اوه مای گاد! این تاپیک نوستالژیک. ایتز وِری کوول

(تیریپ روشنفکری مثلا)
مشارکت توی مباحث این تاپیک کار خیلی شرافتمندانهای هستش. چون مصاحبههای داغ، پر جنب و جوش و پر چالش به بالا رفتن تحرک ها در سایت، افزایش انگیزه ها (مخصوصا خود مصاحبه شونده و خود مصاحبه کننده) و شناخت بچه ها از همدیگه خیلی کمک میکنه. پیشنهاد میکنم همه رفقا حتما مشارکت داشته باشن در مباحث این تاپیک.
مصاحبه کننده که کلا مسته. هرجای پروفایلشو نگاه میکنی نوشیدنی کرهای از سر و روش داره میپاچه. جک اسپارویی هستش برای خودش. فقط امیدوارم گلاب به روتون حین مصاحبه و جلوی دوربین ها، مصاحبه شونده رو مورد عنایت قرار نده.

هرچند این مهمان که همه چیز از داخلش رد میشه. پیشنهاد میکنم یکمی سبک و سیاق برنامه های جیمی فلنی به مصاحبه ها اضافه بشه. فقط پرسش و پاسخ نباشه. میشه همه جوره مهمان هارو به چالش کشید. دقیق نمیدونم چهطوری اما میشه روش فکر کرد. البته تصمیم این مسائل با خود مجری محترمه.
برای طرح سوال نیاز هستش که یکمی راجع به مهمان تحقیق و تفحص و اینا کرد. یکسری سوالات روتینه و از همه میشه پرسید که اونو خود مجری زحمتشو میکشه. اما سوالات...
* تاریخ عضویت رو که نگاه کردم، مشخص شد از اعضای قدیمی هستی. چی شد تصمیم به برگشت مجدد و فعالیت گرفتی؟ آیا برای تو هم اینجا یک جای خاطره انگیز دوست داشتنیه؟
* در نگاه اول به پروفایلت، میشه دید که خیلی از بخش های سایت رو مشارکت داشتی. گالری، خبر، نظرات، ایفا، هاگ و مسائل هری پاتری انجمنها. به کدوم بخش بیشتر علاقه داری؟ فکر میکنی استعدادت اینکه کجا و چطور فعالیت کنی؟
* فکر میکنی مشکل سایت جادوگران در حال حاضر چی هستش؟ آیا فکر میکنی همه چیز خوبه و نیازی به تغییرات نیست یا اینکه معتقدی باید اشکالات رو پذیرفت و برای حل کردنشون قدم برداشت؟
* بنظرت طی این سالها در انتخاب مسئولان سایت چقدر شایسته سالاری وجود داشته؟ آیا دولت در سایه ای وجود داره؟ آیا من دچار تئوری توطئه و توهم هستم؟

* بعد از انتخاب شخصیت در ایفا و فعالیت مستمر، ویژگی های شخصیتی که انتخاب میکنی چقدر روت تاثیر میذاره؟ مثلا شوخ یا شجاع بودن سرکادوگان در زندگی تو تاثیر میذاره؟ بنظرت ویژگی های شخصیتی خود تو چقدر روی سرکادوگان و ساختن شخصیتش تاثیر گذاره؟
* مدت هاست هری پاتر تمام شده. هرچند یکسری با افکار تاجرانه هنوز سعی میکنن از روشهای مختلف پول در بیارن از هری پاتر. آیا ما در جادوگران به خاطر هری پاتر موندیم یا اینکه اینجا فقط یک بستر و فضایی هستش که خیلی فراتر از هری پاتر رفته و از اون عبور کرده؟ آیا عبور از هری پاتر کار درستیه؟ یا انس با اینجور مسائل فقط برای یک دوره سنی خاصی هستش یا اینکه میشه ادامه ش داد؟