جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

52 کاربر(ها) آنلاین هستند (42 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
50 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 17 مرداد 1388 20:16
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
به خاطر گروه ریونکلا؟

مورگانا، تا اونجايي كه من ميدونم آلبوس با شناسه ي ادوارد بونزش هم توي ريون بود. (به گمونم! يادم نيست ولي يادمه با ويولت خيلي صميمي بوديد. )

اممم. خب سوالات :

1. يك درخت هست، يك پسر بچه كنارش. اولين چيزي كه با ديدن ِ اين عكس به ذهنت مياد رو بگو!!‌( سوال ِ‌ روان شناسي نيست! دوست دارم بدونم.)

2. فكر ميكني من اگه لاوندر رو نگه ميداشتم موفق تر نبودم؟

3. به نظرت شناسه ي دامبلدور طلسم شده نيست؟ هركي ميگيره،‌فعاليتش كم ميشه. تو هم استثنا نبودي!

4. به نظرت من از كجا فهميدم فيلت ويك كي هست؟

5. اگه بهت ميگفتن دامبلدور بعدي رو انتخاب كني، كي رو انتخاب ميكردي؟ چرا؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: شنبه 17 مرداد 1388 19:42
نمایش جزئیات
آفلاین
1.نظرت راجع به بادراد چیه ؟!

2.مورگانا رو تصیف کن ؟(دقیق لطفا")

3.خانومت تو سایت کیه کلا" و اگر خانوم نداری به کی نظر داری؟!

4.نظرت راجع به ترورس چیه؟

5.سه تا از بی ناموسی نویسان سایتو بگو؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا يكي ؛ زن يكي ، يكي !

"تا دنیا دنیاست ابی مال ماست / ما قهرمانیم جام تو دست ماست"
ارسال شده در: پنجشنبه 15 مرداد 1388 17:18
نمایش جزئیات
آفلاین
(توصیح اولیه: می خوام سیاه باشم! درنتیجه بدون توجه به دوستی خارج سایت سوال می پرسم.)

به به... به به... کپۀ ریش.

می بینم که تازگی کارت به جایی رسیده که قلم پر ریتا اسکیتر رو راه میدی نوی خونه و باهاش مصاحبه می کنی! اونم بدون حضور ریتا!

سوال یک: چطور تونستی با یه مرگخوار (پرسی ویزلی) هماهنگ بشی و با هم سر ریتا رو زیر آب کنین و قلم پرش رو ازش کش برین؟

سوال دو: نظرت درمورد پیروان دامبولیسم و برنامه هایی که برای محفل داشتن چیه؟ اصولا چیکار کردی که باعث شد این گروه به وجود بیاد؟ (نبینم این سوالمو حذف کنی پرسی! )

سوال سه: به نظرت چرا همزمان با روی کار اومدن اون گروه، مدام بچه های یکی از گروه های چهارگانۀ هاگوارتز، می اومدن عضو محفل می شدن و بدون دلیل، سر یک روز (!!!) به این نتیجه می رسیدن که محفل ضعیفه و ازش بیرون می اومدن؟ اونم درحالیکه در اون زمان، بچه های محفل رول های زیبا و قویی می زدن. ضعفی توشون دیده نمیشد مگر کاهش فعالیت که اونم به خاطر فصل درس، طبیعی بود!

سوال چهار: تا جایی که من اطلاع دارم، بادراد ریشو (دامبلدور قبلی) تو رو برای دامبلدور شدن پیشنهاد کرد. این موضوع تا چه حدی صحت داره؟ و به نظر خودت، اون دامبلدور بهتری بود یا ایگور یا خودت؟ صادق باش و درست جواب بده.

سوال پنج: چرا از بین شناسه های قبلیت (تا جایی که متوجه شدم) از فلیت ویک بیشتر خوشت میاد؟ به خاطر شخصیتی بود که توی سایت برای خودت ساخته بودی یا به خاطر گروه ریونکلا؟

سوالای دیگه ای هم دارم ولی چون از عدد «پنج» خوشم میاد، میذارم تعدادشون همینقدر بمونه.

فعلا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 15 مرداد 1388 09:52
نمایش جزئیات
آفلاین
به به، دامبل ريشوی باحال!

فكر ميكنی تونستی خوب از پس محفل ققنوس بر بيای؟ تونستی خوب ادارش كنی؟

به نظر تو يه ناظر خوب، بايد چه فاكتور هايی داشته باشه؟ خودت با اون فاكتورهايی كه ميگی موفق بودی؟ چقدر اون فاكتورها رو رعايت ميكنی؟

فكر كنم قبلا"، با شناسه ی ديگه ای تو راونكلاو بودی، اونجا رو بهتر تصور ميكنی يا گريفيندور؟ به كدوم يكی وابسته تری، گريفيندور يا راونكلا يا هر گروه ديگه؟

نظرت در مورد بيناموسی نويسی چيه؟ بهش علاقه داری يا نه؟

پستايی كه ازت ديدم، نشون ميدادن كه خوب تو شخصيت دامبلدور فرو رفتی. وقتی ميخوندمشون فكر ميكردم واقعا همون آلبوس دامبلدور كه تو كتاب ديديمش، اون رول رو نوشته. دليل موفقيتت با شخصيت دامبلدور چی بود؟

به نظر تو، محفل در ادوار گذشته و با ناظرای ديگه موفق تر بوده، يا با نظارت خودت؟

احساس نميكنی فعاليتت يكم پايينه؟ فكر ميكنی اين ميزان فعاليت به دامبلدور بخوره؟ البته يه پيرمردی مثل تو نياز به استراحت داره!

بين محفليا، كدوم رو موفق تر از بقيه توصيف ميكنی؟ فكر ميكنی كدوم يكی از داره به سرعت پيشرفت ميكنه؟

به نظر من محفل قبلا خيلی قويتر از الان بوده. اگه يادت باشه، من يه مدتی اومدم محفل، اما بلافاصله ازش بيرون اومدم، چون واقعا محفل يكی از گروه های ضعيف بوده. چرا محفل اينجوری شده؟ همه ی محفلی ها گريفيندورين به جز تعداد انگشت شماری. آيا محفل فقط برای گريفيندوری ها ساخته شده؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كينگزلی شكلبوت در 1388/5/15 11:30:51
ارسال شده در: چهارشنبه 14 مرداد 1388 18:02
نمایش جزئیات
آفلاین
-این جا دقیقا کجاست؟
-منم میخواستم همینو ازت بپرسم.تو میگی ما الان کجاییم؟
هری نگاه غضبناکی به دامبلدور انداخت و گفت:بوقی اگه میدونستم که میگفتم بهت!
- تق!
مرد کوچکی که تا کمر هری نمیرسید جای پروفسور با ابهت را گرفت.
- چطوری کوتوله؟!تو هم مُردی؟شاید هم نه...
-تق!
سوروس اسنیپ،مرد قد بلند با موهای چرب و چیلی از بالای بینی اش به هری چشم دوخت.در نگاهش نفرت موج میزد.
- تو به مامان من نظر داشتی؟!مرلین ولم کن!تو مگه خار مادر نداری؟ ولم کن بذار حالشو بگیرم!
- تق!
ادوارد بونز،مردی که موهای بورش را از پشت بسته بود و همیشه یاد لوسیوس مالفوی را در ذهن ها تداعی میکرد.کسی که نام دومش(سوزان) همیشه مایه خنده بچه های محل میشد!
- به جا نمیارم؟!

1-ادوارد بونز،سوروس اسنیپ،فلیت ویک،آلبوس دامبلدور!کدومشون رو بیشتر دوست داری؟

2- اولش که دامبلدور رو گرفتی میخواستی بیناموسی شخصیتش رو خیلی کم تر تو سایت جلوه بدی.(حداقل کمتر از دو تا دامبلدور قبلی!)الان هم همین قصد رو داری؟البته تو که دامبلدور رو نگرفتی!گلرت رو گرفتی!

بازم سوالی به فکرم رسید میپرسم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منم سالم بودم
حالا خوب نگاه کن
اعصاب که ندارم
داره دکتر میزنه با چوب رو زانوم

ارسال شده در: چهارشنبه 14 مرداد 1388 17:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سه سوال:

1- اگر به شما بگن برو ولدمورت رو به راه راست بيارش چجوري اين كارو ميكني؟

2- پيشنهاد شما براي از بين بردن كچلي ولدمورت چيه؟

3- اگر وزير سحر و جادو بشيد اولين كاري كه ميكنيد چيه؟

با تشكر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 14 مرداد 1388 17:28
نمایش جزئیات
آفلاین
همه میتونن بپرسن دیه نه؟

1-شما هر چند وقت یک بار ریش هاتون رو میزنید؟

2-انگیزه شما برای اینکه توی این سایت محفل رو انتخاب کردید نه مرگخواریت رو چی بود؟

3-استقلال یا پرسپولیس

4-نظرتون رو در مورد کلمات زیر بگید:
وزیر:
ریش:
کچل:
کم پشت:
مرگخوار:
محفل:

5-یه ضرب المثل جادوگرانی بگید، مثلا آب که سربالا بره تره ور هوی متال میخونه

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مارکوس فلینت در 1388/5/14 17:29:27
ارسال شده در: چهارشنبه 14 مرداد 1388 16:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

ممنون از پیشنهادِ پیوز برای مهمان !

مهمان برنامه بعدی قلم پر : آلبوس دامبلدور

اعضا تا سه روز آینده میتونن سوالاتشون رو از مهمان بپرسن ‍‍!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 مرداد 1388 14:52
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ، مرسی از جواب های خوبت ، یه چند موردو نقل کنم به رسم همیشگی دیگه

نقل قول:
اینکه سوال مورگانا بود بوقی ! عین جملاتش رو کپی کردی اما اسمش رو ننوشتی ؟

یکی این سوال رو گفتی ، و یکی سوالی که کینگزلی گفته بود که چرا اسمشون رو نزدم ، و این نشون میده که در حدِ بوق هم از نحوه ی کار من و قلم پر خبر نداری !

قبلا گفتم که سوالاتی که خوب باشه و توسط اعضا زده بشه توی این تاپیک ، میرن جزو ِ سوالاتِ اصلی ، ولی سوالاتی که ارزش محتوایی خاصی برای قرار گرفتن بین سوالات اصلی ندارن یا شخصی هستن توی سوالاتِ اعضا میرن و اسمشون برای این نوشته میشه که مهمان به مشکل نخوره برای پیدا کردنِ کسی که سوال رو پرسیده !

نقل قول:
اما این ترم یکی از ضعیف ترین ترم هایی هست که من تا حالا دیدم ! اصلی ترین دلیلش خودسر بودن مدیره !

اگر تعریفِ تو از ضعیف یا قوی بودنش ، خودسر بودن یا مطیع بودنِ مدیر هست ، باید بگم که کلا بیخیال ! زیاد خودتو برای فکر کردن به این موضوع اذیت نکن !

چیزی که اهمیت داره توی هاگوارتز ، کیفیت کارها هست ، اینکه ملت از جمله خودت دوست دارن به مدیر بگن که این اشتباهه ، این کارو بکن و مدیر بگه چشم و انجام بده ، خیلی ایده آله و احتمالا مدیری که اینطوری باشه بعنوان جادوگر و ناظر و بهترین نویسنده سال و غیره انتخاب میشه ، ولی خب ، توی هاگوارتز ِ فعلی از این خبرا نیست .

وقتی یکی میاد اعتراض میکنه ، فقط به فکر ِ خودش و گروهِ خودش هست ، ولی مدیر اون فرد و گروهشو و گروه های دیگه رو میبینه ، اگر من بخوام به اعتراض ِ توی نوعی جوابِ مثبت بدم ، اعتراض و مشکل با صد نفر دیگه و گروه های دیگه رو در پی داره ! مدیر و ناظر و اداره کننده یه جا ، باید در نهایتِ دیکتاتوری باشه

در کل ، اگر واقعا تعریفت از ضعیف بودن یا قوی بودنِ یک ترم ِ هاگوارتز اینه ، که بیخیال ، خودت چطوری !!

نقل قول:
انتخاب اعضای مجمع عالی ویزنگاموت و طریقه انتخاب این افراد و معیار هاشون اصلا برام روشن نیست و اصلا هم تاییدش نمیکنم !

من خوشحالم که ایوان انتخاب شده ، چون واقعا کارش رو قبول دارم ، ولی در مورد ویزنگاموت باید بگم که از نظر من صرفا یه تاپیک برای خنده هست و نه خودِ گروهش و نه اعضاش چیزی نیستن که بتونن یک نقش ِ تعیین کننده داشته باشن ! به نظرم بهتره این گروه آبدارچی ترم نهم هاگوارتز رو با مشورت همدیگه تعیین کنن ، نه مدیر

نقل قول:
دوست دارم ازت بپرسم چرا توی مدیریت هاگوارتز این همه از واژه "من" استفاده میکنی و فکر میکنی فقط نظر توئه که مهمه ؟

نه ، غیر از من ، نظر ِ معاون و مشاور اعظم هم اهمیت داره ... دلیل ِ اینکه مدیر نظرش برتری داره اینه که هر کسی که اعتراض میکنه یا مشکلی داره به فکر خودش و گروهِ خودش هست و همونطور که بالاتر گفتم ، مدیر اگر بخواد تو رو راضی کنه ، ده نفر دیگه ناراضی میشن و اعتراض میکنن و اگر بخواد یکی دیگه رو راضی کنه ، تو و ده نفر دیگه ناراضی میشید ! این هست که نمیشه به نظر ِ افراد زیاد اتکا کرد ، ولی نظر همه مهم هست مسلما

نقل قول:
چرا انتخاب نشم ؟ ... ناظر هافل هستم ، از باتجربه های سایت هستم ، عضو تاثیر گذاری هستم ، تازه خیلی هم گولاخم

همونطور که بالاتر گفتی : قلم پر تندنویس : مهموناش رو بد انتخاب میکنه ! دقیقا همینطوره ! این بار هم قلم پر تندنویس دچار اختلال شده بود که انتخابت کرد

نقل قول:
بیشترین کسی که دوست داشتم همیشه از نزدیک ببینم پرسی ویزلی بود که توی میتینگ نمایشگاه کتاب دیدم !

در مورد مهمانِ بعدی هم باید ببینم چطور میشه ، بزودی معرفی میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 مرداد 1388 13:41
نمایش جزئیات
آفلاین
چه شخص شخیصی!

فلیچ نیم قرنه داره ازت شکایت می کنه نیم دونم چرا!

خب ..

خلاصه اینکه چه گیری دادی به من!؟

نقل قول:
36- اگه یه قلم پر جادویی واقعی داشتی، می خواستی درمورد چه کسی مطلب بنویسی؟

آلبوس پرسیوال دامبلدور

نقل قول:
دامبلدور بد نیست ، سیریوس رو هم خیلی راحت درکش میکردم ... اممم

نقل قول:
آلبوس پرسیوال دامبلدور اگر دعوت نشده ! شخصیه که جای سوال زیاد داره !

نمی دونم والا شاید شما سوال زیاد دارید

نقل قول:
اما داستان های «پادشاهی کهن» نوشته «گارت نیکس» رو به شدت دوست داشتم. هیجان، استرس و خلاقیتی که توی اون داستان هست رو توی هیچ داستان دیگه ای ندیدم ! خیلی جالب بود برام !

فوق العاده ست.
شدیدا و عجیبا باهات موافقم.
تازه یکی از خوبیهاشم اینکه که سانسور نشده!

نقل قول:
( گريفيندور ، راونکلاو ، اسليترين ، هافلپاف ، مرگخواران ، محفل ققنوس )

حالا نظرت خیلی مهم نیستا ولی خواستم بگم طبق ملاحظات به دوتا دومی جواب ندادی!

تلفظ اسمتم خیلی سخته همون ملت میگن فیوز راحت ترن!

حرف دیگه ای نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1388/5/13 13:43:58
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده