تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
79 کاربر(ها) آنلاین هستند (66 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
73
مهمانان
|
6
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
دور دوم انتخاب بهترینها
دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: شنبه 20 اردیبهشت 1393 20:29
از: قدح اندیشه
پستها:
1323

فرانک لانگ باتم- روبیوس هگرید- مینروا مک گونگال
1- چرا وقتی مینروا رو برداشتی، اصولا سعیی در خو گرفتن به شخصیتش نکردی؟ و به عبارتی همون شخصیت های قبلیت بودی با یک شناسه جدید؟!
2- وزیر که شدی، بگذریم از ماجراها؛ چرا با اینکه خیلی قبلش سروصدا زیاد کردی، ولی فک میکنم نهایت یک ماه فعالیت کردی و بعدش کم و بعدترش هم کلا ناپدید شدی؟!( نگو که کار و زندگی و درس بود، که همه مون کار و زندگی و درس داریم)
3- به نظرت ایا سایت اونقدر ارزش داری که یه نفر رو اذیت کنی، و بعد وقتی از مدیریت رفت بری توی معجون راستگویی و بگی خیلی اذیتت کردم و اینا؟!
4- چرا اینقدر عشق مدیریتی؟ به نظرت اگر مدیریت خوب بود، هیچ مدیری استعفا میداد؟ یا تقاضا میکرد برای دسترسی یه نفر دیگه؟!
5- فقط مدیریت میتونه کاری پیش ببره؟ اگر مدیر بودی فکر میکنی چیکار میتونستی بکنی که حالا که نیستی، نمیتونی بکنی؟ در صورتی ککه وقتی مدیر بشه آدم، بخش مهمی از وقتش برای فعالیت در رول، میره برای جواب دادن به یه سری بلیت و جواب دادن!
6- فکر میکنی چند نفر رو تا به حال از خودت رنجوندی؟
7- اخلاق خوب، از نظرت چجور اخلاقیه؟!
8- الگوی تو در سایت کی بوده؟ و کی هست؟
9- فکر میکنی تا چه حد انسان مسئولیت پذیری هستی؟!!!!!
10- شاید حدود 5سال یا بیشتر باشه که عضو سایتی. اینجا یه جامعه مجازی کوچیکه. همه باهم تعامل داریم و مسئولیت هایی رو می پذیریم و ... . فکر میکنی بعد از این 5 سال، چه درسهایی گرفتی؟ چه تجربیاتی کسب کردی؟
موفق باشی
1- چرا وقتی مینروا رو برداشتی، اصولا سعیی در خو گرفتن به شخصیتش نکردی؟ و به عبارتی همون شخصیت های قبلیت بودی با یک شناسه جدید؟!
2- وزیر که شدی، بگذریم از ماجراها؛ چرا با اینکه خیلی قبلش سروصدا زیاد کردی، ولی فک میکنم نهایت یک ماه فعالیت کردی و بعدش کم و بعدترش هم کلا ناپدید شدی؟!( نگو که کار و زندگی و درس بود، که همه مون کار و زندگی و درس داریم)
3- به نظرت ایا سایت اونقدر ارزش داری که یه نفر رو اذیت کنی، و بعد وقتی از مدیریت رفت بری توی معجون راستگویی و بگی خیلی اذیتت کردم و اینا؟!
4- چرا اینقدر عشق مدیریتی؟ به نظرت اگر مدیریت خوب بود، هیچ مدیری استعفا میداد؟ یا تقاضا میکرد برای دسترسی یه نفر دیگه؟!
5- فقط مدیریت میتونه کاری پیش ببره؟ اگر مدیر بودی فکر میکنی چیکار میتونستی بکنی که حالا که نیستی، نمیتونی بکنی؟ در صورتی ککه وقتی مدیر بشه آدم، بخش مهمی از وقتش برای فعالیت در رول، میره برای جواب دادن به یه سری بلیت و جواب دادن!
6- فکر میکنی چند نفر رو تا به حال از خودت رنجوندی؟
7- اخلاق خوب، از نظرت چجور اخلاقیه؟!
8- الگوی تو در سایت کی بوده؟ و کی هست؟
9- فکر میکنی تا چه حد انسان مسئولیت پذیری هستی؟!!!!!
10- شاید حدود 5سال یا بیشتر باشه که عضو سایتی. اینجا یه جامعه مجازی کوچیکه. همه باهم تعامل داریم و مسئولیت هایی رو می پذیریم و ... . فکر میکنی بعد از این 5 سال، چه درسهایی گرفتی؟ چه تجربیاتی کسب کردی؟
موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/03/29
آخرین ورود: جمعه 26 دی 1399 19:03
از: یه دنیای دیگه!
پستها:
516

