جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: دوشنبه 24 مرداد 1390 19:48
نمایش جزئیات
آفلاین
عجب! نشد ما یه حرفی بزنیم و یه کاری بکنیم و یه دعوا درست نشه. جالب اینه که آخرشم هم خودم باید درستش کنم.

و اما مهمون این دفعه ی قلم پر!

گلرت گریندل والد

خب گلرت یکی از اعضای متوسط قدیمه. ینی منظورم اینه که قدیمی نیس ولی با توجه به شناسه ی اولش جدید هم نیس. کلا از من قدیمی تره ینی. امسال هم کنکور داده و ریاضی هم هست و کلا سوال میپرسیم ازش.

و در ضمن اصفهانی هم هست و شاید این باعث شد حالا به علت همشهری بودنش بهش رحم کنم یه کمی.

خب تا 27 مرداد وقت دارین بپرسین سوالاتون رو.

در ضمن کینگزلی:

من هر جا دلم بخواد همر می زنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: یکشنبه 23 مرداد 1390 19:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

در مورد حرفا راجع به هافل خواستم یه چیزایی رو روشن نمایی کنم در راستای حرف ریگولوس.

سانسور شد! با توجه به ناراحتی شدید هافلی ها، و اینکه اصلا قصدم این نبود که این طوری ناراحت بشن، ازشون معذرت میخوام!

فکر نمیکردم این قدر این چیزا مهم باشه! رسما شدم دشمن هافلیا!!! از گل نازک تر حق نداریم بگیم، حتی نظرات شخصیمونو. الان ریونیا و گریفیا هم میتونن بیان مث هافل جنجال راه بندازن که اون پخای واقعا زشت رو به یکی از دو گروه گریف و ریون نسبت دادین. مطمئنم اگه به جای ریون و گریف، اسم هافل این وسط بود، عکس العمل نشون میدادین به شدت! مطمئنم!

شما کار به اون زشتی رو به این دو گروه اونم فقط به خاطر یه قهرمانی نسبت دادین، حالا خودتون با یه کلمه ی جوگیر این حرفارو میزنین؟ باو یه کلمه گفتم به نظرم گروه هافل جوگیره، نخوردمتون، توهین که نکردم، هافلو زیر سوال نبردم که!

نمیدونم چی بگم ...

ممنون باوبزرگ

هافلی بایکوتو قبول ندارم اما چترهماهنگی های هافلی(!) بایکوت رو قبول دارم.
باور کنین چتر جای هماهنگی های مسائل مربوط به هافل نیست! الان نیاین بگین خب شما هم میتونین بکنین! قبول ندارم که بخوام بکنم چون تالارخصوصی رو واسه زدن اون حرفا دارم.

کینگزلی رئال به این خوووفی! بیا توجیهت کنم ای دونه ی هندونه

کمتر کسیو دیدم که با من در زمینه فوتبال موافق باشه! نمونه ش رز.

رز به نظرت چرا همش در نقش نمونه نمایان میشی؟

ریگولوس شما زیادی لطف داری.

و در نهایت ممنان همگان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/23 20:06:17
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/23 20:27:58
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/23 20:40:35
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/24 0:27:07
ارسال شده در: یکشنبه 23 مرداد 1390 15:46
نمایش جزئیات
آفلاین
کسی به آلمان توهین کنه با من طرفه!

لینی....نوه ی گلم بسی مدیرانه جواب دادی و پدربزرگت رو شاد کردی

و آیا لینی این جمله ی من رو قبول داری؟
"هافـــــــــــــــــلی بــــــــــــــــــایکوت!"

باز هم ممنون و متشکر

کسی اگر جرئت داره به لینی گل بابابزرگ و آلمان و یوآخیم لوو چپ نیگا کنه!

رز...من پیشنهاد میکنم مصاحبه شونده ی بعدی صاحب قبلی و گزارشگر قبلی در این تاپیک باشه یعنی ریگولوس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می کند....
تو روح هرکی بد برداشت کنه

دامبلدور
یک دامبلدور
یک دامبلدور دیگر
من یک دامبلدور دیگر هستم
پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب
ارسال شده در: یکشنبه 23 مرداد 1390 07:56
نمایش جزئیات
آفلاین
لينی !

نقل قول:
اما میگم همین جوش یه مانع بزرگ برای علاقمند شدن به این گروه تو همه ی دوران واسه من بوده. به نظرم تالار هافل، جوگیر و بسی پز ده هست!

برو بابا !

نقل قول:
11. نظرت در مورد تیم مدیریت چیه؟ کلا تیم خوبین؟...

ايشالا امسال قهرمان ميشن ميرن آسيا !

نقل قول:
هندونه! اون دونه سیاها ماییم، اون دونه سفیدا کسایین که عضو میشن و دیگه پیداشون نمیشه.

دونه‌ی سياه خودتی بچه‌جان ، دونه‌ی سياه چيه آخه؟:D

بعد لينی گرانقدر، رئال هم شد آخه تيم فوتبال دی:؟ شما بودين از دقيقه‌ی نود تا نود و سه دو هيچ از آرسنال عقب بودين، بعد سه دو بردين، نه؟

بگذريم... كلا" مصاحبه‌ی جالبی بود و بسی چسبيد و در نتيجه گفتم يه نظری هم بدم دور همی شاد باشيم دی:...

رز نوشته:
نقل قول:
مهمون بعدی به زودی معرفی ميشه!

رز، الآن فقط منو بيا توجيه كن اين جمله چی داشته آخرش همر گذاشتی؟ ای بابا! آدم آخرش از عادت‌ها و اعمال بعضيا ( چشمك به رز! ) هيچی حاليش نميشه. همر!

همينا ديگه!
شاد باشين دونه‌های سياه هندونه ! ( اين فحش رو لينی دادا ، به من مربوط نی )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 22 مرداد 1390 21:01
نمایش جزئیات
آفلاین
لینی؟

مرسی از مصاحبت ولی خب...

امم...

رئال و آلمان؟
اصلا آبمون توی یه جوب نمیره! حالا باز رئال قابل تحمله. آلمان؟

ببینم کتاب های آنی شرلی رو خوندی؟ کتاب هشتش رو حتما بخون. نمیگم چرا. اگه دیدی حال و حوصله شو نداری بیا خودم برات خلاصه بدم. الان نمیگم اینجا چرا.

در کل مرسی!

مهمون بعدی به زودی معرفی میشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 22 مرداد 1390 20:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام لینی تصویر تغییر اندازه داده شده

بسیار مصاحبه خوبی بود. از این خوشم میاد که خیلی خیلی مفصل جواب دادی به سوالات. حدس میزدم بی حوصله بگذری مثل بقیه و تند تند و کوتاه جواب بدی مثل بعضی از مهمان های قبل. اما خوشبختانه فقط قسمت هری پاتری رو تحریم کردی. بقیه رو خوب و کامل جواب دادی.

نقل قول:

دوستانه ترین گروها هافل و ریون بودن، که البته الان هافل هم داره میشه مثل گریف، پس ریون تک موند! واقعا این جو دوستانه ای که توی ریون هست و اون احساسی که اعضاش نسبت به هم و تالارشون دارن رو ، توی هیچ گروه دیگه ای نمیتونین پیدا کنین! هیچ گروهی!

خب البته که این نظر توئه و احتمالا هم گروهی های خودت.
نیستم توی ریون اما خب چشم بسته بهت میگم صمیمی ترین جو گروهی متعلق به هافلپاف بوده از اول و هنوز هم به احتمال زیاد هاف هافی ها از نظر معاشرت و ارتباط درون گروهی و صمیمیت و راحت بودن با هم در محدوده سایت و همینطور خارج از سایت، اول هستن. چرا که این شیوه یک سنت قدیمی بوده و از هافلپاف اول سایت نسل به نسل دست به دست شده. جرقه های اولشو ارنی و زاخی و سرژ زدن. منم اون موقع در نقش پارازیت خواستم این سنت رو نابود کنم اما نشد و خودمم طعمه و اسیرش شدم.

نقل قول:

البته بازم میگم، گروها دارن حالت قبلیشون رو از دست میدن، مسلما ریون هم مثل قبل نیست، اما نسبت به بقیه گروها جو دوستی بهتری داره. به نظرم دوستی ای که الان توی ریون و هافل حکم فرماس کاملا متفاوته! ریون رابطه ی دوستی قوی ای داره، اما اونچه که بین هافله، فقط اتحاده. البته با فاکتور گیری اعضای قدیمی. این اتحادم واسه این میگم چون دسته جمعی میریزن یه جا شعار هافل میدن. مثل چتر باکس! بهتر بگم چتر هافل! قبلنا بیکار میشدم چتر باکسو کامل میخوندم، اما الان دیگه حال نمیده.

شعار هاف هاف تاریخی نیست خیلی برای گروه هافلپاف و همین آلسو و پیاز جان مرسوم کردنش. . احتمالا منظورت از صمیمیت هم روح لطیف ریونی هاست. . ریونی های فعلی عمدتا بسته بندی و تر و تمیز هستن اما خب این صمیمت بین تک تک اعضای سایت قطعا فرق داره و در هافل هم همینطور. شما نمیتونی بگی چون صمیمیت رو به اون شکلی که شما دوست داری و انتظارشو داری، در هافل ندیدی یا ازش نشنیدی، راحت قضاوت کنی و بگی در هافل صمیمیت نیست. ممکنه حتی صمیمیت خیلی بیشتر از ریون باشه اما در فرم دیگه ای که شما نمیدونی یا حدافل باب میل شما نیست. چیز متفاوتیه.

