جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 15 مرداد 1393 18:53
نمایش جزئیات
آفلاین
ای باباگنده :دی

۱. بهترین کتابی که خوندی؟ بهترین سبک داستان نویسی از نظر خودت؟ چرا؟

۲. من پستاتو خوندم، اغلب جدیه، چی تورو سمت این سبک کشونده؟ کامل توضیح بده؟

۳. بهترین و بدترین خاطره ای که تا بحال برات رقم خورده؟

۴. موسیقی گوش میدی؟ چه سبکی؟

۵. نظرتو راجع به "زردی من از تو ... سرخی تو از من" بیان کن!

فعلا همینا...

پ.ن: جیمز! قصد تقلبی واس زنگ انشا نداشتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
If you smell what THE RASOO is cooking!
ارسال شده در: چهارشنبه 15 مرداد 1393 09:42
نمایش جزئیات
آفلاین
درود روونا بر تدی اعلا! باشد که رستگارشوی.. من از این بشر خیلی سوال دارم! در ضمن اگر سوالامو هم کامل بپرسی بهت قول میدم یه جای خوب بین بروبچ برات اون دنیا ردیف کنم.. [نه که ما کلا ارتباط تنگاتنگی با روونای بزرگ داریم، پارتی مان کلفت است..]

خب پاپا!

1. سوال اولت مثل همیشه معرفیه.. بگو ببینم امیر 19 ساله از رشت، اسمش چیه، چند سالشه، کجا زندگی میکنه؟ رشتت، دانشگاه آیندت، رتبه کنکورت [برای عبرت دیگران.. البته عبرت مثبتا..] و دوستات رو اینجا نام ببر قشنگ!

2. میدونم رول طنز نمی نویسی.. یعنی خیلی ماهر نیستی توی این قضیه، عین خودم! البته همین که تو مینویسی خودش کلیه.. اما خب چرا؟ با طنز ارتباط برقرار نمی کنی؟ جدی رو بیشتر دوست داری؟ قضیه چیه، دقیقا؟

3. از پاپا تونده بگو.. این شخصیت از کجا اومده و بعدش یه معرفی قشنگ و کامل از پاپا بکن.. با همه جزئیات!

4. از چی تو زندگیت خیلی می ترسی؟ ترس های ملموس لطفا! نه رفیق بد و از این چرتا پرتا

5. کجا ها دیگه می نویسی؟ وبلاگت؟ سایت های ایفای دیگه؟ اصن داستان هم می نویسی؟ کلا نوشتنت رو چه فانتزی توی ایفا ها و چه غیر فانتزی و اینا توضیح بده.. آدرسم بده!

بیشتر از این اول صبحی حوصلم نمیشه، به روونا نمیشه..! حرفشم نذن.. میرم و بر می گردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[

بنفش! [ ]

ارسال شده در: چهارشنبه 15 مرداد 1393 08:27
نمایش جزئیات
آفلاین
آلیس.. رکسی... آلیس

خیلی جوابای خوبی بود، دمت گرم. کوتاهیشم بستگی داره معیارو جوابای مورفین در نظر بگیریم یا نه! جوابات به اندازه کافی گویا بود. فقط یه نکته میمونه در موردشون:

نقل قول:
ولی تو وجود هممون حداقل میشه یه درصد مرگخواریت پیدا کرد. می تونم بگم نود درصد محفلی و نود درصد مرگخواری!

ببین منم دیپلمم تجربیه، خب؟ منم ریاضیاتو جادویی بلدم، خب؟ ولی انصافا این یه تیکه رو که خوندم یاد اون مصاحبه با علی پروین افتادم که گفته بود تیم ۸۰ درصد آماده است، ۳۰ درصد بقیه هم فلان!
البته علی پروین استعداد طنز شما رو نداشته و نخواهد داشت!

بهر حال بازم ممنون

و اما مهمون بعدی...

اسمش مخوفه... شخصیتشم مخوفه... نوشته‌هاش هم! این شما و این هم پاپاتونده.... سوال بپرسین!‌

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 5 مرداد 1393 21:11
نمایش جزئیات
آفلاین

سام.

عاقو ما تکذیب می‌نموییم. از بیخ و بُن همه رو یه کلّه تکذیب می‌نموییم. این جونور از همون بدو ورود جونور بود. هعچ مربوطیتی هم به حاجی‌تون نئاره.

بعدم که، کِل! من میام مسنجر! عیچکی نی، اینم پرابلم ِ منه؟!

بعد خوشم میاد کلاً این کرم تغییر شخصیتا رو من می‌ندازم به جون ِ ملّت. لازم نی بگم که کی باعث شد کِل بشه کِل دیه؟

در مورد شخصیت بزرگتر از خودت، من درکت می‌کنم رکس. گرچه، باس اعتراف کنم من از ایفای نقش با مروپی گانت لذت بردم. ولی بیشتر نگاهم بهش یه سوم شخص بود تا خودم. در حالی که.. خب بدیهتاً ویولت "من"ـتره.