سلام
به به مگی عزیز... خوبی؟
من خیلی وقته که توی سایت نبودم و هر قرن یه بار که میام، زیاد نمی مونم که ببینم اوضاع و احوال و فعالیت سایت چطوریه. ولی یه سوال درمورد تو برام پیش اومده که می پرسم:
یادمه یه روز یه آدمی که خودش... حالا بگذریم! به هرحال یه نفر بعد از انتقاداتی که به عملکرد مدیران کردی، برگشت بهت گفت که داری خودتو می کشی که مدیر بشی.
با توجه به اینکه دوست بسیار صمیمی تو بود و مطمئنا روی حساب صحبت های خصوصیتون در مسنجر چنین حرفی رو به تو زده، می خوام بدونم چرا به مدیر شدن تا این اندازه علاقه داری (یا داشتی) و اینکه اصولا علاقه داری (یا داشتی) که مدیر بشی؟
به نظرت سیستم انتخاب کردن مدیریت چطوریه؟ مثلا بعد از اینکه برای انتخاب یکی (مث ایوان روزیه) اونقدر الم شنگه شد و ایرادهای مزخرف و ریز و درشت فراوانی گرفته شد (درحالیکه در فعال بودن و دلسوزی ایوان و همینطور مردمداریش هیچ شکی وجود نداشت و کسی نمی تونست به شخص ایوان ایرادی وارد کنه) و تازه ایوان رو کردن مدیر ایفای نقش، چطور شد که انتخاب یه مدیر جدید (خصومت شخصی با لینی عزیزم ندارم. یه سوال اصولی رو می خوام مطرح کنم) هیچ سر و صدایی نشد و همه به راحتی پذیرفتنش اونم درحالیکه ایشون رو به عنوان یکی از گردانندگان سایت انتخاب کردن که مطمئنا اختیارات بسیار بیشتری نسبت به مدیر ایفای نقش داره و باید دقت و حساسیت روش بیشتر می بود؟
به نظرت یه مدیر تازه یعنی یه روح تازه به سایت؟ (که البته در این صورت، لینی انتخاب مناسبیه ولی نه به عنوان گردانندگان سایت... بلکه ایشون هم می تونست یک مدیر ایفای نقش باشه و مثبت بودنش رو ثابت کنه و بعد، در مرحلۀ بعدی به عنوان گرداننده سایت انتخاب بشه... اونم اگر از ایوان یا بعضی کاربران دیگه ای که می شناسیم، مفیدتر می بود!)
دیگه هیچ سوالی ندارم.
(فکر کنم برای حسن ختام حضورم در سایت، سوالام بدک نبودن.
)
به به مگی عزیز... خوبی؟
من خیلی وقته که توی سایت نبودم و هر قرن یه بار که میام، زیاد نمی مونم که ببینم اوضاع و احوال و فعالیت سایت چطوریه. ولی یه سوال درمورد تو برام پیش اومده که می پرسم:
یادمه یه روز یه آدمی که خودش... حالا بگذریم! به هرحال یه نفر بعد از انتقاداتی که به عملکرد مدیران کردی، برگشت بهت گفت که داری خودتو می کشی که مدیر بشی.
با توجه به اینکه دوست بسیار صمیمی تو بود و مطمئنا روی حساب صحبت های خصوصیتون در مسنجر چنین حرفی رو به تو زده، می خوام بدونم چرا به مدیر شدن تا این اندازه علاقه داری (یا داشتی) و اینکه اصولا علاقه داری (یا داشتی) که مدیر بشی؟
به نظرت سیستم انتخاب کردن مدیریت چطوریه؟ مثلا بعد از اینکه برای انتخاب یکی (مث ایوان روزیه) اونقدر الم شنگه شد و ایرادهای مزخرف و ریز و درشت فراوانی گرفته شد (درحالیکه در فعال بودن و دلسوزی ایوان و همینطور مردمداریش هیچ شکی وجود نداشت و کسی نمی تونست به شخص ایوان ایرادی وارد کنه) و تازه ایوان رو کردن مدیر ایفای نقش، چطور شد که انتخاب یه مدیر جدید (خصومت شخصی با لینی عزیزم ندارم. یه سوال اصولی رو می خوام مطرح کنم) هیچ سر و صدایی نشد و همه به راحتی پذیرفتنش اونم درحالیکه ایشون رو به عنوان یکی از گردانندگان سایت انتخاب کردن که مطمئنا اختیارات بسیار بیشتری نسبت به مدیر ایفای نقش داره و باید دقت و حساسیت روش بیشتر می بود؟
به نظرت یه مدیر تازه یعنی یه روح تازه به سایت؟ (که البته در این صورت، لینی انتخاب مناسبیه ولی نه به عنوان گردانندگان سایت... بلکه ایشون هم می تونست یک مدیر ایفای نقش باشه و مثبت بودنش رو ثابت کنه و بعد، در مرحلۀ بعدی به عنوان گرداننده سایت انتخاب بشه... اونم اگر از ایوان یا بعضی کاربران دیگه ای که می شناسیم، مفیدتر می بود!)
دیگه هیچ سوالی ندارم.
(فکر کنم برای حسن ختام حضورم در سایت، سوالام بدک نبودن.
)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لیفای در 1390/2/23 16:45:58
جزئیات کاربر

من چند تا سوال از مینروا داشتم.
1. چی شد که شناسه ی مینروا مک گونگال رو برداشتی؟
2. چی شد که به منیره شهرت پیدا کردی؟
3. چی شد که بعد از خروجت از ایفای نقش اونقدر آتیشی شدی؟
4. چی شده بود که بالاخره بعد اون دعوا که حدود یه هفته سرگرمی من بود (
) مدیرا تسلیم شدن؟
5. چرا به جای دعوا شناسه ی دیگه ای نساختی ؟ اونم با اسم مینروا مک گونگال؟
6. و در کل چی شد؟
7.بهترین دوست و بد ترین دشمنت توی سایت کیه؟
همین دیگه... فکر کنم یه کم از چند تا بیشتر شد!!

1. چی شد که شناسه ی مینروا مک گونگال رو برداشتی؟
2. چی شد که به منیره شهرت پیدا کردی؟

3. چی شد که بعد از خروجت از ایفای نقش اونقدر آتیشی شدی؟
4. چی شده بود که بالاخره بعد اون دعوا که حدود یه هفته سرگرمی من بود (
) مدیرا تسلیم شدن؟5. چرا به جای دعوا شناسه ی دیگه ای نساختی ؟ اونم با اسم مینروا مک گونگال؟
6. و در کل چی شد؟

