خب شاید بهترین جادوگر فصل، زوپس و اینترنت ماگلی با- شوخی کردم.
بهترین جادوگر فصل... ببینید توی فعال ترین عضو، بهترین تازه وارد و حتی بهترین نویسنده، ملاک های کاملا مشخصی وجود داشت و من هم میتونستم طبق همون معیار و ملاک ها رای بدم، اما راستشو بخواین توی این قسمت هیچ ملاکی ندیدم. منظورم اینه که، اگر قرار بود طبق فعال بودنشون به عنوان جادوگر فصل انتخاب بشن، پس اونوقت رایگیری برای فعال ترین عضو به خاطر چیه؟
و اینجاست که سیگنس بلک برای بار صدم با قوهی عقلی و خلاقیتش که هیچکدوم از شما ماگلا به گرد پاش هم نمیرسین، وارد صحنه میشه. ترومرلین تعظیم نکنین! نیازی به زحمت نیست.
بله داشتم میگفتم، بیاین فرض بگیریم جادوگران یه فیلمه! بعضیا به عنوان بازیگر ایفای نقش میکنن و معروف میشن و مورد توجه قرار میگیرن، که دمشون هم گرم، لیاقتش رو دارن. اما یه عده هم هستن که شاید اصلا به چشم نیان اما ساخت و اجرای این فیلم وابسته به وجود اونهاست! مثل چرخدندهای که درواقع عامل اصلیِ حرکتِ بقیهی قطعه هاست. همچون شخصی برای جادوگران، کیه؟ کی انقد بهش اهمیت میده و از پشت صحنه سخت تلاش میکنه تا نظم جادوگران از بین نره؟ صد در صد افراد زیادی هستن. از مدیر های ایفای نقش که نمیشه بهشون رای داد بگیر تا.. نمیدونم تا کجا.
خلاصه که،من فکر کردم. کل شب بجای خوابیدن فکر کردم! چون چرخ دنده های زیادی وجود دارن که به هر کدومشون رای ندم، به نحوی عدالت رو رعایت نکردم. بنابراین، اولش حتی تصمیم گرفته بودم که کلا توی این بخش رای ندم. اما یهو یاد یچیزی یچیزی افتادم...تاحالا به این فکر کردین که محاسبهی رول و حقوق هر فرد و اضافه کردنش به حسابشون چقدر سخت و طاقت فرساست؟ من بهش فکر کردم. و این باعث شد به یاد یکی بیوفتم که بدون هیچ اعتراضی، هر ماه اینکارو انجام داده و حتی به اعتراضات ما هم با صبر و حوصله گوش داده. میدونم شاید خیلی ها با من موافق نباشین یا حالا به هر دلیلی شخص دیگهای رو مناسب بدونین که حق دارین، اما من تصمیم گرفتم به
نیکلاس فلامل رای بدم.