زیاده عرضی نی.

زت زیا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: یکشنبه 5 مرداد 1393 10:58
نمایش جزئیات
آفلاین
الیس.. نه،نه.. ریموس تدی لوپین؛ من مگه بیکارم که سوال می پرسم و تو نمی پرسی؟! هان؟ حالا دارم برات بذار.. راستی پیشنهاد من برای مهمون بعدی «پاپا تونده» است.

خب رکسان.. مصاحبه خوبی بود. یه نیمچه آشنایی رو هم باعث شد.

راجع به تغییر شخصیت از آلیس به رکسان هم باید بگم کاملا درکت میکنم. دوباره با دو شخصیت بزرگ تر از خودم ایفا کردم؛ وقتی آدم شخصیتی بزرگ تر از خودش رو داره، درکش نمی کنه و نتیجتا باهاش رول نمی زنه.. یعنی همش بقیه رو ایفا میکنه..!

دیونه خونه رو تازه دیدم.. نمیدونم چرا شماها همتونو دیونه خطاب می کنید و الحق که دیوانه نوشت های خوبیه جون تو.. ولی جدای از شوخی، قلمت رو دوست و داست داشتم. خیلی خوب می نویسی لامصب گاهی پستات رو با ویو و تد مقایسه می کنم. آفرین.. واقعا آفرین!

در رابطه با شخصیت رکسان لطفا اون فرمی که تدی ( ) بهت نداد پرکنی رو پر کن. ولی به زبون طنز نه لطفا.. عین آدمیزاد.. درست و حسابی پرش کن.. قشنگ قیافه این رکسان رو با اخلاقش و هر چیزی که توی رول زدن کمکمون میکنه رو برامون بتوصیف.. (خوندم معرفیت رو ها.. ولی نیاز همچین توصیفی رو برای رول زدن با رکسان حس می کنم.)

خب می بینم که تو آویزون این ویولی! منم همینجوریم و بودم! البته یه مدتی سایش سنگین شده این ویول.. افتخار نمیده توی مسنجر آن شه.. ( )

خب دیگه حرفی نیست.. فقط یه چی! سعی کن فیلم خارجی ببینی.. یعنی دلت میاد شاهکاری مث هابیت رو نبینی.. یعنی اصن من متلاشی شدم وقتی فهمیدم اهل فیلم دیدن نیستی..! فیلم ببین خوبه به دردت میخوره! [ کجا؟! کجاش مهم نیست رِکس! من میگم به دردت میخوره بگو چشم.]

خب دیگه حرفی نیست.. یعنی واقعا حرفی نیست.. البته بازم میگم تدی، خیلی بوقی! سوالای منو نپرسیدی ازش اکثرا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[

بنفش! [ ]

ارسال شده در: شنبه 4 مرداد 1393 22:58
نمایش جزئیات
آفلاین
با تچکر از مصاحبه ... حرف خاصی در اون مورد نیس فقط ...

نقل قول:
اخیرا دلورس استعفا داد و جاشو به لودو داد

نگین آقا! ازین حرفا نزنید! بار مسئولیت های مارو سنگین نکنید! دلو همه کاره بود نائب علّه بود تو انجمن فعالیت میکرد میرف اون پش مشتا کارای فنی میکرد و ...
جای دلو رو کسی نمتونه پر کنه، ما فقط یه مدیر ایفاییم! اومدن ما هم کودتا و جانشینی نبود فقط تصادفا مقارن شد با این اتفاق شوم. من خودم خبر نداشتم رفته!
گفتیم یه شفاف سازی بزنیم شائبه ایجاد نشه! سپاس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: شنبه 4 مرداد 1393 19:45
نمایش جزئیات
آفلاین
ملت اینم شما و اینم مصاحبه

اگه جوابا خیلی کوتاهه به بزرگی خودتون ببخشید دیگه!

دیری دیریم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 349.10 KB; بازدیدها: 22
ها؟!
ارسال شده در: جمعه 3 مرداد 1393 07:01
نمایش جزئیات
آفلاین
انتظارها به سر رسید.... گرگه به خونه‌اش نرسید!!‌

اینم سوالات از آلیس لانگ باتمی که به جای اکسیر جوونی، اشتباهی اکسیر سرخ مویگان رو سر کشید و شد رکسان ویزلی!

