جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 12:37
نمایش جزئیات
آفلاین
واو ! عجب طولاني بود!

نقل قول:
نمی شناسیشون؟ پرسی، بادراد، گابریل، تره ور و یه تعداد بالاکی.

من؟ من ِ بدبخت! كجام بيناموسي نويسيه!؟

نقل قول:
به عنوان پایان پرسی از همه کسایی که سوالاشون رو نپرسیده معذرت می خواد!

يعني چي! سوالات ِ من بيسيار مهم بودند و من كاملا" ميخوام الان بزنم تو دهن ِ پرسي كه سوالات من رو نپرسيده !‌من از طرف ِ ريون اين تاپيك رو تحريم ميكنم ! جمع كنيد بريد دنبال زندگيتون باب! يعني چي سوالات ِ حياتي و اساسي ِ‌من رو نمي پرسيد؟ تبعيض تا چه حد! فقط سوالات ِ پسر ها رو ازش پرسيدي!!!‌ (ولي يكي اشون توي سوالاي اصلي بود)

نقل قول:
گابریل دلاکور: با بقیه دخترا متفاوته.

الان واقعا" چه تفاوتي؟ خيلي مشكوكي! يعني مثلا" شبيه ِ پسرام؟ باب همه ميگن من خيلي شبيه پسراس اخلاقم. كلا" آره! باهات موافقم. از طوفوليت (؟) متفاوت و گولاخ بودم.

نقل قول:
در مورد سایت که من فکر می کنم عله باید یه زمان برگردون براش بخره و هر بار برش گردونه به 85 و 86!

ميدوني چرا؟ من دقيقا" با نظرت موافقم. اين علتش اينه كه جديدا" همه ي رقابت ها سره نابودكردن ِ همديگه و رو كم كني هاي افراطيه. ولي اون موقع، همه چيز واسه خنده بود! واسه خوش گذروني. نه واسه دعوا !

مصاحبه ي جالبي بود!‌

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 10:43
نمایش جزئیات
آفلاین
عجـــــــــــــــــــــــــــــــــب !

نقل قول:
هافلپاف: یه بار دیدمش.. و با اینکه عاشق رنگ زردم کششی به هافلپاف ندارم. نمی دونم چرا هافلیا انرژیشون رو بهتر مصرف نمی کنن.

این توهین بود یا زیر سوال بردن ؟ لطفا نگو انتقاد بود چون انتقاد هدفمند ارائه میشه ! اما اینجا تو نگفتی چرا انرژیشون رو توی فلان مسیر صرف نمیکنن ... فقط گفتی "چرا هافلیا انرژیشون رو بهتر مصرف نمی کنن"

در کل منم میتونستم محفل یا گریف رو همینقدر راحت زیر سوال ببرم اما خوب ...

نقل قول:
من کاری نکردم که.. اون وقتی که من هنوز دامبلدور نشده بودم حجم عظیم پیام شخصی برای این و اون ارسال میشد و صفحات پرایوت مسیج تند تند می گفت که محفل خوب نیست!

وقتی هم من اومدم دو یا سه تا استعفا داشتیم که هنوزم از توش کلی حرف در میاد که جاش اینجا نیست!

برادر بزرگ من ، عزیزم من خودم اون زمان محفل بودم به من که نمیتونی همچین آماری بدی ! اونموقع خیلی هم بیشتر از 8 نفری که برودریک اسم برد از محفل استعفا دادن !!!

خود من یکی از آخرین کسایی بودم که استعفا دادم اون زمانی بود که داشتیم مبارزه میکردیم برای دامبل شدن تو اگر درست با خاطر بیاری ... چند روز بعد از استعفا من هم شما دامبلدور شدین و رفت ... ببین اگر یه چیزی خوب باشه هیچکس نمیتونه توی صفحات مسنجر و پیام شخصی خوب بودنش رو زیر سوال ببره ! الان این همه جو بر ضد هافلپافه باعث شده که فقط یک هافلپافی گروهش رو عوض بکنه ؟!؟!؟

نقل قول:
چون یک مورد اعتراض و انتقاد به دست ما نرسید. احدی نیومد بگه که آلبوس به این دلیل به این دلیل تو در چنین جاهایی اشکال داری، اینجای کارت می لنگه و باید تصحیحش کنی.

خوب معلومه عزیز من ....

ببین بین خودمون بمونه من یک عضو ارزشی هستم (!) .. به نظرت کسی میاد به من بگه پیوز تو ارزشی هستی ؟؟؟ معلومه که نه ! ملت میرن به مدیرا میگن که چطوری این ارزشی شده ناظر هافلپاف ...

