مرسی مرسی از مصاحبه !
به نظر من این یه مصاحبه ی خوب بود ! یه مصاحبه ی خوب یعنی اینکه مصاحبه شونده که سوال ها رو میبینه بسوزه به اندازه کافی ، بعد جواب بده و مصاحبه کننده هم به مقدار کافی از دیدنِ جواب ها بسوزه ، بعد ملتی هم که میخونن از سوالا و جوابا بسوزن و این خیلی ایده آله
راحت جواب دادی و این یکی از ویژگی های خوب این مصاحبه بود ، خیلی ها دوست دارن یه سری سوالات رو بپیچونن که من اصلا دوست ندارم .
نقل قول:
در مورد پایین اومدن ارزش باید بهت بگم عادت کردیم که اگه از چیزی به ما نفعی نرسید اون رو در درجه اهمیت بعدی قرار بدیم. و وای به روزی که برخلاف خواسته هامون عکس العملی ببینیم!
من فکر نمی کنم شخصیت منفوری بودم قبل از دامبلدور شدن. فلیت ویک و اسنیپ و ادوارد هیچ کدوم منفور نبودن پس من فکر نمی کنم الانم اینطور باشم حالا اینکه محبوبم یا نه رو می تونی تحقیق کنی.
منظور من رو بد متوجه شدی ، دامبلدور بودن یا نبودنش چیزی نیست که برای من نفع یا ضرری داشته باشه ، و این هم روشن هست که من هیچوقت قصدِ گرفتن ِ شخصیت دامبلدور یا مسئولیت محفل رو نداشتم ... و این رو هم نگفتم که شخصیت منفوری بودی ، اتفاقا بر عکس ، خیلی هم فردِ دوست داشتنی ای بودی .
چیزی که من گفتم در مورد ارزش ِ دامبلدور ، میشه گفت اون ابهتش مد نظر بود ، شخصیتی که مدام دست به دست بگذره و به قولِ تو ، به هر ممدی که درخواست بده ، بدنش ، اون ابهتِ اولیه خودش رو از دست میده ، یه زمان شخصیتِ دابی !! رو میخواستی بگیری باید کلی زحمت میکشیدی و رول های خوب مینوشتی و بهترین میبودی و اینها که با کلی منت بدنش بهت ، ولی الان به فرض ِ مثال اگر استعفا بدی و بری ، دو روز دیگه یکی از همین اعضای فعلی بیاد درخواست بده ، با هیجان میدنش بهش !
نقل قول:
ملت اونجا جز دعوا کردن کار دیگه ای ندارن انگار! حقیقت رو هم اگه بخوای فکر می کنم سورنا بهتر اداره ش کرد.
توی توانایی اداره کردنِ مرلین که هیچ شکی نیست ، منم سوالم این نبود که کدوم یکی از مدیران بهتر بودن ... البته یه سری سوال ها هستن که نباید از همه پرسید ، چون تو فعالیتی توی هاگوارتز نداشتی این ترم !
امم ، دعوا چیزی نیست که بشه جلوش رو گرفت ، اونم توی بزرگترین انجمن ِ سایت که از همه گروها ، جدید و قدیمی توش شرکت میکنن ! سر محفل که عضو چندانی نداره و افرادِ عموما تازه وارد توش عضو هستن ، این همه بحث و جدل شد ، نمیشه از هاگوارتز انتظار این رو نداشت ! و اگر معیارت برای خوب بودنِ هاگوارتز یا هر جای دیگه ، کم بودن بحث ها و حواشی اون هست ، باید بگم که پس تو بدترین دامبلدور سایت بودی ! که این همه بحث و دعوا و جدل شد سر محفلی که تو مسئولش بودی
نقل قول:
یکی فکر کنم تو بودی که نمی دونم چه کسی اشتباه کرده بود و راهت داده بود به گریمولد.
طنز ِ جالبی داشت ، مرسی

