نقل قول:
اون فیلم اصلا از پایه ایراد داشت برادر من ! حاصل جوگیر شدن یک عضو تازه وارد بود !! یا بهتر بگم حاصل دلخور شدن یک نفر از یک دوست قدیمی !!!!
همین که اسم من توش اومده بود نشون میداد که مشکل داره چون من هیچ دخالتی توی کار محفل نداشتم هیچوقت ! خود نیمفا هم بعدا به خاطر آوردن اسم من اظهار تاسف کرد
الان یه فحش نوک زبونم بودها! اصولا وقتی می بینم ملت تو روی همه دروغ میگن، بد فحشایی میاد نوک زبونم.
اولا همه می دونن طرف تازه وارد نبود که بخواد جوگیر شه! اومده بود هافل تا هافلپافی که خودت اون موقع درمورد عدم فعالیتش ناراحت بودی رو فعال کنه. به قول خودت: به خاطر یک دوست!
دوما: پستش حاصل دلخور شدن نبود. هرکی نیمفا رو نشناسه، من خیلی خوب می شناسمش. خودتم همینطور! حتی همون دوست قدیمی هم به خوبی می شناستش. اون نیمفا کسی نبود که به خاطر دلخور شدن از یه دوست بیاد توی سایت پست بزنه. تنها وقتی اومد اون پست رو زد که دید نامردی و مارمولک بازی توی سایت به اوج رسیده و دیگه تهوع آوره! رفت از حقیقت دفاع کنه که چار نفر که خیلی گولاخن و قدرت رول نویسی بالایی هم دارن (انصافا) نتونن با استفاده از استعدادشون، حقیقت رو تحریف کنن. یعنی همون کاری که داریم زور می زنیم توی جامعه مون انجام بدیم ولی به نتیجه ای نرسیدیم، اون انجام داد و به نظرم به نتیجه هم رسید! چون دامبولیسم به بوق پیوسته.
سوما: اسم تو اومده بود توش، به خاطر اینکه توش بودی! یادت رفته بهش پیغام شخصی زدی و گفتی برای اینکه آلبوس سوروس از ناراحتی دربیاد، نیمفا بهتره از محفل بیاد بیرون؟ یادت رفته گفتی به خاطر اتحاد هافلپافه؟ یادت رفته بهت گفت که: نمی دونست، به خاطر هافلپافی شدن باید عضویت یا عدم عضویت در محفل بهش تحمیل بشه؟ پستشو هرکی بخواد، می تونه بره بخونه. توش نوشته که طرف مخ پیوز رو جوید و پیوز از تالار هافل معلقش کرد. حقیقت غیر اینه مگه؟؟؟
اونم به خاطر آوردن اسم تو اظهار تاسف نکرد! به خاطر اینکه توی پیغام شخصی باهات بد برخورد کرده بود عذرخواهی کرد! لطفا مسایل رو دروغ جلوه نده. چون
نیمفا حتی به قیمت بلاک شدنش حاضر نیست بداره کسی نامردی کنه. هویتشم همه می دونن! هرکی ندونه می تونه بیاد از من بپرسه. به راحتی بهش میگم که طرف کی بوده و چیکار کرده. نیمفا حاضره حتی از مدیرا خواهش کنه پیغام شخصی هاش رو آشکار کنن تا ملت بفهمن کیه که داره دروغ میگه و اهداف واقعی دامبولیسم چی بوده.
همونطور که توی بلیطی که به مدیرا زد، همینو ازشون خواست و دقیقا یکی از مدیرا پیغام شخصی های اونو (به درخواست خودش) چک کرد!
سوما: کسی تو رو به دامبولیسم مرتبط نکرده که! تو همیشه به سربلندی هافل فکر کردی و براش زحمت کشیدی. پس بیخودی با طرفداری از گروهی که سردسته شون رفتار نامناسبی انجام داد (هرچند داداش کوچولوی عزیز منه و همیشه به وجودش افتخار می کنم) زحمات خودت رو نابود نکن.
قبلنم گفتم، مشکل اینجاست که تو از هم گروهیت دفاع می کنی. حتی اگه رفتارش نادرست باشه. یادم نرفته که از نیمفادورا هم دفاع کردی (هرچند برخوردش توی یک مورد، کاملا نادرست بود).
کلا این بحث دیگه خیلی مسخره هست. چون همۀ مدارک به مدیرا ارائه شده. به اندازۀ کافی پیغام شخصی ها زیر و رو شده و خیلی چیزای دیگه.
من خودم قرار بود (همون اول که دامبولیسم تشکیل شد) برم توش پست بزنم و عضوش بشم. (به خاطر داداش کوچولوم) ولی بعد که پست ها رو خوندم قضیه به نظرم بودار اومد و این شد، که رفتم درموردش تحقیق کردم. از اونجایی که مرگخوار هم هستم و نسبت به هر دوگروه (دامبولیسم و محفل) بی طرف بودم، (که امیدوارم هنوزم بی طرف مونده باشم) چشمامو باز نگه داشتم و بدون تعصب بررسیش کردم.
خوب بعدم دیدم موضوع چیه. این "دیدم" به خاطر مسائلیه که برای نیمفا پیش اومد و من دقیقا در جریانش بودم. خیلیا خودشون رو اون موقع نشون دادن. هم من، هم تو ، هم آسپ، هم نیمفا، هم جیمز و هم دامبل فعلی... بنابراین پیش کشیدن دوبارۀ این بحث، فقط لجن مال شدن مجدد یه گروه تازه تاسیس رو به دنبال داره که صرفا به دلیل احترامی که برای اعضاش قائلم، به نظرم درست نباشه تکرارش! هرچند اگه تکرار بشه، تمام مدارک هنوزم هستن و میشه اینبار در معرض دید عموم قرارشون داد.
--------------
هی کپۀ ریش! پررو نشی ها! من عمرا ازت دفاع نمی کنم. اینا رو گفتم که دعوا بین شما دو گروه سفید دوباره برقرار بشه و ما بتونیم به راحتی نابودتون کنیم.