جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

ارتباط با ناظر دیاگون

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: ارتباط با ناظر دیاگون
ارسال شده در: یکشنبه 14 تیر 1405 19:13
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود متقابل

پس از هماهنگی های تایید شده، این تاپیک رو کاتانا با افتخار بهتون اجاره میده.

بزن و بترکونش!

@دملزا رابینز
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟!

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

ارسال شده در: یکشنبه 14 تیر 1405 12:35
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر رئیس کسبه دیاگون!
اینجا رو بی زحمت به من اجاره بدین لطفاً!

افرادی که لایک کردند

✨ 𝓓𝓮𝓶𝓮𝓵𝔃𝓪 𝓡𝓸𝓫𝓫𝓲𝓷𝓼 ✨
ارسال شده در: دوشنبه 24 آذر 1404 19:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بردلی عزیز.
بله متاسفانه، اما من تاپیک رو حذف نمیکنم. اگر اجازه بدی، میتونیم بعدا که فرصت شد یه تغییراتی براش به وجود بیاریم و به یه شکل دیگه ازش استفاده کنیم.
ارسال شده در: یکشنبه 23 آذر 1404 23:30
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام مجدد بعد از چند ماه

داشتم تاپیک های خاک خورده رو چک میکردم که متوجه شدم از تاپیک رپ جاد استقبال نشده. طبیعتا اگه بخواین میتونید حذفش کنید.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: یکشنبه 30 شهریور 1404 14:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بردلی.

ایده‌ت قشنگه، از نظر منم مشکلی نداره. فقط قبل از اینکه این تاپیک رو بزنی، یه سوالی در رابطه با ایده‌ت توی ذهنم شکل گرفته که من اینجا می‌پرسم و شما میتونی وقتی تاپیکت رو زدی، اونجا واضح تر برا هممون توضیحش بدی.
این تتو که میگی، با این حساب فقط اعضایی که تتو رو دارن می‌تونن پست بزنن اونجا؟ و اگر آره که چجوری قراره تتو رو به دست بیارن؟ یعنی مثلا قبل از رپ کردن، یه پست بنویسن که دارن تتو رو دریافت می‌کنن و اینا و بعدش (یا همینطوری بعدش یا مثلا بعد از تایید شدن) می‌تونن به رپ کردن بپردازن؟ خلاصه که این قسمت از ایده‌ت برام واضح نبود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 29 شهریور 1404 19:21
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام بر ناظر بلند بالای دیاگون

آقا حقیقتش من الان ایده زدن یه تاپیک به ذهنم رسید بدین شرح:
در کوچه پس کوچه های دیاگون ... جایی که بر و بچس جادوگر و ساحره رفت و آمد دارن یه مکان مخفی هست که فقط کسانی که یه تتوی خاص داشته باشن میتونن واردش بشن(چون همین الان این ایده به ذهنم رسیده هنوز تصوری از شکل تتوئه ندارم) و اونجا رَپ کنن.

همونطور که گفتم فقط کلیاتش تو ذهنمه ولی اگه بخوام یه کم ریزتر بشم الان یه حالت طنز داره تو ذهنم.
مثلا هری پاتر یواشکی بدون اطلاع زنش میره اونجا و با دراکو رپ میکنه و میگه:
دراکو بیا جلو
بیا بخور اکسپلیارموس
بیا بده یه بوس
به عمو دمنتور ملوس

خلاصه رپ بخونن دیگه و اصلا میتونی رپ الکی بنویسی حتما لازم نیست قافیه مافیه داشته باشه فقط طنز باشه و حتی میتونه به نوعی تبدیل به محل دوئل و رپ خونی و رجز خونی دو تا عضو هم بشه و البته در قالب رول دیگه. ولی رولی که رپ جادویی توش داشته باشه.

اسمش هم فعلا "رپ جاد" به ذهنم رسیده. مخفف رپ جادویی

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 2 مرداد 1404 14:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام! حالت چطوره البوس جان؟ بله.. شما هم متوجهش شدی که چقدر از جادوی عجایبم استفاده کردم؟ حتی به ابولولو گفتم فامیل های میمونش رو بیاره تو کوچه دیاگون برای دستفروشی.

و تایید شد! پیام امروز در خدمت شما. بریزید و بپاچید و لذت ببرید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هیبرنیوس مالکولم در 1404/5/2 14:52:59
ویرایش شده توسط هیبرنیوس مالکولم در 1404/5/2 15:01:12
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 21:55
نمایش جزئیات
آفلاین
درود هیبرنیوس!

چقدر جالب که با حضور تو، این مکان هم حال و هوای یه سیرک جادویی و شگفت انگیز رو گرفته...

اومدم که ازت بخوام رسانه خبری پیام امروز رو در اختیار فدراسیون کوییدیچ قراره بدی!

مکان جالبیه و حضور و تنش دروغ و حقیقت رو داخلش حس میکنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: ارتباط با ناظر دیاگون
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1403 11:29
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!
جنابِ فلامل مواظب باش روی کلاهی که رو سر و کله‌ی ملت می‌ذاری، کلاه نذارن. به هرحال دست بالای دست بسیار است، می‌فهمین که چی میگم؟

تایید شد! برید تا یک ماه بپاشید، بریزید و خوش بگذورنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: ارتباط با ناظر دیاگون
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1403 09:50
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سوار بر گولم های آتشین بر فراز دیاگون پرواز کرد. پشت سرش هیزل استیکنی داشت به او لبخند میزد. هیزل معمولا با نیکلاس با احترام و خوشرویی برخورد میکرد که همین نیکلاس را حسابی می ترساند.

-نیکلاس...اونجاست..همون مغازه ی بوقلمون و خامه فروشی که یکی از مرگخوار ها آدرسشو داده بود.
-خوبه. همونجا فرود میایم.

گولم ها بعد از فرود دوباره شکل خاک و خمیر شدند و داخل جوب فرو رفتند.

-فقط یادت باشه ها هیزل نباید پولی بهشون بدیم. حالا یا میگیم توی غذاتون مو بود. یا چراغارو خاموش میکنیم و فرار میکنیم.
-اَه. نمیشه یه بار...فقط یه بار درست بریم یه جا غذا بخوریم و پولش رو پرداخت کنیم؟

نیکلاس حالت صورتش منزجر شد اما چیزی نگفت و به راه افتاد. هیزل هم پشت سرش...

من چرا دارم اینجا رول میزنم؟

من اون مغازه رو به رویی رو میخواستم. به عنوان شعبه ی 2 بانک گرینگوتز تا فعال بشه.
تاپیک به صورت ادامه دار و طنز فعالیت خواهد کرد. سوژه ی فعالی هم که الان اونجاست ادامه داده میشود.

خیلی ممنون.

تاپیک درخواستی برای خرید : بانک گرینگوتز - بانک جادوگران

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده