جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 24 مرداد 1388 09:40
نمایش جزئیات
آفلاین
اسكاور كسيه كه حق پدري بر گردن من داره!

1- سه تا سوتي هاي مديريتيت رو بگو؟!

2- بعد از رفتن از مديريت، بازم به اين انجمن دسترسي داشتي؟ چجوري؟!

3- ماجراي بيل ويزلي رو يادت مي ياد؟! اصلا چيشد كه اون قضايا پيش اومد؟ ارزششو داشت؟!

4- بهترين دوران بودن در جادوگرانت در كودوم گروه بود؟ هافل يا ريون؟

5- زاخي؟ دامبل؟ اسكي؟ كودومشون بيشتر دوست داري؟!

6- Hco ، حذب، صحبت با همديگه، كافه محفل ققنوس؟! نظرتو در باره اينا بگو!!

7- چرا به همه مديران مرگ ميفرستي؟ حتي من كه دختر خوندتم؟!!

8- شده تا حالا بخواي برگردي؟ چيشد كه نشد؟!

موفق و مويد باشي!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 مرداد 1388 20:37
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام ...

اسکاور ...

1- حق زیادی به گردن هافلپاف داری و واقعا یکی از کسایی هستی که میشه گفت "هافلپاف" بهت مدیونه ! چه احساسی نسبت به زمانی که توی هافلپاف بودی داری ؟

2- هافلپاف رو چقدر دوست داری ؟

3- نظرت در مورد هافلپاف فعلی چیه ؟

4- نظارت انجمن های زیادی رو داشتی ! از نظارت کدوم انجمن بیشتر لذت بردی و براش انگیزه داشتی ؟

5- مدیر بودن بهتره ، ناظر بودن ؟ یا عضو معمولی بودن ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: پنجشنبه 22 مرداد 1388 20:04
نمایش جزئیات
آفلاین
در راستای پرسیدن سوالات بی ربط از کسی که اصلا نمی شناسمش!!!

- بهترین خاطرت از سایت جادوگران

- از کدوم یکی از اعضای سایت بیشتر می ترسی؟

- اگه بخوای یه آرزو کنی اون آرزوت چیه؟

- متولدین شهریورو بیشتر دوست داری یا دی ماهی ها رو؟

- قبض موبایلت در ماه چقدر میاد ؟ ( سوال قشنگیه!)

- تا حالا چندتا عینک آفتابی رو شیکوندی؟

- زیرآب زن ترین فرد جادوگرانی؟

- هر کدوم از این کلمات تو رو یاد چی می ندازه ؟

غیرت - آفتابه - سبز - فوتبال - ساحره - میتینگ - نمایشگاه

در پایان خانوم نوریس سلام مخصوص می رسونه و میگه آواتارت خیلی زشته!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 22 مرداد 1388 18:29
نمایش جزئیات
آفلاین
اسكاور!

دلت براي هلگا تنگ نشده؟ چون من دلم خيلي براش تنگ شده.

به نظرت پاورداس تيم خوبي بود؟ اسنجام ملي اتحاد ِ تيمي؟؟؟ (يا يه همچين چيزي)

چرا تو چتر باكس مرگ بر گابريل نگفتي؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

یه چیزی باید بگموشما توی چت باکس بهم گیر دادید مجبور شدم پست بزنم.

نظرتون راجع به شناسه ی زاخاریاس اسمیت چیه؟(در کل)

هافل براتون چه معنی ای میده؟

دیگه همین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]Catch me in my Mer
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 18:54
نمایش جزئیات
آفلاین
اممم...فقط دو تا سوال دارم
فلسفه این کارخونه دستمال سازی تون چیه؟

به چه علت نام اسکاور رو انتخاب کردید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 18:52
نمایش جزئیات
آفلاین
من امروز با سانسور نکردنِ پست ها ، و نکشوندنِ طرفین ِ دعوا جهتِ توجیه شدن به دفتر توجیهات عالیه ، ثابت کردم که فردِ خوش قلبی هستم و این یکی از نکاتِ مثبت در سوابق ِ من خواهد بود

علاقه ای به بحثِ بیشتر نیست ، از همه ی دوستان دعوت میکنم جهتِ دعوای بیشتر به نحوه ی برخورد ، و در صورت نیاز به فحش دادن و توهین ِ مستقیم به هم ، به دفتر توجیهات مراجعه کنند

مهمان بعدی قلم پر رو معرفی میکنم !

