجه به اینکه حمل چوب دستی در زمین کوییدیچ آزاد است اینکار بسیار خطرناک به نظر میرسد.علاوه بر این با توجه به خشونت بیش از حدی که این بازی میتواند داشته باشد استفاده از لباسها و کلاههای ایمنی هنگام بازی کوییدیچ ضروری به نظر میرسد.مورد بعدی سرعت جاروهاست که بهتر است برای آن محدودیتی در نظر گرفته شود.با توجه به اینکه امروزه جاروهایی با سرعتهای غیر قابل تصور به بازار آمده وجود سرعت نامحدود خطرناک به نظر میرسد.که این مشکلات درگذشته به دلیل مدلهای محدود جارو پیش بینی نشده بود.
----------------------------------------------------------------

2-درصورت اشتباه سوار شدن چه مشکلاتی بر بازیکنان به وجود می آید؟

ممکن است جادوگری که برعکس سوار جارو شده کنترل جارو را از دست داده و با توجه به اینکه دید کاملی ندارد با داور یا بازیکنان دیگر برخورد کند.البته وخامت این موضوع بستگی به پست بازیکن دارد.مثلا اگر دروازه بان برعکس سوار شود وای به حال تیمش خواهد شد چون دروازه بان فقط قادر به دیدن توپ بعد از اینکه گل شد خواهد بود.در هر صورت ممکن است جارو از این موضوع که برعکس سوارش شده اند سوءاستفاده کرده و به دنبال زیباترین جاروی حاضر در زمین حرکت کند.علاوه براین ممکن است شاخه های انتهای جارو به دستان بازیکن آسیب وارد کند.
----------------------------------------------------------------------
3-مدلی مویی که پروفسور استفاده میکند چه نوعی میباشد ؟

مدل موی پروفسور به مدل دارک لردی معروف است چون شایعه شده که لرد سیاه همیشه آرزوی داشتن چنین مدل مویی را داشته است.
---------------------------------------------------------
4-در شرط بندی چه کسی برنده شد و آیا بقیه این باخت را قبول کردن و پول رو پرداخت کردن یا نه ؟

در شرط بندی جاسم برنده شد وبقیه بلافاصله پول را پرداخت کردند. زلفعلی از شدت ناراحتی مشغول کندن زلفهای زیبایش بود که پروفسوردیگوری وارد کلاس شد و پس از اطلاع از موضوع همه پولها را ضبط کرد که در امور خیریه مصرف کند ولی بنا به دلایلی نامشخص پول صرف خرید ژل شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: دوشنبه 11 دی 1385 20:08
نمایش جزئیات
آفلاین
با ورود کور ممد همه ی دانش اموزان یک صدا گفتند:
کور ممد به فنا باد!
گویا کور ممد با این جمله خوشحال می شد و انرژی مثبت می گرفت چون با شنیدن این حرف با چنان سرعتی به سمت سدریک فرود آمد که دماغ سدریک لای موهاش گیر کرد.

سدریک با صدای بلندی کور ممد را سر جای خود در کنار دیگر دانش آموزان انداخت و با اربده شروع کرد به درس دادن:
- ایــــن که میبینید.... می بینید یا نه؟!!!!! بله که میبینید، باید هم ببینید. این چوب جارو هستش.... می فهمین، نمی فهمین که.....

ساحران عزیز دل برادر با چنان نازی به سدریک نگاه کردن که سدریک همون جا یه قری به خودش داد و به حالت عادی برگشت.
نیش سدریک یک متر باز شد.
- به به.... واقعا ادم با دیدن ساحره ، از این رو میره تو اون رو!.... مخصوصا که درسمون هم کوییدیچ هستش و آسمان بی کران!

سدریک در حال دری بری گفتن بود که حاجی از اون ور به زور اونو کنترل کرد و به حالت اول برگردوندش.
حاجی برگه ای را که در دست سدریک بود را گرفت تا خودش شروع به درس دادن بکند چون می دونست که اگه این سدریک یه ذره دیگه درس می داد، اونوقت دیگه جمع کردنش کار مرلین کبیر بود.
....

خوب آره
یکی این که اگه وسط بازی یکی از بازیکنان از روی بیناموسی به یک ناموس در بین تماشاچیان نگاه بی ناموسی بندازه کدوم بیناموسی باید جواب گو باشه.
یکی دیگه این که اگر داور از روی بیناموسی ، مست در عرق باشه اونوقت کی می تونه تشخیص بده که درست داوری کرده یا نه....
یکی دیگه این که اگه یکی وسط بازی اس ام اس بازی بکنه کی میاد گردن کلفتی؟!!!!
یکی دیگه این که اگه یکی از ساحران گرامی از زیبایی خود سوء استفاده کرده و شروع به خر کردن بازیکن جادوگر حریف که یک پسر ساده لوح باشه، بپردازد کی میاد جلوی این بیناموس بازی رو بگیره.
حالا یکی هستش که یک مهاجم اگه بازدارندرو با دست بگیره چی میشه؟!!!
یک مدافع بلاجر رو بگیره دستش چی میشه؟!!!!
یک مسئله دیگه هستش که اگه یکی توانایی رقصیدن به سبک بابا کرم رو داشته باشه ، چند امتیاز اضافه می گیره؟!!!!

2-درصورت اشتباه سوار شدن چه مشکلاتی بر بازیکنان به وجود می آید؟
خوب بستگی داره که پشت سر فرد چه خبرا باشه
اگه از نظر جلو عقب اشتباه سوار بشه باید یه دکتر پوست و مغز و عروق بره چون مطمئنا از جارو لیز می خوره و سوزشی ایجاد میشه
اگه از نظر جهت دایره ای شکل جارو اشتباه سوار شود، فقط چند دور توی میدون جمهوری میزنه و برمیگرده.
اگه به پهلو بشینه ، وقتی شروع به حرکت می کنه، با سرعت جارو میره ولی صاحابشو جا میزاره.
بقیه موارد هم هیچ مشکلی نداره چون یه بار حلاله!

3-مدلی مویی که پروفسور استفاده میکند چه نوعی میباشد ؟

خوب این سوال زیاد مهم نیست چون فرد مورد نظر مهم نیست ( شوخی )
مدل مو که هر چی باشه از جنوب شهر گرفته چون پشت کلاهش قائم کرده و نمیزاره بالا شهریا نگاه کنن
الان حتما پروفسور با این سوال انتظار داشتن که همه بگن مدل موی قشنگ با فر های فشنگ با قناسی بی درنگ سیخ شده مثل سرنگ.
حالا از واقعیت گذشته خیلی مدل قشنگی هستش که من به مختصر این پایین مدلش رو تعریف می کنم:
بلندیسکا، قهوه ایسکا، شاخسیون، تاخسکا، بیخسکا، فرسکا، افغانسکا، ارثسکا، پدریسکا و....
با این همه تعریف چند دقیقه دیگه من با آلامبولانس ( استعاره از آمبولانس ) باید برم پیش پدر مرلین خدابیامرز

4-در شرط بندی چه کسی برنده شد و آیا بقیه این باخت را قبول کردن و پول رو پرداخت کردن یا نه ؟

