سلام:
اول از همه از آنتونین ممنونم که منو به قلم پر دعوت کرد و بعدشم از اعضایی که وقت گذاشتن و سوالاشونو پرسیدن.
امیدوارم بتونم درست حسابی به سوالا جواب بدم
سوالات شخصی و هری پاتری:) سوال کلیشه ای همیشگی: اسم، فامیل، سن،تحصیلات، محل زندگی و کلا هر چیزی که مایلی، برای آشنایی بیشتر اعضا با خودت بگو. هر چی بیشتر بهتر ولی هیچ اجباری نیست.
تانیا هستم 15 ساله اول دبیرستان ساکن تهران. 19 بهمن 1373 به دنیا اومدم.
2) چطور با هری پاتر و رولینگ آشنا شدی؟ چندسالگی و چه جوری؟ الان از این آشنایی راضی هستی؟
فک کنم دوم راهنمایی بودم ، اوایل مهر بود و من و دوستم کتابایی که تابستون خونده بودیم رد و بدل میکردیم ، بهم زندانی آزکابان رو داد و گفت که حتما بخونمش؛ اوایل فک میکردم خیلی مسخرس که بخوام هری پاتر بخونم اما کم کم خوشم اومد و بقیشو هم گرفتم و خوندم و الانم خوشحال و راضیم که با داستانای هری پاتر آشنا شدم.
3) نظرت درباره کتاب های هری پاتر و نحوه تموم شدنش چیه؟ خوب تموم شد یا بیخود بود؟ اگه انتقاد یا تعریفی از رولینگ داری بگو.
کتاباش در کل خوب بود و آدم با خوندنش تحت تاثییر قرار میگرفت ، یادمه وقتی داشتم کتاب چهرشو میخوندم تو مدرسه شایعه شده بود که آخرش هری میمیره. راستش کلی خوشحال شدم

چون تا حالا کتابی نخونده بودم که طرفِ خوب شکست بخوره! اگه تموم کردنشو با مردن هری شروع میکرد یا حداقل یکم بعد از 19 سال بعد رو مینوشت جالبتر میشد.
4) همونطور که میدونی خیلیا هستن که در دنیای حقیقی از هری پاتر بدشون میاد و فکر میکنن بچه بازیه، اگه به یکی از این آدما بر بخوری، چی بهش میگی؟ (روونا ریونکلا)
چون خودمم یکی از همین آدما بودم به زور مجبورش میکنم! دوستِ من منو مجبور به خوندنش کرد وگرنه من عمرا اگه میخوندم!
5) اگه میتونستی یه حیوون جادویی نگه داری اون چی بود؟ (نیوت اسکمندر) اصن حیوونی جادویی نمیخوام

ولی خب دوس داشتم یه اسب تک شاخ رو تو جنگل داشته باشم یه ماه یه ماه بش سر بزنم!
6) نظرت درباره لونای واقعی چیه؟مسخرش میکنی؟ (نیوت اسکمندر)
مسخرش نمیکنم ، ولی درکشم نمیکنم! به نظرم اون یه دنیای کاملا متفاوت از بیقه داشت.
سوالات مربوط به سایت7) چطور با سایت آشنا شدی؟ (الکساندر پردفوت) نظرت درباره ی جادوگران چیه؟ (ریموس لوپین) اگه بخوای سر و ته جادوگرانو تو یه جمله خلاصه کنی، اون چه جمله ایه؟ (روونا ریونکلا)
لینی منو با سایت آشنا کرد و واسه عضویتم بهم کمک کرد. جادوگران محلیه واسه تقویت رول نویسی و به نظرم بیشتر از تفریح تو دنیای واقعی کمکمون میکنه. جادوگران محل آموختن نویسندگی و روشی برای یادگیری کنترل اعصاب
8) چرا تو و ليني هميشه با هم لاگين ميكنيد؟ (لودو بگمن)
اولش اینکه شما هر وقت فک کنین ما داریم با تلفن با هم حرف میزنیم ، اون مابین هم یهو تصمیم میگیریم بریم جادوگران!
9) یادمه که تو و لینی از کسایی بودین که بسیار زیاد از جملات ناسیونال سوسیالیستی(!) گروه ها در امضاهاتون استفاده میکردید. چرا مدتی قبل هر دوتون از ریون اومدین گریفیندور؟ و حالا چرا دوباره برگشتین ریون؟ (آبرفورث دامبلدور)
خب به خاطر یه سری مشکلات یا شایدم تنوع اومدیم گریف ، اما دیدیم هیچ جا مثه خونه ی اول آدم نمیشه! این بود که دوباره برگشتیم ریون!
10) بهترین خاطراتت رو توی کدوم یکی از تالارهای ریونکلا-گریفیندور گذروندی؟ (روونا ریونکلا)
زمانی که گریف بودیم بیشتر خارج از تالار پست میزدیم تا داخل. بیشتر از زمان عضویتمونو توی ریون بودیم پس مسلما ریون خاطرات خوب بیشتری رو به همراه داره!
زنگ تفریح11) نوه ی گلم چه حسی داری که من بابابزرگتم؟ (نیوت اسکمندر)
من تا الان نمیدونستم شما بابابزرگ منید
12) طرفدار كدوم تيم تو باشگاه هاي ايران هستی؟ اگر پرسپوليسي هستي از همين الان ميگم كه ميام لندن رو به توپ ميكشم! يعني چي آقا؟ آيا قرمز رو دوست داري؟ اگر دوست داري غلط كردي دوست داري.چرا آبی رو دوست نداري؟! (سالازار اسلاترین)
من اصن فوتبالی نیستم

ولی خب از بچگی استقلالی بودم حالا به خاطر گندایی که زده و لینی مسخرم میکنه هر موقع! جبهمو عوض کردم اومدم پرسپولیسی! آبی رو دوس دارم!
13) آيا شما زورت به يه مورچه ميرسه؟ اگر ميرسه خجالت نميكشي كه اين موجود زحمت كش رو ميكشي؟ نه ميخوام بدونم تو چيكاره اي كه مورچه رو ميكشي؟ تو چيكاره اي ميبري زندانيش ميكنی و شكنجش ميكني؟ من سالازار نيستم، پس چرا تو ميكشيش؟ چرا اعتراف ميگيري ازش؟ (سالازار اسلایترین)
من اصن از مورچه ها میترسم و سرش کلی اذیتم میکنن

ولی اگه کتابی دفتری چیزی دم دستم باشه میزنم نابودش میکنم! واسه این میکشمش که سرش تو کار خودش نیست و هی میاد رو دست آدم!
ادامه سوالات سایت:14) چي شد كه ييهو از محفل به مرگخواران رو آوردي؟ همين جوري محض تجربه و تفريح بوده يا دليل خاصي داشته؟ (لودو بگمن)
دلیل خاصی نداشته. خیلی وقت بود که محفلی بودیم و میخواستیم طعم سیاهی رو بچشیم.
15) شناسه هاي قبليت رو ميگي؟ (لودو بگمن)
لایرا مون16) بهترین دوستت توی سایت ( بجز لینی وارنر ) کیه؟ (روونا ریونکلا)
بهترینش که همون لینی اما کل بچه های ریون و محفلیا و حالا هم مرگخوارا و الف دالیا و اونایی که نه محفلین نه مرگخوارین نه الف دالی

من کلا همه رو دوست خودم میدونم

17) تا حالا از پسری تو سایت خوشت اومده؟ بهش گفتی؟ (آنتونین دالاهوف )
نه نیومده
سوالات خارج سایت:18) امتحانات چطور بود ؟! (الکساندر پردفوت)
خوب بود...نمره های درخشانی کسب
کردم19) به چه ورزشی علاقه داری؟ واترپلو، دو و میدانی، هاکی روی یخ؟
من آدم تنبلیم

ولی از بین اینا هاکی روی یخو دوس دارم.
20) تفریح مورد علاقت؟
فعلا کتاب خوندن و دیدن فیلمای ترسناک و جادوگران.
در مورد مصاحبه:21) بهترین و بدترین سوال مصاحبه؟
همه ی سوالا خوب بود ؛ هیچکدومم بد نبودن همشون به نوبه خودشون خوب بودن.
22) اگه مطلبی هست که در سوالات گفته نشد و دوست داری بگی بگو.
فک نکنم چیزی باشه.
23) هر انتقادی، پیشنهادی، فحشی ، تعریفی، مطلبی در مورد مصاحبه داری راحت بگو.
مصاحبه ها خوبه و اینکه سوالات کمتر شده خیلی بهتره چون هم خواننده خسته نمیشه هم مصاحبه کننده جوابا رو سرسری نمیده به خاطر زیادی سوالات.
24) دوست داری کی بعنوان مهمان بعدی دعوت شه؟
هر کیو دوس داری دعوت کن..اگه اعضای خیلی قدیمی نباشن بهتره

منم در آخر ممنونم که منو دعوت کردی سوالات خوب بودن و امیدوارم جوابا رو خوب داده باشم و دوباره برین اون جمله های قبل از مصاحبه رو بخونین