شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام جرج ويزلي عزيز منم ميدونم منظور دامبلدور از مديوني پتيگرو بود ولي گوشت پتي گرو بدن والدمورت رو ساخت.و وقتي اون گوشت به هري مديونه (در حقيقت گوشت بدن بردگان كه تو كتاب نوشته به هري مديونه)و خون هم از بدن هري هست به نظر شما اگه والدمورت هري رو طلسم كنه اتفاق خاصي رخ نميده؟ من فقط خواستم توضيح بدم.به هر حال هر جور صلاح بدوني. در ضمن نظر شما هم محترمه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
والدمورت یکی از کودن ترین و خنگ ترین شاگرد های من بود بی تو هرگز با تو عمرا من فکر میکنم پس هستم I THINK SO I AM دوستت دارم اما به تو چه!!!
پستت كاملا به دلايل افشا سازي كتاب هفت پاك شد.لطف كن و تا زماني كه نبايد در مورد كتاب هفت در جايي به جز انجمن هري پاتر و يادگار هاي مرگ صحبت كرد،از پيام شخصي مجوز تاپيك بگير.
اين تاپيك هم به دلايلي كه حرفت به نظرم غلط است،مجوز داده نميشود!اگر توضيح بيشتر خواستي،پي ام بزن.شنبه بهت جواب ميدهم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/6/4 21:20:20 ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/6/4 23:50:08
HarryPotter_Choice Boy نوشته: سلام می خواستم ببینم می تونم تایپیکی با عنوان چرا{ هری پاتر را دوست دارید؟} بزنم ممنون
دوست عزیز در این سایت تمام اعضا به هری پاتر علاقه بسیار زیادی دارند که فعالیت می کنند.
مجوز داده نشد.
نقل قول:
کینگزلی شکلبولت نوشته: سلام و خسته نباشيد خدمت ناظر محترم: من ميخوام يك تايپيك بزنم با عنوان (والدمورت به هري پاتر مديونه؟)ببينيد قصه ي چوب ها رو به خاطر داريد.خب بدن والدمورت از چي ساخته شد؟خون هري و گوشت بدن ورمتيل.و در كتاب 3 دامبلدور ميگه تو (به هري)جادوگري رو براي والدمورت فرستادي كه به تو مديونه.و از اونجايي كه دامبلدور هيچ هرفي رو بي حساب نميزنه من احتمال ميدم كه يه رابطه اي اين وسط باشه. در موردش فكر كنيد....
کینگزلی عزیز منظور دامبلدور این بود که پیتر پتی گرو به هری مدیون هست نه لرد ولدمورت!
مجوز داده نشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1386/6/4 20:52:01
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
سلام و خسته نباشيد خدمت ناظر محترم: من ميخوام يك تايپيك بزنم با عنوان (والدمورت به هري پاتر مديونه؟)ببينيد قصه ي چوب ها رو به خاطر داريد.خب بدن والدمورت از چي ساخته شد؟خون هري و گوشت بدن ورمتيل.و در كتاب 3 دامبلدور ميگه تو (به هري)جادوگري رو براي والدمورت فرستادي كه به تو مديونه.و از اونجايي كه دامبلدور هيچ هرفي رو بي حساب نميزنه من احتمال ميدم كه يه رابطه اي اين وسط باشه. در موردش فكر كنيد....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
والدمورت یکی از کودن ترین و خنگ ترین شاگرد های من بود بی تو هرگز با تو عمرا من فکر میکنم پس هستم I THINK SO I AM دوستت دارم اما به تو چه!!!
خوب از راهنماییتون ممنون ولی من هرجا میرم میگن برو اونو مثل این ادارت شده در ضمن فکر نکنم اون تاپیک دیگه فعالیت کنه
خواهش ميكنم. يادآور ميشم كه اون تاپيك نيست. بلكه يه جورايي فكر كنم خبر بود. روي قسمت خبر سايت جادوگران منتشر شد.و در ضمن ايده تكراريست، براي همين به اين سادگي ها نميذارن دوباره به كار ببريد. هر چي باشه سه سال قبل از شما شخصي به فكر رسيده و اونو اجرا كرده و از اعتبار خوبي هم برخوردار بود اون موقع. موفق باشي.
سلام من در نظر دارم تاپیکی بزنم با عنوان کنکور هری پاتری شرح کار به این صورته که هر روز یا دو روز ( تو تاپیک روز برگزاری و ساعتش هم مشخص میشه ) یه سوال از متن کتاب ها ، قسمت های مبهم ، ....... طرح میشه بعد اعضا میتونن تو زمان تعیین شده مثلا دو ساعت جوابشونو به پیام شخصی من و یه نفر دیگه که بعدا میگم ارسال کنن بعد ما با مشورت جواب هایه درستو انتخاب میکنیم و به ترتیب کسانی که زودتر جواب دادن امتیاز میدیم مثلا 4 نفر اول 4امتیاز 4 نفر دوم 3امتیاز 4نفر سوم 2 و از این به بعد 1 امتیاز می گیرن بعد از تموم شدن زمان پاسخ گویی خودمون تو یه پست جوابو به اعضا میگیم تا بدونن درست گفتن یا نه ( بهتره که اعضا دیگه اختیار پست زدنو تو این تاپیک نداشته باشن ) تصمیم داریم برای جادوگر ماهه این تاپیک یه امضا مخصوص یا یه اواتور مخصوص هم درست کنیم اگه اجازه بدین نمونه سوال : نیکلاس فلامل در چند سالگی و به چه ترتیبی مرد ؟ ( این یه سوال معمولی از متن کتاب بود که البته نکته هم داشت مطمئنا بعدا سوال های کامل نری تو تاپیک مطرح می شه ) امیدوارم موافقت بشه ایگور جان امیدوارم موافقت بشه این سومین جایی که منو می فرستن
سلام من در نظر دارم تاپیکی بزنم با عنوان کنکور هری پاتری شرح کار به این صورته که هر روز یا دو روز ( تو تاپیک روز برگزاری و ساعتش هم مشخص میشه ) یه سوال از متن کتاب ها ، قسمت های مبهم ، ....... طرح میشه بعد اعضا میتونن تو زمان تعیین شده مثلا دو ساعت جوابشونو به پیام شخصی من و یه نفر دیگه که بعدا میگم ارسال کنن بعد ما با مشورت جواب هایه درستو انتخاب میکنیم و به ترتیب کسانی که زودتر جواب دادن امتیاز میدیم مثلا 4 نفر اول 4امتیاز 4 نفر دوم 3امتیاز 4نفر سوم 2 و از این به بعد 1 امتیاز می گیرن بعد از تموم شدن زمان پاسخ گویی خودمون تو یه پست جوابو به اعضا میگیم تا بدونن درست گفتن یا نه ( بهتره که اعضا دیگه اختیار پست زدنو تو این تاپیک نداشته باشن ) تصمیم داریم برای جادوگر ماهه این تاپیک یه امضا مخصوص یا یه اواتور مخصوص هم درست کنیم اگه اجازه بدین نمونه سوال : نیکلاس فلامل در چند سالگی و به چه ترتیبی مرد ؟ ( این یه سوال معمولی از متن کتاب بود که البته نکته هم داشت مطمئنا بعدا سوال های کامل نری تو تاپیک مطرح می شه ) امیدوارم موافقت بشه ایگور جان امیدوارم موافقت بشه این سومین جایی که منو می فرستن
خوب از راهنماییتون ممنون ولی من هرجا میرم میگن برو اونو مثل این ادارت شده در ضمن فکر نکنم اون تاپیک دیگه فعالیت کنه.
دوست عزیز فکر کنم بد نباشه به انجمن هری پاتر و یادگارهای مرگ بری و اونجا درخواست بدی. ممکنه از کتاب هفت یه طرح کنی! در غیر این صورت به انجمن اتاق ضروریات برید و در اون انجمن درخواست بدید.