نقل قول:

نمیدونم چی شد که این شد ولی شد. شاید دنبال مدیر میگشتن و یه نفر اسم منو پرونده و بقیه هم تاییدیه رو دادن و من مدیر شدم. کلا فکر کنم الان چیزی جز پشیمونی نصیبشون نشده. :همر:

قطعا مدیران از انتخاب تو به عنوان مدیر پیشمون نمیشن. من خودم خیلی موافق بودم که شما مدیر بشی و اینو هم به خود مدیران گفته بودم. مدیریت شما هم به نفع انجمن های ایفای نقش شد. شما خیلی به ایفای نقش کمک کردین. تنبلی روز افزون چیزی بود که توی ایفای نقش زیاد شده بود. هیچکس ساده حوصله نمیکرد بشینه رول ها رو بخونه و مشارکت کنه. اما شما از وقتی که مدیر هم نبودین در نقش یک مشاور ایفای نقش در انجمن های مختلف دائما خلاصه میدادین. اخیرا هم که می بینم سو تفاهم ها رو در داستان ها بررسی و رفع میکنید. این خیلی مفیده. اما نقش مورفین رو داره. بنابراین با تحسین این فعالیت شما، معتقدم خلاصه کردن باید کم بشه و اعضا تنبلی رو کنار بذارن و منتظر خلاصه نباشن.

نقل قول:

نظرت در مورد عشق چیه؟ چند بار تاحالا عاشق شدی؟

خیلی باورش ندارم، فکر میکنم اینا همش مال تو فیلماس!

کروشیو !

نقل قول:

بهترین و برترین و خفن ترین تیمای جهان » رئال مادرید و تیم ملی آلمان ! از اون پر و پا قرصاش !

دختره بی ادب سرمایه دار نژادپرستدوست نازی آریایی هیتلر !

صدداااامم !

انشالله موفق باشید !
دست مصاحبه کننده و شونده و همچنین خودم و عوامل رهگذر و دوستان پشت شیشه، درد نکنه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1390/5/22 20:24:57
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1390/5/22 20:26:06
ارسال شده در: شنبه 22 مرداد 1390 19:52
نمایش جزئیات
آفلاین
یکی نمی یاد با من مصاحبه کنه؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در دست ساخت ...
ارسال شده در: شنبه 22 مرداد 1390 17:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

بابت تاخیر بسی فراوان زیاد واقعا متاسفم!

من اصلا متوجه داده شدن سوالا نشدم! احتمالا از بلاکا کنار صفحه سریع رفته.

در هر صورت میخوام بگم که از روی ندونستن بوده.

اگه ریگولوس توی چتر نگفته بود من هنوزم متوجه نشده بودم، ساری

بالاخره بعد از تلاش فراوان نت بوق توسط کارشناس درست و تونستم آپلود کنم. بفرمایین!

مصاحبه

بازم بابت تاخیر معذرت میخوام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 43.53 KB; بازدیدها: 32
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1393/5/15 9:16:32
ارسال شده در: یکشنبه 16 مرداد 1390 12:57
نمایش جزئیات
آفلاین
خب بازم سلام!
سوالا رو قرار میدم لینی میاد جواب میده...

اینم سوالا!

شاد باشین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 10 مرداد 1390 12:08
نمایش جزئیات
آفلاین
عجب... عجب...
پس اینجوریه!

الان سه تا حدس میتونین بزنین که من در مورد چی میخوام حرف بزنم..

به! اینو نگا! نه بابا تابستون نیس...

نخیر... ماه رمضون هم نیست....

عهه! جادوگر به این خنگی؟!

خوب نتونستین حدس بزنین خودم میگم... اومدم مهمون بعدی برنامه رو معرفی کنم.

یکی از مدیراس که برای حفظ امنیتش در مقابل منتقد ها دو سه تا از جن های گرینگوتز رو کش رفتم گذاشتم دم در.

هنوز جوهر مهر مدیریتش خشک نشده و کلا بچه خوبیه....

رنک بهترین نویسنده رو هم گرفته. پس دیگه نیازی هست اسمشو بگم؟

مهمان این هفته قلم پر تند نویس:مدیر مردمی، لینی وارنر!

خب دیگه...
تا 14 مرداد سوالاتون رو بپرسین.

شاد باشین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!