در مورد گروه ها :
این تاپیک قبلا برای همین به وجود اومده بود بچه ها .
توش گروه ها معرفی شدن و قبل اینکه هر کسی گروه انتخاب کنه میتونه اینها رو ببینه . حالا میتونیم اطلاعاتش رو تکمیل تر کنیم اگر میخواید . این تاپیک رو باز کردم که اگر میخواین ازش استفاده کنید اطلاعات کامل بدست بیارید برای هر گروه .
----
بیل ویزلی :
جوابت رو نمیدم تو بلیت دیگه همینجا میگم . بهش بگو که به میل من یه ایمیل بزنه با آیدی که تو شناسه سیریوس استفاده کرده و من رمز رو به همون براش میفرستم . متاسفانه نمیتونم همینجوری رمز یه شناسه رو عوض کنم ( ربطی به اعتماد به شما یا ایشون نداره )
----
گودریک گریفیندور :
گودریک جان ، ما دنبال و در تلاش پیدا کردن سرور هستیم اتفاقا الان یک ماهی هست که بحثش افتاده تو انجمن مدیران . باید فاکتور های مختلف ، اعتماد ، سرور مطمئن که هر روز داون نشه و قیمت مناسب داشته باشه که تا الان پیدا نکردیم .
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
6 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
2 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/10/25
آخرین ورود: جمعه 4 خرداد 1403 14:14
از: هاگوارتز
پستها:
506

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پستها:
976

با سلام
دوستان مدیر لطفا یه فکری به حال سرور بکنید! بخدا اصلا نمی زاره فعالیت کنیم! با هر مرورگری امتحان کردم ولی باز سرعت کمه! مثلا می بینی مهلت انجام ماموریت تا نیمه شب هست ، نیم ساعت قبل وارد جادوگران میشم تا پست بزنم ولی ساعت 12 می رسم به تاپیک و مهلت هم تموم میشه!
دیگر سایت های زوپس در یک چشم بهم زدن بالا میان! لطفا یه فکری بکنین!
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

من هم با رز موافقم.
هر وقت كه كسى كه كسى توى معرفى شخصيت پست مى زنه من به اميد اين كه يه تازه وارد بياد به رانكلاو اون پست رو مى خوانم ولى چى مى بينم؟
گروه:گريفندور-اسلاترين
آخه اين چرا اين جورى؟ البته تقصير افراد تازه وارد نيست.
چون كه رون و هرى و هرميون تو گريفندور و دراكو تو اسلاترين بود همه به اين گروه ها هجوم مى آورند.
شما بايد معرفى گروه رو به خود گروه ها بسپاريد تا ما از نظر خودمان گروه مان را تاريف كنيم نه مثل اون چيزى كه تو كتاب نوشتن.
تالار هافپاف به خاطر اين كه همه فكر مى كنن خنگ ها اون جا ميرن داره خاك مى خوره.
درباره ى ريونكلاو هم تا گريفندور هست كى مياد تو اين گروه.
لطفا برسى شود چون اگه اين طورى ادامه پيدا كنه يا گريفندور مى بره يا اسلاترين
هر وقت كه كسى كه كسى توى معرفى شخصيت پست مى زنه من به اميد اين كه يه تازه وارد بياد به رانكلاو اون پست رو مى خوانم ولى چى مى بينم؟
گروه:گريفندور-اسلاترين
آخه اين چرا اين جورى؟ البته تقصير افراد تازه وارد نيست.
چون كه رون و هرى و هرميون تو گريفندور و دراكو تو اسلاترين بود همه به اين گروه ها هجوم مى آورند.
شما بايد معرفى گروه رو به خود گروه ها بسپاريد تا ما از نظر خودمان گروه مان را تاريف كنيم نه مثل اون چيزى كه تو كتاب نوشتن.
تالار هافپاف به خاطر اين كه همه فكر مى كنن خنگ ها اون جا ميرن داره خاك مى خوره.
درباره ى ريونكلاو هم تا گريفندور هست كى مياد تو اين گروه.
لطفا برسى شود چون اگه اين طورى ادامه پيدا كنه يا گريفندور مى بره يا اسلاترين
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به ياد قديما
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1388/03/30
آخرین ورود: جمعه 25 خرداد 1403 19:05
از: رو شونههای ارباب!
پستها:
5457

