در حالی كه دانش آموزان طبق معمول به خاطر تاخير يك هفتهای كينگزلی در ورود به كلاس با اين حالت
خميازه میكشيدن و حتی نوای ملكوتی خر و پف بعضی از اونها هم فضای كلاس درس رو در بر گرفته بود
، در با لگد كينگزلی باز شد تا دانش آموزان به خودشون بيان...- سلام بچه ها، ببخشين كه يه هفته ای دير كردم
...ملت:
-
- ... من امروز هم درسم رو سريع میگم و میرم پی كارم و سعی میكنم تو يه ديالوگ درس رو تموم كنم، چون اصلا" حال ندارم واسه اين رول چهار تا شكلك بذارم و ده خط هم واسه اش فضا سازی كنم
، جا افتاد؟!- بله پروفسور!
كينگزلی نگاهی جدی و سرسری به دانش آموزان انداخت و در حالی كه لبخند كمرنگی روی صورتش نقش میبست، با حركت سريع و چرخشی چوبدستی اش يك گلدون گياه رو از توی قفسهی گياه ها بيرون كشيد و اون رو روی ميز جلوی بچه ها گذاشت... چوبدستيش رو دوباره توی جيب جادار ردای بلند و تيره رنگش گذاشت و شروع به صحبت كرد:
- اسم اين گياهی كه میبينيد رز سبزه...
نگاه و پوزخندهای دانش آموزان به طرف رز ويزلی معطوف شد...
- اين گياه بسيار كارآمده و جالبه بدونين همين سال گذشته از تركيب چند گياه به وجود اومد و رز سبز فعلا" حال پرورشه و دارن زيادش میكنن. اين گياه هم خاصيت های دارويی زيادی داره و يه جورايی شباهت زيادی به پالادی داره، اما به اندازهی پالادی قوی نيست و برای اوضاع وخيم برای يك بيمار اصلا" مناسب نيست. از خواص ديگهی رز سبز اينه كه اگه با شيرهی گياه اوزارتان تركيب بشه میتونه غول های غارنشين و خيلی از موجودات جادويی رو از جا در بياره، واسهی اطلاعات بيشتر میتونيد به دبير معجون سازی و مراقبت از موجودات جادويیتون هم مراجعه كنيد... در ضمن با رز سبز توی خيابون نرين، چون خطر بازداشت تهديدتون میكنه!
كينگزلی سرفهای كرد و ادامه داد:
- نمرات تكاليف جلسهی قبل و تكاليف اين جلسه هم روی ميزن، میتونين برشون دارين!
كينگزلی لبحندی زد و با همان سرعت و عجله ای كه وارد كلاس شده بود، بيرون رفت.
تكاليف:
1. در صورت تركيب گياه رز سبز با شيرهی كدام گياه، معجونی مهلك برای موجودات جادويی به وجود میآيد؟ ( كنكور 89
)1. گياه اوزارتان
2. گياه موزارتان
2. گياه چوزارتان
4. گزينهی پنجم صحيح است!
امتياز اين سوال: 5
*
2. رولی بنويسيد كه در اون از يكی از خواص گياه رز سبز ( اشاره شده در درس ) استفاده بشه! ( 25 امتياز )
نمرات جلسهی چهارم:
هافلپاف: 19
روفوس اسكريم جيور: 28
رز ويزلی: 28
گريفيندور: 18
گودريك گريفيندور: 28
دابی: 27
راونكلاو: صفر امتياز!
اسليترين: صفر امتياز!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

) گفت: نه....پسرم نمیر...خواهش می کنم نمیر.....البته من اجبار نمی کنم اگه زیاد دوست داری بمیر. (
) آنها در جنگل میچرخیدند و گیاهان و جانوران مختلفی را از نزدیک رویت میکردند... تا این که روزی پات به شدت بیمار شد. بقیه ی گروه به دنبال گیاه اسطوخودوس و گل گاو زبون و خیلی گیاه های دیگر در جنگل به جستجو پرداختند. که ناگهان پای لی لی لیز خورد و با سه چهار تا چرخ 50 امتیازی روی زمین افتاد. در همین هنگام رنگین کمانی در آسمان ظاهر شد و لی لی به خودش نگاهی انداخت و متوجه شد که گیاهی به دست چسبیده. آنها این اتفاقات را به فال نیک گرفتند و گیاه را نزد پات بردند .آن را جوشاندند و به خورد پات دادند. در عرض 1 ساعت پات بار دیگر توانست روی پاهایش بایستد.اما با خود فکر میکرد که ای کاش دوستانش گل های روی گیاه را شسته باشند.
بلعید و متاسفانه پلیس هیچ کاری نمیتوانست با آنها بکند و چند روز بعد جریان این حادثه در کل روزنامه ها پخش شد