درود لرد ولدمورت کبیر.
خوبین؟
لرد قبلی رو می شناختین؟
از نزدیک دیده بودینشون؟
به نظرتون لرد بودن چه حسی داره؟
ایا مثل معلم ها بعضی وقت ها این حس میاد سراغتون که نکنه با اینده ی این ادم ها بازی کنم؟ مثلا اون هایی که لردولدمورت رو سرمشق و مشوق خودشون میبینن!
من رو از نزدیک دیدین؟ شما همون هستین؟ یا باز هم یه لرد جدید تر اومده؟
ببخشید. واقعا چند وقت دور بودم و یادم نیست که ایا اینجا جاش بود یا صندلی داغ!
لیوان قهوه را جلوی ارباب میگذاردمیگم به نظرتون چرا اگه به کسی بخندیم پررو میشه؟ چرا ذهن اینجوریه که تا چیزی رو بدست میاره براش بی ارزش میشه؟
مثلا ما احترام و توجه یک نفر خیلی برامون مهمه و کلی تلاش میکنیم به دستش بیاریم، با احترام و تلاش؛ اما همین که بالاخره ثمر میده و بهمون توجه میشه، ذهن میگه خب دیگه...تیک خورد...انجام شد...دیگه نیازی نیست تلاش کنیم؛ و در همون لحظه دوباره رابطه به سمت دره میره. راه حلش چیه؟
چه قدر زمان کافیه که یک نفر تغییر کنه؟(کاملا کلی...هر تغییری)
آیا تراپی رفتین تا حالا؟
ایا تراپی رو قبول دارین و به نظرتون اثر بخشه؟
تراپی یه جورایی ترسناکه نه؟
همین که دسترسی بدیم به یک نفر که بیا تو و مشکلات رو حل کن. انگار که یه لوله کش بیاری خونتون لوله رو درست کنه. اون فقط لوله رو نمیبینه کل خونه زندگی رو میبینه. یه جورایی ترسناکه.
آیا ترس درستی نسبت به تراپی دارم؟ نرفتم هیچوقت.
نمایشگاه کتاب امسال مجازی بود.
خیلی بد بود مگه نه؟
من هر سال میرفتم. شما چطور؟
راستی تازگی ها یک جا کار پیدا کردم. خیلی محیط خوبی داره. با پر شور و شوق ترین رئیسی که تا حالا دیدم. وقتی گفتم یکی از تفریحاتم یه جاییه به اسم جادوگران. شگفت زده شد. اصرار کرد که حتما سایت رو براش بیارم بالا و ببینه و تمام صفحاتو چک کرد و برخورد کرد با رول لیسا تورپین و یه کم هم ازش خوند.
توی تمام مسائل همینطوری برخورد میکنه.
چنین ادم هایی رو من فقط توی این سایت دیدم. باورم نمیشد واقعا وجود دارن. یا من اونقدر خوش شانس باشم که با یکی شون رابطه ی خیلی جدی داشته باشم. حالا از اون طرف...
یه ساحره هست اتاق بغلی. خیلی پر روعه. میخوام بزنمش. بزنمش؟
حرصمو در میاره. بابا بشین سر جات جوجه. اگه احترامت رو نگه میدارم فکر نکن که...
هعی مرلین...
لردولدمورت ایا لذت میبرین یه جای شلوغ بنشینید و گذر آدم هارو تماشا کنید؟
ایا به نظرتون جالبه که ادم توی بارون روی چمن دراز بکشه؟
اگه برف بیاد و یه نوشیدنی داشته باشین که باهاش قدم بزنید. اون نوشیدنی چیه؟
این آستریکس خیلی رو مخه مگه نه؟
الان خوندم نوشته...با خانومت نمیدونم چی و چی و چی. بابا مردک تریکسی چرا لرد رو برای من اسپویل میکنی؟
ولی خدایی؟ پس لرد عوض شده دوباره؟ چرا لرد قبلی رفتن؟ سوالی که اول صفحه پرسیدم منظورم دِ اورجینال لرد بود. نه بقیه شون.
تا حالا فکر میکردم فقط انیمیشن ها موزیکال هستن و توشون اهنگ خونده میشه مثل دیزنی.
اما خب...
یکی از اقوام بهم فیلم بی نوایان زیرنویس موزیکال 2012 رو پیشنهاد کرد. انگار یک دنیای جدید به روم گشوده شد.
مثل وان پیس... مثل ERB...
لذت بردم ازش . شما دیدینش؟
بعد از اون سریع گشتم دنبال اثر های موزیکال دیگه.
"ماتیلدا" رو پیدا کردم. بامزه بود. به بینوایان نمیرسید اما جدید تر بود.
و در اخر اجرا زنده تئاتر موزیکال همیلتون رو پیدا کردم. دیگه ترکیدم. خیلی خفن بود.
اثر موزیکال دوست دارین؟ پیشنهادی دارین؟
باز یه کم دیگه از پست آستریکس خوندم.
یه قلپ دیگه قهوه که بشوره ببرهخدا نگذره ازش.
خلاصه که...آره دیگه. دوست دارم بشناسمت. خیلی کم. لرد باید مرموز باشه.
فعلا. مرلین نگهدارتان.