به زودی مهمون بعدی انتخاب میشه... منتظر باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 19.62 KB; بازدیدها: 22
ارسال شده در: چهارشنبه 25 تیر 1393 04:22
نمایش جزئیات
آفلاین
آلیس، ما همکار نبودیم قبلا؟ احیانا ناظر؟! یه چند بار هم فکر کنم جغد رد و بدل کردیم و بعدش دیگه هیچ صحبتی نکردیم. درست گفتم یا با یکی دیگه اشتباه گرفتم؟:دی چون این روزها خیلی چیزها یادم میره از قدیم. خوشبختانه

در هر صورت، چه همکار بودیم و چه نبودیم، آواتار قشنگی داری...
یاد Tangled میفتم:

انگار خیلی برگشتم به قدیم:دی منظورم Tangled جوان بود:

کلا دست به قلم خوبی هم داری و به درد قلم پر میخوری، چون یادمه چند بار پست هاتو خوندم جالب بوده و فکر میکنم بهترین عضو تازه وارد هم شده بودی. نمیدونم چرا احساس میکنم با دهکده هاگزمید یه رابطه ای داری:دی هاگزمید محبوبترین مکان جادویی برای منه. بعد از دورمشترانگ و هاگوارتز البته.
امیدوارم حدس هایی که زدم سراسر اشتباه نباشه:دی البته اگرم باشه طبیعیه. استفاده از قدح اندیشه و اصلاح حافظه، نتیجه ای بهتر از این نداره.

یه سوال میپرسم که برام خیلی جالبه جواب بقیه رو در موردش بدونم، چند وقت پیش اتفاقی به ذهنم رسید، وقتی داشتم به زندگیم و اینکه چیکار کنم فکر میکردم:
سقوط آسان؟ یا صعود سخت؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 تیر 1393 10:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام آلیس... خوبی؟ خوشی؟ بالاخره وقتش بود که بیا بشینی روی قلم پر!

+ خب آلیس من هیچ سوالی رو نخوندم، ولی خب طبق معمول خودتو معرفی کن ولی اینبار کاملِ کامل: مثلا میدونم تهرانی هستی، تهران زندگی نمی کنی.. خب اینو که بقیه نمیدونن که پس همه چی رور اجع به خودت توضیح بده قشنگ!

+ به این جمله که «همه چی بشنو، همه چی ببین ولی هیچی نگو» اعتقاد داری؟ خودتم همینجوری هستی؟:

+ نظرت راجع به این جمله چیه ؛ «آدم ها اگر به جای بهشت و جهنم و آن دنیا، کمی به انسانیت اعتقاد داشتند، اکنون زمین جای بهتری بود.»

+ اگر مجبور بودی یک کشور به جز ایران رو برای تولد انتخاب کنی، کجایی میشدی؟ فغانسوی یا انگلیسی؟ یا هرجای دیگه..

+ ممنون میشم با مفلسان و بیچارگان و بوق نوازان، بگی دقیقا چجوری شد که اینجوری شدی؟ یعنی واقعا کی فکرشو میکرد A.N یا همچین چیزی (نام کاربریت رو میگم.) بتونه بشه آلیس لانگ باتم!که بدون شک یکی از نویسنده های آینده دار و البته بسیار خوب «حال» ــه؟ چیکار می کنی؟

+ داستان می نوشتی تا قبل از جادوگران؟

+ لطفا یک کاری کن، دوتا از ژانر های مورد علاقت (مثلا کمدی و فانتزی) رو انتخاب کن بعد چندتا کتاب و فیلم توی اون ژآنر که دیدی بهمون معرفی کن. (اجباریه.)

+ کیارو خیلی تاثیرگذار میدونی تو زندگیت: این رو چند بخش کن مثلا توی نویسندگیت، توی زندگیت، توی اهدافت و ..

+ کاری که بهت آرامش میده چیه؟ مثلا شنا، پیاده روی یا حتی کتابخوندن

+ تفریح اصلیت چیه؟ (غیر از فوتبال دیدن.)

+ فکر می کنی چقدر در شخصیت پردازی آلیس موفق بودی؟ برای اینکه موفق تر شی لطفا یه فرم رو پر کن قشنگ آلیس رو توصیف کن. از همونایی که مورف پر کرد.

+ نظرت راجع به من، ویولت بودلر، مورفین گانت، آلبوس دامبلدور، الادورا بلک، لودو بگمن، گروهت گریفیندور و گروهم ریونکلا رو بگو..

+ گروها رو برحسب علاقت اولویت بندی کن.. چرا ریونی نشدی، یا مثلا هافلی؟ چرا گریفیندور رو انتخاب کردی؟ مثل همه تازه واردا تو جوش بودی یا نه علاقه داشتی بش؟

+ خب، آیدا از اسمش راضی هست یا نه؟ همینطور اگر می تونستی عوضش کنی از اول، اسم و فامیلت رو چی میذاشتی؟

+ فکر می کنی دعوای درد این آبجی ما چیه؟ چشه اصن؟ واقعا فکر می کنی چرا این بعد از چند سال حضور چهره فقیدی مث من هنوز شکل و شکله؟

خب بعدا دوباره میام! میخوام حسابی باهات اشنا بشم..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[

بنفش! [ ]