این یک قانون کلیه ... حتی در مورد شما دوست عزیز !!

نقل قول:
دقیق یادم نمیاد ولی فکر می کنم بادراد منو پیشنهاد داد.

با برودریک موافقم ماهی بخور !!!!!

اصلش رو اگر بخوای من شما رو پیشنهاد دادم که اینم خودش دلیلی برای ارزشی بودن منه که بالا گفتم !

نقل قول:
یکی فکر کنم تو بودی که نمی دونم چه کسی اشتباه کرده بود و راهت داده بود به گریمولد. دو تا هم زاخاریاس و کینگزلی بودن فکر کنم.

تایید کردن پرسی یکی از افتخارات من و برودریکه و دلایل قانع کننده ای هم براش بود ... همونقدر قانع کننده که مرلین اون موقع (با شناسه آندوران) تایید نشد !

زاخاریاس که اصلا عضو محفل فکر نکنم بوده باشه ! کینگزلی بیچاره هم نمیدونم شکنجه اش دادین یا هر چی ... فرار کرد بیچاره

نقل قول:
من نیمفادورا تانکس رو برات مثال می زنم. با فیلمش و مدارکی که به مدیران تحویل داد.

اون فیلم اصلا از پایه ایراد داشت برادر من ! حاصل جوگیر شدن یک عضو تازه وارد بود !! یا بهتر بگم حاصل دلخور شدن یک نفر از یک دوست قدیمی !!!!

همین که اسم من توش اومده بود نشون میداد که مشکل داره چون من هیچ دخالتی توی کار محفل نداشتم هیچوقت ! خود نیمفا هم بعدا به خاطر آوردن اسم من اظهار تاسف کرد

نقل قول:
نظر من اینه که بادراد یه ذره بد شانس بود که اون زمان دامبلدور شد و من کمی از اون خوش شانس تر.

به چی دقیقا اشاره میکنی ؟

محفل زمان من و بادراد مایه افتخار هردو ما و خیلی دیگه از اعضای سایته !

نقل قول:
نه من نه تام فکر نکنم تابلوی ورود هافلی ها ممنوع زده باشیم جلوی انجمنمون. معلقتونم که نکردیم!

خیلی خوشحالم که شما اینقدر آغوشتون به روی ما بازه ! و البته فکر کنم تعدادی محفلی هایی که ما در هافلپاف داریم خیلی زیاده چون ما جمعا 7 تا عضو فعال داریم که 4 تاشون عضو محفلن و این یعنی بیش از 50 درصد هافلپاف

و البته زمانی که من و آسپ توی جبهه پیروان راه دامبلدور بودیم هم به هیچکس نگفتیم نرو به محفل ! اما این یه چیز طبیعیه که عضوای تازه وارد به بالای سرشون نگاه میکنن و احتمالا به ناظر تالارشون و همین هم باعث شد که من قبل از پیروان راه دامبلدور و بعدش موضع بی طرفانه ای داشته باشم !

نقل قول:
هافلپاف رو که همه وضعیتش رو می دونن..

خوشبختانه محفل رو هم همه وضعیتش رو میدونن

نقل قول:
چرا هافلپاف دوست نداره با بقیه باشه؟ نه تو مرگخواران نه تو محفل.

اینکه داری میگی مربوط به نسل قبلیه هافلپافه ! دلیلش هم گرایش هافلپافی ها به بی طرف بودن و گرایششون به انجمن خصوصی خودشون بود ! منم جزء اون دسته هستم ! اما نسل جدید 4 عضو توی محفل و یکی توی مرگخوار ها دارن که گفتم نسبت به 7-8 عضو فعال گروه آمار خیلی بالاییه !

بعله ... همچنین بادراد نوشته :

نقل قول:
امیدوارم اگر جوابی به ذهنت بیاد بدی.

من برخلاف ایشون امیدوارم هر جوابی به ذهنت اومد نگی و یه ذره بهش فکر کنی تا جواب هات مثل مصاحبه نشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 09:55
نمایش جزئیات
آفلاین
عجب مصاحبه ای!

نقل قول:
هدفم این بود که خرابی هایی که به بار اومده بود رو درست کنم.

آلبوس عزیز من! کدوم خرابی های به بار اومده؟ غیر از این بود که بنده خودم خرابی های به بار اومده از زیر متکای شما و دو دوست دیگه رو درست کردم ( با قیمت گزاف اخراج چند تن از بهترین دوستام از محفل ) و دعوای پیش اومده در محفل خوابید؟ به خاطر داری؟
کدوم خرابی؟ اگر چیزی میگی باید تا تهش توضیح بدی. مقایسه کنی و اگر محفل قبلی از محفل فعلی بهتر بود اون وقت لفظ " خراب " رو به کار ببری.

نقل قول:
دامبلدور و لرد و غیره باید فعال باشن یعنی چی؟ برای این شخصیتها به نظر من زشته که ارزشی باشن هی اینور و اونور پست بزنن

درک از شخصیت ، الی الخصوص شخصیت های مهم نباید کار سختی باشه. میرزا حسن بقال سرکوچمون هم نقشش رو بلده!
از نظر شما زیاد پست زدن ارزشی بازیه؟ من این طور فکر نمیکنم. در ضمن ، نوشتن یک پست غیر رول بیشتر از پنج دقیقه وقت نمی گیره و با حساب اینکه شخصیت دامبلدور من جمله شخصیت هایی هست که نیاز به پست های غیر رول زیادی داره ( خودم دامبلدور بودم و برحسب تجربه میگم ) احساس میکنم رول های شما از 100 تا تجاوز نکنه.
کسی هم از شما انتظار نداره برید تو مغازه بورگین و بارکز یا شهربازی پست بزنید!

نقل قول:
وقتی هم من اومدم دو یا سه تا استعفا داشتیم که هنوزم از توش کلی حرف در میاد که جاش اینجا نیست!

یا ریش کپک زده مرلین!
برادر ، جلوی قاضی و ملق بازی؟
همین الان بهت لیست استعفایی ها رو تا جایی که یادم بیاد میگم:
1. پیوز
2. ریتا اسکیتر
3. خودم
4. پرسی ویزلی
5. مری فریز باود
6. ایگور کارکاروف
7. زنوفیلوس لاوگود
8. مرلین مک کینن

خب البته شایان ذکره بعد از نوشتن این چند نفر من ده بار از روش خوندم ولی بازم نفهمیدم که اینا دو سه تا هستن ، یا هشت تا!

نقل قول:
چون یک مورد اعتراض و انتقاد به دست ما نرسید.

نقل قول:
. یکی فکر کنم تو بودی(منظور پرسی ویزلی) که نمی دونم چه کسی اشتباه کرده بود و راهت داده بود به گریمولد.

وقتی که دامبلدور بودم ، با آرش صحبت کردیم. نیتش کاملا خیر بود و به قصد کمک به محفل رو داشت. در ضمن خیلی وقت بود که مرگ خوار نبود. خودم هم راهش دادم و یکی از افتخار آمیز ترین تائید های تمام دوران من بوده.

نقل قول:
. دو تا هم زاخاریاس و کینگزلی بودن فکر کنم

زاخاریاس تا جایی که یادم میاد، عضو محفل نبوده. نه حداقل در زمان من! در زمان شما هم کینگزلی وارد محفل شد که با بعد از دو سه روز بدبخت معلوم نبود چی دیده اونجا با کله اومد بیرون!

نقل قول:
دقیق یادم نمیاد ولی فکر می کنم بادراد منو پیشنهاد داد.

ماهی بخور!

نقل قول:
نظر من اینه که بادراد یه ذره بد شانس بود که اون زمان دامبلدور شد و من کمی از اون خوش شانس تر.

درسته! وقتی که من دامبلدور شدم به لطف ایگور عزیز ، دامبلدور شده بود برنامه.
یعنی به شدت یک آدم کثیف در سایت بر خورده بود.
ولی من این شخصیت رو درست کردم. وقتی شما دامبلدور بودی دیگه خبری از سوژه های پسرای تپل مپل نبود و این سختی کار من بود.

نقل قول:
بیناموسی به نظر من خنده دار ترین عنصری که ملت رو می خندونه ..مخصوصا پسرا رو. ولی خیر الامور اوسطها..

خیرالامور اوسطها؟
دامبلدور فعلی رو باید اینجوری رو شناست نوشت :
پروفسور هموژنیزه ، آلبوس دامبلدور!
تو کجا متوسط کار کردی؟ بی ناموسی تو عمرت یک بار من ندیدم ازت که حالا یک وسطی باشه در این ماجرا.

نقل قول:
بادراردم یکی به نعل یکی به میخ زد و خلاصه کمش کرد.

تا حالا شده یکی ته خرخره تو کثافت و باتلاق بمونه و فقط دستش بالا باشه؟
خب وقتی من دامبلدور شدم ، این بابا دستشم بیرون نبود.
به زحمت این شخصیت رو از لجنزار کشیدم بیرون. الحق تو هم زحمت های منو تو این مورد نگه داشتی.