7.بهترین دوست و بد ترین دشمنت توی سایت کیه؟
همین دیگه... فکر کنم یه کم از چند تا بیشتر شد!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سلام همگی
میرسیم به مهمان بعدی برنامه قلم پر تند تنویس. خب این مهمان ما از اعضای قدیمی سایت به حساب میان. سه سال پیش هم با ایشون مصاحبه شد. اون موقع ایشون موقتا شناسه "هاگرید" رو گرفته بودن.
مهمان این هفته: مینروا مک گونگال
خب ایشون از بچه های نسل یک و نیم سایت هستن.
. هم دوره خودمه. یعنی بین نسل اول و نسل دوم. بین 82-83 ها تا 84 ها.
دیگه معرفی اضافی فک نکنم نیاز باشه. دوره ای از فعال ترین اعضا و ناظران بودند ایشون. نظارت بسیاری از انجمن های جادوگران بر عهده ایشون بود. مدتی پیداشون نبود. وزیر هم شدن بعد از بازگشت شون و دوباره غیب شون زد تا این اواخر که پس از بازگشایی مجدد سایت حاشیه فراوانی داشتند و درگیری هاشون به یکی دو تا از مدیران دیگه شهرت شون رو دو چندان کرد.
این مصاحبه رو ترتیب دادیم تا هم دوباره ایشون رو با نسل جدید بچه های جادوگران آشنا کنیم و هم کمی در مورد حضور اخیرشون در جادوگران بپرسیم.
. اینو هم بگم چون احتمال میره ایشون توی مصاحبه شون حرف های خفن بزنن، مدیران و مخاطبان سخنان گهربار ایشون رو هم حاضر می کنیم که در سوالات پس از مصاحبه راز و نیازی کنند تا شاهد دعوایی بس هیجان انگیز و مرگبار باشیم !
کلا از این پس هر سه-چهار تا مصاحبه که انجام میشه، تلاش می کنیم بچه های قدیمی و نسبتا قدیمی رو هم در برنامه های قلم پر داشته باشیم تا ارتباط و آشنایی میان بچه های جدید و قدیمی به وجود بیاد.
خب. دوستان عزیز. تا پنجشنبه، 29 اردیبهشت هم فرصت دارین که سوالات خودتون رو از مک گونگال بپرسید. سوالات شخصی و غیر شخصی و ناموسی و کلا همه جوره آزاده !
با سپاس
میرسیم به مهمان بعدی برنامه قلم پر تند تنویس. خب این مهمان ما از اعضای قدیمی سایت به حساب میان. سه سال پیش هم با ایشون مصاحبه شد. اون موقع ایشون موقتا شناسه "هاگرید" رو گرفته بودن.
مهمان این هفته: مینروا مک گونگال
خب ایشون از بچه های نسل یک و نیم سایت هستن.
. هم دوره خودمه. یعنی بین نسل اول و نسل دوم. بین 82-83 ها تا 84 ها. دیگه معرفی اضافی فک نکنم نیاز باشه. دوره ای از فعال ترین اعضا و ناظران بودند ایشون. نظارت بسیاری از انجمن های جادوگران بر عهده ایشون بود. مدتی پیداشون نبود. وزیر هم شدن بعد از بازگشت شون و دوباره غیب شون زد تا این اواخر که پس از بازگشایی مجدد سایت حاشیه فراوانی داشتند و درگیری هاشون به یکی دو تا از مدیران دیگه شهرت شون رو دو چندان کرد.
این مصاحبه رو ترتیب دادیم تا هم دوباره ایشون رو با نسل جدید بچه های جادوگران آشنا کنیم و هم کمی در مورد حضور اخیرشون در جادوگران بپرسیم.
. اینو هم بگم چون احتمال میره ایشون توی مصاحبه شون حرف های خفن بزنن، مدیران و مخاطبان سخنان گهربار ایشون رو هم حاضر می کنیم که در سوالات پس از مصاحبه راز و نیازی کنند تا شاهد دعوایی بس هیجان انگیز و مرگبار باشیم !
کلا از این پس هر سه-چهار تا مصاحبه که انجام میشه، تلاش می کنیم بچه های قدیمی و نسبتا قدیمی رو هم در برنامه های قلم پر داشته باشیم تا ارتباط و آشنایی میان بچه های جدید و قدیمی به وجود بیاد.
خب. دوستان عزیز. تا پنجشنبه، 29 اردیبهشت هم فرصت دارین که سوالات خودتون رو از مک گونگال بپرسید. سوالات شخصی و غیر شخصی و ناموسی و کلا همه جوره آزاده !
با سپاس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پستها:
976

با سلام
به ولدمورت جون
:
نه برداشت بد و نه خوب ... یه چیزی در میان آن دو باید برداشت کنی
به ریگولوس:
من از کجا بدونم تو چند تا شناسه داری آخه
می خواهی یه مشت بیام تو صورتت تا مطمئن بشی زنده ام
اصلا هم اینطور نیست من بهترین مصاحبه رو تو قرن اخیر انجام دادم
به ویکتور:
خب اون دو تا رو باید می زدی چون ماموریتت بود ولی فعالیت خارجی که نداری؟ داری؟
اونو نمی شناختم اون طوری کردم
نخیر دیگه ناراحت نیستم اما اگه می خواهی بیا دوباره دوئل کنیم
با تشکر
گودریک گریفندور
ناظر تالار گریفندور
بزرگ خاندان گریفندور
سرور و سالار گریفندور
و در نهایت رئیس تمام جادوگران
به ولدمورت جون
:نه برداشت بد و نه خوب ... یه چیزی در میان آن دو باید برداشت کنی