امم ، میتونی به پست هایی که در رابطه با عضویتِ من توی محفل زده شد و صحبت هایی که دامبلدور و معاونِ اون زمان کردن رجوع کنی
نقل قول:
من نیمفادورا تانکس رو برات مثال می زنم. با فیلمش و مدارکی که به مدیران تحویل داد.
اون مسئله کاملا جوگیر شدنِ اون فرد رو نشون میده ! البته کاملا قابل درک هم هست ، همه ی اعضای تازه وارد اینطور هستن ! اون پستی که به قولِ تو هم فیلم بود ، جالب بود ! زده بود وسطِ انجمن ِ مرگخواران که ارباب هم کلی تعجب کرده بود که این پست چه ربطی به اینجا داره ! از کسی که نمیتونه جای مناسبِ ارسالِ پستش رو پیدا کنه ، نمیشه انتظاری داشت مهران
نقل قول:
یه قیاس درست و محکمه پسند بیار.. اسپراوت چندتا عضو داشت؟ ایگور و بادراد چطور؟
اعضای خوبی داشتن ! این رو که قبول داری ؟! انقدر حواشی نداشت ! طوری که الان دیگه عضوی که هنوز بیست و چهار ساعت از زمانِ عضویتش نگذشته و اومده توی ایفای نقش ، به خودش جرئت میده در مورد محفل و آلبوس و اینها نظر بده !
بررسی کردنِ این سوال با مدرکِ دقیق رو میذارم به عهده ی مسئولانِ قبلی محفل که همشون هم زنده و در دسترسن ! من هیچ وقت علاقه ای به محفل نداشتم که بخوام در موردش بحث کنم و با اطلاعاتِ درست یا نادرستم ، باعثِ ناراحتیت بشم
نقل قول:
بازم سوتی عضو گولاخ!
شورای قدرتمند ویزنگاموت رو با مجمع ایفای نقش اشتباه گرفتی فرزندم.
نه عزیزم ، اون قدیما بود که این دو تا جدا بود ! الان ویزنگاموت ، صرفا مجمع ِ ایفای نقشه ! متاسفانه مدیرایی که روش کار کردن نتونستن این دو تا رو از هم مجزا کنن و این شد که ویزنگاموت رسید به همون مجمع
نقل قول:
اولا تو سر پیازی یا تهش که از تو می پرسن؟!
ملت همشه سوالاتشون رو از کسی میپرسن که فعال هست و حضور داره دیگه ؟! میشه از افرادی که معلوم نیست کی میان و میرن پرسید ؟!
منم نگفتم از من میان میپرسن ، توی مسنجر زیاد ملت میان میگن که یکی داره این سوال رو از من میپرسه و اینها ! از من هم زیاد این سوال پرسیده شده ، احتمالا بخاطر رنکِ مشاور ایفای نقش بوده !!
نقل قول:
پرسی ویزلی: فیلم درست نکنه سنگین تره!
تشنج هایی که دعوا ها و بحث ها توی سایت درست میکنن رو یه چیزی باید پوشش بده دیگه ؟! ملت میان اینجا تفریح کنن ، دعوا و بحث میکنن ، بد نیست یه چیزی بخونن و پنج دقیقه بخندن !
هدفِ من هم از پست های هالی ویزارد این نیست که ملت بیان بگن وای تو چه نویسنده شاخی هستی یا ایول کارگردانی ، تنها چیزی که باعث میشه اون پست ها رو بنویسم ، این هست که یه سری مستنداتِ سایت رو مینویسم و باعث میشه ، خیلی ها ( که از طریق چت باکس ، پیام شخصی ، مسنجر و غیره میگن ) دقایقی بخندن و این ارزشش از هر چیزی بیشتر هست !
نقل قول:
پرسی ویزلی فیلمی در مورد انجمن خصوصی محفل در هالی ویزارد اکران کرد که افتضاح بود!
تو ممکنه بیای یه پست بزنی که واقعیاتی در موردِ من رو توش بنویسی که طنز باشه ، و همه ی اعضای سایت از خوندنش لذت ببرن و کلی بخندن ! مسلما وقتی من اون رو بخونم و ببینم یه سری واقعیت توش داره و طنز هم هست ، احساس میکنم مسخره شدم و نه تنها نمیخندم ، بلکه خیلی هم بد میدونم اون پست رو ! اینم در مورد محفل همچین حالتی داره
نقل قول:
به یه مهمون نمیاد اظهار نظر کنه که چطوری باشه و فلان.. من فعلا جزو اون مهمونا حساب میشم.
اونایی که همیشه میان میتینگ دیگه نظراتشون خسته کننده شده

