کوییرل : هیسسس! چیه؟
بیل : بابا این زیر سوسک داره! عنکبوت داره! موش داره! عقرب و رتیل داره! فکر کنم حتی سایه یه اسب آبی رو هم این زیر تشخیص دادم! مگه باغ وحشه؟
کوییرل به سمت راهرو ورودی اشاره میکنه : هیس! یکی داره میاد! صدات در نیاد!
بیل به غرغر کردنش ادامه میده : اتاق 2*2 من که انقد توش جوونور داره، به پای این خرابه نمیرسه! اه! ما رو باش با کی و کجا اومدیم سیزده بدر...
صدای قدمهای محکم فرد که گویا در نظر داره کفپوش رو سوراخ کنه به گوش میرسه، بعدش داد میزنه : بچه ها؟ بچه ها کجایین؟ نمیخواین بیاین استقبال عمو عله؟
کوییرل سریع از جاش بلند میشه و به سمت عله حرکت میکنه : اااا، این که هرییییییه خودمونه! هرییییی!!
عله دستشو به حالت «استاپ» میاره جلوی کوییرل : جلو نیا! اها خوبه! سلام!
کوییرل با تعجب سر تا پای عله رو زیر و رو میکنه : چرا جلو نیام عزیزم؟
عله : هیوووم، میخوام به عادت بچگیم از شونصد کیلومتری بپرم رو تختم! انقد حال میده، یادمه بچه بودم اتاقم دقیقا رو به روی پله ها بود، بدو بدو از پله ها بالا میومدم، همینجوری یه کله به سمت اتاقم میرفتم و خودمو پرت میکردم رو تخت! یه لذتی داره که نگو....
کوییرل :
هان؟ نه!! این کار خیلی خطرناکه! ممکنه بهتون صدمه وارد بشه! من به شما اجازه نمیدم که....عله : بیشین بینیم بابام! مگه اونجا جز تشک چیز دیگه ای هست؟....
بیل از زیر تخت : آره! یه آدم هم این زیر هست!
و نهایت سعیش رو به کار میگیره که یه جوری بره زیر تخت کوییرل. از طرف دیگه هم کوییرل سعی میکنه یه جوری جلوی دید عله قرار بگیره که اون نتونه حرکت غلتان بیل رو کف اتاق ببینه!
کوییرل : حالا نمیشه این دفعه این کارو ....
عله : نچ نمیشه! با شماره سه! یک....دو.....سه!!
عله مثه قهرمانهای دو سیصد متر با مانع، ژست میگیره و با سرعت به سمت تختش میدوئه، بیل با ناراحتی در جا یه سیصد و شصت میزنه و با شیکم رو زمین میخوابه، لحظه ای که عله به هوا میپره سعی میکنه که قل بخوره و بره زیر اون تخت، ولی به دلیل رفلکس پایین، موفق نمیشه و عله محکم رو تخت فرود میاد، به طوری که فنر تخت از زیر میزنه بیرون و میره تو بوق بیل!
بیل : آآآآآآآآآآآآآآآآآآآ بوقم!!
عله با شنیدن این عربده سر جاش خشکش میزنه و سرشو میکنه زیر تخت، و کوییرل در اوج جو گرفتگی سعی میکنه تغییر قیافه داده و نقش یه آباژور رو بازی کنه!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

...عله