نقل قول:
این ایراد بنی اسرائیلیه.. چرا تموم مرگخوارا هم اسلیترینی هستن؟ تو کتاب چندتا محفلی نام ببر که ذکر شده گروهشون گریفیندور نیست. همینطور در مورد مرگخوارا..

ببین عزیز من ، ما کجای این سایت خراب شده هری پاتری کار کردیم که حالا شما میری به کتاب استناد می کنی؟
محفل در حال حاظر در ریونکلاو هیچگونه عضو محفلی ای نداره و این به شدت مایوس کنندست. همینطور در هافل یکی فکر کنم ، و در اسلایترین هم یکی.
مرگ خواران وضعش خیلی بهتره. ولی خب این فلسفه درسته :
گریفیندور ---------> محفل ققنوس و تازیگا --------> ارتش دامبلدور!!

نقل قول:
نه من نه تام فکر نکنم تابلوی ورود هافلی ها ممنوع زده باشیم جلوی انجمنمون. معلقتونم که نکردیم!

هیچ انجمنی تابلوی ورود ممنوع نداره!
اعضا نیاز دارن تا برای عضویت ترغیب بشن و وقتی می بینن عضوی مثل هوکی تائید نمیشه ، علامت سوال براشون پیش میاد.
واقعا دراتون به روی همه بازه؟

در کل ، مصاحبه جنجالی بود و تا جایی که تونستم شفاف سازی کردم. امیدوارم اگر جوابی به ذهنت بیاد بدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
where is my love...؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 مرداد 1388 18:25
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی مرسی از مصاحبه !

به نظر من این یه مصاحبه ی خوب بود ! یه مصاحبه ی خوب یعنی اینکه مصاحبه شونده که سوال ها رو میبینه بسوزه به اندازه کافی ، بعد جواب بده و مصاحبه کننده هم به مقدار کافی از دیدنِ جواب ها بسوزه ، بعد ملتی هم که میخونن از سوالا و جوابا بسوزن و این خیلی ایده آله

راحت جواب دادی و این یکی از ویژگی های خوب این مصاحبه بود ، خیلی ها دوست دارن یه سری سوالات رو بپیچونن که من اصلا دوست ندارم .

نقل قول:
در مورد پایین اومدن ارزش باید بهت بگم عادت کردیم که اگه از چیزی به ما نفعی نرسید اون رو در درجه اهمیت بعدی قرار بدیم. و وای به روزی که برخلاف خواسته هامون عکس العملی ببینیم!

من فکر نمی کنم شخصیت منفوری بودم قبل از دامبلدور شدن. فلیت ویک و اسنیپ و ادوارد هیچ کدوم منفور نبودن پس من فکر نمی کنم الانم اینطور باشم حالا اینکه محبوبم یا نه رو می تونی تحقیق کنی.

منظور من رو بد متوجه شدی ، دامبلدور بودن یا نبودنش چیزی نیست که برای من نفع یا ضرری داشته باشه ، و این هم روشن هست که من هیچوقت قصدِ گرفتن ِ شخصیت دامبلدور یا مسئولیت محفل رو نداشتم ... و این رو هم نگفتم که شخصیت منفوری بودی ، اتفاقا بر عکس ، خیلی هم فردِ دوست داشتنی ای بودی .

چیزی که من گفتم در مورد ارزش ِ دامبلدور ، میشه گفت اون ابهتش مد نظر بود ، شخصیتی که مدام دست به دست بگذره و به قولِ تو ، به هر ممدی که درخواست بده ، بدنش ، اون ابهتِ اولیه خودش رو از دست میده ، یه زمان شخصیتِ دابی !! رو میخواستی بگیری باید کلی زحمت میکشیدی و رول های خوب مینوشتی و بهترین میبودی و اینها که با کلی منت بدنش بهت ، ولی الان به فرض ِ مثال اگر استعفا بدی و بری ، دو روز دیگه یکی از همین اعضای فعلی بیاد درخواست بده ، با هیجان میدنش بهش !

نقل قول:
ملت اونجا جز دعوا کردن کار دیگه ای ندارن انگار! حقیقت رو هم اگه بخوای فکر می کنم سورنا بهتر اداره ش کرد.

توی توانایی اداره کردنِ مرلین که هیچ شکی نیست ، منم سوالم این نبود که کدوم یکی از مدیران بهتر بودن ... البته یه سری سوال ها هستن که نباید از همه پرسید ، چون تو فعالیتی توی هاگوارتز نداشتی این ترم !

امم ، دعوا چیزی نیست که بشه جلوش رو گرفت ، اونم توی بزرگترین انجمن ِ سایت که از همه گروها ، جدید و قدیمی توش شرکت میکنن ! سر محفل که عضو چندانی نداره و افرادِ عموما تازه وارد توش عضو هستن ، این همه بحث و جدل شد ، نمیشه از هاگوارتز انتظار این رو نداشت ! و اگر معیارت برای خوب بودنِ هاگوارتز یا هر جای دیگه ، کم بودن بحث ها و حواشی اون هست ، باید بگم که پس تو بدترین دامبلدور سایت بودی ! که این همه بحث و دعوا و جدل شد سر محفلی که تو مسئولش بودی

نقل قول:
یکی فکر کنم تو بودی که نمی دونم چه کسی اشتباه کرده بود و راهت داده بود به گریمولد.

طنز ِ جالبی داشت ، مرسی امم ، میتونی به پست هایی که در رابطه با عضویتِ من توی محفل زده شد و صحبت هایی که دامبلدور و معاونِ اون زمان کردن رجوع کنی

نقل قول:
من نیمفادورا تانکس رو برات مثال می زنم. با فیلمش و مدارکی که به مدیران تحویل داد.

اون مسئله کاملا جوگیر شدنِ اون فرد رو نشون میده ! البته کاملا قابل درک هم هست ، همه ی اعضای تازه وارد اینطور هستن ! اون پستی که به قولِ تو هم فیلم بود ، جالب بود ! زده بود وسطِ انجمن ِ مرگخواران که ارباب هم کلی تعجب کرده بود که این پست چه ربطی به اینجا داره ! از کسی که نمیتونه جای مناسبِ ارسالِ پستش رو پیدا کنه ، نمیشه انتظاری داشت مهران

نقل قول:
یه قیاس درست و محکمه پسند بیار.. اسپراوت چندتا عضو داشت؟ ایگور و بادراد چطور؟

اعضای خوبی داشتن ! این رو که قبول داری ؟! انقدر حواشی نداشت ! طوری که الان دیگه عضوی که هنوز بیست و چهار ساعت از زمانِ عضویتش نگذشته و اومده توی ایفای نقش ، به خودش جرئت میده در مورد محفل و آلبوس و اینها نظر بده !

بررسی کردنِ این سوال با مدرکِ دقیق رو میذارم به عهده ی مسئولانِ قبلی محفل که همشون هم زنده و در دسترسن ! من هیچ وقت علاقه ای به محفل نداشتم که بخوام در موردش بحث کنم و با اطلاعاتِ درست یا نادرستم ، باعثِ ناراحتیت بشم

نقل قول:
بازم سوتی عضو گولاخ!
شورای قدرتمند ویزنگاموت رو با مجمع ایفای نقش اشتباه گرفتی فرزندم.

نه عزیزم ، اون قدیما بود که این دو تا جدا بود ! الان ویزنگاموت ، صرفا مجمع ِ ایفای نقشه ! متاسفانه مدیرایی که روش کار کردن نتونستن این دو تا رو از هم مجزا کنن و این شد که ویزنگاموت رسید به همون مجمع

نقل قول:
اولا تو سر پیازی یا تهش که از تو می پرسن؟!

ملت همشه سوالاتشون رو از کسی میپرسن که فعال هست و حضور داره دیگه ؟! میشه از افرادی که معلوم نیست کی میان و میرن پرسید ؟!

منم نگفتم از من میان میپرسن ، توی مسنجر زیاد ملت میان میگن که یکی داره این سوال رو از من میپرسه و اینها ! از من هم زیاد این سوال پرسیده شده ، احتمالا بخاطر رنکِ مشاور ایفای نقش بوده !!

نقل قول:
پرسی ویزلی: فیلم درست نکنه سنگین تره!

تشنج هایی که دعوا ها و بحث ها توی سایت درست میکنن رو یه چیزی باید پوشش بده دیگه ؟! ملت میان اینجا تفریح کنن ، دعوا و بحث میکنن ، بد نیست یه چیزی بخونن و پنج دقیقه بخندن !

هدفِ من هم از پست های هالی ویزارد این نیست که ملت بیان بگن وای تو چه نویسنده شاخی هستی یا ایول کارگردانی ، تنها چیزی که باعث میشه اون پست ها رو بنویسم ، این هست که یه سری مستنداتِ سایت رو مینویسم و باعث میشه ، خیلی ها ( که از طریق چت باکس ، پیام شخصی ، مسنجر و غیره میگن ) دقایقی بخندن و این ارزشش از هر چیزی بیشتر هست !

نقل قول:
پرسی ویزلی فیلمی در مورد انجمن خصوصی محفل در هالی ویزارد اکران کرد که افتضاح بود!

تو ممکنه بیای یه پست بزنی که واقعیاتی در موردِ من رو توش بنویسی که طنز باشه ، و همه ی اعضای سایت از خوندنش لذت ببرن و کلی بخندن ! مسلما وقتی من اون رو بخونم و ببینم یه سری واقعیت توش داره و طنز هم هست ، احساس میکنم مسخره شدم و نه تنها نمیخندم ، بلکه خیلی هم بد میدونم اون پست رو ! اینم در مورد محفل همچین حالتی داره

نقل قول:
به یه مهمون نمیاد اظهار نظر کنه که چطوری باشه و فلان.. من فعلا جزو اون مهمونا حساب میشم.

اونایی که همیشه میان میتینگ دیگه نظراتشون خسته کننده شده بعنوان مدیریت معظم میتینگ رسما تعهد میکنم که اگر انتقاد یا پیشنهادی بکنی بهش عمل بشه ولو اینکه غیر قابل قبول باشه

نقل قول:
تو فکر می کنی دیدگاه امروزت و سالها بعدت به کارهایی که الان داری در جادوگران می کنی یکسانه؟

فکر نمیکنم دیدگاهِ کسی در حال و آیندش نسبت به کارهایی که میکنه یکسان باشه ! خیلی کارها کردم که بچه بازی بوده ، یا نادرست بوده ... هنوز هم میکنم ، همه میکنن ، ولی خب ، یه سری مواقع آدم یه کارهایی میکنه که خواسته ی خودش نیست و مجبوره یا اقتضای اون زمان هست !

مثلا وقتی مدیر هاگوارتز بشی مثل مدیرانِ قبلی به این نتیجه میرسی که اصلا توی هاگوارتز نمیتونی نرمش نشون بدی ، چون وضعیت انقدر بد میشه که پشیمون میشی از این حرکتت ! و من با وجودِ اینکه نمیخوام ، مجبورم اینطوری باشم و مسلما در آینده دیدگاهم در این مورد خیلی تغییر میکنه !

البته ، من به جادوگران با تمام ِ رفاقت ها و دشمنی ها و بحث ها و لاو ترکوندن هاش به چشم ِ تفریح نگاه میکنم ، و هر اتفاقی که میفته ، صرفا توی سایتِ جادوگران هست ! اگر من اینجا بیام به تو فحش بدم و بحث کنم ، بیرونِ سایت تو فقط مهران ، یکی از دوستانِ قدیمی هستی

نقل قول:
مصاحبه کننده هم خیلی جیگره برای همین بهتره عوضش کنن تا ملت از راه نیوفتن!

اوهوم ، من شخصا احساس میکنم به خاطر ِ جیگر بودنِ مصاحبه کننده ، خودم هم دارم از راه میوفتم

نقل قول:
جیمز سیریوس پاتر رو دعوت کن.. شاید بعضی ها دلشون نخواد بشنون این حرف رو ولی جیمز معروف و محبوبه و این تورو زیر سوال می بره که چرا یه ممدی مثل منو دعوت می کنی و جیمز رو دعوت نمی کنی!

توی محبوب بودنِ این پسر جیغ جیغوی کوچولو شکی نیست ، ولی مشکل اینجاس که ملت فک میکنن من نشستم اینجا یه نفرو معرفی کنم ، بعد سوالای از قبل آماده رو کپی کنم اینجا ، نه باب ! کلی ملت الان مدتِ مدیدی هست توی لیست مهمان ها هستن که بیان ، خیلی ها هم که من میخوام پارتی بازی کنم و زودتر بیارمشون خودم هم ، چون چند تا کوپن دارم برای قلم پر ، ولی به خاطر سیل مهمان های از پیش تعیین شده ، برای اومدنم نظرسنجی گذاشتم که نشون داده که تا الان من 17 نفر مخالف و 18 نفر موافق دارم و این نظرسنجی از نظرسنجی وزیر سحر و جادو هم جنجالی تر شده و برای خودم هم عجیبه که از دیروز عصر تا الان 35 نفر شرکت کردن توش

در موردِ زیر سوال رفتنم نه نگران نباش ، مدیر معظم قلم پر انقدر دیکتاتور هست که زیر سوال نره ولی درست میگی ، اصن نباید ممدی مثل تو رو دعوت میکردم قبلا هم ملت دیدن با وجودِ اینکه یه سری ها ، با اینکه هر کدوم چهار یا پنج بار ، پیشنهاد شدن ، هنوز هم که هنوزه دعوت نشدن به قلم ِ پر !

در هر صورت ... ممنون از مصاحبه ی خوب و حرفای واضح و روشنت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 مرداد 1388 11:42
نمایش جزئیات
آفلاین
اینم متن کامل مصاحبه..

انصافن سوالا خیلی زیاد بود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 39.04 KB; بازدیدها: 21
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 19 مرداد 1388 21:56
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی گرام!

گمونم یه مصاحبه کننده باید بی طرف باشه و نظرات شخصیشو به طرف مصاحبه شونده تلقین نکنه!

نقل قول:
30- مورگانا یه سوالی پرسید که اگر مصاحبه طنز بود حتما بعنوانِ سوالِ اول میذاشتمش ، یه مدت ملت به خاطر ضعیف بودنِ محفل استعفا دادن و اومدن بیرون ازش ، بعد گروه پیروان دامبلدور تشکیل شد و ملت بعد از اون با سرعتِ بیشتری از محفل بیرون اومدن به خاطر ضعیف بودنش ؟! واقعا تو فکر میکنی که استعفای ملت به خاطر ِ تحریکِ پیروان بود یا واقعا ضعفِ محفل ؟! چه کسایی حاضر میشن بدونِ دلیل محفل ققنوس و انجمن خصوصیش رو ول کنن و به رول نوشتن توی یک تاپیک! رضایت بدن ؟! حتما بد بوده دیگه ؟!

اون علامت سوال و تعجب که آخر جمله گذاشتی، ابدا خصلت تلقین کنندگی رو از بین نمی بره. سوالی که جنابعالی پرسیدید، سوال من نبود! چیزی بود که شما دلتون می خواست بذارید توی دهن دیگران!

دوست عزیز، شما مصاحبه کننده هستید، نه مصاحبه شونده. پس درست نیست نظر خودتون رو بگید! من اگه بخوام نظر تو رو بدونم، حتما ازت توی مصاحبه با خودت می پرسم!

و نکته ای که به نظر می رسه عمدا نادیده گرفتی، قسمت اصلی سوال من بود. یعنی این قسمتش:
نقل قول:
می اومدن عضو محفل می شدن و بدون دلیل، سر یک روز (!!!) به این نتیجه می رسیدن که محفل ضعیفه

از کی تا حالا یه روزه عضو شدن و استعفا دادن، نشونۀ چنان درک عمیقی هست که ضعف محفل رو به رخ بکشه؟ این بیشتر تبلیغات پشت صحنه و مخفی رو به منی که بی طرف بودم نشون میداد!

البته از کسی که بی طرف نباشه، نمیشه انتظار بیشتری داشت. هرچی باشه همه توی همین جامعۀ فعلی داریم زندگی می کنیم و کاملا طبیعیه که اثرات سیاست های تحریف کننده ای که بیرون می بینیم، توی سایت هم کشیده شده باشه!!!

به هرحال، ابدا این طرز سوال کردنت درست نیست و کاملا مغرضانه هست و خیلی توصیفات دیگه هم داره که در شان من و کسی که دوست خودم می دونم، نیست که اون توصیفات رو به زبون بیارم!

موفق باشی.

پرسی : اولا اینکه هر کسی که صحبتی داشته باشه باید صبر کنه بعد از پستِ مهمان ، پست بزنه دوما مصاحبه کننده باید در موردِ مسائلی که ارتباطی با مهمان ندارن بی طرف سوال بپرسه و نظر خودش رو دخالت نده ، سوالاتی که من نظرم رو دخالت دادم مستقیما به آلبوس ربط داشتن و میتونه نظراتم رو تایید یا نقض کنه !

در مورد چیزی که نقل کردی از سوالت ، من واضح نوشتم ، وقتی نوشتم مورگانا سوالی پرسید که اگر مصاحبه طنز بود میذاشتمش ، یعنی این سوالِ مورگانا نیست ، و چیزیه که من پرسیدم ! همین دخالت دادنِ نظرشخصی و یه جاهایی بی طرف نبودن ، هیجان میده به مصاحبه و جالبش میکنه ! اینکه من بیام بپرسم چه شناسه ای داشتی و نظرت در مورد محفل عالی ای که هست چطوره و اینا که جذابیتی نداره !

این مغرضانه بودنِ بعضی سوالات خودش جالب هست یه مواقعی ، و من سعی میکنم توی هر مصاحبه ای با هر فردی که انجام میشه از این سوالات وجود داشته باشه ! ولی در کل درست گفتی ، نباید نظرات شخصی خودش رو تاثیر بده مصاحبه کننده ، ولی در مواردی که به مصاحبه شونده ارتباط داره ، از اونجایی که میتونه از خودش دفاع کنه و نظر بده مشکلی نداره !

ممنون از نظراتت که همیشه استفاده میکنم ازشون

قربونت.

همینه که میگم به ریتا اسکیتر کتاب گفتی زکی دیگه! یه نکتۀ دیگه که صرفا چون دلم می خواد فضولی کنم می پرسم:

چرا سوالای بچه های تازه وارد رو حذف کردی؟ بعضی از سوالاشون ابدا تکراری نبود و کاملا مشخص بود طرف، چون دامبل رو نمی شناسه و دلش می خواد باهاش آشنا بشه اون سوالا رو پرسیده.

برام جالب بود بدونم دامبل چه جوابی می خواد به اون سوالا بده. مثلا اینکه اگه وزیر بود چی می شد و اینا!

میشه اونا رو به سوالا اضافه کنی؟ یا به دامبل بگی اونا رو هم خودش جواب بده؟

امم ، همه ی سوالایی که به نحوی میشد توی مصاحبه گذاشت رو توی سوالای اصلی یا سوالای اعضا جا دادم ، مثلا اون سوالی که گفتی رو هم آورده بودم توی سوالات : دوست نداری خودت وزیر سحر و جادو بشی ؟ چرا ؟

سعی میکنم تا اونجایی که ممکن هست و سوالات خوب باشن ازشون توی سوالاتِ اصلی یا اعضا استفاده کنم . مگر اینکه واقعا طوری باشن که نتونم بیارمشون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/5/20 1:24:16
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/5/20 8:23:49
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/5/20 8:24:38
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/5/20 16:53:52
ارسال شده در: دوشنبه 19 مرداد 1388 14:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اول اینکه ، با توجه به اینکه عده ای من رو بعنوانِ مهمان بعدی معرفی کردن و یا از طریق پیام شخصی و غیره خواستن که من مهمان باشم ، با توجه به اینکه قبلا یک بار مصاحبه کردم اینجا ، نظرسنجی ای بالای تاپیک میذارم ، که ملت فکر نکنن چون مسئول این تاپیک هستم هر وقت دوست دارم خودم میام یا نه ! میتونید توی نظرسنجی بالای تاپیک شرکت کنید .

مصاحبه آلبوس عزیز هم بصورت پیوست قرار گرفت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 15.56 KB; بازدیدها: 18
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 17 مرداد 1388 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
به به بابای محفل !
سلام

1- دیدگاهت به سیصد سال بعد ( بعد دامبلدوری) یعنی همون سی سال دیگه (بعد مهرانی )چیه ؟

2- چرا نصبت به دامبلدور قبلی موفق تر بودی ؟

3- چرا این آلبوس ما به یه تک درخت تکیه کرده و حرفاشو اونجا می نویسه ؟

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در قلمروی ما چیزی جز تاریکی دیده نمی شود !
اینجا قلمروی فراموش شدگان است !
ارسال شده در: شنبه 17 مرداد 1388 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
به به، استاد وال ریشو

چه علاقه وافری به درخت داری؟ چرا درخت؟ چرا تک درخت تنها؟ احساس تنهایی برات چه معنی میده؟ خودت رو تنها میدونی یا در جمع؟ یا تنها در میون جمع؟

یه زمان برگردان داری، ازش استفاده میکنی؟ دلت میخواد زمان رو به عقب برگردونی و چیزی رو عوض کنی؟ دوست داری به دوران خاصی برگردی؟ توی سایت چی؟ روزای خاصی رو مد نظرت هست که بهش برگردی؟

مهران توی آینه نفاق انگیز رو چی رو میبینه؟ دامبلدور چی؟ ( دامبلدور سایت، نه دامبلدور کتاب!)

همین دیگه، بازم یادم اومد میام ازت میپرسم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 17 مرداد 1388 21:22
نمایش جزئیات
آفلاین
1. وال ها تو کجا میشوری؟ این حقیقت داره که مدیریت والشویی اسکار رو به عهده گرفتی؟ شنیدم ورود نهنگ ها رو توی والشویی ممنوع کردی، درسته؟!

2. هورکراکس هاتو با دست خودت زدی شیکوندی! چرا؟

3. اسم رمز فعلی اژدر نگهبان دفترت چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!