سلام آلیس... خوبی؟ خوشی؟ بالاخره وقتش بود که بیا بشینی روی قلم پر!
+ خب آلیس من هیچ سوالی رو نخوندم، ولی خب طبق معمول خودتو معرفی کن ولی اینبار کاملِ کامل: مثلا میدونم تهرانی هستی، تهران زندگی نمی کنی.. خب اینو که بقیه نمیدونن که پس همه چی رور اجع به خودت توضیح بده قشنگ!
+ به این جمله که «همه چی بشنو، همه چی ببین ولی هیچی نگو» اعتقاد داری؟ خودتم همینجوری هستی؟:
+ نظرت راجع به این جمله چیه ؛ «آدم ها اگر به جای بهشت و جهنم و آن دنیا، کمی به انسانیت اعتقاد داشتند، اکنون زمین جای بهتری بود.»
+ اگر مجبور بودی یک کشور به جز ایران رو برای تولد انتخاب کنی، کجایی میشدی؟ فغانسوی یا انگلیسی؟ یا هرجای دیگه..
+ ممنون میشم با مفلسان و بیچارگان و بوق نوازان، بگی دقیقا چجوری شد که اینجوری شدی؟ یعنی واقعا کی فکرشو میکرد A.N یا همچین چیزی (نام کاربریت رو میگم.) بتونه بشه آلیس لانگ باتم!که بدون شک یکی از نویسنده های آینده دار و البته بسیار خوب «حال» ــه؟ چیکار می کنی؟
+ داستان می نوشتی تا قبل از جادوگران؟
+ لطفا یک کاری کن، دوتا از ژانر های مورد علاقت (مثلا کمدی و فانتزی) رو انتخاب کن بعد چندتا کتاب و فیلم توی اون ژآنر که دیدی بهمون معرفی کن. (اجباریه.)
+ کیارو خیلی تاثیرگذار میدونی تو زندگیت: این رو چند بخش کن مثلا توی نویسندگیت، توی زندگیت، توی اهدافت و ..
+ کاری که بهت آرامش میده چیه؟ مثلا شنا، پیاده روی یا حتی کتابخوندن
+ تفریح اصلیت چیه؟ (غیر از فوتبال دیدن.)
+ فکر می کنی چقدر در شخصیت پردازی آلیس موفق بودی؟ برای اینکه موفق تر شی لطفا یه فرم رو پر کن قشنگ آلیس رو توصیف کن. از همونایی که مورف پر کرد.
+ نظرت راجع به من، ویولت بودلر، مورفین گانت، آلبوس دامبلدور، الادورا بلک، لودو بگمن، گروهت گریفیندور و گروهم ریونکلا رو بگو..
+ گروها رو برحسب علاقت اولویت بندی کن.. چرا ریونی نشدی، یا مثلا هافلی؟ چرا گریفیندور رو انتخاب کردی؟ مثل همه تازه واردا تو جوش بودی یا نه علاقه داشتی بش؟
+ خب، آیدا از اسمش راضی هست یا نه؟ همینطور اگر می تونستی عوضش کنی از اول، اسم و فامیلت رو چی میذاشتی؟
+ فکر می کنی دعوای درد این آبجی ما چیه؟ چشه اصن؟ واقعا فکر می کنی چرا این بعد از چند سال حضور چهره فقیدی مث من هنوز

شکل و

شکله؟
خب بعدا دوباره میام! میخوام حسابی باهات اشنا بشم..