بعنوان مدیریت معظم میتینگ

رسما تعهد میکنم که اگر انتقاد یا پیشنهادی بکنی بهش عمل بشه ولو اینکه غیر قابل قبول باشه
نقل قول:
تو فکر می کنی دیدگاه امروزت و سالها بعدت به کارهایی که الان داری در جادوگران می کنی یکسانه؟
فکر نمیکنم دیدگاهِ کسی در حال و آیندش نسبت به کارهایی که میکنه یکسان باشه ! خیلی کارها کردم که بچه بازی بوده ، یا نادرست بوده ... هنوز هم میکنم ، همه میکنن ، ولی خب ، یه سری مواقع آدم یه کارهایی میکنه که خواسته ی خودش نیست و مجبوره یا اقتضای اون زمان هست !
مثلا وقتی مدیر هاگوارتز بشی مثل مدیرانِ قبلی به این نتیجه میرسی که اصلا توی هاگوارتز نمیتونی نرمش نشون بدی ، چون وضعیت انقدر بد میشه که پشیمون میشی از این حرکتت ! و من با وجودِ اینکه نمیخوام ، مجبورم اینطوری باشم و مسلما در آینده دیدگاهم در این مورد خیلی تغییر میکنه !
البته ، من به جادوگران با تمام ِ رفاقت ها و دشمنی ها و بحث ها و لاو ترکوندن هاش به چشم ِ تفریح نگاه میکنم ، و هر اتفاقی که میفته ، صرفا توی سایتِ جادوگران هست ! اگر من اینجا بیام به تو فحش بدم و بحث کنم ، بیرونِ سایت تو فقط مهران ، یکی از دوستانِ قدیمی هستی
نقل قول:
مصاحبه کننده هم خیلی جیگره برای همین بهتره عوضش کنن تا ملت از راه نیوفتن!
اوهوم ، من شخصا احساس میکنم به خاطر ِ جیگر بودنِ مصاحبه کننده ، خودم هم دارم از راه میوفتم

نقل قول:
جیمز سیریوس پاتر رو دعوت کن.. شاید بعضی ها دلشون نخواد بشنون این حرف رو ولی جیمز معروف و محبوبه و این تورو زیر سوال می بره که چرا یه ممدی مثل منو دعوت می کنی و جیمز رو دعوت نمی کنی!
توی محبوب بودنِ این پسر جیغ جیغوی کوچولو شکی نیست ، ولی مشکل اینجاس که ملت فک میکنن من نشستم اینجا یه نفرو معرفی کنم ، بعد سوالای از قبل آماده رو کپی کنم اینجا ، نه باب ! کلی ملت الان مدتِ مدیدی هست توی لیست مهمان ها هستن که بیان ، خیلی ها هم که من میخوام پارتی بازی کنم و زودتر بیارمشون

خودم هم ، چون چند تا کوپن دارم برای قلم پر ، ولی به خاطر سیل مهمان های از پیش تعیین شده ، برای اومدنم نظرسنجی گذاشتم که نشون داده که تا الان من 17 نفر مخالف و 18 نفر موافق دارم و این نظرسنجی از نظرسنجی وزیر سحر و جادو هم جنجالی تر شده و برای خودم هم عجیبه که از دیروز عصر تا الان 35 نفر شرکت کردن توش
در موردِ زیر سوال رفتنم نه نگران نباش ، مدیر معظم قلم پر انقدر دیکتاتور هست که زیر سوال نره

ولی درست میگی ، اصن نباید ممدی مثل تو رو دعوت میکردم

قبلا هم ملت دیدن با وجودِ اینکه یه سری ها ، با اینکه هر کدوم چهار یا پنج بار ، پیشنهاد شدن ، هنوز هم که هنوزه دعوت نشدن به قلم ِ پر !
در هر صورت ... ممنون از مصاحبه ی خوب و حرفای واضح و روشنت