یه چیزی باید بگموشما توی چت باکس بهم گیر دادید مجبور شدم پست بزنم.
نظرتون راجع به شناسه ی زاخاریاس اسمیت چیه؟(در کل)
هافل براتون چه معنی ای میده؟
دیگه همین!
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

اون فیلم اصلا از پایه ایراد داشت برادر من ! حاصل جوگیر شدن یک عضو تازه وارد بود !! یا بهتر بگم حاصل دلخور شدن یک نفر از یک دوست قدیمی !!!!
همین که اسم من توش اومده بود نشون میداد که مشکل داره چون من هیچ دخالتی توی کار محفل نداشتم هیچوقت ! خود نیمفا هم بعدا به خاطر آوردن اسم من اظهار تاسف کرد

بعد از اون "همانند یک سفید اصیل بنویسید" اگه جای دعواهای رولی افراد نشه!
بحثی که تو انجمن خصوصی محفل شد راجع به دامبلدور نبود. راجع به ماموریتی بود که آلبوس سوروس پاتر داده بود که خیلی کش پیدا کرد و ناگفته ها گفته شد!
در مورد پایین اومدن ارزش باید بهت بگم عادت کردیم که اگه از چیزی به ما نفعی نرسید اون رو در درجه اهمیت بعدی قرار بدیم. و وای به روزی که برخلاف خواسته هامون عکس العملی ببینیم!
مخالفشون حرف بزنی همه خوبیهای گذشته رو فراموش می کنن و دشمن خونیت می شن!
نمی دونم چرا هافلیا انرژیشون رو بهتر مصرف نمی کنن.
این نشان ضعف اون افراده.. و هنوزم می گم بیشتر از یه خصومت شخصی نبوده. چرا؟ چون یک مورد اعتراض و انتقاد به دست ما نرسید. احدی نیومد بگه که آلبوس به این دلیل به این دلیل تو در چنین جاهایی اشکال داری، اینجای کارت می لنگه و باید تصحیحش کنی
نه من نه تام فکر نکنم تابلوی ورود هافلی ها ممنوع زده باشیم جلوی انجمنمون. معلقتونم که نکردیم!
من این سوال رو ازت می پرسم.. چرا هافلپاف دوست نداره با بقیه باشه؟ نه تو مرگخواران نه تو محفل.
گرفتن تالار خصوصی برای الف دال من رو هم تعجب کرد

نمی شناسیشون؟ پرسی، بادراد، گابریل، تره ور و یه تعداد بالاکی.
به عنوان پایان پرسی از همه کسایی که سوالاشون رو نپرسیده معذرت می خواد!
(ولي يكي اشون توي سوالاي اصلي بود) گابریل دلاکور: با بقیه دخترا متفاوته.
از طوفوليت (؟) متفاوت و گولاخ بودم. 
در مورد سایت که من فکر می کنم عله باید یه زمان برگردون براش بخره و هر بار برش گردونه به 85 و 86!

هافلپاف: یه بار دیدمش.. و با اینکه عاشق رنگ زردم کششی به هافلپاف ندارم. نمی دونم چرا هافلیا انرژیشون رو بهتر مصرف نمی کنن.
من کاری نکردم که.. اون وقتی که من هنوز دامبلدور نشده بودم حجم عظیم پیام شخصی برای این و اون ارسال میشد و صفحات پرایوت مسیج تند تند می گفت که محفل خوب نیست!
وقتی هم من اومدم دو یا سه تا استعفا داشتیم که هنوزم از توش کلی حرف در میاد که جاش اینجا نیست!
چون یک مورد اعتراض و انتقاد به دست ما نرسید. احدی نیومد بگه که آلبوس به این دلیل به این دلیل تو در چنین جاهایی اشکال داری، اینجای کارت می لنگه و باید تصحیحش کنی.
دقیق یادم نمیاد ولی فکر می کنم بادراد منو پیشنهاد داد.
یکی فکر کنم تو بودی که نمی دونم چه کسی اشتباه کرده بود و راهت داده بود به گریمولد. دو تا هم زاخاریاس و کینگزلی بودن فکر کنم.

من نیمفادورا تانکس رو برات مثال می زنم. با فیلمش و مدارکی که به مدیران تحویل داد.

نظر من اینه که بادراد یه ذره بد شانس بود که اون زمان دامبلدور شد و من کمی از اون خوش شانس تر.
نه من نه تام فکر نکنم تابلوی ورود هافلی ها ممنوع زده باشیم جلوی انجمنمون. معلقتونم که نکردیم!

هافلپاف رو که همه وضعیتش رو می دونن..

چرا هافلپاف دوست نداره با بقیه باشه؟ نه تو مرگخواران نه تو محفل.
امیدوارم اگر جوابی به ذهنت بیاد بدی.

هدفم این بود که خرابی هایی که به بار اومده بود رو درست کنم.
دامبلدور و لرد و غیره باید فعال باشن یعنی چی؟ برای این شخصیتها به نظر من زشته که ارزشی باشن هی اینور و اونور پست بزنن
وقتی هم من اومدم دو یا سه تا استعفا داشتیم که هنوزم از توش کلی حرف در میاد که جاش اینجا نیست!

چون یک مورد اعتراض و انتقاد به دست ما نرسید.
. یکی فکر کنم تو بودی(منظور پرسی ویزلی) که نمی دونم چه کسی اشتباه کرده بود و راهت داده بود به گریمولد.
. دو تا هم زاخاریاس و کینگزلی بودن فکر کنم
دقیق یادم نمیاد ولی فکر می کنم بادراد منو پیشنهاد داد.
نظر من اینه که بادراد یه ذره بد شانس بود که اون زمان دامبلدور شد و من کمی از اون خوش شانس تر.

بیناموسی به نظر من خنده دار ترین عنصری که ملت رو می خندونه ..مخصوصا پسرا رو. ولی خیر الامور اوسطها..

بادراردم یکی به نعل یکی به میخ زد و خلاصه کمش کرد.

این ایراد بنی اسرائیلیه.. چرا تموم مرگخوارا هم اسلیترینی هستن؟ تو کتاب چندتا محفلی نام ببر که ذکر شده گروهشون گریفیندور نیست. همینطور در مورد مرگخوارا..

در مورد پایین اومدن ارزش باید بهت بگم عادت کردیم که اگه از چیزی به ما نفعی نرسید اون رو در درجه اهمیت بعدی قرار بدیم. و وای به روزی که برخلاف خواسته هامون عکس العملی ببینیم!
من فکر نمی کنم شخصیت منفوری بودم قبل از دامبلدور شدن. فلیت ویک و اسنیپ و ادوارد هیچ کدوم منفور نبودن پس من فکر نمی کنم الانم اینطور باشم حالا اینکه محبوبم یا نه رو می تونی تحقیق کنی.
ملت اونجا جز دعوا کردن کار دیگه ای ندارن انگار! حقیقت رو هم اگه بخوای فکر می کنم سورنا بهتر اداره ش کرد.
یکی فکر کنم تو بودی که نمی دونم چه کسی اشتباه کرده بود و راهت داده بود به گریمولد.
امم ، میتونی به پست هایی که در رابطه با عضویتِ من توی محفل زده شد و صحبت هایی که دامبلدور و معاونِ اون زمان کردن رجوع کنی من نیمفادورا تانکس رو برات مثال می زنم. با فیلمش و مدارکی که به مدیران تحویل داد.
یه قیاس درست و محکمه پسند بیار.. اسپراوت چندتا عضو داشت؟ ایگور و بادراد چطور؟
بازم سوتی عضو گولاخ!
شورای قدرتمند ویزنگاموت رو با مجمع ایفای نقش اشتباه گرفتی فرزندم.
اولا تو سر پیازی یا تهش که از تو می پرسن؟!
پرسی ویزلی: فیلم درست نکنه سنگین تره!
پرسی ویزلی فیلمی در مورد انجمن خصوصی محفل در هالی ویزارد اکران کرد که افتضاح بود!
به یه مهمون نمیاد اظهار نظر کنه که چطوری باشه و فلان.. من فعلا جزو اون مهمونا حساب میشم.
بعنوان مدیریت معظم میتینگ
رسما تعهد میکنم که اگر انتقاد یا پیشنهادی بکنی بهش عمل بشه ولو اینکه غیر قابل قبول باشه
تو فکر می کنی دیدگاه امروزت و سالها بعدت به کارهایی که الان داری در جادوگران می کنی یکسانه؟
مصاحبه کننده هم خیلی جیگره برای همین بهتره عوضش کنن تا ملت از راه نیوفتن!

جیمز سیریوس پاتر رو دعوت کن.. شاید بعضی ها دلشون نخواد بشنون این حرف رو ولی جیمز معروف و محبوبه و این تورو زیر سوال می بره که چرا یه ممدی مثل منو دعوت می کنی و جیمز رو دعوت نمی کنی!
خودم هم ، چون چند تا کوپن دارم برای قلم پر ، ولی به خاطر سیل مهمان های از پیش تعیین شده ، برای اومدنم نظرسنجی گذاشتم که نشون داده که تا الان من 17 نفر مخالف و 18 نفر موافق دارم و این نظرسنجی از نظرسنجی وزیر سحر و جادو هم جنجالی تر شده و برای خودم هم عجیبه که از دیروز عصر تا الان 35 نفر شرکت کردن توش
ولی درست میگی ، اصن نباید ممدی مثل تو رو دعوت میکردم
قبلا هم ملت دیدن با وجودِ اینکه یه سری ها ، با اینکه هر کدوم چهار یا پنج بار ، پیشنهاد شدن ، هنوز هم که هنوزه دعوت نشدن به قلم ِ پر !