جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

45 کاربر(ها) آنلاین هستند (38 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
35
مهمانان
10
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  97 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  241 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  156 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  190 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: قلم‌پر تندنویس
ارسال شده در: پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 22:10
نمایش جزئیات
آنلاین
درود لرد ولدمورت کبیر.
خوبین؟
لرد قبلی رو می شناختین؟
از نزدیک دیده بودینشون؟
به نظرتون لرد بودن چه حسی داره؟
ایا مثل معلم ها بعضی وقت ها این حس میاد سراغتون که نکنه با اینده ی این ادم ها بازی کنم؟ مثلا اون هایی که لردولدمورت رو سرمشق و مشوق خودشون میبینن!
من رو از نزدیک دیدین؟ شما همون هستین؟ یا باز هم یه لرد جدید تر اومده؟
ببخشید. واقعا چند وقت دور بودم و یادم نیست که ایا اینجا جاش بود یا صندلی داغ!

لیوان قهوه را جلوی ارباب میگذارد
میگم به نظرتون چرا اگه به کسی بخندیم پررو میشه؟ چرا ذهن اینجوریه که تا چیزی رو بدست میاره براش بی ارزش میشه؟
مثلا ما احترام و توجه یک نفر خیلی برامون مهمه و کلی تلاش میکنیم به دستش بیاریم، با احترام و تلاش؛ اما همین که بالاخره ثمر میده و بهمون توجه میشه، ذهن میگه خب دیگه...تیک خورد...انجام شد...دیگه نیازی نیست تلاش کنیم؛ و در همون لحظه دوباره رابطه به سمت دره میره. راه حلش چیه؟

چه قدر زمان کافیه که یک نفر تغییر کنه؟(کاملا کلی...هر تغییری)
آیا تراپی رفتین تا حالا؟
ایا تراپی رو قبول دارین و به نظرتون اثر بخشه؟
تراپی یه جورایی ترسناکه نه؟
همین که دسترسی بدیم به یک نفر که بیا تو و مشکلات رو حل کن. انگار که یه لوله کش بیاری خونتون لوله رو درست کنه. اون فقط لوله رو نمیبینه کل خونه زندگی رو میبینه. یه جورایی ترسناکه.
آیا ترس درستی نسبت به تراپی دارم؟ نرفتم هیچوقت.

نمایشگاه کتاب امسال مجازی بود.
خیلی بد بود مگه نه؟
من هر سال میرفتم. شما چطور؟

راستی تازگی ها یک جا کار پیدا کردم. خیلی محیط خوبی داره. با پر شور و شوق ترین رئیسی که تا حالا دیدم. وقتی گفتم یکی از تفریحاتم یه جاییه به اسم جادوگران. شگفت زده شد. اصرار کرد که حتما سایت رو براش بیارم بالا و ببینه و تمام صفحاتو چک کرد و برخورد کرد با رول لیسا تورپین و یه کم هم ازش خوند.
توی تمام مسائل همینطوری برخورد میکنه.
چنین ادم هایی رو من فقط توی این سایت دیدم. باورم نمیشد واقعا وجود دارن. یا من اونقدر خوش شانس باشم که با یکی شون رابطه ی خیلی جدی داشته باشم. حالا از اون طرف...
یه ساحره هست اتاق بغلی. خیلی پر روعه. میخوام بزنمش. بزنمش؟
حرصمو در میاره. بابا بشین سر جات جوجه. اگه احترامت رو نگه میدارم فکر نکن که...
هعی مرلین...

لردولدمورت ایا لذت میبرین یه جای شلوغ بنشینید و گذر آدم هارو تماشا کنید؟
ایا به نظرتون جالبه که ادم توی بارون روی چمن دراز بکشه؟
اگه برف بیاد و یه نوشیدنی داشته باشین که باهاش قدم بزنید. اون نوشیدنی چیه؟

این آستریکس خیلی رو مخه مگه نه؟
الان خوندم نوشته...با خانومت نمیدونم چی و چی و چی. بابا مردک تریکسی چرا لرد رو برای من اسپویل میکنی؟
ولی خدایی؟ پس لرد عوض شده دوباره؟ چرا لرد قبلی رفتن؟ سوالی که اول صفحه پرسیدم منظورم دِ اورجینال لرد بود. نه بقیه شون.

تا حالا فکر میکردم فقط انیمیشن ها موزیکال هستن و توشون اهنگ خونده میشه مثل دیزنی.
اما خب...
یکی از اقوام بهم فیلم بی نوایان زیرنویس موزیکال 2012 رو پیشنهاد کرد. انگار یک دنیای جدید به روم گشوده شد.
مثل وان پیس... مثل ERB...
لذت بردم ازش . شما دیدینش؟
بعد از اون سریع گشتم دنبال اثر های موزیکال دیگه.
"ماتیلدا" رو پیدا کردم. بامزه بود. به بینوایان نمیرسید اما جدید تر بود.
و در اخر اجرا زنده تئاتر موزیکال همیلتون رو پیدا کردم. دیگه ترکیدم. خیلی خفن بود.
اثر موزیکال دوست دارین؟ پیشنهادی دارین؟

باز یه کم دیگه از پست آستریکس خوندم.
یه قلپ دیگه قهوه که بشوره ببره
خدا نگذره ازش.
خلاصه که...آره دیگه. دوست دارم بشناسمت. خیلی کم. لرد باید مرموز باشه.
فعلا. مرلین نگهدارتان.
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 20:58
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود و احترام فراوان به لرد شکست‌ناپذیر خاقان لندن و حومه، گروگان‌دار زنجیره‌ای... از دماغ هیپوگریف افتاده‌ بی‌ریخت کدر رنگ!

۱- شغلتونو دوست دارید؟ بدترین چیز راجع بهش چیه؟ چقدر به دنیا اضافه می‌کنه؟

۲- تأثیرگذارترین فرد تاریخ سایت کی بوده؟

۳- فوتبالی هستید؟ بهترین تیم دنیا کدومه؟

۴- اگر مجبور بودید موضوع رول‌پلی سایتو از هری پاتر ببرید روی یک فرانچایز/کتاب یا هر چیز دیگه کدومو انتخاب می‌کردید؟

۵- اهل سفر هستید؟ کجا رو دوست دارید ببینید؟

۶- از کدوم کاراکتر هری پاتر و کدوم شخصیت ایفا بیشتر خوشتون میاد؟

۷- همکاری با من چطور بود؟ چه توصیه‌ای برام دارید؟

۸- به نظرتون باید چه کار کنیم تا هر دو جبهه سایت خوب بدرخشن؟ چرا در برخی ادوار قبلی یکی از جبهه‌ها پررنگ‌تر از اون یکی بوده و آیا رویکرد درستی بوده؟

۹- چرا باید ازدواج کرد؟ چرا نباید ازدواج کرد؟

۱۰- بدترین و بهترین ویژگی سایت چیه؟ برای رفع اون ویژگی بد باید چیکار کرد؟

۱۱- بهترین دستاورد بشر توی قرن اخیر چی هست؟ مهم‌ترین فرد کی بوده؟

۱۲- چه سبک کتابایی می‌خونید؟ آشغال‌ترین کتابی که تابحال خوندید چی بوده؟

از توجه شما به این پیام سپاسگزارم!
!MAKE HUFFLEPUFF GREAT AGAIN
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405 09:56
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود.
آقا چطوری خوبی؟ خوشی؟ زنو بچه‌ها خوب هستن؟ سلام برسونید خدمتشون.

1. کلاغا خبر رسوندن اهل پلی دادن موبایل لجندی... بعنوان که دوتا1 پلیر قدیمی... تشویقت میکنم به دوتا 2 روی بیاری. میدونی دیگه... موبایل لجند بازی خیلی خوبیه ها... ولی دوتا2 مال لجنداس.

2. گیمری پس؟ رو سیستم یا کنسول گیم میزنی؟ چیا؟ انلاین چطور؟ گیمای محبوبت چیا بودن.

3. حدس میزنم کتاب خیلی خونده باشی. اگه بخوای یه کتاب مخصوص من معرفی کنی اسمش چیه؟

4. ظاهرت اصلا نشون نمیده. ظارهت بسی گود بوی وارانس. ولی علاقه زیادی به شخصیت های روانی داری. مثل بلاتریکس و لرد و... توضیح میدی این علاقه از کجا میاد؟ یا باطنن جذب این چیزا میشی؟

5. بلاتریکس یا لرد؟ گفته بودی بلاتریکس رو دوست داری ولی با لرد خوب ارتباط گرفتی انگار.

6. سبک آهنگای مورد علاقت؟

7. توی سایت، اگه اسلیترین نبودی، چه گروهی میشدی یا میرفتی؟ ریونکلاو؟

8. هنوزم میخوای سراغ رابستن لسترنج بری؟ دلت براش تنگ نشده؟

9. بهترین خاطره و بدترین خاطرت از سایت چیا بود؟

خب، حالا یکم برسیم به صحبتای جدی تر و به اصطلاح Men to men.

10. عشق برات چیه و چه تعریفی داره و چجوری بوجود اومد برات؟ یعنی چیشد که حس کردی به شخص مورد نظرت علاقه داری. اون حسی که خانمت رو از بقیه بانوان متمایز میکرد منظورمه.

11. میدونیم که تو دنیای امروزی، رل و لاس و لوس بازی زیاد اتفاق میوفته. هیجان و لذت خاص خودش رو هم داره. هرچند پایدار و امن نیست. از اینا که امروز رل میزنن و نهایتن بعد یکی دوماه کات میکنن و میرن سراغ نفر بعدی. نظرت درباره این جور روابط چیه؟

12. چیشد که تصمیم گرفتی که دیگه وقتش شده که رابطه رو جدی کنی و با خانواده و یه دسته گل و شیرینی بری دم خونه؟ منظورم همون لحظه بود که توی پادکست گفتی که با پدرت نشستین حرف زدین و همچیزو گفتی بهش. چیشد که حس کردی اماده این کاری. یا وقتش رسیده که خانواده هارو خبر دار کنید و رابطه رو به مرحله بعدی ببرید. و آیا، الان بنظرت کارت عجله‌ای بود یا چی؟

13. بعضیا هستن تا شرایط اولیه و نیاز هاشون، مثل خونه و ماشین و درامد خوب و... مهیا نشه، معتقدن که نباید ازدواج کنن و زندگی رو سخت تر کنند. نظر خودت در این رابطه چیه و خودت چجوریی عمل کردی؟

14. اقا راضی هستی؟ همچی میزونه؟ خوش میگذره؟ گل بل‌بله؟ یعنی ماهم بریم تو کار این چیزا؟ چه توصیه برادرانه‌ای به دوست هم سنت داری؟

15. آقا ظرفارو میشوری تو خونه؟ خانم امر کنن درجا از جات میپری بری سراغ ظرفا؟ یا تستوسترون و خوی مردانگی خونت اجازه نمیده که اجازه بدی خانم امر کنه، چون قبل اینکه اون حرفی بزنه خودت پا میشی میری ظرفار بشوری و خونه رو جارو بکشی؟

16. میگن چراغ خونه رو همیشه روشن میکنه. نظرت درباره لوستر چیه؟

17. اگه امکان مهاجرت با خانمت رو داشتی، کدوم کشور رو انتخاب میکردی و چرا؟ اصلا مهاجرت میکردی؟

18. حرفی سخنی برای جوانان هم سن و سالت که هنوز سینگل و از بازی عقب موندن داری؟ چه توصیه‌ای بهشون میکنی؟( اصلا هم راجب خودم نیست، راجب بانوی نقره‎‌ای که ناز میکنه و مرلین رو گردن نمیگیره.

19. آقا حرف از گردن گیری شد. چطور شد گردن گرفتی؟

و اما، آخرین و مهم ترین سوال کل لیستم.

20. قهوه یا چای؟ چه نوشیدنی رو حاضری با قهوه مقدس عوض کنی؟
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: دوشنبه 28 اردیبهشت 1405 22:52
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام کچل خان.
1. چند نفر رو در طول تاریخ مشنگی و جادویی نام ببر که خودشون به خودشون لقب لرد داده باشن. چرا لرد حالا؟ پادشاه ولدمورت میذاشتی مشتری شیم.
2. من یادم نمیاد هیچ کجا به غذا خوردن حضرتعالی اشاره‌ای شده باشه. آیا فتوسنتز مینمایید؟
3. بنظرم دچار یک سلسله تسلسات باطل شدی که از سوی نظام عتیقه جادوگری بهت القاء شده! اگه نشده، پس چی شد که فهمیدی DNA جادوگر خالص با دورگه و مشنگ تفاوت داره؟
4. چهارتا کتاب به جز کتگوری معجون سازی نام ببر که مطالعه کرده باشی.
5. از داستان‌های تاریخی ادیان درس نگرفتی که تصمیم گرفتی طبق پیشگویی‌ها پسری رو بکشی که قراره تاج و تخت رو به زیر بکشه؟
6. یک مرگخوار رو نام ببر که تورو بخاطر خودت بخواد، نه به خاطر پول، قدرت و زیبایی هات.
7. بیت زیر رو تکمیل کن:
دامبلدور قوی ترین جادوگر زمینه/ ...
8. شب‌ها کجای عمارتت میخوابی؟ به کدوم سمتت میخوابی؟ اصلا میخوابی؟ اگه میخوابی به چیا فکر میکنی قبل خواب؟
9. آیا با اون دو حفره وسط صورت توانایی استشمام هم داری؟
10. آیا اعتقادی به استحمام داری؟ اگه داری، با چی میشوری خودتو؟

همین دیگه.
موفق باشی.
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: یکشنبه 27 اردیبهشت 1405 12:55
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام سلام!

اول با سوال‌های غیرمهم شروع می‌کنم:
۱. شنیدم میزبان یکی از دورهمی‌های سایت بودی و خیلی خوش گذشته بهتون. برامون تعریف کن چی شد و چیکارا کردین.
۲. به‌نظرت چرا من دیگه نمی‌تونم به دوران اوج شخص خودم در سایت برگردم؟
۳. بهترین روزایی که توی سایت گذروندی چه روزایی بودن؟
۴. چی تو رو بیشتر به سمت سایت می‌کشونه؟ ایده‌ها و ایونت‌ها، یا آدم‌ها و ارتباطات؟
۵. از "بچه" بگو. چی شد که وارد ایفات شد و چرا انقدر همه دوستش داشتن؟
۶. کدوم شناسه‌ی من رو بیشتر دوست داری؟

خب سوالای بی‌اهمیت تموم شد. وقتشه سوالای حیاتیم رو شروع کنم. اگه بالاییا رو جواب ندادی هم اشکالی نداره مهم بعدیان.

۱. زن داری؟
۲. نظرت راجع به زن داشتن چیه؟
۳. چه حرفی داری به عنوان یه مرد زن‌دار بزنی؟
۴. از ازدواجت راضی هستی؟
۵. آیا زن تاج سر یا شوهر بالشت پر؟

همین دیگه!
حالا که این پستو تا آخر خوندی، پس یعنی خیلی درگیرمی!

ارسال شده در: شنبه 26 اردیبهشت 1405 23:10
نمایش جزئیات
آفلاین
ما در وضعیتی شبیه دژاوو قرار داریم؛ انگار پیش‌تر سوالات لازم را از شما پرسیده‌ایم و حالا شناخت کافی از نواده‌ی خودمان داریم. در نتیجه دلیلی برای پرسیدن سوال جدید نمی‌بینیم. چرا باید از وارث خود سوال بپرسیم، وقتی برای برحق‌ترین نواده‌ی ما فقط یک پاسخ وجود دارد؟

پس به‌جای سوال پرسیدن، صرفاً این پست را در حمایت از لرد ولدمورت ثبت می‌کنیم که اکنون بر روی صندلی داغ نشسته است و منتظر خواهیم ماند تا مصاحبه‌ی سیاه، تلخ و پلید شما را مطالعه کنیم.
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.
ارسال شده در: شنبه 26 اردیبهشت 1405 21:32
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام بر جناب لردی که چشم به نیم‌تاج مامانم داشت.

1. چرا هروقت می‌گم مدیر ایفای نقش خیلی خوبی بودی فکر می‌کنی دارم هندونه زیر بغلت می‌ذارم؟

2. آیا دوران مدیریت خوبی رو تجربه کردی یا خوب حرص خوردی از بحثای مدیریتی؟ اگه وقتشو داشته باشی دوست داری بازم مدیر بشی؟ حالا که دسته‌بندی شده مدیریت اگه تو تیم مدیریت می‌بودی کدوم بخش رو انتخاب می‌کردی؟

3. چی شد که لرد ولدمورت شدی؟ خودت برای اولین‌بار به ذهنت رسید یا پیشنهاد اولیه از سمت شخص دیگه‌ای بود؟ کی؟ خلاصه پروسه‌ی لرد شدنت رو برامون کامل تعریف کن.

4. احساست از شنیدن این جمله رو با ما به اشتراک بذار: "لرد بلاتریکس شد و بلاتریکس لرد شد".

5. تا جایی که می‌دونم عاشق شخصیت بلاتریکس و هلنا بونهام کارتر بودی. الان که لرد شدی دلت براش تنگ می‌شه یا اینقد لردو دوست داری که جای خالیشو برات پر کرده؟

6. از این که همسرت، دخترته چه احساسی داری؟ (اشتباه نشه. اولی دنیای واقعی بود و دومی ایفای نقش جادوگران. ) دوست داشتی شخصیتایی که با هم مزدوج هستن رو تو سایت برمی‌داشتین؟

7. جذاب‌ترین مسئولیتی که تا حالا تو سایت داشتی چی بوده؟

8. با این که دیگه مدیر یا بانکدار گرینگوتز نیستی ولی من هنوزم سر اکثر ایده‌های مرداب هالادورین می‌ریزم سرت. آیا این اذیتت می‌کنه که ازت بیگاری کشیده می‌شه یا برات خوشاینده که نظرت اینقد اهمیت داره؟

9. آیا قبول داری یکی از خوش ایده‌ترین اعضای سایت هستی؟ (اگه نه بگو پس کی این عنوانو می‌تونه داشته باشه؟) چی می‌شه که اینقد ایده در مورد سایت به ذهنت می‌رسه؟ ناخودآگاه میاد یا خودت با هدفِ یه کاری برای سایت بکنم بهش فکر می‌کنی تا جرقه‌ای زده بشه؟

10. بهت می‌گن یک هفته سایت دستت که هر جا هر تغییری بخوای بدی می‌تونی انجام بدی با اختیار تام و بدون نیاز به مشورت یا اجازه از هیچ شخصی یا نگرانی از عواقبش و از نظر توانایی‌های فنی هم قادر به انجام هرکاری هستی! یعنی در واقع تو امر می‌کنی و خواسته‌ت درجا تو سایت پیاده می‌شه. چی کارا می‌کنی برای سایت؟
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/26 21:35:32
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/27 13:02:19
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: شنبه 26 اردیبهشت 1405 20:53
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اربابم... ای بوی مادران... ای عرق گزنه... ای دم‌کرده خارخاسک... ای خار مریم...

۱. چرا عشق منو کشتی بی‌معرفت؟ مگه نگفتی نمی‌کشم؟! آخه این درسته؟ هعی... 🚬

۲. چرا این اسنیپ خائن دوعالم رو نمی‌ندازی از مرگخوارا بیرون؟ والا بندازش بیرون چیه همش چسبیده به دامبلدور!

۳. من که می‌دونم تو چقدر گردن‌گیرت قویه اون بیرون... چرا اینجا انقدر گردن‌گیرت ضعیف شده؟ انقدر ادا گردن نگیرا رو درنیار!

۴. آب سیب یا اسپرایت؟ مسئله این است!

۵. اگر یه روز زنگ بزنن بگن توی یه لاتاری ۱۰۰ میلیون دلار برنده شدی و اد هم اس ام اس واریزش بیاد و کلاهبردار درنیان، چیکارش می‌کنی؟

۶. تا حالا با سمیرا صحبت‌تون شده که اگر از ایران می‌رفتین، به کدوم کشور مهاجرت می‌کردین؟

۷. از قاچ شدن با جلو بازوی همسر گرامی ترسی نداری؟ والا من که دارم!

۸. بدترین هیرو موبایل لجندز از نظرت؟ بهترین گیمی که توی زندگیت بازی کردی؟ از نظر داستانی چه گیمی خیلی تحت تأثیرت قرار داد؟

۹. پیتزای بوقلمون پستو یا سنجاب‌پلو؟! جرات داری نگو دومی که بگم صاحابش بیاد!

۱۰. فوبیای خودت چیه؟ فوبیا لردت چیه؟

۱۱. به نظرت بزرگترین حماقت لرد ولدمورت کتاب چی بود؟

۱۲. اگر قرار بود برگردی به یکی از شناسه‌های قبلیت به کدوم بر می‌گشتی؟ :منی که می‌دونم میگی رابستن اما نمی‌تونم ثابت کنم.:

۱۳. بهترین خوبی استان گلستان که جاهای دیگه‌ای که رفتی اونو ندیدی؟ اگر قرار بود بری یه استان دیگه ایران زندگی کنی کجا می‌رفتی؟

۱۴. آسمون ابری، بارونی، برفی یا آفتابی؟

۱۵. چیل کردنت چطوریه؟ وقتی عصبانی هستی ولی میخوای دعوا نکنی چیکار می‌کنی؟ البته می‌دونم کلا خیلی آرومی و خیلی کم عصبانی می‌شی... ولی فرض کنیم که شدی.

۱۶. چه اخلاقی رو توی عرفان خیلی دوست داری؟ چه اخلاقی رو از سمیرا؟ چه اخلاقی رو توی شخصیتایی که ایفا کردی؟

۱۷. چیزی درون خودت هست که دلت بخواد تغییرش بدی؟ مثلا اخلاق خاصی یا عادت بدی؟

۱۸. محبوبیت یا قدرت یا دانش یا پول؟

۱۹. خودتو آدم درونگرایی می‌دونی یا برون‌گرا؟

۲۰. به این جمله که میگه مرد گریه نمی‌کنه باور داری؟ اگر نداری تا حالا شده گریه کنی؟

۲۱. چرا خودتو در برابر تازه‌واردا انقدر مسئول می‌دونی؟ چرا انقدر دوست داری کمک‌شون کنی؟

۲۲. مسخره‌ترین خوابی که دیدی رو یادت میاد؟

۲۳. بهترین غذای ایرانی؟ بهترین غذای فرنگی؟

۲۴. آدم برنامه‌ریزی هستی؟ یعنی مثلا یه برنامه‌ای بچینی و بهش پایبند بمونی؟ یا از اینایی که میگن از شنبه و اون شنبه هیچ‌وقت از راه نمی‌رسه؟

۲۵. اگر اونی که اینترنتو قطع می‌کنه رومون رو پیدا می‌کردی چطوری شکنجه‌ش می‌کردی؟

۲۶. وقتی رسیدی به ۳۰ سالگی، چه زندگی‌ای رو برای خودت متصوری؟

۲۷. اگر یه زمان برگردان داشتی که محدودیت ۵ ساعت هم نداشته باهاش چیکار می‌کردی؟

۲۸. به نظرت هدف از زندگی چی بود؟ ما انسانا از کجا اومدیم؟ چرا؟

۲۹. به نظرت معجزه نیست که یه روز اومدی جادوگران و یهو یه سایت انقدر زندگیتو تغییر داد؟ اصلا نمی‌تونم فکرشو کنم اگر این سایت رو پیدا نمی‌کردی چقدر ناراحت‌کننده می‌شد.

۳۰. شخصیت محبوبت توی دنیای هری‌پاتر کیه؟ اگر یه شخصیتو می‌خواستی حذف کنی کلا از کتابا و فیلما کی بود؟ به نظرت با نبودش چه اتفاقی برای داستان میفتاد؟
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓼𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓹𝓮𝓻𝓽𝔂 𝓸𝓯 𝓽𝓱𝓮 𝓗𝓪𝓵𝓯 𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮
ارسال شده در: شنبه 26 اردیبهشت 1405 12:35
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود به همه(خصوصا اربابِ تاریک ترین تاریکی ها)

با اجازه‌تون پس شروع میکنم اهم اهم

۱. چی باعث شد به سمت تدریس کردن برین؟ آیا کار سختیه یا هنوز دوستش دارین؟

۲. اگر میتونستین هرجایی میخواین سفر کنین سه تا از کشور هایی که اول از همه می‌رفتین کجاها بود؟

۳. اگر یه نصیحت دوستانه بخواین به تازه وارد ها بکنین بهشون چی می‌گین؟

۴. به غیر از نویسندگی هنر دیگه ای هم دوست دارین یا انجام می‌دین؟

۵. موندگار ترین فیلمی که دیدین و توی ذهنتون هر از گاهی بهش فکر می‌کنین؟

۶. کاراکتر مورد علاقتون توی بازی موبایلی؟

۷. چون زیاد ازتون صبوری دیدم، یکی از نصیحت هایی که میتونین بکنین که ماهم تو مواقع سختی یا استرس صبور باشیم و آروم بمونیم چی هست و چه پیشنهادی دارین؟

۸. خاطره ای موندگار از دوره دانشگاه دارین که بخواین با ما به اشتراک بذارین؟

۹. قشنگ ترین مانگا یا مانهوایی که خوندین؟

۱۰. اگر یه روز کتاب بنویسین فکر می‌کنین عنوان اولین کتابتون چی باشه؟

Let them play the hero
I will be the truth this world desperately needs
ارسال شده در: شنبه 26 اردیبهشت 1405 00:21
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
ارباب این بچه شما رو هم گروگان گرفت؟

۱. سرگرمیت توی زندگی چیه؟ جیزی که انجام دادنش باعث میشه خوشحال بشی؟

۲. به‌نظرت برترین نویسنده یا نویسندگان سایت در جدی و طنز نویسی در طول زمان چه کسانی بودن؟

۳. الان نوشته‌های چه کسی رو توی سایت سعی می‌کنی همیشه دنبال کنی؟

۴. تازه‌واردی هست که از همون لحظه‌ی اولی که وارد سایت شده باشه و شناخته باشیش، فکر کنی که می‌تونه از اعضای برتر سایت بشه؟ این اتفاق افتاده و اون تازه‌وارد پیشرفت کرده؟

۵. چه کسی رو توی سایت تحسین می‌کنی؟

۶. شخصیت موردعلاقه‌ت توی دنیای هری‌پاتر چه‌کسی بود؟ به چه دلیلی؟

۷. از کدوم شخصیت محبوب هری‌پاتر بدت میاد؟ چرا؟

۸. بخش موردعلاقه‌ی خودت از سایت کجاست؟

۹. شناسه‌ی موردعلاقه‌ت چیه و چه ویژگی‌هایی داره؟ توی کل سایت منظورمه...

همین دیگه... دست این بچه نکنه یک محفلی ایجاد کرده ما این فوضولی خودمون رو ابراز کنیم!
Certainty is a delightful illusion