مجهولوسکا سوالوسکا!!!!
It's Golabiouska qustionouska in classiouska!!!
ولی خوب من می گم اون شرط بندی رو می بره... نه اون وری... اونورتر...آها خودشه همون میبره.
حالا که همه میگن غضنفر ما هم می گیم اصغر ایز برندیوسکا...
همه که چشمشون کور دندشون خلاص ، پول رو میدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو اتحاد اسلایترین
ارسال شده در: دوشنبه 11 دی 1385 14:33
نمایش جزئیات
آفلاین
ور ممد بعد از تصادفات بسیار با در و دیوار و بعضی چیزهای دیگر که در اینجا نامی از آنها برده نمیشود محکم به یک ستون برخورد میکند و پخش زمین میشود!
سدریک با تعجب و نگرانی میره سراغ کور ممد:حالت خوبه؟تو اینجا چیکار میکنی؟
کور ممد که حتی قبل از ضربه خوردن سرش جایی رو نمیدید و در ظلمات کامل بود گفت:شما کی هستی که میگی من اینجا چیکار میکنم؟نمیبینی غش کردم؟!
سدریک و بچه ها:
سدریک:منظورم اینه که تو هم جزو بچه های کلاسی؟
کور ممد در حالی که تلاش میکنه از زمین بلند بشه میگه:کلاس؟...کلاس چیه؟من دنبال بیل جادویی ام میگردم!
بچه ها با شنیدن این حرف میزنن زیر خنده.سدریک که نمیخواد کنترل کلاس از دستش در بره میگه:بیل چیه؟مزخرف نگو...
کور ممد قاطی میکنه و در حالی که مشت هاش رو به سمتی روانه میکنه به میگه:با من درست صحبت کن فیلچ،فکر نکنم نشناختمت!!
سدریک: فکر میکنم تو یه کم اشتباه اومدی...اینجا کلاسه پروازه و منم پروفسور دیگوری هستم.
کور ممد که با شنیدن این حرف گل از گلش شکفته میگه:کلاس پرواز؟آخ جون من همیشه دوست داشتم پرواز کنم،منم بازی!!!
دیگوری:میخوای شرکت کنی؟باشه فقط قبلش یه سوال دارم.
کور ممد با هیجان:چی؟
سدریک نگاهی به چشم های کور ممد و زخم ها و ورم های روی صورتش میکنه و میگه:وصیت نامه خودت رو نوشتی؟؟!!
---------------------------------------------------------------------------
آیا نکات مبهمی در کوییدیچ در گذر زمان وجود دارد؟
در مورد مبحث داوری نکته کوچکی وجود دارد.کنترل زمین کوییدیچ به خاطر گستردگی و اینکه بازیکنان سوار بر جارو در آسمان پرواز میکنند بسیار سخت است.یک داور در هر لحظه فقط میتواند تعداد محدودی بازیکن را زیر نظر داشته باشد و این امکان وجود دارد که بازیکنان دور از چشم داور هر کاری انجام دهند.
دیگر آنکه اگر مدافعی بلاجری را چنان محکم به طرف صورت بازیکنی پرتاب کند که در اثر برخورد،بازیکن نام برده جان به جان آفرین تسلیم کند آیا این حرکت خطا است یا نه!چون در هیچ جای کتاب چیزی در مورد شدت ضربه بلاجر نوشته نشده است.
درصورت اشتباه سوار شدن چه مشکلاتی بر بازیکنان به وجود می آید؟
اولین مشکل پرت شدن فرد از جارو است!امکان دارد بر اثر سوار شدن جارو دچار لرزش و تکان های شدید نیز بشود که کنترل آن را سخت میکند.همچنین خود بازیکن ممکن است به دردهایی در ناحیه مرتبط با سوار شدن جارو دچار شود!
مدلی مویی که پروفسور استفاده میکند چه نوعی میباشد ؟
این مدل مو به مدل جینگولی هم معروف است.موهای بلند،ژل زده و رنگ کرده.البته نام مدل جینگولی توسط افرارد نا آگاه به کار برده میشود در صورتی که میتوان این مدل را به نام (مدل مد روز!) یا (مدل موی بلند پسا پست مدرن!)نامید!
در شرط بندی چه کسی برنده شد و آیا بقیه این باخت را قبول کردن و پول رو پرداخت کردن یا نه ؟
بر سر برد و باخت بین اصغر و غضنفر درگیری شدید اتفاق میوفتد که در آن اصغر به دست غضنفر کشته میشود!بعد از اینکه غضنفر با شادی از احساس اینکه برنده شده به سراغ پولها میرود متوجه میشود در هنگامی که مشغول قیمه قورمه کردن اصغر بوده،زلفعلی پول ها را برداشته و به نقطه نامعلومی فرار کرده است!
نتیجه اخلاقی:زلفعلی به دلایل فنی و هوش و سرعت عمل زیاد برنده اعلام میشود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 10 دی 1385 20:04
نمایش جزئیات
آفلاین
کور ممد مثل یه آدم ارزشی از در وارد می شه و از پنجره خارج می شه !
پرفسور : پیام بازرگانی بود عزیزانم !
ملت : پرفسور کیفتونو با خودش برد !
سدریک می پره پشت پنجره :
- کورممد هوووووووووووووووووووو ! ... واستا بابا کیف منو کجا می بری هوووووووووووووووو !
سدریک پرید پشت جاروش و رفت دنبال کور ممد و ملت هم به کارهای قبل از اومدن سدریک مشغول شدن (همون کارای ارزشی ای که پرفسور نوشته دیگه !) .

(مختصر و مفید)
====

بله نکات مبهم که خیلی زیادن ... برای مثال یه چند تاییشونو نام می برم .
- نقش بی ناموسی در کوییدیچ چیه و چه جایگاهی در کوییدیچ داره ؟
- آیا بین قزوینی و غیر قزوینی در کوییدیچ تفاوتی قائل می شن ؟
- آیا نمی خوان برای چوب های جارو خورجینی چیزی بزارن تا ملت وسایلشونو اون تو بزارن ؟
- آیا سدریک دیگوری نمی خواد با این بازی مزخرفش از کوییدیچ کناره گیری کنه و به جوونا میدون بده ؟
- شنیدیم که سدریک دیگوری مربی تیم سایدست(سایپا) شده ، لطفا به ایشون بگین سدریک باید برقصه !
- اصلا این مخترع کوییدیچ کی بوده ؟ من که واقعا دلم می خواد دو تا گوششو به هم گره بزنم تا دیگه ملتو با این اختراعات ارزشی علاف نکنه .

و ابهامات دیگه ...

عکس او به صورت غیر مجاز توسط کمپانی قزوین پیکچرز گرفته شده و تکثیر خواهد شد .
قزوینی های حاضر در جمع معلوم خواهند شد .
طرف ضایع خواهد شد .
من در صحنه حاضر خواهم شد و این خود عواقب وخیمی به همراه خواهد داشت .
ملت کر کر کر کر به او خواهد خندید و طرف جلوی جی افش ضایع خواهد شد .
و عواقب دیگر که از گفتنشان معذوریم (ذیق وقت)...

3: مدلی مویی که پروفسور استفاده میکند چه نوعی میباشد : 5 امتیاز

فرق وسط ، پشتشو ریخته پشت گردنش و جلوشو هم ریخته جلو گوشش و کلی هم حال می کنه چون سفیدشونم کرده و خیلی هم خوشتیپ شده ... شبیه سفیروث شده !

4: در شرط بندی چه کسی برنده شد و آیا بقیه این باخت را قبول کردن و پول رو پرداخت کردن یا نه ؟ : 5 امتیاز

