-سال پنجاه و شیش-
-همین موقع از سال-
ققی: کریچر یه مزدور خائن و پست فطرته!
اسکی: کریچر یه مزدور خائن و پست فطرته!
سرژ: کریچر رو چی کار دارین بدبختو!...بنده خدا که کاری نکرده...به نظر من بیل ویزلی یه مزدور خائن و پست فطرته!
فنگ: هاپ هاپ عووووو هاپ عو عو! (ترجمه: به نظر من بیل ویزلی یه مزدور خائن و پست فطرته!)
برادر حمید: به نظر من بیل ویزلی...
پــــاق!
برادر حمید با افکت فید اوت: نــــه....مرگ بر مدیران...آخه چقدر من بد شانســــــم!
برادر حمید بلاک میشه!
ققی: خب از اول...کریچر یه جن خونگی کثیف و بی جنبست و ما قسم میخوریم تکه تکه اش کنیم!
اسکی: کریچر یه جن خونگی کثیف و بی جنبست و ما قسم میخوریم تکه تکه اش کنیم!
سرژ: کریچر رو چی کار دارین بدبختو...بنده خدا که کاری نکرده...
پــــاق!
سرژ با افکت فید اوت: نـــــه...مرگ بر مدیران...آخه چقدر من بدشانســـــم!
دارون و شیو و جان یک صدا: تا تو باشی چهارتا شناسه با هم نسازی تو یه شناسه!
سرژ بلاک میشه!
ققی: مرگ بر مدیران...کریچر یه مزدور خائن پس فطرته!
اسکاور: عملیات ممکن نیست...عملیات ممکن نیست...نیروی کافی نداریم...نیروی کافی نداریم!
فنگ: هاپ هاپ عوووووووو!
پـــــاق!
فنگ با افکت فید اوت: هاااپ...هاپ عو هاپ عوووو!...هاپ هاپ عوووو هاپ!
فنگ بلاک میشه!
اسکی: حالا چی کار کنیم؟!
ققی: تو از دسترسی مدیریتت به نفع حذب استفاده کن و منو بلاک کن...عله نیلی هم بعدش تو رو بلاک میکنه!
اسکاور: مرگ بر...
پــــاق!
اسکاور با افکت فید اوت: نــــه...مرگ بر مدیران....آخه چقدر من بد شانســــم!
اسکاور بلاک میشه!
ققی: نـــــه....مرگ بر مدیران!....آخه چقدر من بدشانســـــم!....حالا کی منو بلاک میکنه!؟
صدای خبیثانه ی کریچر تمام فضا رو پر میکنه و ققی پیاده به سمت افق میره!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
سلام
من کمال تشکر رو برای این تاییدهای جالب نامزدهای وزارت دارم...
در ادامه چند نکته در این تایید شدن کاندیدها برام جالب هست...
1. تایید شدن عجیب عمه مارچ با داشتن حدود سه پست!(در زمان تایید)
2. تایید شدن عجیب ایگور کارکاروف
3. تایید نشدن عجیب بنده(مرلین مک کینن)
لطفآ این ابهامات رو هرچه زودتر برطرف کنید وگرنه پست بعدی من با این لحن نیست.
پ.ن: لطفآ ایوان عزیز جواب بنده رو نده، چون در زمان تایید صلاحیت نامزدها ایشون مدیر نبودند.
مرسی اینگو که جواب اون موضوع رو دادی...
در حال حاضر مشکل وزارت هست و هر چه زودتر از مسئولین جواب میخوام. منتظر جواب هستم...
من کمال تشکر رو برای این تاییدهای جالب نامزدهای وزارت دارم...
در ادامه چند نکته در این تایید شدن کاندیدها برام جالب هست...
1. تایید شدن عجیب عمه مارچ با داشتن حدود سه پست!(در زمان تایید)
2. تایید شدن عجیب ایگور کارکاروف
3. تایید نشدن عجیب بنده(مرلین مک کینن)
لطفآ این ابهامات رو هرچه زودتر برطرف کنید وگرنه پست بعدی من با این لحن نیست.
پ.ن: لطفآ ایوان عزیز جواب بنده رو نده، چون در زمان تایید صلاحیت نامزدها ایشون مدیر نبودند.
