جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

تحریم انتخابات جادوگران!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: تحریم انتخابات جادوگران!
ارسال شده در: چهارشنبه 28 شهریور 1403 11:18
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
باتوجه به طرح خانه تکانی وزارت سحر و جادو در تابستان سال 1403 در دولت دوستی و دوپامین (دولت نوزدهم)، این تاپیک قدیمی که مربوط به تحریم ناموفق انتخابات 12 تیر 1384 وزارت سحر و جادو می باشد، به علت عدم کاربردی بودن (صرفا در زمانه خودش کاربرد موقت داشت)، به عنوان بخشی از تاریخ سایت جادوگران به موزه جادوگران منتقل گردید.

وزیر پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

Re: تحریم انتخابات جادوگران!
ارسال شده در: جمعه 17 تیر 1384 09:36
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
تصویر
تحریم انتخابات در یونان
سیریوس در سمت چپ و ونوس در سمت راست تصویر دیده میشوند.
درینگ درینگ!
سیریوس: بله بفرمایید عزیزم!
صدا: سلام سیریوس عزیزم! خوشگلم... من تو رو خیلی دوست دارم.. خوبیی؟
سیریوس: چمنتیم. عزیزم اگر میخوای به این جادوگرانیای بد فحش بدی بده...
صدا: آوو راست میگینا.. جادوگران بده بده بد! با اون ریشای دوشاخش منو یاد کاکتوس همسایه میندازه.. اه حالم بهم خورد.
ونوس: اوا خواهر چیزیتون شد؟
سیریوس: بله گویا ایشون غش کردن پشت تلفن.. تماس بعدی رو لطفا وصل کنید.
ونوس: این ملت واقعا دلشون میتپه برای اینکه شرکت نکنن در انتخابات نه سیریوس؟
سیریوس: آره ونوس جون.. این بچه های خوشگل جادوگرانن که نمیذارن کسی رای بیاره..
صدا: الوو... واایی. سلام ونوس جووووون.. فدات شم! من تو رو خیلی دوست دارم. شما خوبی سیریش جووون؟ فدای اون چشات..
سیریوس: درود بر شما بفرمایید.
ونوس: میشه خودتون رو معرفی کنی عزیزم؟
صدا: منم دیگه؟ مهناز جون.. نمیشناسیم؟ اوا
سیریوس: ای وای مهناز جون تویی؟ عزیزم چرا سری نمیزنی به خونه... دلمون برات تنگ شده..
صدا: آخه این جادوگرانیا نمیذارن برگردم.. شما خواستی بری منم با خودت ببر
ونوس: عزیزم میشه شما هم یه فحش بدی؟
صدا: پودر آرایش بر سرتون! چرا شرکت میکنین؟ شما خیلی بدین.. من گریه میکنم (با گریه) نگاه کنین.. چرا اینا نمیفهمن.. کی میخوان بفهمن نباید توی انتخابات شرکت کرد...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: جمعه 17 تیر 1384 09:18
نمایش جزئیات
آفلاین
تحریم ؟نه نه نه ما ملت جادو گر باید به سوی صندق های رای برویم و ازادی خود را اعلام کنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 17 تیر 1384 04:11
نمایش جزئیات
آفلاین
تحریم وقتی خوبه کل جامعه از انتخابات نارازی باشند برای نشان دادن خشم خود کل جامعه نباید رای بدن ولی اگر بعضی ها برن دیگه باید همه برن چون همون بعضی ها باعث می شوند روزی شما افسوس بخورید چرای رای ندادید اگه داده بودید فلان بود و ندادن شما باعث می شود خودتون رنج بکشید ولی اگه همه ترحیم کنند و همه نارازی باشند این عمل درسته ولی نه عده ای بسیار محدود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جادوگری از گذشته
تحریم انتخابات جادوگران!
ارسال شده در: جمعه 17 تیر 1384 03:56
نمایش جزئیات
آفلاین
دقیقا همینه...انتخاب بد بهتر از انتخاب بدتره....منم موافقم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 15 تیر 1384 16:28
نمایش جزئیات
آفلاین
بين بد و بدتر هم ميشه بدو انتخاب كرد.اين عاقلانه تر نيست؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 13 تیر 1384 17:37
نمایش جزئیات
آفلاین
پنجشنبه صبح:

-من امشب خواهم آمد....با هوا پیمای شخصی خودم حتما میام سایت و همین الان به همه وبمستر ها میگم که خودشون با پای خودشون از این سایت بیان بیرون .

ریییینگ...

الو بفر مایید

-الو سلام
-سلام
-سیریش که میگن شمایی؟؟؟

-بله خودم هستم بفرمایید
-میخواستم بگم شما چه جوری میتونید خودتون رو تا شب برسونید تو سایت ؟؟؟؟از اونجا تا اینجا که دو روز راه ا!!
-شما نگران نباش ...با بچه ها صحبت کردم قرار شده شند تا نیترو ببندن!

-من میگم شما یه چند تا نئون هم بنداز که قشنگ تر دیده بشه.....
-بله تصادفا قرار شده 2 تا نئون آبی آسمونی بندازیم کف هوا پیما !
-از برنامه خوبتون هم متشکرم.بای
-بای..... خب حالا ما باید چند تا نقاشی به قید قرئه نشون بدیم اولین نقاشی مال پسر گلمون آقا شهروزه! 29 ساله از تهران

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تحریم انتخابات جادوگران!
ارسال شده در: دوشنبه 13 تیر 1384 16:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سیریوس اسنیپ عزیز
خودت میدونی که من از طرفداران پروپاقرص توام....در دور اولم به تو رای دادم....ولی به نظرم دیگه نمیشه کاری کرد....چون طرفدارای اون سه تا کاندیدای منتخب بیشترن....برای همین فکر نمیکنم که تحریم انتخابات کار عاقلانه ای باشه....نه؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 13 تیر 1384 15:17
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم با وجوده این انتخابات استکباری که به وجود آمد تحریم لازم است!
در ضمن این آقا زاده ها و مدیر زاده ها که تایید شدن و رای های منو به پوچ تبدیل کردن و واسه خودشون قانون گذاشتن که زیر بیست پست رای محسوب نمیشه باز هم کور خوندند!

گفتم که شما نمیتونستید با من رقابت کنید واسه خودتون قانون گذاشتید که زیر بیست ساله ها رای محسوب نمیشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برای عضویت در تیم روغن سازی قزوین کافیست فتو کپ
ارسال شده در: دوشنبه 13 تیر 1384 14:58
نمایش جزئیات
آفلاین
دکتر سریش: دسیسه دور دوم با آمدن من رو خواهد شد!

چندی پیش دکتر سریش مرد رهایی بخش جادوگران در پای شبکه خودش یعنی اس اس تی وی SSTV حاضر شد و در بیانیه ای آتشین از مردم خواست تا خیابان را آب و جارو کنند تا برای آمدن او حاضر باشد....

دکتر سریش: بدونین که من بالاخره میام! این دفعه هم با 150 تا قالیچه میام! تا اسکورت نیروی هوایی ارتش آستکبار با 50 تا جارو سوار منو اسکورت می کنه! این دور دوم هم همش الکیه...! اون جوونی که گفتش من رای دادم رو هم خودم پیداش می کنم جارو رو توی(.........!سانسور!) ! در ضمن من به همتون قول میدم که صندوق های رای رو آتیش بزنیم به رسم قدیم از روش بپریم!
درینگ درینگ!
: الو دکتر سریش؟
سریش: سلام خانمم! چقدر صدات قشنگه! معلومه مشتاقی منو زودتر ببینی!
: دکتر جون میشه موقعی که میایین منو هم معاینه کنین آخه شنیدم دکتر خوبی هستین!
سریش : البته ! با کامل میل ! من اصلا به همه میگم که اون خانم هایی که توی انتخابات شرکت نکنن من مجانی همشون رو معاینه فنی می کنم! آقایون هم بودنند که من از اینجا براشون منقل های خارجی میارم با کیفیت عالی گول این حرفا رو نخورین! من پنج شنبه شب حتما میام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!