هرميون با حالتي نجواكننده گفت : اواداكدوارا
تعدادي از بچه مانند رون با نگراني به هرميون خيره شدند . لبخني نامحسوس دور لبهاي مودي را در برگرفت و گفت : اه ، بله ، طلسمي است بسيار بد . اواداكدوارا .... طلسم مرگ
....
مودي چوبش رو بلند كرد و هري وحشت و لرزش مرگ رو احساس كرد . مودي غرشي كرد و گفت : اواداكدوارا
خب در بالا مودي 2 بار ميگه اواداكدوارا چرا اخريش عمل كرد من ميگم چرا ؟
چون بار اول داشت اون رو معرفي ميكرد و قصدش كشتن نبود اما بار دوم قصدش كشتن عنكبوت بود كه عنكبوت هم درجا مرد
خب اين قسمتي از پست 8 از موناليزا بود.بگم كه مناليزا اين نكته اي كه اشاره كردي خيلي جالب بود من كه بهش تا حالا توجه نكرده بودم و كساني كه اعتقاد دارن كه دامبلدور زنده است و اسنيپ بي گناه از اين نكته ات ميتونند استفاده شاياني ببرند.اسنيپ اواداكداورا رو گفت و يه طلسم ديگري(كه از قضا سبز هم بود)به طرف دامبلدور ميفرسته.اينجوري نقشه اي بين آلبوس و اسنيپ بوده و موضع كسايي كه اعتقاد دارن كه اسنيپ گناهكاره رو تا حدودي از بين ميبره.
ولي چون من هميشه يه جواب توي آستينم دارم جواب اينم ميدم...هوم...بذار ببينم...آها!ايناهاش!
ببين دقيقا معلوم نيست كه لحظه اي كه هرميون و مودي گفتن(مودي براي بار اول) اواداكداورا چوبدستي دستشون بوده يا نه!ولي اگه بر فرض بگيريم كه چوبدستي دستشون بوده بايد طرز گرفتن چوبدستي را در نظر بگيريم.هري در كتاب اول چگونگي گرفتن صحيح چوبدستي و گفتن جادو را ياد گرفت پس نميشه چوبدستي رو به هر حالتي كه ميخوايم بگيريم و جادو كنيم!پس من نتيجه ميگيرم كه چوبدستي در بار اول مودي جوري در دستش بوده كه جادو عمل نميكرده ولي در بار دوم عنكبوت رو نشانه گرفته و به طرز صحيح ورد رو گفته و عنكبوت نيز مرد!
نقل قول:
پرتاب شدن دامبلدور بعد از برخورد طلسم با بدنش مشكوكه
هووم.....خب به نظر من اسنيپ در موقع گفتن ورد كينه شديدي از دامبلدور داشته و نيروي فوق العاده قوي اي به وجود آمده بود كه باعث پرت شدن دامبلدور ميشه.اين احتمال ميره كه اسنيپ ورد رو با تنفرش قاطي كرده باشه كه جادويي جديد كه خاصيت كشنده بودن و همچنين پرت كردن را با هم داشته باشه.مثل بعضي مواقع نادر كه جادوهاي دو نفر با يكديگر مخلوط و اثري ديگري بر فرد جادو شده ميگذاشت.
ولي يه چيز ديگه هري در كتاب 6 در كلاس اسنيپ وقتي كه اسنيپ چوبدستيشو به طرف هري ميگيره هري به سرعت جادو دفاعي(كه فقط جادو را منحرف ميكنه) رو با صداي بلند ميگه و به خاطر قدرت زياد طلسم اسنيپ به عقب پرتاب ميشه.چرا اين اتفاق براي اواداكداورا نيفته؟كه شدت بيشتري داشته باشه(در مورد كشتن كه فرقي نميكنه ولي اثرات جانبي مثل پرت شدن بدليل قدرت زياد شدن طلسم تغيير ميكنه).
نكته ديگري براي بحث نديدم
مرسي
آرتيكوس
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

به ذهنم رسید که:
دوم اينكه به استقامت طرف مقابل بستگي داره