خب این که تابلوئه جاسم برنده شد . ولی ملت زدن زیر پول دادن در نتیجه جاسم زنگ زد نور ممد و نورممد با تراکتور اومد بقیه رو زیر گرفت و جاسم و نورممد پولای جیبشونو خالی کردن و 60 60 تقسیم کردن و رفتن باهاش نون بربری با نوشابه خریدن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 8 دی 1385 17:37
نمایش جزئیات
آفلاین
در این میان کور ممد در حالی که هی با در رو دیوار تصادف میکند وارد زمین میشه
و به همون حالت که وارد شده خارج میشه و میره!
یه ربع بعد:ملت هنوز دارن شمشیر بازی میکنن و جارو میکشن
- آقا این چرا نیومد پس؟
-سر کارمون گذاشتنا !من دیگه بازی نمیکنم! نمیخوام.
-از ما داره سو استفاده میشه داریم الکی الکی کل محوطه رو جارو میزنیم!
همیه جاروها رو پرت میکنن یه طرف و راه میفتن که برن.کارگردان:نههههههه! نرین!الآن میاد توی راهه! نرین ادامه ی رول هم باشین! خواهش میکنم!
و چون دیگه گریه ش گرفته ملت دلشون به رحم میاد و وینکی میره یه شکلات میده به کارگردان: گریه نکن! اینو بخور ! اگه بچه خوبی باشی بازم برات میخریم!
و کارگردان خوشحال میشه و درست در همین لحظه کورممد درحالی که یک سانتی متر رو روی یه خط راست پرواز کنه میاد جلو! و بین زمین و هوا میپره پایین! و دست و پاش میشکنه و شهید میشه!
پروفسور:خوب! کلاس رو ادامه میدیم! سوار جاروهاتون بشید!
همه به هم دیگه یه نگاه مشکوک میندازن و یه نگاهم به جارو!
پروفسور:بفرمایید خواهش میکنم! خونه ی خودتونه! سوار شید!
ملت بازم یه نگاه به جارو انداختن! یه نگاه به کورممد.توی بازی پیچیده ای قرار گرفتن!
پروفسور:سوار بشید دیگه!!!!!!!!(عصبانیت)
یه ساعت بعد:پروفسور در حالی که همه ی موهاش رو کنده و کچل شدههنوز تلاش میکنه که سوار شن ولی کسی اقدامی نمیکنه !هی از سدریک اصرار از ملت انکار. در آخر سدریک سکته میکنه میفته روی زمین! دانش اموزان سخت کوش میان جلو فوری بلندش میکنن میذارنش روی جاروهاشونو و فورا پرواز میکنن تا اونو به بیمارستان برسونن!
-------------------------
نکات مبهم که وجود دارد! خوب وقتی مبهمه چی رو توضیح بدیم؟مثلا اینکه اصلا چرا این اسنیچ اینقدر تند حرکت میکنه؟
2: درصورت اشتباه سوار شدن چه مشکلاتی بر بازیکنان به وجود می آید :
خوب چوبهای جارو هرکدوم به طفی میرن و کنترل اونا غیر ممکن میشه ،درنتیجه یه وضعیته اضطراری پیش میاد و طرف مجبوره برای نجات خودش از فاصله ای که مکنه یه مقدار زیاد باشه بپره پایین در نیتیجه میمیره! (استفاده از چوب جادو هم که ممنوعه!)
3: مدلی مویی که پروفسور استفاده میکند چه نوعی میباشد ؟
مدل پر قو !
4: در شرط بندی چه کسی برنده شد و آیا بقیه این باخت را قبول کردن و پول رو پرداخت کردن یا نه ؟ :
در این بین غضنفرالدوله که در گوشه ای از کلاس نشسته بود و اونا رو زیر چشمی زیر نظر داشت بازی رو میبره و خوشحال میشه! اما بقیه این باخت خفت بار را قبول نکردند و زلفعلی در این بین قیام کرد و زد کل سیستم بازی رو بهم زد و اصغر که پا به پای اون میجنگید موفق شد به مقام معاونش برسه و در اخر غضنفرالدوله پشیمون میشه و به همه ی اونا پول رو پرداخت میکنه و پا میشه میره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه چیز همینه...
Only Raven
ارسال شده در: جمعه 8 دی 1385 10:24
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه داستان:
دختران: پچه پوچی پوچو پوموچو!!
اسپراوت ترجمه کرد: چرا اینجوری میای؟
کورممد ناگهان چشمش به دختران افتاد:
دیگوری: تو که کور بودی...
کورممد: آخه اینجوری شدم:
دختران: پچه پوچو پوکی!
کورممد که دیگر به در و دیوار نمیخورد به آرامی روی زمین و کنار دختران فرود آمد.
سدریک که متوجه نگاه های غضبناک کریچی جون شده بود رو به کور ممد کرد و گفت: از اینجا خواهشا برو بیرون تو کلاس من بیناموسی بازی ( در حالی که به کریچر نگاه میکرد) خبری نیست!
و رو به کریچر:
کورممد ناگهان عصبانی شد و یک کروشیو به طرف کریچر انداخت که اتفاقا به او نیز برخورد کرد سوار جارویش شد و با چشم و گوش باز از اونجا فرار کرد.
کریچر به طرف دیوار رفت و آگهی زیر را چسباند:

1:به نظر شما آیا نکات مبهی در کوئیدیچ از گذشته تا به حال وجود دارد؟ اگر دارد توضیح دهید : 5 امتیاز
بله، یک چیزی هست که منو خیلی به خودش جذب کرده و برام خیلی مبهمه و اون اینه که چوب های پرنده چجوری درست میشن؟
اگه دقت کرده باشین توی دنیای جادوگری هر ورد،هر معجون و حتی یک غذا نیز دارای روش تهیه است ولی متاسفانه هیچ چیزی دال بر اینکه چوب جارو چگونه درست میشود پیدا نشده است.

اگر به صورتی که رویشان به طرف دم جارو است باشد وقتی که میخواهند سوار جارو شوند در حین بازی احساس بسیار شدیدی از **** به آنها دست می دهد و باعث رفتن آبرویشان میشود. اگر به طرف غربی جارو نشستند ، آنوقت است که طلسم مرگ باری که فردی به نام جری دیگوری ! درست کرده است اجرا میشود.تاریخچه این طلسم شوم بر میگردد به 500 سال پیش زمانی که سدریک دیگوری تازه به دنیا آمده بود ( !! ) جری دیگوری یعنی پدربزرگ سدریک دیگوری به او هدیه ایی داد که یک جاروی خنثی بود و یک دستشویی بچه گانه داشت که در طرف غربی جارو وجود داشت! سدریک از این قسمت کار خیلی بدش می آمد و از این لحاظ عقده ای بار اومد ( شوخی بود ها ، حالا از ما امتیاز کم نکنی!) و یک طلسمی را در تمام جارو ها درست کرد که هرکس به طور غربی بر روی جارو بنشیند روده بزرگه اش روده کوچکه اش را میخورد و مغز از دماغ های آدم به شدت بیرون میزند.( تو رو خدا نگا کن بچه مردمو!) و به صورت شرقی نشستن نیز فقط مکروح است و نقص عضوی ایجاد نمی کند!
3: مدل موی پروفسور چه بود: 5 امتیاز
این مدل مو را جرجی دیگوری بابای بابابزگ سدریک درگوی در زمانی که هنوز جوان بود و عشق و حال جوان ی او را فرا گرفته بود و جو گیر شده بود، تیپ زده بود ولی متسفانه سدریک نتوانست این مدل مو را از نزدیک ببیند ولی این مدل را وقتی در حال نگاه کردن به آلبوم خانوادگی بود دید. اسم این نوع مو کرکسی است!!!

4: : در شرط بندی چه کسی برنده شد و آیا بقیه این باخت را قبول کردن و پول رو پرداخت کردن یا نه ؟

در این بازی کسی نبرد جز غلوم دیگوری بابابزرگ بابابزرگ سدریک دیگوری که به طور معجزه آسایی هنوز زنده مانده بود!!!
قبل از اینکه سدریک بیاید غلوم شرط بندی را برده بود ولی بقیه از این که پول بدهند امتناع میوزریدند اما ناگهان غلوم آنها را تهدید به در آوردن دندان های مصنوعی اش کرد که زیر آنها :
سگ مرده، ( گلاب به روتون) کود خر! ، پیتزا سبزیجات، فلس ماهی ، ماهی گندیده، ماهی فلس، گندیده ماهی فلسیده، فلسیده ماهی گندیده، ماهی گندیده فلسیده !!! به چشم میخورد!!!!!!!!!!!
و ملت هم عینهو ( گلاب به روتون) سگ ترسیدند و پول را دادند به غلوم... ولی جاسم فقط سه ثانیه پولش را دیر داد که مجبور به لیسیدن دندان مصنوعی غلوم شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند

[b]فقط اسل
ارسال شده در: پنجشنبه 7 دی 1385 13:44
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه نمایشنامه

و کورممد تلوتلو خوران وارد شد...
سدریک که متوجه او شد گفت : شما کی هستید آقا؟ ؟
کورممد که انگار یک بوق دیده باشد گفت : میبینم که بعضیها همچین خوش و خرم قوزفیش شدند!!
ملت شروع به چپ چپ نگاعه کردن کورممد کردند و در این بین یه پسر که کچل بود گفت : ممد جون بیا اینجا..ایشون استاد ماست ، جناب سدریک دیگوری
کورممد که تازه فهمیده بود چه خبره یک تعظیمی زیبا نثارش کرد و با یک حرکت انتحاری آفتابه ای را از زیر بغلش در آورد و با چهره ای مشکوک گفت : با اجازه استاد ما بریم مستراح
ملت:()
سدریک خیلی با شخصیت گفت : بفرمایید ، لطفا مزاحم نشوید ، اسمتون هم بگید؟
باز همان پسر کچل گفت :استاد ایشون خان کورممد خان میان دماغی هست.خان قره گوزلو آباد..
سدریک:..بابا خانزاده بیدی و ما خبر نداشتیم؟
**صحبت های خان و خانزاده شروع شد و کوییدیچ فراموش گردید**
سدریک:کف میکنیم
ملت :

1: به نظر شما آیا نکات مبهی در کوئیدیچ از گذشته تا به حال وجود دارد؟ اگر دارد توضیح دهید
در گذشته نکات مبهم زیادی دیده میشد ولی چند سالی است که این نکات به تاریخ سپرده شده اند و دیگر نکاتی نیست...
فقط یک مورد وجود داشت که آیا تو کوییدیچ میشه از آفتابه به عنوان اسنیچ استفاده کرد یا خیر؟

2: درصورت اشتباه سوار شدن چه مشکلاتی بر بازیکنان به وجود می آید

طبق اصول و قوانین نبایستی بر سر جارو نشست..
ولی گویا یک عدد گیج به این صورت روی جارو مینشیدند ، حالا چاره و عاقبتش چه میشود؟!
وی بعد از یک سری حرکات مشنگی روی جارو به صورت عمودی سقوط میکند و کپه مرگش را میگذارد...
تنها راهی که برای نجات وجود دارد این است که وی آجاسی باشد..
**سوابق نشان داده که ملت آجاسی میتواند با این صورت هم روی جارو بنشیند**

3: مدلی مویی که پروفسور استفاده میکند چه نوعی میباشد

مدل تیفوس
از نوع تیفوسهای جنگلهای آمازون
**گویند سدریک چند ماهی در آمازون بر روی یک مارمولک آزمایشاتی انجام داده است**

4: در شرط بندی چه کسی برنده شد و آیا بقیه این باخت را قبول کردن و پول رو پرداخت کردن یا نه ؟
به نظر میرسد که جاسن به صورت کامل قوزفیـــش میگردد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاتر , رولینگ خزیده کردت !!
ارسال شده در: چهارشنبه 6 دی 1385 23:41
نمایش جزئیات
آفلاین
در اين ميان کورممد در حالی­که هی با در و ديوار تصادف مي­کنه وارد زمين ميشه...
پروفسور ديگوری با خونسردی تمام جارويش را جلوی کورممد مي­گيرد و او بالاخره از حرکت بازمي­ايستد.چشم­هايش با حالتی غيرطبيعی در حدقه مي­چرخيد و به نظر مي­رسيد چند دندانش شکسته باشد.پروفسور ابتدا با انزجار و سپس دلسوزانه به او نگاه کرد و با لحن ملايمی گفت:
- کجا مي­خوای بری،آقا؟
کورممد که جهت صدا را تشخيص نداده بود چند بار به دور خود چرخيد و تنها هنگامی­که پروفسور به شانه­اش کوبيد نگاهش را روی او متمرکز کرد.ناگهان نيشش را تا بناگوش باز نمود و فرياد زنان گفت:
- بــــــــــــــــــــــــــــــه!نگا کن کي اينجاس!!!
دخترها ابروهايشان را بالا انداختند و پرسيدند:
- پروفسور شما اين آقارو مي­شناسيد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کورممد به پروفسور امان نداد و بلافاصله دوباره با همان صدای بلند شروع به حرف زدن کرد.
- منو مي­شناسه؟!معلومه که منو مي­شناسه!مو اي همه راه از ده پا شدم اومدم ايجا...
پروفسور که آثار دريافت ناگهانی در چهره­اش محسوس بود با لپ­هاي گل انداخته تته پته کنان گفت:
- آهان،بله مي­شناسمش...اِ...آهان...اومده چمن­ها رو کوتاه کنه.
و همانطور که يک دستش را جلوی دهان کورممد گرفته بود و با دست ديگر او را به جلو مي­راند از دانش­آموزان فاصله گرفت و به پشت ديواری(همون ديوارهايي که کورممد باهاشون برخورد مي­کرد)رفت.
بچه­ها ابتدا مؤدبانه منتظر او ايستادند اما کم­کم حس کنجکاويشان گل کرد و يواشکی به ديوار(؟!)نزديک شدند...
- ها،نگا کن کورممد...اين چارتا گاليونو بگير،ببر بده ننه عقدس برا خرجی اين ماش...
کورممد پول را در جيب­هاي ورقلمبيده­اش چپاند و با قدم­هايي گشاد گشاد از پروفسور فاصله گرفت.پروفسور در حالی که به موهايش ور مي­رفت چرخيد تا نزد بچه­ها بازگردد اما با ديدن کله­های آن­ها که به صورت رديف از کنار ديوار روی هم سوار شده بود در جا خشکش زد.
-------------------------------------------------------------
1.
نکات مبهم کوييديچ:
- در صورت انصراف يک تيم،تيم مقابل با چه نتيجه­ای برنده اعلام خواهد شد؟
- اگر يک تيم 15 گل به ثمر رساند و تيم ديگر بدون هيچ گلی به چنگ آورنده­ی گوي زرين شود،با برابر شدن امتيازات،مانند فوتبال ماگل­ها ابتدا وقت اضافه و سپس ضربات پنالتی داده خواهد شد؟
- با توجه به اينکه در کوييديچ کارت زرد و قرمز وجود ندارد آيا مورد ضرب و شتم قرار دادن داور نيز جريمه­ی پنالتی در پي خواهد داشت؟
2.
اين امر ممکن است باعث بروز انواع بيماری­ها در شخص ناشی شود که بعضی از آن­ها در همان دقايق اول ظاهر مي­گردند مانند گرفتگی عضلات و همچنين بيماری­هاي درازمدت را نيز در پي دارد که شامل ديسک کمر و انواع مشابه آن است؛
از ديگر پيامدهای اشتباه سوار شدن،کاهش سرعت و حتی در بعضی موارد سقوط شخص و گاهی نيز شخص و جارو با هم مي­باشد؛
3.
مدل موی پروفسور:
ادوارد دست قيچی را به ياد آوريد
4.
در اواسط شرط­بندی پسرها،دختری وارد بازی مي­شود و با تبحر تمام همه­ی آن­ها را کنار مي­زند.او چنان مهارتی از خود نشان مي­دهد که راهي به جز سلفيدن براي پسرها باقی نمي­گذارد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!