مهمانِ برنامه بیست و هشتم قلم پر : اسکاور

تا سه روز آینده میتونید سوالاتتون رو از این مدیر ِ قدیمی بپرسید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 18:00
نمایش جزئیات
آفلاین
دو تای وسطی که جوابشون رو اینجا ندادم و نمی دم و اما پرسی خودمون!

من فکر می کنم هرچه سریعتر باید یه آتش نشانی داشته باشیم تا به امور آب ریختن روی سوخته ها رسیدگی کنن.

موضوع ارزش دامبلدور رو به تو نگفتم و این که در همه موارد من عادت دارم به در و دیوار بگم تا پنجره بشنوه!

آمااا
در مورد هاگ.. چرا من این ترم فعالیت داشتم.. ترم قبل هم تو کوئیدیچ بودم. اگه بخوام در مقام ققیاس قرار بگیرم باید این ترم تو رو با ترم اول مرلین مقایسه کنم.. نظر تو این نیست؟!

من کلی گفتم فقط این ترم رو در مقایسه م قرار ندادم.

در باب اون فیلم و اینا من سلیقه م این مدل فیلم رو نمی پسنده کاری به محتوا ندارم. تو فیلم بعدیت رو در رابطه با مصاحبه بساز من خودم میام اولین نفر می خندم .. باور کن جنبه ش رو دارم!

گابر:

تو بیناموسی نمی نویسی دختر؟ می نویسی دیگه.. زنگ تفریح ریونکلا رو یادت رفته؟ وقتی به بیناموسی کشیده می شد فقط من و تو و گراوپ(بود) پست می زدیم!

دعوا چیزیه که ناگزیره.. پرسی هم گفت. خلاصه وقتی این همه آدم توی یه جامعه ای در کنار هم قرار بگیرن همه چیز گل و بلبل نمیشه ولی خب انگیزه..

ولش من در موردش حرف نمی زنم!

ریتا:
جبهه گیری شما درست نیس!

و چون نمی خوام بحث کشدار بشه، همین سوال رو فقط می پرسم.
من این سوال رو می پرسم ریتا: آیا دامبلدور به تام ریدل هم نفعی می رسوند؟

من فرشته نیستم، دامبلدور هم نبود.. چطور انتظار داریم کسی رو در خفا و جایی که حضور نداره.. در خلوت بین خودمون بهش اهانت کنیم.. زیر سوال ببریمش به دوستاش اهانت کنیم و الفاظ خیلی بدی بهشون بدیم بعد انتظار داشته باشیم بهمون بگه دستت درد نکنه.؟!

وقتی من جلوی چشم خودم می بینم کسی ناسزا گفته به اعضای من به خاطر اینکه استعفا ندادن چطور باز باید اون شخص رو با آغوش باز بپذیریم؟

اینها اعتراض یا انتقاد بود یا اهانت؟ همه ی ما فرق بین این سه تا رو می دونیم.

حالا هم یه ذره به حرفاتون عمل کنید.. من می خوام برم یه ذره آسوده بخوابم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باید از چیزی کاست.. تا به چیزی افزود!تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 17:58
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اون فیلم اصلا از پایه ایراد داشت برادر من ! حاصل جوگیر شدن یک عضو تازه وارد بود !! یا بهتر بگم حاصل دلخور شدن یک نفر از یک دوست قدیمی !!!!

همین که اسم من توش اومده بود نشون میداد که مشکل داره چون من هیچ دخالتی توی کار محفل نداشتم هیچوقت ! خود نیمفا هم بعدا به خاطر آوردن اسم من اظهار تاسف کرد

الان یه فحش نوک زبونم بودها! اصولا وقتی می بینم ملت تو روی همه دروغ میگن، بد فحشایی میاد نوک زبونم.

اولا همه می دونن طرف تازه وارد نبود که بخواد جوگیر شه! اومده بود هافل تا هافلپافی که خودت اون موقع درمورد عدم فعالیتش ناراحت بودی رو فعال کنه. به قول خودت: به خاطر یک دوست!

دوما: پستش حاصل دلخور شدن نبود. هرکی نیمفا رو نشناسه، من خیلی خوب می شناسمش. خودتم همینطور! حتی همون دوست قدیمی هم به خوبی می شناستش. اون نیمفا کسی نبود که به خاطر دلخور شدن از یه دوست بیاد توی سایت پست بزنه. تنها وقتی اومد اون پست رو زد که دید نامردی و مارمولک بازی توی سایت به اوج رسیده و دیگه تهوع آوره! رفت از حقیقت دفاع کنه که چار نفر که خیلی گولاخن و قدرت رول نویسی بالایی هم دارن (انصافا) نتونن با استفاده از استعدادشون، حقیقت رو تحریف کنن. یعنی همون کاری که داریم زور می زنیم توی جامعه مون انجام بدیم ولی به نتیجه ای نرسیدیم، اون انجام داد و به نظرم به نتیجه هم رسید! چون دامبولیسم به بوق پیوسته.

سوما: اسم تو اومده بود توش، به خاطر اینکه توش بودی! یادت رفته بهش پیغام شخصی زدی و گفتی برای اینکه آلبوس سوروس از ناراحتی دربیاد، نیمفا بهتره از محفل بیاد بیرون؟ یادت رفته گفتی به خاطر اتحاد هافلپافه؟ یادت رفته بهت گفت که: نمی دونست، به خاطر هافلپافی شدن باید عضویت یا عدم عضویت در محفل بهش تحمیل بشه؟ پستشو هرکی بخواد، می تونه بره بخونه. توش نوشته که طرف مخ پیوز رو جوید و پیوز از تالار هافل معلقش کرد. حقیقت غیر اینه مگه؟؟؟

اونم به خاطر آوردن اسم تو اظهار تاسف نکرد! به خاطر اینکه توی پیغام شخصی باهات بد برخورد کرده بود عذرخواهی کرد! لطفا مسایل رو دروغ جلوه نده. چون نیمفا حتی به قیمت بلاک شدنش حاضر نیست بداره کسی نامردی کنه. هویتشم همه می دونن! هرکی ندونه می تونه بیاد از من بپرسه. به راحتی بهش میگم که طرف کی بوده و چیکار کرده. نیمفا حاضره حتی از مدیرا خواهش کنه پیغام شخصی هاش رو آشکار کنن تا ملت بفهمن کیه که داره دروغ میگه و اهداف واقعی دامبولیسم چی بوده.

همونطور که توی بلیطی که به مدیرا زد، همینو ازشون خواست و دقیقا یکی از مدیرا پیغام شخصی های اونو (به درخواست خودش) چک کرد!

سوما: کسی تو رو به دامبولیسم مرتبط نکرده که! تو همیشه به سربلندی هافل فکر کردی و براش زحمت کشیدی. پس بیخودی با طرفداری از گروهی که سردسته شون رفتار نامناسبی انجام داد (هرچند داداش کوچولوی عزیز منه و همیشه به وجودش افتخار می کنم) زحمات خودت رو نابود نکن.

قبلنم گفتم، مشکل اینجاست که تو از هم گروهیت دفاع می کنی. حتی اگه رفتارش نادرست باشه. یادم نرفته که از نیمفادورا هم دفاع کردی (هرچند برخوردش توی یک مورد، کاملا نادرست بود).

کلا این بحث دیگه خیلی مسخره هست. چون همۀ مدارک به مدیرا ارائه شده. به اندازۀ کافی پیغام شخصی ها زیر و رو شده و خیلی چیزای دیگه.

من خودم قرار بود (همون اول که دامبولیسم تشکیل شد) برم توش پست بزنم و عضوش بشم. (به خاطر داداش کوچولوم) ولی بعد که پست ها رو خوندم قضیه به نظرم بودار اومد و این شد، که رفتم درموردش تحقیق کردم. از اونجایی که مرگخوار هم هستم و نسبت به هر دوگروه (دامبولیسم و محفل) بی طرف بودم، (که امیدوارم هنوزم بی طرف مونده باشم) چشمامو باز نگه داشتم و بدون تعصب بررسیش کردم.

خوب بعدم دیدم موضوع چیه. این "دیدم" به خاطر مسائلیه که برای نیمفا پیش اومد و من دقیقا در جریانش بودم. خیلیا خودشون رو اون موقع نشون دادن. هم من، هم تو ، هم آسپ، هم نیمفا، هم جیمز و هم دامبل فعلی... بنابراین پیش کشیدن دوبارۀ این بحث، فقط لجن مال شدن مجدد یه گروه تازه تاسیس رو به دنبال داره که صرفا به دلیل احترامی که برای اعضاش قائلم، به نظرم درست نباشه تکرارش! هرچند اگه تکرار بشه، تمام مدارک هنوزم هستن و میشه اینبار در معرض دید عموم قرارشون داد.

--------------

هی کپۀ ریش! پررو نشی ها! من عمرا ازت دفاع نمی کنم. اینا رو گفتم که دعوا بین شما دو گروه سفید دوباره برقرار بشه و ما بتونیم به راحتی نابودتون کنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/5/21 18:03:14
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 16:07
نمایش جزئیات
آفلاین
چه جلب

آلبوس جان تو بیشتر به جای اینکه وقتت رو صرف جواب دادن به سوالا کنی، صرف جنگیدن با هافلپاف کردی

نقل قول:
بعد از اون "همانند یک سفید اصیل بنویسید" اگه جای دعواهای رولی افراد نشه!

بله منم با این حرف کاملا موافقم که سفید اصیل تقریبا به یه جایی برای دعواهای رولی افراد تبدیل شده و چه بسا حتی ناظرینش!

نقل قول:
بحثی که تو انجمن خصوصی محفل شد راجع به دامبلدور نبود. راجع به ماموریتی بود که آلبوس سوروس پاتر داده بود که خیلی کش پیدا کرد و ناگفته ها گفته شد!

البته زیادم به ماموریت ربط نداشت فقط با اون شروع شد! در اصل سر استعفا ها و نحوه ی نظارت و عوض شدن ناظر بود!

نقل قول:
در مورد پایین اومدن ارزش باید بهت بگم عادت کردیم که اگه از چیزی به ما نفعی نرسید اون رو در درجه اهمیت بعدی قرار بدیم. و وای به روزی که برخلاف خواسته هامون عکس العملی ببینیم!

آلبوس جان در مورد اینکه میگی دامبلدور نفعی به کسی نرسونده، دامبلدور یک شخصیت اصلی و محوری به حساب میاد که گردانندگی محفل رو به عهده داره که کلا یکی از بحث های اصلی تو کتاب بود و همیشه و همه جا حضور داشت! پس ارزش دامبلدور باید طوری باشه که به همه نفع برسونه نه فقط یک عده خاص!! پس اگر یکی میگه ارزش دامبلدور پایین اومده به این معنی نیس که ارزش تو پایین اومده، این تویی که باید شخصیت این فرد رو مطرح کنی! کلا اگه پی ام های جیمز تو چتر هم نبود من یادم میرفت محفلی هم وجود داره!

نقل قول:
مخالفشون حرف بزنی همه خوبیهای گذشته رو فراموش می کنن و دشمن خونیت می شن!

آره دقیقا"!

نقل قول:
نمی دونم چرا هافلیا انرژیشون رو بهتر مصرف نمی کنن.

دقیقا منظورت چیه؟! هافلیا انرژیشون چطوری باید صرف بشه که نمیشه؟!

نقل قول:
این نشان ضعف اون افراده.. و هنوزم می گم بیشتر از یه خصومت شخصی نبوده. چرا؟ چون یک مورد اعتراض و انتقاد به دست ما نرسید. احدی نیومد بگه که آلبوس به این دلیل به این دلیل تو در چنین جاهایی اشکال داری، اینجای کارت می لنگه و باید تصحیحش کنی

اگه استعفا ها نشونه ضعف اون افراد باشه، الان هردعوایی که تو سایت اتفاق میفته باید یه سری کلا خداحافظی کنن از جادوگران برن!! اعتراض و انتقاد به دست شخص نمیرسه اصولا! اما بازم بود که اعتراضاتی میشد و کاملا هم مشهود بودند و چندباری از طرف خودت این اعتراضات تو چتر مسخره شد! من اون موقع کاملا تو جریانات سایت حضور داشتم و یادمه!!

نقل قول:
نه من نه تام فکر نکنم تابلوی ورود هافلی ها ممنوع زده باشیم جلوی انجمنمون. معلقتونم که نکردیم!
من این سوال رو ازت می پرسم.. چرا هافلپاف دوست نداره با بقیه باشه؟ نه تو مرگخواران نه تو محفل.

اگه منظورت اینه که هافل ورود به این دوگروه رو تحریم کرده، مطمئنا اعضا شکایت میکردن! الکی که نیس! خوب میدونم معلقمون نکردین اما جو تالار به گونه ای هس که اعضا بیشتر به تالار خصوصی خودمون گرایش دارن... در ضمن اینکه هافلپاف چرا دوست نداره با کسی باشه اصلا مسئله مهمی نیس! این علایق شخصی این گروهه کلا"!!

نقل قول:
گرفتن تالار خصوصی برای الف دال من رو هم تعجب کرد

اینو که همه تعجب کردن

کلا" مصاحبه جالبی بود... خسته نباشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...