منم سلام! 
تمام حرفای رزو به شدت خیلی زیاد قبول دارم! واقعا خودتون پاشین برین تاپیک معرفی شخصیتو نگاه کنین، ببینین به لطف رولینگ چه اتفاقایی داره اون تو میفته!
اینجا سایت جادوگرانه و گروهای خودشو داره. اعضای تازه وارد باید با این گروها آشنا بشن نه اینکه فقط با دیدی که رولینگ تو کتاباش داده برن انتخاب شخصیت. اینم اصلا تقصیر تازه واردا نیست، خب اونا که نمیدونن اینجا با کتاب فرق داره. این ما هستیم که باید تفاوت رو بهشون نشون بدیم.
کاری که باید بکنیم اینه که تازه واردا قبل از "هرچیزی" توجهشون به گروهای سایت جلب بشه. اونا باید اول علاقمند به خوندن توضیحات گروها بشن و بعد که رفتن و خوندن بفهمن اینجا متفاوته و به انتخاب و معرفی شخصیت بپردازن.
حالا بوجود آوردن اون علاقه خیلی سخته، اما میتونیم همون طور که رز گفت با در صدر قرار دادن توضیحات گروها، اونارو به خوندنش راهنمایی کنیم.
ایده ی رز همونطور که خودشم گفت واقعا کار سختی نیست و به راحتی میشه انجامش داد! یعنی همون طور که گفت اول معرفی گروها باشه و بعد زیر اون معرفی، ملت با یه لینک برن سراغ انتخاب شخصیت و بعدم از اونجا برن معرفی شخصیت.

تمام حرفای رزو به شدت خیلی زیاد قبول دارم! واقعا خودتون پاشین برین تاپیک معرفی شخصیتو نگاه کنین، ببینین به لطف رولینگ چه اتفاقایی داره اون تو میفته!
اینجا سایت جادوگرانه و گروهای خودشو داره. اعضای تازه وارد باید با این گروها آشنا بشن نه اینکه فقط با دیدی که رولینگ تو کتاباش داده برن انتخاب شخصیت. اینم اصلا تقصیر تازه واردا نیست، خب اونا که نمیدونن اینجا با کتاب فرق داره. این ما هستیم که باید تفاوت رو بهشون نشون بدیم.
کاری که باید بکنیم اینه که تازه واردا قبل از "هرچیزی" توجهشون به گروهای سایت جلب بشه. اونا باید اول علاقمند به خوندن توضیحات گروها بشن و بعد که رفتن و خوندن بفهمن اینجا متفاوته و به انتخاب و معرفی شخصیت بپردازن.
حالا بوجود آوردن اون علاقه خیلی سخته، اما میتونیم همون طور که رز گفت با در صدر قرار دادن توضیحات گروها، اونارو به خوندنش راهنمایی کنیم.
ایده ی رز همونطور که خودشم گفت واقعا کار سختی نیست و به راحتی میشه انجامش داد! یعنی همون طور که گفت اول معرفی گروها باشه و بعد زیر اون معرفی، ملت با یه لینک برن سراغ انتخاب شخصیت و بعدم از اونجا برن معرفی شخصیت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1392/5/23 22:06:32
جزئیات کاربر

آقا با سلام و عرض ادب!
مدیرای عزیز!
خب من تا حالا واسه انتقاد نیومدم اینجا. الانم نیومدم.
فقط میخوام یه پیشنهادی بدم. که به نظرم یکی از نقطه ضعف های سایته.
مسلمه که الان چیزی که سایت رو زنده و پر رفت و آمد نگه داشته ایفای نقششه، نه اخبار یا گالری.
و الان، منی که توی ایفای نقش عضوم یه اشکالی به نظرم میاد.
من توی گروه هافلپاف عضوم و الان گروهم تقریبا گروه حساب نمیشه... نهایتا 3 نفر عضو فعال داره. یا مثلا ریونکلا. روی هم رفته 5-6 تا عضو فعال.
خب چرا اینطوریه؟
چون کسایی که عضو سایت میشن دو دسته ن. یا کسایی هستن که بعد از خوندن کتاب، به گروه گریفندور متمایل شدن، یا کسایی که از گریفندور زده شدن و به اسلیترین روی آوردن.
چون توی کتاب فقط به این دو گروه پرداخته شده. و یه تعداد خیلی کمی میخوان برن یه جای ناشناس تر( مثل خود من) که خب راون یا هافلپافو انتخاب میکنن.
این میشه که هافلپاف کاملا راکد و خالی میمونه، همین طور ریونکلا، و تمام اعضای تازه وارد به گریفندور و اسلیترین هجوم میارن.
یکی از دلایل دیگه ش اینه که ملت اول به شخصیت فکر میکنن بعد به گروه! ( باز خودم جزو همین دسته بودم)
مثلا من میام و میگم که خب رز ویزلی ناشناخته س. هر جور بخوام شکلش میدم. بعد فکر میکنم به گروهش. حالا رز که گروه نداشت. اما شخصیت های دیگه ای مثل فرد یا جرج ویزلی که بسیار دوست داشتنی و جذابن چی؟ من میام و کتاب رو میخونم و جذب این شخصیت میشم. و بی تردید وارد گریفندور میشم.
85 درصد شخصیت های کتاب های هری پاتر از گریفندور و اسلیترین بودن. 10 درصد ریونکلا و 5 درصد هافلپاف مثلا.
خب این درست نیست.
بخش رول پلینگ با کتاب خیلی خیلی متفاوته و همین طور جو گروهاش هم همین طور.
گروه هایی مثل هافلپاف و ریونکلا بهشون پرداخته نشده و ابدا برای یه عضو تازه وارد به چشم نمیان و جذاب نیستن.
باید یه کاری انجام بشه که همه ی گروها به یه حد برای عضو تازه وارد جا بیفته تا بتونه انتخاب کنه.
با توجه به سایت انتخاب کنه و نه کتاب.باید یه کاری انجام بشه که جو گروه های سایت در محوریت قرار بگیره، نه جو گروه های کتاب( یا شخصیت های کتاب).
حالا واسه این چیکار میشه کرد؟
یه پیشنهادی دارم.
اولا که با توجه به اینکه الان و در حال حاضر اصل سایت ایفای نقششه، بهتر نیست توی صفحه ی اصلی یه فراخوان یا چیزی مثل این یا حتی یه توضیح ساده داده بشه؟
از این موضوع که بگذریم. یه تاپیکی هست که گروه ها رو معرفی کرده.
پیشنهادم اینه که از اعضای گروها بخوایم که با همکاریشون متن های جدیدی برای معرفی نوشته بشه و قرار بگیره.
و بعد از این، توی بخش راهنمای عضویت ایفای نقش، این تاپیک در اولویت قرار بگیره نسبت به تاپیک لیست شخصیت ها.
به نظرم میشه لیست شخصیت ها هم اول بر طبق گروه ها ترتیب بندی شه.
یا حتی میشه توی همون بخش معرفی گروه ها لیست قرار بگیره. یعنی برای هر گروه لیستی درست بشه و بعد از توضیح و معرفی گروه به صورت لینک قرار بگیره تا بعد از معرفی و انتخاب گروه اعضا برن سراغ شخصیت.
و این پیشنهادی که دادم هم ابدا کار سختی نیست. اگه برای دوباره نوشتن متن ها، یا تغییر دادن لیست شخصیت ها وقت یا حوصله یا انرژی( یا هر چیز دیگه ای تو این مایه ها!) ندارید میتونین مسئولیتشو به چند تا از اعضای فعال بدین تا تو این کار سهیم باشن،چون کاری نیست که دسترسی خاصی بخواد.
اینا رو گفتم و به ذهنم رسید، چون دیدم وضعیت فعلی( حداقل برای من به عنوان عضوی از هافلپاف) جالب نیست. یه تالار خصوصی راکد که توی این دو ماهی که بودم فقط دو نفر جز خودم توش پست زدن اصلا انگیزه ی خوبی نیست!
وضعیت هافلپاف واقعا عجیبه. یعنی بود ونبود تالار فرقی نداره. و در مورد ریونکلا هم اوضاع خیلی خیلی بهتر نیست!
حداقل یه نیم نگاهی به پیشنهاداتم بندازین... زیادم غیر منطقی نیست!
مرسی.

مدیرای عزیز!
خب من تا حالا واسه انتقاد نیومدم اینجا. الانم نیومدم.
فقط میخوام یه پیشنهادی بدم. که به نظرم یکی از نقطه ضعف های سایته.
مسلمه که الان چیزی که سایت رو زنده و پر رفت و آمد نگه داشته ایفای نقششه، نه اخبار یا گالری.
و الان، منی که توی ایفای نقش عضوم یه اشکالی به نظرم میاد.
من توی گروه هافلپاف عضوم و الان گروهم تقریبا گروه حساب نمیشه... نهایتا 3 نفر عضو فعال داره. یا مثلا ریونکلا. روی هم رفته 5-6 تا عضو فعال.
خب چرا اینطوریه؟
چون کسایی که عضو سایت میشن دو دسته ن. یا کسایی هستن که بعد از خوندن کتاب، به گروه گریفندور متمایل شدن، یا کسایی که از گریفندور زده شدن و به اسلیترین روی آوردن.
چون توی کتاب فقط به این دو گروه پرداخته شده. و یه تعداد خیلی کمی میخوان برن یه جای ناشناس تر( مثل خود من) که خب راون یا هافلپافو انتخاب میکنن.
این میشه که هافلپاف کاملا راکد و خالی میمونه، همین طور ریونکلا، و تمام اعضای تازه وارد به گریفندور و اسلیترین هجوم میارن.
یکی از دلایل دیگه ش اینه که ملت اول به شخصیت فکر میکنن بعد به گروه! ( باز خودم جزو همین دسته بودم)
مثلا من میام و میگم که خب رز ویزلی ناشناخته س. هر جور بخوام شکلش میدم. بعد فکر میکنم به گروهش. حالا رز که گروه نداشت. اما شخصیت های دیگه ای مثل فرد یا جرج ویزلی که بسیار دوست داشتنی و جذابن چی؟ من میام و کتاب رو میخونم و جذب این شخصیت میشم. و بی تردید وارد گریفندور میشم.
85 درصد شخصیت های کتاب های هری پاتر از گریفندور و اسلیترین بودن. 10 درصد ریونکلا و 5 درصد هافلپاف مثلا.
خب این درست نیست.
بخش رول پلینگ با کتاب خیلی خیلی متفاوته و همین طور جو گروهاش هم همین طور.
گروه هایی مثل هافلپاف و ریونکلا بهشون پرداخته نشده و ابدا برای یه عضو تازه وارد به چشم نمیان و جذاب نیستن.
باید یه کاری انجام بشه که همه ی گروها به یه حد برای عضو تازه وارد جا بیفته تا بتونه انتخاب کنه.
با توجه به سایت انتخاب کنه و نه کتاب.باید یه کاری انجام بشه که جو گروه های سایت در محوریت قرار بگیره، نه جو گروه های کتاب( یا شخصیت های کتاب).
حالا واسه این چیکار میشه کرد؟
یه پیشنهادی دارم.
اولا که با توجه به اینکه الان و در حال حاضر اصل سایت ایفای نقششه، بهتر نیست توی صفحه ی اصلی یه فراخوان یا چیزی مثل این یا حتی یه توضیح ساده داده بشه؟
از این موضوع که بگذریم. یه تاپیکی هست که گروه ها رو معرفی کرده.
پیشنهادم اینه که از اعضای گروها بخوایم که با همکاریشون متن های جدیدی برای معرفی نوشته بشه و قرار بگیره.
و بعد از این، توی بخش راهنمای عضویت ایفای نقش، این تاپیک در اولویت قرار بگیره نسبت به تاپیک لیست شخصیت ها.
به نظرم میشه لیست شخصیت ها هم اول بر طبق گروه ها ترتیب بندی شه.
یا حتی میشه توی همون بخش معرفی گروه ها لیست قرار بگیره. یعنی برای هر گروه لیستی درست بشه و بعد از توضیح و معرفی گروه به صورت لینک قرار بگیره تا بعد از معرفی و انتخاب گروه اعضا برن سراغ شخصیت.
و این پیشنهادی که دادم هم ابدا کار سختی نیست. اگه برای دوباره نوشتن متن ها، یا تغییر دادن لیست شخصیت ها وقت یا حوصله یا انرژی( یا هر چیز دیگه ای تو این مایه ها!) ندارید میتونین مسئولیتشو به چند تا از اعضای فعال بدین تا تو این کار سهیم باشن،چون کاری نیست که دسترسی خاصی بخواد.
اینا رو گفتم و به ذهنم رسید، چون دیدم وضعیت فعلی( حداقل برای من به عنوان عضوی از هافلپاف) جالب نیست. یه تالار خصوصی راکد که توی این دو ماهی که بودم فقط دو نفر جز خودم توش پست زدن اصلا انگیزه ی خوبی نیست!
وضعیت هافلپاف واقعا عجیبه. یعنی بود ونبود تالار فرقی نداره. و در مورد ریونکلا هم اوضاع خیلی خیلی بهتر نیست!
حداقل یه نیم نگاهی به پیشنهاداتم بندازین... زیادم غیر منطقی نیست!
مرسی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1390/10/27
آخرین ورود: پنجشنبه 15 تیر 1396 17:28
از: امدن و رفتن من سودی کو!!!
پستها:
674

سلام مدیرت!
من همیشه با خودم فکر میکردم چرا این جا یه فیس بوق نداره؟ اخه همه ی سایت ها یه فیس بوق دارن و اعضای بیشتری با وسیله ی اون جذب میکنن.
پس من یکی درست کردم!
لطفا ردش نکنید که کلی تنظیمش کردم!
صحفه ی فیس بوق
من همیشه با خودم فکر میکردم چرا این جا یه فیس بوق نداره؟ اخه همه ی سایت ها یه فیس بوق دارن و اعضای بیشتری با وسیله ی اون جذب میکنن.
پس من یکی درست کردم!
لطفا ردش نکنید که کلی تنظیمش کردم!
صحفه ی فیس بوق
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1392/5/23 20:51:56
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ...
Only Raven
هیچ چیز غیر ممکن نیست
جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

Only Raven
هیچ چیز غیر ممکن نیست
جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/01/08
آخرین ورود: چهارشنبه 11 فروردین 1395 23:54
پستها:
1174

چقد لذت داره ایراد گرفتن از این جا.
قبل از این که بگم ممنون از رسیدگی ـتون به درخواست قبلی (
) در مورد چتر باکس یه مشکلی داشتم. آخه چرا باید شکلک هایی مثل :hyp: ،
،
،
،
،:yoho: ،
،:bigkiss: باشن ولی :worry:،
،
،
،:worry:
نباشن. لدفن تعویض کنین جاشون رو.
سخت هست؛ درست. اما کل حس جمله های ما میره.
حتی شکلکی مثل
و
هم بی مورد ـه بودن ـش.
+ اگه خیلی سخته؛ مثل چترباکس قبلی بکنین که هر کدی می زدی؛ شکلک ـش می اومد.
مرسی!

قبل از این که بگم ممنون از رسیدگی ـتون به درخواست قبلی (
) در مورد چتر باکس یه مشکلی داشتم. آخه چرا باید شکلک هایی مثل :hyp: ،
،
،
،
،:yoho: ،
،:bigkiss: باشن ولی :worry:،
،
،
،:worry:
نباشن. لدفن تعویض کنین جاشون رو. سخت هست؛ درست. اما کل حس جمله های ما میره.
حتی شکلکی مثل
و
هم بی مورد ـه بودن ـش. + اگه خیلی سخته؛ مثل چترباکس قبلی بکنین که هر کدی می زدی؛ شکلک ـش می اومد.
مرسی!

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

جيمزك ريزه ميزه.. تميز مثل هميشه.. بدان و آگاه باش كه كوييرل فقط ليست شخصيت آپديت نميكرد.. حتي فقط اسمايلي اضافه نميكرد.. حتي فقط تاييد شخصيت و بازي با كلمات انجام نميداد.. به هلپ دسك رسيدگي ميكرد.. كاراي گرافيكي انجام ميداد.. پاتر پديا رو مديريت ميكرد.. گفتگو با مديرارو جواب ميداد.. ترين ها برگزار ميكرد و كارهاي ديگه كه نتيجه ش كلكسيوني از رنك شده بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج