جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  100 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  112 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  241 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  157 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  190 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: قلم‌پر تندنویس
ارسال شده در: جمعه 25 اردیبهشت 1405 23:54
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود!

چه سعادتی از این بهتر ؟! به به!

در زیر نگاه پر ابهت ارباب لیست سوالاتم رو بدم و برم.

با اجازه اربابا!

1ـ ارباب بودن چه حسی داره؟! اینکه آدم همه چیز رو بدونه خیلی باید جالب باشه نه؟!

۲ـ آیا اربابا جانمان فدایش از این سامورایی جان بر کف و در آن هاراگیری کن راضی هست؟!

۳ـ برام سوال چی شد که الیوندر به رابستن تبدیل شد؟

۴ـ همچنان برام سواله که چی شد رابستن به اون بلاتریکس وحشتناک تبدیل شد؟ آیا دلت می خواد به شناسه رابستن بک بزنی و یه جماعتی رو خرسند کنی؟! کی به این ملت خرسند یاد می‌دی مثل رابستن حرف زدن بشیم؟

۵ـ باید باز بگم که چی شد بلاتریکس شناسه ارباب رو تصاحب کرد؟

۶ـ بهترین و بدترین شناسه‌ات داخل سایت به ترتیب کدوم شخصیتت بوده؟

۷ـ از کیدراما دیدن با بانو دلفی چه خبر ؟ آیا تا کنون کیدرامایی باب سلیقه‌‌ت بوده؟ اسمش رو بگو تا ما هم ببینیم و صفا کنیم.

۸ـ آیا آدم فوتبالی هستی؟! اگر هستی تیم مورد علاقه و لیگ مورد علاقت کدومه؟

۹ـ وقتی روی مود نباشی چیکار می کنی حالت خوب بشه؟

۱۰ـ چرا گوجو؟! چرا مثلا گتو نه؟! آیا فصل سه جوجوتسو رو کامل دیدی؟ امیدوارم هنوز هم معتقد باشید فصل سه اصلا خوب نبوده و دلیلش هم فقط این بود که اثری از گتو سوگورو داخلش نبود.(شما در مقابل یک سامورایی سوگورو فن هستید متاسفانه. )

۱۱ـ انیمه مورد علاقه‌ت کدومه؟ به جز شخصیت های جوجوتسو کدوم شخصیت انیمه رو دوست داری؟

۱۲ـ من وقتی مرگخوار شدم واقعا کیف کردم، بعد از دوسال برگشتم و دیدم " بوم! چه همه چیز مثل قبل خفنه!". این ایده پردازی و فعال نگه داشتن جبهه سیاه از کجا کلید خورد؟ لازم دیدم یه تشکر هم بکنم ازت، مرسی که چراغ جبهه سیاه رو باز روشن کردی.

13ـ فرض کن یه فرصت بهت داده می شه و بر می‌گردی 15 سال قبل و باید به خودت در گذشته به چیزی رو بگی و برگردی. چی میگی و چرا؟!

14ـ پادکست گوش می دی آیا؟ پادکست مورد علاقه ای داری آیا؟

۱۵ـ برای سوال آخر (سامورایی هستم در ظاهر مهران مدیری! )، آیا احساس خوشبختی می کنی؟

همین.
فعلا!
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟!

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

ارسال شده در: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1405 12:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
یه مهمون دیگه داریم!

لطفا همگی تسلیم بشین و سوالاتتون رو با احتیاط بیاین بذارین اینجا که هر گونه حرکت اضافه خطر جانی داره. آخه مهمون این برنامه‌مون یکی از ترسناک ترین و خطرناک ترین جادوگران قرنه. طوری که بنده نباید اسمشو ببرم اما چون برنامه داریم اسمشو می‌برم. خلاصه همگی مراقب باشین چون جناب لرد ولدمورت دست به آوادا ست.

حالا شما عزیزان وقت دارین از امروز به مدت ده روز یعنی تا جمعه یک خرداد، سوالاتتون رو از این جادوگر خوفناک بپرسین.

پ.ن: درمورد سامورایی سان درست و حسابی ری اکشن نشون ندادین به دل گرفتم. بیاین اظهار نظر کنین و اگه کسی با فایل پی دی اف راحت نیست بگه نسخه متنی مصاحبه رو بفرستم تا راحت کپی پیست کنه.
ویرایش شده توسط کوین کارتر در 1405/2/23 13:46:36
تو اشتیاق بسوز و سرت رو بالا نگه دار!
سریعتر از باد به آسمون شیرجه بزن!
دنیایی فراتر از تصور تو دستاته و این باشکوهه!

ارسال شده در: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405 00:26
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود!

خیلی خیلی ممنونم از فیدبک های قشنگ بچه ها! خیلی خیلی هر کدوم حالم رو خوب می کرد.

ممنونم از کوین! به خاطر تحمل بدقولی های من و طراحی سوالا!

اگر باز سوال و ابهامی در رابطه با این بنده مرلین داشتید حتما بهم پخ بزنید. در های پخ این سامورایی همیشه به روی شما بازه.

جن خونگی رپر جوراب به دست!

نقل قول:
تیپیکال دخترا...

من تا سال آخر دبیرستان این مشکل رو داشتم ولی از ترم دوم دانشگاه کلا برعکس شد.
در این حد که ترم دو سر یه امتحان تخصصی خواب موندم و بیست دقیقه دیر رسیدم. مراقب محترم نذاشت برم داخل و منم اینقدر بی خیال شده بودم که گفتم"اوکی، ترم بعد دوباره امتحان می‌دم. خسته نباشید." و همون رو رفتم خونه!
(البته این کار رو اصلا پیشنهاد نمی کنم انجام بدید، ترم بعد با یه سری ترم پایینی همکلاسی شدم که جز پارازیت انداختن کار دیگه ای بلد نبودن. :))) )

نقل قول:
از اینا که سر بازی یه جوری داد و بیداد میکنن صداشون تا هفتا کوچه اون ور تر میره؟

اممم... اگه کسی نقشم رو بلند کنه شاید.
لازم به ذکره که من اغلب آنلاین مافیا بازی میکنم.

نقل قول:

چرا اسم «دسر» رو میذارین خورشت؟ چرا دوغا رو میریزین تو گوش فیلا؟ چرا اسم غذایی که بریون نمیشه بلکه تو قابلمه درست میشه رو میذارین بریونی؟ چه مشکلی دارین کلا با خوراکی‌ها شما اصفهانی‌های عزیز؟

الان به غذای های محترم اصفهان زیبا هیت دادی؟!
دادا ببین کارادا! (به این معنی که برادر محترم منتظر عواقب اعمال کارها و رفتار خود باش/ برادر محترم آیا متوجه نتیجه کار خود هستی؟! . )

ببین خورشت ماست کلا تو یه لیگ دیگه است. شما فقط یه بار جوجه زعفرونی رو بزن تو خورشت ماست و میل کن. تازه متوجه می‌شی چرا اینقدر ما روی خورشت ماست تعصب داریم.
نمی‌دونم بقیه اصفهانی های عزیز هم این کار رو می کنن یا نه ولی خانواده محترم و بنده بامیه، زولبیا و باقلوا رو هم با دوغ می خوریم. این ترکیب بهشتیه. در لحظه شیرینی و شوری هم می شورن و می برن؟! چی از این بهتر؟!
دابی سری بعد که اومد اصفهان زیبا حتما "قیمه ریزه "، "گوشت و لوبیا" و "ماش و قمری " بخوره تا بفهمه چرا اسم بریون، بریونه!

گل راعی رو هم خریدم! هنوز قسمت نشده امتحان کنم.

ممنون ازت.
باعث شدی دوباره به بریون ایمان بیارم. (سامورایی زخم خورده اون سه غذای قبلیه آخه. :))) )

با اجازه.
فعلا!
ویرایش شده توسط آکی سوگیاما در 1405/2/17 0:35:45
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟!

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

ارسال شده در: دوشنبه 14 اردیبهشت 1405 23:40
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:
آکی:
اون روز گذشت و متین کتاب آخر رو هم خوند و از اون جایی که یه خودش قول داده بود...

نقل قول:
کوین:
سیستم کوین از اول جنگ به نت وصل نمی‌شه و واسه همین با گوشی فعالیت می‌کنه. یکم سختشه فایلو فشرده‌ و تو خود سایت آپلود کنه. اگه کسی می‌تونه انجامش بده و مصاحبه رو خود سایت هم بذازه واقعا خوشحالش می‌کنه.