به ریگولوس:
من از کجا بدونم تو چند تا شناسه داری آخه

می خواهی یه مشت بیام تو صورتت تا مطمئن بشی زنده ام

اصلا هم اینطور نیست من بهترین مصاحبه رو تو قرن اخیر انجام دادم

به ویکتور:
خب اون دو تا رو باید می زدی چون ماموریتت بود ولی فعالیت خارجی که نداری؟ داری؟

اونو نمی شناختم اون طوری کردم
نخیر دیگه ناراحت نیستم اما اگه می خواهی بیا دوباره دوئل کنیم

با تشکر

گودریک گریفندور

ناظر تالار گریفندور

بزرگ خاندان گریفندور

سرور و سالار گریفندور

و در نهایت رئیس تمام جادوگران
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 10 تیر 1395 23:10
از: من بدبخت تر تو دنیا،تویی!
پستها:
374

جواب گودریک در سوال 30 :
نقل قول:
مشکل نداری پسرم ؟
من که هفته ی پیش رول زدم اونم 2 تا توی خیابون گریمولد.من تنها در صورتی که ماموریتی باشه رول میزنم.ممکنه یکی بزنم ممکنه هزار تا بزنم
راستی این سه نقطه ای که واسه آستوریا گذاشتی منظورت چیه ؟
مثل اینکه شما سر اون بازی که از من باختی هنوز ناراحتیا
مهمان بعدی هم کسی نیست جز خودم
نقل قول:
30- نظرت در مورد این افراد چیه ؟
لینی وارنر: فعال فصلی یعنی دو هفته نیست اما دو روز میاد می ترکونه
لرد ولدمورت: فعال همیشگی اما ...
بلیز زابینی: عضو خوبیه اما چند وقتیه که نیست
مک گونگال: حرف های زیادی می زنه اما عمل نمی کنه اما خب گذشته ی درخشانی داره
رز ویزلی: بهترین عضو تازه وارد
لودو بگمن: خشمگین و بی سر و صدا سیریوس بلک: دیوونه ویکتور کرام: ایشون هم حرف زیادی می زنن اما حدودا یک ماه ازشون رولی ندیدم
آنتونین دالاهوف: بعضی وقتا آدم فکر می کنه قصد داره سایت رو بترکونه
آستوریا گرینگرس: ...
مشکل نداری پسرم ؟
من که هفته ی پیش رول زدم اونم 2 تا توی خیابون گریمولد.من تنها در صورتی که ماموریتی باشه رول میزنم.ممکنه یکی بزنم ممکنه هزار تا بزنم
راستی این سه نقطه ای که واسه آستوریا گذاشتی منظورت چیه ؟

مثل اینکه شما سر اون بازی که از من باختی هنوز ناراحتیا

مهمان بعدی هم کسی نیست جز خودم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی گولاخ «««
نقل قول:
دیگه قبلشو در جریان نیستی.
از شهریور یا شاید مرداد 83 تا حالا من 5-6 تا شناسه اصلی عوض کردم و تقریبا 12 تا هم شناسه تقلبی داشتم ! یادش بخیر. قدیما ! کلا روی 20 شناسه حساب کن شما !
در مورد بهترین نویسنده هم اشتباهه نظرت. تف به انتخابت !
بازم میگم. تا میتونی برو توی رول های اعضای قدیمی جستجو کن تا بفهمی طنز چیه و انفجار از خنده رو در حد آرمانی تجربه کنی !
نقل قول:
تو خیلی وقتی مٌردی ! خودت خبر نداری...
همه ما آدما مردیم ! بی خبریم اما !
------------
در مورد اون قطعه موسیقی هم خاک توی گورت !
لیاقت و سلیقه نداری که ! اه اه !
-----
در کل زدی توی ذوقم ! کوتاه و تند جواب دادی. اصلا بی حوصلگی هم میباره از خیلی جاهای جواب هات. دو روز دیگه هم وقت داشتی برای جواب دادن اما تند و زود جواب دادی. حس و حال برنامه رو گرفتی !
به هر حال، ممنونم از حضورت در برنامه. مرسی.
------------
گودریک و بقیه اجازه دارین تا شنبه شب در مورد سوالات و سوالات اضافی در این تاپیک بحث و صحبت کنید.
مهمان بعدی که از اعضای قدیمی به حساب میاد، شنبه شب معرفی خواهد شد.
ممنون
اول اینیگو ایماگو و بعدش AL4 و بعدش آلبوس دامبلدور بوده فکر کنم و حالا هم که خودت می دونی
دیگه قبلشو در جریان نیستی.
از شهریور یا شاید مرداد 83 تا حالا من 5-6 تا شناسه اصلی عوض کردم و تقریبا 12 تا هم شناسه تقلبی داشتم ! یادش بخیر. قدیما ! کلا روی 20 شناسه حساب کن شما !
در مورد بهترین نویسنده هم اشتباهه نظرت. تف به انتخابت !
بازم میگم. تا میتونی برو توی رول های اعضای قدیمی جستجو کن تا بفهمی طنز چیه و انفجار از خنده رو در حد آرمانی تجربه کنی !
نقل قول:
بزرگ ترین آرزوت توی زندگیت چیه ؟
مرگ
تو خیلی وقتی مٌردی ! خودت خبر نداری...
همه ما آدما مردیم ! بی خبریم اما !
------------
در مورد اون قطعه موسیقی هم خاک توی گورت !

