جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

155 کاربر(ها) آنلاین هستند (53 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
154 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 مرداد 1388 11:42
نمایش جزئیات
آفلاین
اینم متن کامل مصاحبه..

انصافن سوالا خیلی زیاد بود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 39.04 KB; بازدیدها: 22
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 19 مرداد 1388 21:56
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی گرام!

گمونم یه مصاحبه کننده باید بی طرف باشه و نظرات شخصیشو به طرف مصاحبه شونده تلقین نکنه!

نقل قول:
30- مورگانا یه سوالی پرسید که اگر مصاحبه طنز بود حتما بعنوانِ سوالِ اول میذاشتمش ، یه مدت ملت به خاطر ضعیف بودنِ محفل استعفا دادن و اومدن بیرون ازش ، بعد گروه پیروان دامبلدور تشکیل شد و ملت بعد از اون با سرعتِ بیشتری از محفل بیرون اومدن به خاطر ضعیف بودنش ؟! واقعا تو فکر میکنی که استعفای ملت به خاطر ِ تحریکِ پیروان بود یا واقعا ضعفِ محفل ؟! چه کسایی حاضر میشن بدونِ دلیل محفل ققنوس و انجمن خصوصیش رو ول کنن و به رول نوشتن توی یک تاپیک! رضایت بدن ؟! حتما بد بوده دیگه ؟!

اون علامت سوال و تعجب که آخر جمله گذاشتی، ابدا خصلت تلقین کنندگی رو از بین نمی بره. سوالی که جنابعالی پرسیدید، سوال من نبود! چیزی بود که شما دلتون می خواست بذارید توی دهن دیگران!

دوست عزیز، شما مصاحبه کننده هستید، نه مصاحبه شونده. پس درست نیست نظر خودتون رو بگید! من اگه بخوام نظر تو رو بدونم، حتما ازت توی مصاحبه با خودت می پرسم!

و نکته ای که به نظر می رسه عمدا نادیده گرفتی، قسمت اصلی سوال من بود. یعنی این قسمتش:
نقل قول:
می اومدن عضو محفل می شدن و بدون دلیل، سر یک روز (!!!) به این نتیجه می رسیدن که محفل ضعیفه

از کی تا حالا یه روزه عضو شدن و استعفا دادن، نشونۀ چنان درک عمیقی هست که ضعف محفل رو به رخ بکشه؟ این بیشتر تبلیغات پشت صحنه و مخفی رو به منی که بی طرف بودم نشون میداد!

البته از کسی که بی طرف نباشه، نمیشه انتظار بیشتری داشت. هرچی باشه همه توی همین جامعۀ فعلی داریم زندگی می کنیم و کاملا طبیعیه که اثرات سیاست های تحریف کننده ای که بیرون می بینیم، توی سایت هم کشیده شده باشه!!!

به هرحال، ابدا این طرز سوال کردنت درست نیست و کاملا مغرضانه هست و خیلی توصیفات دیگه هم داره که در شان من و کسی که دوست خودم می دونم، نیست که اون توصیفات رو به زبون بیارم!

موفق باشی.

پرسی : اولا اینکه هر کسی که صحبتی داشته باشه باید صبر کنه بعد از پستِ مهمان ، پست بزنه دوما مصاحبه کننده باید در موردِ مسائلی که ارتباطی با مهمان ندارن بی طرف سوال بپرسه و نظر خودش رو دخالت نده ، سوالاتی که من نظرم رو دخالت دادم مستقیما به آلبوس ربط داشتن و میتونه نظراتم رو تایید یا نقض کنه !

در مورد چیزی که نقل کردی از سوالت ، من واضح نوشتم ، وقتی نوشتم مورگانا سوالی پرسید که اگر مصاحبه طنز بود میذاشتمش ، یعنی این سوالِ مورگانا نیست ، و چیزیه که من پرسیدم ! همین دخالت دادنِ نظرشخصی و یه جاهایی بی طرف نبودن ، هیجان میده به مصاحبه و جالبش میکنه ! اینکه من بیام بپرسم چه شناسه ای داشتی و نظرت در مورد محفل عالی ای که هست چطوره و اینا که جذابیتی نداره !

این مغرضانه بودنِ بعضی سوالات خودش جالب هست یه مواقعی ، و من سعی میکنم توی هر مصاحبه ای با هر فردی که انجام میشه از این سوالات وجود داشته باشه ! ولی در کل درست گفتی ، نباید نظرات شخصی خودش رو تاثیر بده مصاحبه کننده ، ولی در مواردی که به مصاحبه شونده ارتباط داره ، از اونجایی که میتونه از خودش دفاع کنه و نظر بده مشکلی نداره !

ممنون از نظراتت که همیشه استفاده میکنم ازشون

قربونت.

همینه که میگم به ریتا اسکیتر کتاب گفتی زکی دیگه! یه نکتۀ دیگه که صرفا چون دلم می خواد فضولی کنم می پرسم:

چرا سوالای بچه های تازه وارد رو حذف کردی؟ بعضی از سوالاشون ابدا تکراری نبود و کاملا مشخص بود طرف، چون دامبل رو نمی شناسه و دلش می خواد باهاش آشنا بشه اون سوالا رو پرسیده.

برام جالب بود بدونم دامبل چه جوابی می خواد به اون سوالا بده. مثلا اینکه اگه وزیر بود چی می شد و اینا!

میشه اونا رو به سوالا اضافه کنی؟ یا به دامبل بگی اونا رو هم خودش جواب بده؟

امم ، همه ی سوالایی که به نحوی میشد توی مصاحبه گذاشت رو توی سوالای اصلی یا سوالای اعضا جا دادم ، مثلا اون سوالی که گفتی رو هم آورده بودم توی سوالات : دوست نداری خودت وزیر سحر و جادو بشی ؟ چرا ؟

سعی میکنم تا اونجایی که ممکن هست و سوالات خوب باشن ازشون توی سوالاتِ اصلی یا اعضا استفاده کنم . مگر اینکه واقعا طوری باشن که نتونم بیارمشون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/5/20 1:24:16
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/5/20 8:23:49
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/5/20 8:24:38
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/5/20 16:53:52
ارسال شده در: دوشنبه 19 مرداد 1388 14:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اول اینکه ، با توجه به اینکه عده ای من رو بعنوانِ مهمان بعدی معرفی کردن و یا از طریق پیام شخصی و غیره خواستن که من مهمان باشم ، با توجه به اینکه قبلا یک بار مصاحبه کردم اینجا ، نظرسنجی ای بالای تاپیک میذارم ، که ملت فکر نکنن چون مسئول این تاپیک هستم هر وقت دوست دارم خودم میام یا نه ! میتونید توی نظرسنجی بالای تاپیک شرکت کنید .

مصاحبه آلبوس عزیز هم بصورت پیوست قرار گرفت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 15.56 KB; بازدیدها: 21
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 17 مرداد 1388 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
به به بابای محفل !
سلام

1- دیدگاهت به سیصد سال بعد ( بعد دامبلدوری) یعنی همون سی سال دیگه (بعد مهرانی )چیه ؟

2- چرا نصبت به دامبلدور قبلی موفق تر بودی ؟

3- چرا این آلبوس ما به یه تک درخت تکیه کرده و حرفاشو اونجا می نویسه ؟

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در قلمروی ما چیزی جز تاریکی دیده نمی شود !
اینجا قلمروی فراموش شدگان است !
ارسال شده در: شنبه 17 مرداد 1388 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
به به، استاد وال ریشو

چه علاقه وافری به درخت داری؟ چرا درخت؟ چرا تک درخت تنها؟ احساس تنهایی برات چه معنی میده؟ خودت رو تنها میدونی یا در جمع؟ یا تنها در میون جمع؟

یه زمان برگردان داری، ازش استفاده میکنی؟ دلت میخواد زمان رو به عقب برگردونی و چیزی رو عوض کنی؟ دوست داری به دوران خاصی برگردی؟ توی سایت چی؟ روزای خاصی رو مد نظرت هست که بهش برگردی؟

مهران توی آینه نفاق انگیز رو چی رو میبینه؟ دامبلدور چی؟ ( دامبلدور سایت، نه دامبلدور کتاب!)

همین دیگه، بازم یادم اومد میام ازت میپرسم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 17 مرداد 1388 21:22
نمایش جزئیات
آفلاین
1. وال ها تو کجا میشوری؟ این حقیقت داره که مدیریت والشویی اسکار رو به عهده گرفتی؟ شنیدم ورود نهنگ ها رو توی والشویی ممنوع کردی، درسته؟!

2. هورکراکس هاتو با دست خودت زدی شیکوندی! چرا؟

3. اسم رمز فعلی اژدر نگهبان دفترت چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 17 مرداد 1388 20:16
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
به خاطر گروه ریونکلا؟

مورگانا، تا اونجايي كه من ميدونم آلبوس با شناسه ي ادوارد بونزش هم توي ريون بود. (به گمونم! يادم نيست ولي يادمه با ويولت خيلي صميمي بوديد. )

اممم. خب سوالات :

1. يك درخت هست، يك پسر بچه كنارش. اولين چيزي كه با ديدن ِ اين عكس به ذهنت مياد رو بگو!!‌( سوال ِ‌ روان شناسي نيست! دوست دارم بدونم.)

2. فكر ميكني من اگه لاوندر رو نگه ميداشتم موفق تر نبودم؟

3. به نظرت شناسه ي دامبلدور طلسم شده نيست؟ هركي ميگيره،‌فعاليتش كم ميشه. تو هم استثنا نبودي!

4. به نظرت من از كجا فهميدم فيلت ويك كي هست؟

5. اگه بهت ميگفتن دامبلدور بعدي رو انتخاب كني، كي رو انتخاب ميكردي؟ چرا؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: شنبه 17 مرداد 1388 19:42
نمایش جزئیات
آفلاین
1.نظرت راجع به بادراد چیه ؟!

2.مورگانا رو تصیف کن ؟(دقیق لطفا")

3.خانومت تو سایت کیه کلا" و اگر خانوم نداری به کی نظر داری؟!

4.نظرت راجع به ترورس چیه؟

5.سه تا از بی ناموسی نویسان سایتو بگو؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا يكي ؛ زن يكي ، يكي !

"تا دنیا دنیاست ابی مال ماست / ما قهرمانیم جام تو دست ماست"
ارسال شده در: پنجشنبه 15 مرداد 1388 17:18
نمایش جزئیات
آفلاین
(توصیح اولیه: می خوام سیاه باشم! درنتیجه بدون توجه به دوستی خارج سایت سوال می پرسم.)

به به... به به... کپۀ ریش.

می بینم که تازگی کارت به جایی رسیده که قلم پر ریتا اسکیتر رو راه میدی نوی خونه و باهاش مصاحبه می کنی! اونم بدون حضور ریتا!

سوال یک: چطور تونستی با یه مرگخوار (پرسی ویزلی) هماهنگ بشی و با هم سر ریتا رو زیر آب کنین و قلم پرش رو ازش کش برین؟

سوال دو: نظرت درمورد پیروان دامبولیسم و برنامه هایی که برای محفل داشتن چیه؟ اصولا چیکار کردی که باعث شد این گروه به وجود بیاد؟ (نبینم این سوالمو حذف کنی پرسی! )

سوال سه: به نظرت چرا همزمان با روی کار اومدن اون گروه، مدام بچه های یکی از گروه های چهارگانۀ هاگوارتز، می اومدن عضو محفل می شدن و بدون دلیل، سر یک روز (!!!) به این نتیجه می رسیدن که محفل ضعیفه و ازش بیرون می اومدن؟ اونم درحالیکه در اون زمان، بچه های محفل رول های زیبا و قویی می زدن. ضعفی توشون دیده نمیشد مگر کاهش فعالیت که اونم به خاطر فصل درس، طبیعی بود!

سوال چهار: تا جایی که من اطلاع دارم، بادراد ریشو (دامبلدور قبلی) تو رو برای دامبلدور شدن پیشنهاد کرد. این موضوع تا چه حدی صحت داره؟ و به نظر خودت، اون دامبلدور بهتری بود یا ایگور یا خودت؟ صادق باش و درست جواب بده.

سوال پنج: چرا از بین شناسه های قبلیت (تا جایی که متوجه شدم) از فلیت ویک بیشتر خوشت میاد؟ به خاطر شخصیتی بود که توی سایت برای خودت ساخته بودی یا به خاطر گروه ریونکلا؟

سوالای دیگه ای هم دارم ولی چون از عدد «پنج» خوشم میاد، میذارم تعدادشون همینقدر بمونه.

فعلا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 15 مرداد 1388 09:52
نمایش جزئیات
آفلاین
به به، دامبل ريشوی باحال!

فكر ميكنی تونستی خوب از پس محفل ققنوس بر بيای؟ تونستی خوب ادارش كنی؟

به نظر تو يه ناظر خوب، بايد چه فاكتور هايی داشته باشه؟ خودت با اون فاكتورهايی كه ميگی موفق بودی؟ چقدر اون فاكتورها رو رعايت ميكنی؟

فكر كنم قبلا"، با شناسه ی ديگه ای تو راونكلاو بودی، اونجا رو بهتر تصور ميكنی يا گريفيندور؟ به كدوم يكی وابسته تری، گريفيندور يا راونكلا يا هر گروه ديگه؟

نظرت در مورد بيناموسی نويسی چيه؟ بهش علاقه داری يا نه؟

پستايی كه ازت ديدم، نشون ميدادن كه خوب تو شخصيت دامبلدور فرو رفتی. وقتی ميخوندمشون فكر ميكردم واقعا همون آلبوس دامبلدور كه تو كتاب ديديمش، اون رول رو نوشته. دليل موفقيتت با شخصيت دامبلدور چی بود؟

به نظر تو، محفل در ادوار گذشته و با ناظرای ديگه موفق تر بوده، يا با نظارت خودت؟

احساس نميكنی فعاليتت يكم پايينه؟ فكر ميكنی اين ميزان فعاليت به دامبلدور بخوره؟ البته يه پيرمردی مثل تو نياز به استراحت داره!

بين محفليا، كدوم رو موفق تر از بقيه توصيف ميكنی؟ فكر ميكنی كدوم يكی از داره به سرعت پيشرفت ميكنه؟

به نظر من محفل قبلا خيلی قويتر از الان بوده. اگه يادت باشه، من يه مدتی اومدم محفل، اما بلافاصله ازش بيرون اومدم، چون واقعا محفل يكی از گروه های ضعيف بوده. چرا محفل اينجوری شده؟ همه ی محفلی ها گريفيندورين به جز تعداد انگشت شماری. آيا محفل فقط برای گريفيندوری ها ساخته شده؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كينگزلی شكلبوت در 1388/5/15 11:30:51