مث که ادبیات دابی واقعا واگیردار بود! دابی بدآموز! دابی بد!

در مورد شخصیت‌های محبوب کتاب/فیلم اگه فقط جماعت مونث رو در نظر بگیریم تطابق کامل داریم! احسنت به سلیقه‌ی سامورایی!

نقل قول:
یه سال برای معدل 19.93 گریه کردم

تیپیکال دخترا

نقل قول:
ولی در عوض مافیا باز دو آتیشه ام

از اینا که سر بازی یه جوری داد و بیداد میکنن صداشون تا هفتا کوچه اون ور تر میره؟ این یعنی فکت؟

نقل قول:
دسر مورد علاقمم خورش ماسته!

چرا اسم «دسر» رو میذارین خورشت؟ چرا دوغا رو میریزین تو گوش فیلا؟ چرا اسم غذایی که بریون نمیشه بلکه تو قابلمه درست میشه رو میذارین بریونی؟ چه مشکلی دارین کلا با خوراکی‌ها شما اصفهانی‌های عزیز؟

نقل قول:
اگه ناراحت باشی چی حالت رو بهتر میکنه؟ موزیک و پول زیاد!

به نظر دابی پول هیچ وقت نتونست ناراحتی آدم رو ... چرا چرا چرا اگه پول خیلی خیلی خیلی زیاد باشه چرا!

نقل قول:
... ولی خوب نماز می خونم...

کاری به هیچیش ندارم، فقط این که در روزگاری که المان‌های مذهبی انقدر تابوعه که خودتم تو جمله بعدی شفافسازی کردی که مذهبی نیستم، شجاعانه کاری که انجام میدی رو بیخیال قضاوت‌ها بیان کردی، دابی خوشش اومد! کلا اگه هرکاری میکنیم واسه خودمون بکنیم و کاری نداشته باشیم بقیه چجوری میبیننش، خیلی خوبه!

نقل قول:
ولی خب آیا نفر بعدی هم همین قدر راحته؟

کلا قلم پر مال همین مدل گفتگوی شخصیه! تفاوتش نسبت به خورندگان معجون راستی و یه سری تاپیکا و برنامه‌های دیگه همینه که کلا با اون آدم پشت مانیتور کار داریم. فلذا به نظرم اگر کسی راحت نیست که شخصی گفتگو کنه (البته طبیعتا در حد سوالات همین مصاحبه) بهتره که دعوت به این برنامه رو نپذیره.

نقل قول:
میگرن گرامیم...

دابی دستی بر آتش معجون سازی داشت! یه سر بپر عطاری بگو گل راعی! صبح به صبح یه قاشقشو بریز تو یه لیوان آب جوش و بعد پنج دقیقه سر بکش. نسخه‌های طبیب دابی مجرّبه... (البته اگه یک باری که برای رفع چربی موی سر یکی از اساتید هاگوارتز یک معجونی تجویز کرد که بعد از مصرفش تا یک ماه پروفسور دامبلدور خرید روغن سرخ کردنی برای مطبخ رو تعطیل کرد و جن‌ها از موهای اون بنده خدا پاتیل پاتیل روغن استخراج کردن! )

نقل قول:
صفحه و شماره فصل رو حفظ میکنم

دابی هم همیشه همین کار رو میکنه ولی بعدا همیشه شماره صفحه یادش میره!

نقل قول:
خیلی مسئولیت پذیری، نه؟

میگن حرف راستو از بچه بشنو! اگه هستی واقعا، نظر مثبتت در مورد معاونت ترم تابستانه‌ی هاگوارتز که در پیشه، چیه؟

خوب! مرسی از مجری و مهمان گرامی بابت وقتی که گذاشتن! مصاحبه خوب و جامعی بود. دابی مطمئن شد که برای برگزاری قلم پر آدم درستی رو انتخاب کرده و به انتخاب خودش بالید.
سوالات مناسب و متنوعی بود. ظاهر و فونت و اینا هم خوانا. مهمون هم خوب سر حوصله به سوالات پاسخ داد.
تنها پیشنهادم برای بهبود مصاحبه‌های آتی، اینه که از بین سوالات اعضا، اونایی که توی مصاحبه خودش یا نزدیک بهش با ادبیات دیگری پرسیده شده، حذف بشه. این طوری هم مهمان مجبور نمیشه دوباره پاسخ بده یا بگه قبلا گفتم، هم حجم کلی مصاحبه خلاصه تر میشه و ما به متن تکراری نمیخوریم.

راستی! در گذشته‌های دور رایج بوده که بعد از مصاحبه این طوری ملت بهش ری اکشن میدادن و خود مصاحبه شونده و مجری هم باز به این ری اکشنا ری اکشن میدادن! سنت حسنه‌ای که نشون میده از مصاحبه استقبال شده و خستگی طرفین در میره. بیایید این سنت را زنده بنماییم.
ویرایش شده توسط دابی در 1405/2/14 23:44:51
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!
ارسال شده در: دوشنبه 14 اردیبهشت 1405 20:09
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلااااام! بالاخره انتظارها به سر رسید!
این شما و این مصاحبه‌ی آکی سوگیاما!

خوشحال می‌شم بعد خوندن بیاین و نظراتتون درمورد صحبتای آکی سان بگین.‌
هر نقدی هم به سوالا، فرمت پی دی اف و سایز نوشته‌ها و... داشتین بهم اطلاع بدین که هر سری اشتباهاتم رو رفع و مصاحبه‌ها رو بهتر کنم. پیشاپیش ممنون از همه‌ی کسایی زمان می‌ذارن و علاوه بر خوندن نظر میدن.

امیدوارم حسابی لذت ببرید!

پ.ن۱: سیستم کوین از اول جنگ به نت وصل نمی‌شه و واسه همین با گوشی فعالیت می‌کنه. یکم سختشه فایلو فشرده‌ و تو خود سایت آپلود کنه. اگه کسی می‌تونه انجامش بده و مصاحبه رو خود سایت هم بذازه واقعا خوشحالش می‌کنه.

ویرایش:
با تشکر از دابی که نجاتم داد. :)
لینک تو سایت
ویرایش شده توسط کوین کارتر در 1405/2/15 9:39:55
تو اشتیاق بسوز و سرت رو بالا نگه دار!
سریعتر از باد به آسمون شیرجه بزن!
دنیایی فراتر از تصور تو دستاته و این باشکوهه!

ارسال شده در: دوشنبه 31 فروردین 1405 20:02
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام و درود خدمت شما و کاتانا.چند سوال درباره شخصیت ایفاییتون داشتم، با اجازه.
1-آکی سوگیاما به اصول بوشیدو پایبنده؟
2- اگه بله، تا چه حد؟ اگه نه، چرا؟
3- نظر واقعی آکی سوگیاما درباره‌ی رسوم سامورایی چیه؟
4- نظر آکی سوگیاما درباره‌ی سلاح‌های مدرن چیه؟ ممکن بود تو نبرد شیرویاما شرکت کنه؟
ویرایش شده توسط آیلین پرینس در 1405/1/31 20:05:12
من یک فرشته نیستم و تا روز مرگم نیز نخواهم بود. من خودم هستم.
ارسال شده در: دوشنبه 31 فروردین 1405 19:57
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
گفتیم شاید بد نباشه از این سامورایی مشکوک اطلاعات کسب کنیم...

۱. شخصیت آکی و کاتانا از اولش همین شکلی بود؟ یا بعدا به مرور تکامل پیدا کرد؟

۲. چیشد که تصمیم گرفتی سامورایی باشی؟ تو زندگی واقعی به سامورایی ها علاقه‌ی شخصی داری؟

۳. فکر کنم دوباره بعد چند وقته که به سایت برگشتی... از افرادی که نمی‌شناختی یا تازه‌واردها، رول نویسی و شخصیت کسی جذبت کرد و برات جالب اومد؟ اگه مشکلی نیست اسمشون رو بگو.

۴. سایت الان رو بیشتر دوست داری یا سایت دوره‌ی تازه وارد بودن خودت؟ چرا؟

۵. بزرگترین تفاوت بین الان و قبلا سایت توی چیه؟

۶. ایده‌ی سالاد درست کردن کاتانا از کجا به ذهنت رسید؟

۷. اگه قرار باشه فقط یه سبک از نوشتن(یا طنز یا جدی) رو انتخاب کنی، کدوم‌شون رو انتخاب میکنی؟ دلیلش چیه؟

۸. چه رفتاری رو از کسی توی سایت ببینی دیگه ازش بدت میاد؟ منظورم اینه دیگه نمی‌خوای باهاش برخورد داشته باشی؟

۹. کاتانات ممکنه یه بار که شب خوابیم بیاد از ما سالاد درست کنه؟
Certainty is a delightful illusion
ارسال شده در: دوشنبه 31 فروردین 1405 14:51
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود.
به ما گفتن اینجا بیام و تو زندگی شخصی ملت فضولی... چیز یعنی سوال بپرسم.
پس اومدیم که سوال کنیم.

۱. انیمه یا فیلم سریال؟

۲. چطور با سایت اشنا شدی و روزای اولت چطوری بود؟

۳. سه تا از اعضای سایت که به ترتیب خیلی دوسشون داری و صمیمی هستی باهاشون؟

۴. چند تا از تفریحات و علایقت بگو.

۵. چرا مذکر؟ اگه یک شناسه مونث بر میداشتی تقریبا چه جور شخصیتی میشد؟

۶. کاتانا رو توی خونه چی صدا میکنی؟ بیبی؟ کاتی؟ کتی؟ اصلا احساس داره؟ دختره یا پسره؟ یا نان بربری؟

۷. چجوری میتونیم اعتماد کاتانا رو بدست بیاریم که یوقت سالادمون نکنه؟

۷. سبک اهنگ مورد علاقت؟ جواب هرچی باشه گوش میدم هم قبول نی.

۸. تاحالا درامایی تو سایت برات پیش اومده که از لحاظ احساسی تحت تاثیر قرارت بده؟

۹. یکی از اتفاق خوب و بد که توی سایت برات پیش اومده بگو.

۱۰. یکی بهت بدی کنه انتقام میگیری یا می‌بخشی؟ یا انتقامتو میگیری بعد می‌بخشی؟

۱۱. من دقیق متوجه عیالت نشدم ولی. الان عیال داری یا مشغول مهریه دادن هر ماهی؟

همینا دیگه فعلا. نخواستیم چیزای خاص تر بپرسیم. یکمم بقیه بپرسن. چوخ ممنون.
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: دوشنبه 31 فروردین 1405 11:17
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
1. تو که هر دو گروه ریونکلاو و اسلیترین رو تجربه کردی، یه مقایسه کن ببینیم چه تفاوت‌هایی دارن و چه چیزهایی رو درموردشون دوست داشتی یا نداشتی.
2. رابطه‌ت با گل و گیاه چطوره؟
3. چرا سامورایی؟
4. دوست داشتی جاودان بودی؟
5. کدوم باحال‌تره؟ قاتل سریالی‌ای باشی که هیچوقت گیر نمی‌افته یا دزدی که سرقت‌های بزرگی از آدمای کله‌گنده انجام می‌ده و هیچوقت گیر نمی‌افته؟
6. چه چیزی رو درمورد جادوگران خیلی می‌پسندی و اون رو برات خاص می‌کنه؟
7. از چه چیز جادوگران خیلی بدت میاد و دلت می‌خواست اونطوری نبود؟
ارسال شده در: یکشنبه 30 فروردین 1405 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
ما هم سوال‌های بالاتر رو نخوندیم؛ نه از روی تنبلی، بلکه چون اصولاً برای دیگران ارزش خاصی قائل نیستیم. (از شانس نفرات بالاتر، خانواده‌ی نزدیک خودمون هستن ؛ دخترمون هلنا و نوه‌مون لرد ولدمورت. تازه برای این‌ها هم «کمی» ارزش قائلیم… حالا خودتون حساب کنین برای بقیه چقدر باقی می‌مونه. )

ما چند تا سوال تخصصی می‌پرسیم:

1- چه چیزی در مورد گتو (Geto) توجهت رو جلب کرده که آواتارش رو انتخاب کردی؟ داستانش؟ شخصیتش؟ روابطش؟
2- پنج تا از انیمه‌های مورد علاقه‌ت رو لیست کن ببینیم دقیقاً با چه سطحی طرفیم.
3- به نظرت ما چقدر از گوجو (Gojo) قوی‌تریم؟ و اگر در دنیای جی‌جی‌کی بودیم، شباهتی بین ما و سوکونا می‌بینی یا نه؟

امیدواریم در پناه سالازار باشی و شمشیرت همیشه مملو از بهترین گناهان باشه.
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.