خب ، مرسی از جواب های خوبت ، یه چند موردو نقل کنم به رسم همیشگی دیگه
نقل قول:
اینکه سوال مورگانا بود بوقی ! عین جملاتش رو کپی کردی اما اسمش رو ننوشتی ؟ 
یکی این سوال رو گفتی ، و یکی سوالی که کینگزلی گفته بود که چرا اسمشون رو نزدم ، و این نشون میده که در حدِ بوق هم از نحوه ی کار من و قلم پر خبر نداری !
قبلا گفتم که سوالاتی که خوب باشه و توسط اعضا زده بشه توی این تاپیک ، میرن جزو ِ سوالاتِ اصلی ، ولی سوالاتی که ارزش محتوایی خاصی برای قرار گرفتن بین سوالات اصلی ندارن یا شخصی هستن توی سوالاتِ اعضا میرن و اسمشون برای این نوشته میشه که مهمان به مشکل نخوره برای پیدا کردنِ کسی که سوال رو پرسیده !
نقل قول:
اما این ترم یکی از ضعیف ترین ترم هایی هست که من تا حالا دیدم ! اصلی ترین دلیلش خودسر بودن مدیره !
اگر تعریفِ تو از ضعیف یا قوی بودنش ، خودسر بودن یا مطیع بودنِ مدیر هست ، باید بگم که کلا بیخیال ! زیاد خودتو برای فکر کردن به این موضوع اذیت نکن !
چیزی که اهمیت داره توی هاگوارتز ، کیفیت کارها هست ، اینکه ملت از جمله خودت دوست دارن به مدیر بگن که این اشتباهه ، این کارو بکن و مدیر بگه چشم و انجام بده ، خیلی ایده آله و احتمالا مدیری که اینطوری باشه بعنوان جادوگر و ناظر و بهترین نویسنده سال و غیره انتخاب میشه ، ولی خب ، توی هاگوارتز ِ فعلی از این خبرا نیست .
وقتی یکی میاد اعتراض میکنه ، فقط به فکر ِ خودش و گروهِ خودش هست ، ولی مدیر اون فرد و گروهشو و گروه های دیگه رو میبینه ، اگر من بخوام به اعتراض ِ توی نوعی جوابِ مثبت بدم ، اعتراض و مشکل با صد نفر دیگه و گروه های دیگه رو در پی داره ! مدیر و ناظر و اداره کننده یه جا ، باید در نهایتِ دیکتاتوری باشه
در کل ، اگر واقعا تعریفت از ضعیف بودن یا قوی بودنِ یک ترم ِ هاگوارتز اینه ، که بیخیال ، خودت چطوری !!
نقل قول:
انتخاب اعضای مجمع عالی ویزنگاموت و طریقه انتخاب این افراد و معیار هاشون اصلا برام روشن نیست و اصلا هم تاییدش نمیکنم !
من خوشحالم که ایوان انتخاب شده ، چون واقعا کارش رو قبول دارم ، ولی در مورد ویزنگاموت باید بگم که از نظر من صرفا یه تاپیک برای خنده هست و نه خودِ گروهش و نه اعضاش چیزی نیستن که بتونن یک نقش ِ تعیین کننده داشته باشن ! به نظرم بهتره این گروه آبدارچی ترم نهم هاگوارتز رو با مشورت همدیگه تعیین کنن ، نه مدیر
نقل قول:
دوست دارم ازت بپرسم چرا توی مدیریت هاگوارتز این همه از واژه "من" استفاده میکنی و فکر میکنی فقط نظر توئه که مهمه ؟
نه ، غیر از من ، نظر ِ معاون و مشاور اعظم هم اهمیت داره ... دلیل ِ اینکه مدیر نظرش برتری داره اینه که هر کسی که اعتراض میکنه یا مشکلی داره به فکر خودش و گروهِ خودش هست و همونطور که بالاتر گفتم ، مدیر اگر بخواد تو رو راضی کنه ، ده نفر دیگه ناراضی میشن و اعتراض میکنن و اگر بخواد یکی دیگه رو راضی کنه ، تو و ده نفر دیگه ناراضی میشید ! این هست که نمیشه به نظر ِ افراد زیاد اتکا کرد ، ولی نظر همه مهم هست مسلما
نقل قول:
چرا انتخاب نشم ؟
... ناظر هافل هستم ، از باتجربه های سایت هستم ، عضو تاثیر گذاری هستم ، تازه خیلی هم گولاخم 
همونطور که بالاتر گفتی : قلم پر تندنویس : مهموناش رو بد انتخاب میکنه ! دقیقا همینطوره ! این بار هم قلم پر تندنویس دچار اختلال شده بود که انتخابت کرد
نقل قول:
بیشترین کسی که دوست داشتم همیشه از نزدیک ببینم پرسی ویزلی بود که توی میتینگ نمایشگاه کتاب دیدم !
در مورد مهمانِ بعدی هم باید ببینم چطور میشه ، بزودی معرفی میشه