مرد روحانی بر بالای منبر ایستاده بود و و جمعیت زیر پایش نگاه میکرد.
- اعوذ بالمرلین من المدیران رجیم! از همه شما عزیزان که به اینجا مشرف شدید ، بسی متشکریم. ما در اینجا قدمی کوچک از برای آسلام بر میداریم چرا که قدم برداشتن مستحب و قدم برداشتن برای آسلام جزو واجبات اصلی است!
مرد روحانی ادامه میده : ما در این مکان معنوی قدم به قدم جلو می رویم. القاب متفاوت و در نهایت عمامه گذاری. عمامه گذاری یک کار مهم و پسندیده است و مراحل خاصی دارد لذا من در همینجا دستار پروفسور کوئیریل رو تحریم میکنم! در ضمن بنده برودریک بود هستم.
برودریک سرفه ی خشکی کرد و ادامه داد : کارهایی که اینجا میکنیم ، اول شناختن آسلام ، دویوم درک آسلام ، سیوم پذیرفتن آسلام ، چهارم چگونگی طرز صحیح استفاده از آفتابه و...!
- خب حال شما عزیزان باید یکی از سه سوژه زیر را انتخاب نموده و پستی تکی بزنید که هم مرلین از شما راضی باشد هم من! با انتخاب هر یک از سه سوژه به شما یک لقب و یک آرم مخصوص اهدا خواهد شد که وظایف جداگانه ای در بر دارد.
( فقط یکی از سه سوژه های زیر را مورد استفاده قرار دهید )
سوژه اول : رولی بنویسید و در آن بنویسید که یک هیپوگریف چگونه از آفتابه استفاده می کند!
سوژه دویوم : فرض کنید که به یک سفر اکتشافی به درون عمامه کوئیریل میروید! وقایع اتفاقیه را شرح دهید!
سوژه سیوم : فرم زیر را پر کنید :
1. وقتی به سفر در میان ریش های دامبلدور می روید چه می بینید؟
2. گراوپ زودتر آرشاد می شود یا یک مدیر؟
3. فرض بر این بگذارید که به قزوین رفتید و در آنجا بند کفش شما باز شده است! کدام یک از موارد زیر را انجام می دهید؟
الف) بی خیالش میشم!
ب) ریسک کرده ، خم می شوم و بند کفشم را می بندم.
ج) خم می شوم ولی بند کفشم را نمی بندم!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

... »

این رو که دارین چگونه مثلا جدي باشيم؟(نوشته شده توسط استرجس پادمور)

شکلک شباهت بیشتری پیدا می کرد !

...