شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
3 تا سوال داشتم: 1) چرا دانشگاه فردوسی، چرا تهران نه؟ 2) بنظرت مهم ترین دلیل جذابیت سایت (میتونی دوتا هم بگی من مهربونم ) برای شخص خودت چیه؟ 3) اگه بتونی 5 نفر رو که نیستن برگردونی، کیارو میاوردی؟
اووووووووووووه! سلــــــــــــــــــــــــــام! ببین کی اینجاس! گبی! بهترین همگروهی ای که همون اولم میدونستم نقطه مشترک داریم!
چندتا سوال دارم...خیلی کمه!
1. اسمت و سنت؟ (اگه خواستی بگو!) 2. رنگ مورد علاقت؟ 3. حیوون مورد علاقت؟ 4. کجایی هستی؟ 5. زبان انگلیسیت خوبه؟ 6. جادوگران رو چرا انتخاب کردی؟ 7. چرا گبی؟ چرا پنی نه؟ 8. مرگخوارا رو چرا انتخاب کردی؟ 9. درباره سرپرست گروه ها(دامبلدور و لرد ولدمورت) یه چی بگو. 10. درباره یکی از بهترن دوستات تو سایت بگو. 11. چرا تغییر شخصیت دادی؟ 12. آیا دلت میخواد برگردی و پنه لوپه شی؟
همینا... بقیه واس بقیه شون. من سوال خاصی دیه نعارم. زیر سایه اقباب به تاریکی ادامه بده! من که اقباب نیستم ولی میگم!
سلام به همه ساحرهها! سلام به بعضی از جادوگرا! چرخ فلک این طور طاس ریخته که تو این روز و ساعت، شما صدای گرم دایی هوری رو از انجمن اسلاگ بشنفین و چهره دلرباشو تو قاب جادوگر تی وی و از برنامه شب شیشهای ببینید. پس مقاومت نکنید و خودتونو بسپرین دست تقدیر. از قضا، قرعه این طور افتاده که مهمون برنامه هم یه ساحره جوون و خوش آتیه باشه. ساحرهای که فوت و فن بازی روزگار رو یاد گرفته و پلههای ترقی رو خیلی زود تا وزارت سحر و جادو طی کرده. این شما و این پریزادی که باید اعتراف کنم از منم دلرباتره ... گابریل دلاکور!
بیشتر حرف نمیزنم ... اصلا نمیتونم بزنم! مهمون برنامه دلمو برده و میخوام هرچه زودتر گپمونو شروع کنم. شما هم هر سوالی دارید برامون بفرستید. اگه بتونم از مهمونمون چشم بردارم و بخونم، ازش میپرسم اما قول نمیدم.
مستی ما از می جام تو است ... گرکه نامی هست از نام تو هست!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید، از آن گر نان پزی مستی فزاید!
سلام عرض میکنم به همه شما جادوگرای خوب توی خونه. بالاخره با کلی تاخیر خدمتتون رسیدیم و با مصاحبه سر کادوگان در خدمتتونیم. به شخصه دوست دارم مصاحبه رو و امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.
ضمنا مهمون بعدی انتخاب شده اما چند روزِ معرفی نمیشه تا اگر بازخوردی به این مصاحبه دارید بتونید برامون بفرستید. چه خطاب به مهمون و در مورد صحبت هاش و چه خطاب به مجری و درمورد نحوه مصاحبه (انتقاد و پیشنهاد)
هوری اگر که مستی خوش باش، با ماهرخی اگر نشستی خوش باش!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پیوند فایل: اندازه فایل: 410.69 KB; بازدیدها: 20
ز خاک من اگر گندم برآید، از آن گر نان پزی مستی فزاید!
سوالات جادوگران 1. چرا سرکادوگان؟ جدی پرسیدم. نگو چون سرکادوگان! واقعا چرا سر کادوگان؟ چرا آنجلینا نه؟ 2. تو محفل چه احساس داری که تا الان اونجا بودی و بیرون نیومدی؟ 3. نظرت درباره من و ربکا... سوژه ربکا خوبه تا من باهاش مرگخوار شم؟ 4. از کدوم آدمای تو سایت خوشت میاد؟ منظورم سوژه شونه. 5. با کیا تو سایت دوستی؟ 6. چرا محفل اینقد راحت عضو میگیره... ولی مرگخوارا رو باید اینقدر تو نوشتن پیشرفت کنیم، تا بذارن به ژیپرادمون خدمت کنیم؟ (احساس میکنیم باید اینو از بلاتریکس میپرسیدم! ) 7. گاهی اوقات به سرت زده مرگخوار بشی؟ 8. اگه همه شخصیتا رو میتونستی برداری، کدومو برمیداشتی؟ 9. اگه وزیر میشدی، اسم دولتت چی بود؟ 10. من وزیر شم اسم دولتم چی بشه خوبه؟
سوالات شخصی 1. دختری یا پسر؟ 2. پرسپولیس یا استقلال!؟ 3. چه ورزشی رو میپسندی؟ 4. انگلیسی یا فرانسوی؟ 5. چند سالته؟ (اگه خواستی جواب بده)
سر!کا!دو!گان! شوالیه گرانقدر و درجه یک محفلی ها و گریفیندوریها! اول که سلام باباجان، یکی از نویسندههای خیلی خوب سایت هستی که نوشتههاشون امضا داره، هویت داره و مال خودشونه، پیش کس دیگهای پیدا نمیشه. این نوشتن و سبک و سیاق از کجا میآد؟ چطور شکل گرفت؟ کیا تو شکل دادنش دست داشتن؟
سرکادوگان بی تعارف یکی از سه شخصیت خیلی خیلی خیلی محبوب من از کتاب بوده و هست! بامزه و جالب. اوّل که دیدم یه نفر شناسشو برداشته - من نبودم و شما فکر کنم مدّتی بود که سِر شده بودی- راستش یک مقدار دلم گرفت، گفتم حالا معلوم نیست چه بلایی سرش بیاد و چی بشه، ولی بعد از دنبال کردن پستات دیدم خیلی شبیه سِر کتاب هستی! تقریبا میتونم بگم خود سرکادوگان رولینگ رو ایفا میکنید،حتی جزئیاتی مثل اسب کوتولهش رو هم تغییر ندادی... اینو گفتم که یک سوال بپرسم. کلی شخصیت اصلی و یا دست کم پررنگ سایت هست که پتانسیل زیادی دارن، اما عموما کسی نمیره سراغشون، حتی وقتی که همه چیز میاد دستشون و متوجه میشن ایفا چیه! حتی برای تغییر شناسه دوّم و سوّم و چهارمشون! با توجه به قدیمی بودنتون، چرا استفاده از شخصیتهای نسبتا پررنگ و سوژهدار کتاب به مرور زمان هی داره کمتر و کمتر میشه؟
سومین سوالم راجع به محفله، فکر کنم دست کم اومدن و رفتن سه یا چهارتا دامبلدور رو دیده باشید از زمان برداشتن شناسه آنجلینا تا الان - اگر اشتباه نکنم - و از اون زمان تا الان تقریبا فقط خود شما باقی موندی! دیگران یا در رفت و آمد بودن یا ناپدید شدن یا اصلا براشون عضویتشون فرقی نداشت و ... چی باعث میشه پای کار این خونه فکسّنی و آشپزخونش بمونید؟ حس وفاداری، نوستالژی، لجبازی؟!