لیاقت و سلیقه نداری که ! اه اه !
-----
در کل زدی توی ذوقم ! کوتاه و تند جواب دادی. اصلا بی حوصلگی هم میباره از خیلی جاهای جواب هات. دو روز دیگه هم وقت داشتی برای جواب دادن اما تند و زود جواب دادی. حس و حال برنامه رو گرفتی !
به هر حال، ممنونم از حضورت در برنامه. مرسی.
------------
گودریک و بقیه اجازه دارین تا شنبه شب در مورد سوالات و سوالات اضافی در این تاپیک بحث و صحبت کنید.
مهمان بعدی که از اعضای قدیمی به حساب میاد، شنبه شب معرفی خواهد شد.
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1387/08/11
آخرین ورود: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 17:15
از: ما گفتن...
پستها:
6961

سلماس؟خیلی به ارباب نزدیکی...ارباب ذوق زده شدن!
نقل قول:
فعال اما چی؟!!!!بهت اخطار میکنم جمله تو کامل کنی!حداقل بگو بایداز این جمله برداشت خوبی کنم یا بدی!
ضمنا محض اطلاع شما ارباب کچل نیستن.پیشونیشون بلنده!
این "پول بده" تکیه کلام یکی از مرگخوارا هم هست که هر چند وقت یه بار یقه ارباب رو میگیره!
جالب بود.هر دوتون خسته نباشید.

نقل قول:
لرد ولدمورت: فعال همیشگی اما ...
فعال اما چی؟!!!!بهت اخطار میکنم جمله تو کامل کنی!حداقل بگو بایداز این جمله برداشت خوبی کنم یا بدی!

ضمنا محض اطلاع شما ارباب کچل نیستن.پیشونیشون بلنده!

این "پول بده" تکیه کلام یکی از مرگخوارا هم هست که هر چند وقت یه بار یقه ارباب رو میگیره!

جالب بود.هر دوتون خسته نباشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

خب......خوب بود
ممنون گودی و مرسی ریگول......
بازم مرسی ریگول که اینقدر.....
حواست باشه ریگول ارباب مال خودمه...
ایشاللا بعد از رایزنی با مری درمورد شبکه ی ایادی ،ارباب از اولین کسایی خواهد بود که.....
بازم مرسی به همگی....
من پیشنهاد میدم مهمان بعدی خودت باشی.....!ـ
ممنون گودی و مرسی ریگول......
بازم مرسی ریگول که اینقدر.....
حواست باشه ریگول ارباب مال خودمه...
ایشاللا بعد از رایزنی با مری درمورد شبکه ی ایادی ،ارباب از اولین کسایی خواهد بود که.....
بازم مرسی به همگی....
من پیشنهاد میدم مهمان بعدی خودت باشی.....!ـ
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مرگ برای یک انسان فرهیخته شروعی دوباره است
آدولف هیتلر
به نقل از آلبوس دامبلدور
آدولف هیتلر
به نقل از آلبوس دامبلدور
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها