نقل قول:
و این تقصیر کیه، آقای سیریوس «بلک»؟ کدوم فردی جرات کرده نه تنها به خاندان اصیلزاده و قدرتمند خودش، بلکه به کلیت جامعه جادوگری خیانت کنه؟
من کردم.
من به نفع مردم و آحاد جامعه جادوگری، به خاندانم پشت کردم.
نقل قول:
شما بودین که به جای پاسداری از افتخارات نسلهای خانوادهتون، راهی رو انتخاب کردین که به هیچ وجه شایسته نام بلک نیست. آیا میتونین نگاه به گذشته بندازین و ببینین که چطور با انتخابهای خودتون، لکهای تاریک روی نامی که روزی به درخشش و افتخار شناخته میشد، انداختین؟![]()
در میان کهکشان تاریک بلک، من و داییم و ریگولوس سه تا نقطه سفید ایجاد کردیم که بماند به یادگار.
نقل قول:
بذارین ازتون بپرسم: آیا این درست نیست که تقریباً تمامی اعضای خاندان بلک عضو گروه اسلیترین بودن؟ گروهی که به قدرت، شرافت و اصالت افتخار میکنه؟ اما شما، آقای بلک، تصمیم گرفتید که این تاریخ پرافتخار رو نادیده بگیرید و به جای آن، خودتون رو در جمع دوستان ماگلپرستتون مثل جیمز پاتر پیدا کنید. چرا؟ چرا باید یک بلک، که میتونست به عنوان یکی از وارثان طبیعی قدرت و شکوه جادوگری شناخته بشه، به جایی بره که شجاعتهای خام و بیهدف جایگزین جاهطلبی و خرد میشه؟
من تصمیم نگرفتم که. کلاه تصمیم گرفت آقا!
و اینکه من ماگل پرست نیستم، صرفا ماگلهارو دوست دارم.
نقل قول:
آیا این تقصیر رابستن بود که شما تصمیم گرفتید به تمام آرمانهای خانوادگی و افتخارات گذشته پشت کنید؟ آیا ایشان بود که شما رو مجبور کرد به گریفیندور بپیوندید و به اصولی که از دوران کودکی به شما آموزش داده شده بود، خیانت کنید؟ یا این تصمیمات از درون خود شما ناشی شد؟ تصمیمی که باعث شد نامی که میتونست در تاریخ به عنوان یکی از بزرگترین و قویترین جادوگران شناخته بشه، حالا به دلیل اعمال شما به تمسخر گرفته بشه.
شما باید پاسخ بدید که چطور یک فضایی رو بیشتر از من تونستید بپذیرید و قبول داشته باشید؟
نقل قول:
و حالا به من بگین، آقای سیریوس بلک: آیا هرگز به این فکر کردین که با تصمیمات خودتون چه چیزی رو از دست دادین؟ نه تنها قدرت و جایگاهی که میتونستید به دست بیارین، بلکه اعتماد و احترام نسلهایی که قبل از شما بودن و میراثی رو که به شما سپردن.
حقیقتش زیاد به اینجور چیزا فکر نمیکنم.
بیشتر سعی میکنم در راه روشنایی با دلم قدم بردارم تا فکر کنم.
پروفسور دامبلدور جیگر
نقل قول:
سیریوس باباجان. چرا به فکر این مرگخوارا و تام نبودی که به اندازه کافی بهشون عشق برسه؟ دوستی برسه؟ دوپامین برسه؟ اصلا یه گله دمنتور مامور میکردی که فقط برن و موظف باشن که قشنگ تام و مرگخواراش رو ماچ موچ کاری کنن باباجان که عشق خونشون نیفته و فکر حمله و اینجور چیزا به سرشون نزنه. اصلا چرا از شکلاتهای ریموس بهشون ندادی؟ آبنبات لیمویی میدادی که دیگه اصلا معجزه میکرد باباجان!
پروفسور خداییش این یکی رو من باید از شما بپرسم.
شما که دست به محبتتون خوب بود همیشه. من همیشه میدیدم که اهل نوازش و مهربانی بودید و البته هنوزم هستید.
چرا تام رو در نظر نگرفتید؟ البته شاید اونم از محبتتون بی دریغ نمونده و تصمیم گرفته اینطوری واکنش نشون بده.
نقل قول:
حالا اشکال نداره. هنوز فرصت هست. تدابیرت چیه فرزند؟ به دنبال چه هستی؟ هدفت مقابله به مثله؟ یا میخوای دفاع کنی و فقط نذاری که قدرت بگیرن؟ به نظرم فقط از خودت و جبههت و آرمانهات دفاع کن و نذار قدرت خونت رو آلوده کنه. قدرت مخدر اعتیاد آوریه که اگه به اعتیادش دچار بشی تورو درون خودش میکشه و غرق میکنه و دیگه فرصتی برای بازگشت بهت نمیده. مراقب خودت باش فرزند.
من هدفم مبارزه تا آخرین نفس هستش پروفسور.
نه قدرت برام مهمه، نه این مسائل زودگذر دنیوی. فقط مبارزه برای روشنایی. خیالتون جمع باشه. 
البته بعد از پیروزی، عیش و نوش و شیطنت های غارتگرانطور همیشه بخشی از پلن هستش.
نقل قول:
من تمام حمایت خودم رو تقدیمت میکنم. و کنارت ایستادهام و تمام ارتش سفیدی و ارتش دامبلدور و محفل ققنوس در اختیارت خواهد بود. کمک مارو داری و میتونی ازش استفاده کنی. اما مراقب باش. فاصله میان تدبیر و طمع خیلی باریکه. فریب طمع رو نخور و با تدبیر پیش برو. همهی حرکتات رو با عواقب و عوارضش بسنج و بعد بهترین حرکت رو انجام بده. پیروزی و سفیدی از آن تو خواهد بود، اگه بخوای!
ممنون پروفسور.
بله واقعا باریکه. اندازه یه تار موئه انگار. با هم میسنجیم و پیش میریم.
آقا گلرت گریندلوالد
نقل قول:
درست میبینم؟ آلبالوی خودم برگشته؟! به به به به! آلبالوی زیبای خفته وسط زمستون از زیر پونصد لایه پتوی گلنار... ببخشید گلبافت اون هیکل ظریف و نمای تمام سیفید میفیدش رو بیرون کشیده و قدم رنجه فرموده اومده حمایتش رو تقدیم سگس... سگ... سگ سیاه... سگ سیاه ماتم و افسردگی دنیای جادوگری... تقدیم سگ سیاه ماتم و افسردگی دنیای جادوگری کرده و دوباره باطریش خالی شده نشسته چای نبات و لواشک میزنه شارژ شه...
آقای گلرت! من خودم شخصا حریف توام. شما تمایلات دامبلی که داری از خود دامبلدور هم بیشتره.
برو ما از اون خانوادههاش نیستیم آقااا. نقل قول:
جوووون بابا! آلبالوی گلرت، رفیق حمام و باغ (دقیقاً معادل گرمابه و گلستان! بله درست متوجه شدید! اصطلاح به این دارکی هنوز تو زبان شیرینمون استفاده میشه) دوران نوجوانی و جوانیام. ای منصور! ای مشهود! ای مقدور! ای سنتور! ای مصدور! دوست خوب من! آلبالوی بیهستهی گلرت
![]()
گلرت ناصر و شاهد و قادر و سانتر و صادر اومده به میدون. اصلاً بیا خودم و خودت بریم برا خودمونو :bagh: به یاد قدیم قلیون موز خامه بکشیم و عرق بزنیم (ناظر یه لحظه سکته نکن! منظورم عرق بیدمشک و کاسنی و اینها بود.
).
بیا بریم من یه جنس مرغوب روی منقل ته باغ برات ردیف کنم از این توهمات بیارمت بیرون.
اولا شما بیا من چیزایی برات دارم که دوپامینتو بیشتر از عرق بیدمشک و قلیون بالا میبره. خیلی خفن تر و بهتره. بیا تعارف نکن.
دوما روابط خصوصیتونو چرا عمومی میکنید؟
برید یه گوشه خلوت کنید، شاید پروفسور شمارو هم به راه راست هدایت کرد.
نقل قول:
گفتم سیروس یه چیزی یادم افتاد. سیروس؟ تو همونی نبودی که بچهگیهات تو مدرسه اون دوستای بچهگیات بهت میگفتن پانمدی؟
پانمدی آخه خط و نشون میکشه؟ پانمدی تو الان باید بری عکسهای نمدیات رو بذاری تو اون لی فنر بود چی چی بود، اونجا گالیون دربیاری. عاخه تو هم شدی وزیر؟!! وزیر هم وزیرای قدیم. یه سیبیل چرخونی داشتن. یه ابهتی. یه چیزی.... اصلاً وزارتخونهای که وابسته به دول (doval = دولتها) بیگانه باشه چطور میخواد جامعهی جادوگری رو از خطرات حفظ کنه؟!
هنوزم بهم میگن پانمدی.
من خط و نشون نمیکشم، فقط عمل میکنم. مرد عملم.
به هیچ doval بیگانه ای هم وابسته نیستیم. روی پا خودمون ایستادیم. از من بپرس... اون خانمم طرفدار ... اهمممم اشتباه شد. وابسته نیستیم آقاااا.
نقل قول:
ولی سیروس بیلک! روی صحبتم با توست! خیلی رو کمک مردم حساب باز نکن. این مردم اگه اون روی واقعی تو رو ببینن و فسادهای بیشمار خودت و درباریان به گوششون برسه، خودشون از پشت چوبدستی رو به تو خواهند کوبید! ما اومدیم تا حقایق آشکار کنیم! تا باطل رو از بین ببریم!
من که بدون بودجه یکسال وزارتخونه رو اداره کردم آقا جان. مردم خودشون وزیرشون رو خوب میشناسن. من هیچوقت فاصلهای باهاشون نداشتم که حالا بخوان چیز دیگهای ازم ببینن. منظورتون از فساد چیه؟ همه چیز اینجا کاملا بهداشتی و پاکه. اصلا پولی هم نداریم که بخوایم فساد مالی داشته باشیم. فقط فساد اخلاقی میمونه که اونم والا پاک پاکیم. شما خودت یکمی مشکوکی توی این مورد.

وزیر پانمدی.
همیشه در صحنه.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

و :bagh: به یاد قدیم قلیون موز خامه بکشیم و عرق بزنیم (ناظر یه لحظه سکته نکن! منظورم عرق بیدمشک و کاسنی و اینها بود. 

تو و زندگی جفتتون کنار هم هستین که معنا رو ایجاد میکنین. اصلا همین محدود بودن زندگی هستش که دوپامین رو ایجاد میکنه. وگرنه اگه هرکس خیالش جمع بود که تا ابد زنده میمونه هرگز بخاطر ترس از ارتفاع دوپامینش بالا نمی رفت.
من نمیخواستم دهن بگشایم و از حوادث آن روزها سخن بگویم. سینه من محرم اسرار هستش. میخواید بدونید چه کسانی من رو برده بودند؟ میخواید بدونید چه تهدیدهایی میکردن؟ ولی من کوتاه نیومدم چون پای منافع ملت در میان بود. شماها لجبازی کدخدا رو دیدین، ولی من جز شرافت و کار چیزی از این مرد ندیدم.