مرسی اینگو که جواب اون موضوع رو دادی...
در حال حاضر مشکل وزارت هست و هر چه زودتر از مسئولین جواب میخوام. منتظر جواب هستم...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام
خب درست نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی یادم می اومد که قبلا افرادی اینجا هم خداحافظی کردند. بله. بلاخره وقتش رسیده و این بار دیگه برگشتی هم در کار نیست. هر بار که به هر دلیلی خواستم برم اصرار و خواهش چند نفر دوباره من رو به این جمع آورد. ببینید، انسان ها از کودک و نوجوان و جوان گرفته تا میانسال و کهنسال و فسیل !
همه از ورود به یک اجتماع، هدفی دنبال می کنند. در مورد سایت جادوگران هم همینطوره. ما با دسته های مختلف نوجوانان و جوانان توی این سایت روبه رو هستیم. هر کدام عقیده ای دارند و برای اهدافی که به اونها فکر می کنند وارد این اجتماع مجازی و قشنگ شدند. نوجوان سیزده-چهارده ساله ای که در آستانه ی بلوغ هستش، ممکنه حس کنه که در جامعه حقیقی خیلی بهش توجه نمیشه و نمیتونه اون طور که باید خودی نشون بده. دوست داره اینجا که از همه نوع آدم هست خودی نشون بده. اون نوجوان پیشرفت دوست داره. به بیان برتر اون هنوز شاید خیلی هدف های اصلی این گردهمایی در این جامعه مجازی رو درک نکنه. دوست داره رشد کنه، پیشرفت داشته باشه و تجربه کنه. دوست داره مثلا رنک برنده بشه، تشویق بشه، دوست داره ناظر بشه، حتی این میل زیاد میشه و دوست داره مدیریت رو هم تجربه کنه. خب این برای یک نوجوان طبیعی هست.
اما دسته های سنی بالاتر اعضای سایت، با توجه به آشنایی و تجربه هایی که از چنین جامعه های مجازی دارند متوجه میشوند که رنک و نظارت و مدیریت و این موارد چیزهایی نیست که بشه بهشون دل بست و اونا رو به عنوان هدف نهایی حضور خودشون در این جامعه در نظر بگیرند. اونها متوجه میشن که برای شاد بودن و دوستی، برای تفریح سالم و سرگرمی در این میان این جمعیت حاضر میشن. مشارکت های رول پلیینگ و فعالیت های سایت رو به خاطر سرگرم شدن انجام میدن. بدون شک چیزی که قراره بمونه رفاقت ها و دوستی هایی هستش که از طریق این سایت به وجود اومده. چون به هر حال روزی دیگه هاست و دومین سایت با هر حجمی از اطلاعات هم غیر فعال خواهد شد. دیگه چیزی نمی مونه که بخوایم اونارو خاطره و تفریح خودمون در یک زمانی خاص تلقی کنیم. تنها چیز که برای ما میمونه، دوستی ها و رفاقت های پشت صحنه ایفای نقش و سایت هستش. خانم رولینگ هری پاتر رو فقط برای این ننوشت که ماها رو سرگرم نگه داره. برای این نوشت که ماها رو با عقایدی تقریبا یکسان به خاطر عشق به هری پاتر نزدیک کنه. عقاید و عشقی که درس هایی زیادی به خیلی ها میده. و توی این کار خیلی هم موفق بود. اسنادش در جادوگران و سایر سایت های خارجی موجوده !
خب خوب فکر کنیم، اگه ما بخوایم میراثی غیر از رفاقت و صمیمیت از این سایت ببریم، اون چیه؟! منوی مدیریت؟! فایل زیپ شده ی تصاویر کل گالری؟! واقعا اینها هستند؟! پس در این صورت باید گفت که هر چند ماه و هر چند سال که در این جمع بودیم همش بیهوده بوده و عمرمون رو تلف کردیم. میگیم ای کاش تابستون ها به جای میخکوب شدن پای کامپیوتر و رول جادوگران میرفتم با بچه ها خیابون ولی عصر رو متر کنیم ! ولی واقعا اینطوره؟! نه، اینطور نیست. فوق العاده بی ارزشه این سایت اگه بخوایم تو سر هم بزنیم، همدیگه رو خراب کنیم، از فعالیت های ضعیف که در گذشته داشتیم به عنوان تخریب و ضعیف نشون دادن هم استفاده کنیم. چون "زندگی می چرخه" . عقاید می چرخه. (سبیل بابات هم می چرخه
) . چرا همیشه باید غرور داشت؟! چرا باید خود رو از دیگران برتر نشون داد؟! چرا باید به کلمه ی زیبای "گذشت" پشت بشه. چرا باید به همدیگه توهین کنیم؟! چرا بدون شناخت قبلی عده ای جمع بشن و اعضای تازه وارد رو به خاطر فعالیت های ضعیف تر به تمسخر بگیرن یا شدیدا انتقاد کنند؟! فراموش نکنیم از همه نوع شخصیت و روحیه در این جمع ما هست. رعایت کنیم. مورد "بی ناموسی" رو در هر حالت عمومی به کار نگیریم. چون واقعا بچه هایی هستند که نمیخوان در این مرحله ی سنی ذهنشون درگیر باشه با این موارد.
. (هر چند که خیلی هم خنده دار به نظر بیاد) .
رسما 5 سال و 4 ماه شد که من با این سایت آشنا شدم. اما به طور دقیق هم فروردین 84 به همراه پرفسور کوییرل(
) وارد گروه ایفای نقش شدم. دروغه اگه بگم خیلی چیزها رو تجربه نکردم. ناظر 10 تا انجمن بودم. خیلی موارد دیگه و مسئولیت دیگه ای رو هم تجربه کردم. حالا میگم که بسیار به من خوش گذشت. این با هم بودن ها. این صمیت ها و رفاقت ها. به قدری اعضای سایت و مدیران رو دوست دارم که قابل وصف نیست.
. شما باعث شدید که من با جسیکا پاتر نامزد کنیم. آشنایی و صمیمت ما رو در حقیقت این سایت به وجود آورد. صمیمانه از طرف خودم و جسیکا از مدیریت سایت(مخصوصا علی نیلی عزیز) تشکر می کنم. همچنین از هاگرید(شهاب ناصری) که زمینه ی آشنایی من رو با جسیکا را برای بار اول در محیط چت یاهو مسنجر فراهم کرد، تشکر ویژه می کنم.
اگر رفتار و لحن نامناسبی و گاهی وقت ها اوقات تلخی هایی از من دیدید دیگه به بزرگی خودتون من رو ببخشید. گاهی احساس میکردم در برابر حقوق بچه هایی مسئول هستم که والدینی ندارند یا از هم جدا شدند و این بچه به سختی زندگی میکنه و تنها دلخشوشی اش اینه که وقتی از مدرسه برمیگرده، تکالیفش رو سریع تر انجام بده و بیاد توی سایت و چت یاهو. برای اینکه خوشحال باشه. برای اینکه سرگرم باشه. چون داره توی یک جو و محیط سالم به تفریح می پردازه. خوشحاله که بهش اهمیت داده میشه و اعضا دوستش دارند. از این رو دیده شده که گاهی من در محیط های عمومی سایت مثل انجمن یا چت باکس لحنم عوض شده و به قول بعضی ها شاید کوبنده بوده. خب قاعدتا منظوری نداشتم و فقط با اون لحن خواستم گوشزدی کرده باشم به یه عده که فقط خودتون رو توی سایت نبینید. بقیه هم هستن. حقوق اونها رو هم رعایت کنید. به این جادوگران ارزش بدید و نذارید مثل جامعه حقیقی خودمون تبدیل به لجنزار بشه.
[spoiler=مشاهده نمایید]
شنیده بودم که عده ای ابهامات و سوالاتی در مورد افرادی که برای مدیریت ایفای نقش ثبت نام کردند، در ذهنشون دارند و میخوان بدونن که چطور مدیر جدید ایفای نقش انتخاب شد. من تا روز اول رای گیری وزارت سحر و جادو در سایت هستم و فعالیتم همینجا متوقف میشه. اما اون اعضای عزیز اگر دوست دارند تا اون روز زمان هست که از طریق پیام شخصی سوالاتشون رو مطرح کنند و من هم جواب میدم. من از مجمع عالی ایفای نقش و مقام مشاور ایفای نقش استعفا دادم. در حال حاضر مجری جدید مجمع ایفای نقش آلبوس دامبلدور هستن. هرگونه پیشنهاد و انتقاد و نظر و سوال در مورد اون مجمع رو با ایشون مطرح کنید.
[/spoiler]
به هر حال نوبت ما هم رسید. این شناسه ی من باشه به عنوان یادگار بین شما. شناسه ای که قلبش خیلی چاق و بزرگه و همه اعضا رو توی خودش جا داده.
. دلیل خیلی خاصی هم برای رفتن نیست. بیشتر به خاطر ورود به زندگی جدید هستش و اینکه من دیگه اون علی 16 ساله نیستم. 20 ساله شدم. و فکر میکنم دیگه جذابیت و تفریح رول در سایت حداقل برای من یکی کم تر شده. بدون شک هیچ کدوم تون رو از یاد نمی برم و حجم عظیمی از درایو کامپیوتر و ذهن خودم رو اختصاص دادم به جادوگران و اعضای اون. به هر حال من وبلاگی دارم. و آیدی یاهو مسنجری هم دارم. توی پروفایلم هست.
اگه اسم عضو عزیز و دوست داشتنی ای که میشناختیم همدیگه رو از این لیست جا افتاده دیگه به بزرگی خودش ببخشه و اسمشون در این جمع بدونه:
اسکاور – آلبوس سوروس پاتر - سرژ – بلیز زابینی – مورگانا لی فای – هدویگ – تد ریموس لوپین - سالازر اسلیترین – گیلدی- امپراطور – پرسی ویزلی – ایگور کارکاروف – هاگرید – بلاتریکس لسترنج- رودولف لسترنج – لرد ولدمورت – ایوان روزیه – پرفسور گرابلی پلنک – تره ور - ریموس لوپین – ارنی مک میلان- جیمز سیریوس پاتر – آلبوس دامبلدور – هلگا هافلپاف – آنیتا دامبلدور – استرجس پادمور – آناکین مونتاگ – کریچر – هوکی – بادراد ریشو – فنگ – مادام رزمرتا – سامانتا ولدمورت – سارا اوانز – لیلی اوانز – توماس جانسون – آبرفورث دامبلدور - هری پاتر – کاساندرا تریلانی – گابریل دلاکور – بیل ویزلی – ققنوس – چو چانگ – مری فریز باود – پیوز – دالاهوف- دنیس – اما دابز – تایبریوس مک لاگن – بارتی کراوچ - لودو بگمن – مونتگومری – پرفسور کوییرل – آمیکوس کرو - آشیل – مرلین کبیر – سر بارون خون آلود – مرلین مک کینن – ویکتور کرام - مونالیزا – راجر دیویس – آرشام- کینگزلی شکلبوت - پرفسور اسپروات قدیمی – تانکس – ادی ماکای – ایوانا اسمیت – ریموس لوپین اول- دراکو مالفوی(وزیر اسبق) – دراکو مالفوی (فعلی)- مورفین گانت- سوروس اسنیپ قبلی – گودریک گریفیندور قدیمی و ...!
به یادتون هستم، به یاد من و جسیکا باشید، برای موفقیت تون دعا میکنم، برای خوشبختی ما دعا کنید !
یادگاری از علی | تیر ماه 1388 | جولای 2009
خداحافظ !
خب درست نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی یادم می اومد که قبلا افرادی اینجا هم خداحافظی کردند. بله. بلاخره وقتش رسیده و این بار دیگه برگشتی هم در کار نیست. هر بار که به هر دلیلی خواستم برم اصرار و خواهش چند نفر دوباره من رو به این جمع آورد. ببینید، انسان ها از کودک و نوجوان و جوان گرفته تا میانسال و کهنسال و فسیل !
همه از ورود به یک اجتماع، هدفی دنبال می کنند. در مورد سایت جادوگران هم همینطوره. ما با دسته های مختلف نوجوانان و جوانان توی این سایت روبه رو هستیم. هر کدام عقیده ای دارند و برای اهدافی که به اونها فکر می کنند وارد این اجتماع مجازی و قشنگ شدند. نوجوان سیزده-چهارده ساله ای که در آستانه ی بلوغ هستش، ممکنه حس کنه که در جامعه حقیقی خیلی بهش توجه نمیشه و نمیتونه اون طور که باید خودی نشون بده. دوست داره اینجا که از همه نوع آدم هست خودی نشون بده. اون نوجوان پیشرفت دوست داره. به بیان برتر اون هنوز شاید خیلی هدف های اصلی این گردهمایی در این جامعه مجازی رو درک نکنه. دوست داره رشد کنه، پیشرفت داشته باشه و تجربه کنه. دوست داره مثلا رنک برنده بشه، تشویق بشه، دوست داره ناظر بشه، حتی این میل زیاد میشه و دوست داره مدیریت رو هم تجربه کنه. خب این برای یک نوجوان طبیعی هست. اما دسته های سنی بالاتر اعضای سایت، با توجه به آشنایی و تجربه هایی که از چنین جامعه های مجازی دارند متوجه میشوند که رنک و نظارت و مدیریت و این موارد چیزهایی نیست که بشه بهشون دل بست و اونا رو به عنوان هدف نهایی حضور خودشون در این جامعه در نظر بگیرند. اونها متوجه میشن که برای شاد بودن و دوستی، برای تفریح سالم و سرگرمی در این میان این جمعیت حاضر میشن. مشارکت های رول پلیینگ و فعالیت های سایت رو به خاطر سرگرم شدن انجام میدن. بدون شک چیزی که قراره بمونه رفاقت ها و دوستی هایی هستش که از طریق این سایت به وجود اومده. چون به هر حال روزی دیگه هاست و دومین سایت با هر حجمی از اطلاعات هم غیر فعال خواهد شد. دیگه چیزی نمی مونه که بخوایم اونارو خاطره و تفریح خودمون در یک زمانی خاص تلقی کنیم. تنها چیز که برای ما میمونه، دوستی ها و رفاقت های پشت صحنه ایفای نقش و سایت هستش. خانم رولینگ هری پاتر رو فقط برای این ننوشت که ماها رو سرگرم نگه داره. برای این نوشت که ماها رو با عقایدی تقریبا یکسان به خاطر عشق به هری پاتر نزدیک کنه. عقاید و عشقی که درس هایی زیادی به خیلی ها میده. و توی این کار خیلی هم موفق بود. اسنادش در جادوگران و سایر سایت های خارجی موجوده !
خب خوب فکر کنیم، اگه ما بخوایم میراثی غیر از رفاقت و صمیمیت از این سایت ببریم، اون چیه؟! منوی مدیریت؟! فایل زیپ شده ی تصاویر کل گالری؟! واقعا اینها هستند؟! پس در این صورت باید گفت که هر چند ماه و هر چند سال که در این جمع بودیم همش بیهوده بوده و عمرمون رو تلف کردیم. میگیم ای کاش تابستون ها به جای میخکوب شدن پای کامپیوتر و رول جادوگران میرفتم با بچه ها خیابون ولی عصر رو متر کنیم ! ولی واقعا اینطوره؟! نه، اینطور نیست. فوق العاده بی ارزشه این سایت اگه بخوایم تو سر هم بزنیم، همدیگه رو خراب کنیم، از فعالیت های ضعیف که در گذشته داشتیم به عنوان تخریب و ضعیف نشون دادن هم استفاده کنیم. چون "زندگی می چرخه" . عقاید می چرخه. (سبیل بابات هم می چرخه
) . چرا همیشه باید غرور داشت؟! چرا باید خود رو از دیگران برتر نشون داد؟! چرا باید به کلمه ی زیبای "گذشت" پشت بشه. چرا باید به همدیگه توهین کنیم؟! چرا بدون شناخت قبلی عده ای جمع بشن و اعضای تازه وارد رو به خاطر فعالیت های ضعیف تر به تمسخر بگیرن یا شدیدا انتقاد کنند؟! فراموش نکنیم از همه نوع شخصیت و روحیه در این جمع ما هست. رعایت کنیم. مورد "بی ناموسی" رو در هر حالت عمومی به کار نگیریم. چون واقعا بچه هایی هستند که نمیخوان در این مرحله ی سنی ذهنشون درگیر باشه با این موارد.
. (هر چند که خیلی هم خنده دار به نظر بیاد) . رسما 5 سال و 4 ماه شد که من با این سایت آشنا شدم. اما به طور دقیق هم فروردین 84 به همراه پرفسور کوییرل(
) وارد گروه ایفای نقش شدم. دروغه اگه بگم خیلی چیزها رو تجربه نکردم. ناظر 10 تا انجمن بودم. خیلی موارد دیگه و مسئولیت دیگه ای رو هم تجربه کردم. حالا میگم که بسیار به من خوش گذشت. این با هم بودن ها. این صمیت ها و رفاقت ها. به قدری اعضای سایت و مدیران رو دوست دارم که قابل وصف نیست.
. شما باعث شدید که من با جسیکا پاتر نامزد کنیم. آشنایی و صمیمت ما رو در حقیقت این سایت به وجود آورد. صمیمانه از طرف خودم و جسیکا از مدیریت سایت(مخصوصا علی نیلی عزیز) تشکر می کنم. همچنین از هاگرید(شهاب ناصری) که زمینه ی آشنایی من رو با جسیکا را برای بار اول در محیط چت یاهو مسنجر فراهم کرد، تشکر ویژه می کنم. اگر رفتار و لحن نامناسبی و گاهی وقت ها اوقات تلخی هایی از من دیدید دیگه به بزرگی خودتون من رو ببخشید. گاهی احساس میکردم در برابر حقوق بچه هایی مسئول هستم که والدینی ندارند یا از هم جدا شدند و این بچه به سختی زندگی میکنه و تنها دلخشوشی اش اینه که وقتی از مدرسه برمیگرده، تکالیفش رو سریع تر انجام بده و بیاد توی سایت و چت یاهو. برای اینکه خوشحال باشه. برای اینکه سرگرم باشه. چون داره توی یک جو و محیط سالم به تفریح می پردازه. خوشحاله که بهش اهمیت داده میشه و اعضا دوستش دارند. از این رو دیده شده که گاهی من در محیط های عمومی سایت مثل انجمن یا چت باکس لحنم عوض شده و به قول بعضی ها شاید کوبنده بوده. خب قاعدتا منظوری نداشتم و فقط با اون لحن خواستم گوشزدی کرده باشم به یه عده که فقط خودتون رو توی سایت نبینید. بقیه هم هستن. حقوق اونها رو هم رعایت کنید. به این جادوگران ارزش بدید و نذارید مثل جامعه حقیقی خودمون تبدیل به لجنزار بشه.
[spoiler=مشاهده نمایید]
شنیده بودم که عده ای ابهامات و سوالاتی در مورد افرادی که برای مدیریت ایفای نقش ثبت نام کردند، در ذهنشون دارند و میخوان بدونن که چطور مدیر جدید ایفای نقش انتخاب شد. من تا روز اول رای گیری وزارت سحر و جادو در سایت هستم و فعالیتم همینجا متوقف میشه. اما اون اعضای عزیز اگر دوست دارند تا اون روز زمان هست که از طریق پیام شخصی سوالاتشون رو مطرح کنند و من هم جواب میدم. من از مجمع عالی ایفای نقش و مقام مشاور ایفای نقش استعفا دادم. در حال حاضر مجری جدید مجمع ایفای نقش آلبوس دامبلدور هستن. هرگونه پیشنهاد و انتقاد و نظر و سوال در مورد اون مجمع رو با ایشون مطرح کنید.
[/spoiler]
به هر حال نوبت ما هم رسید. این شناسه ی من باشه به عنوان یادگار بین شما. شناسه ای که قلبش خیلی چاق و بزرگه و همه اعضا رو توی خودش جا داده.
. دلیل خیلی خاصی هم برای رفتن نیست. بیشتر به خاطر ورود به زندگی جدید هستش و اینکه من دیگه اون علی 16 ساله نیستم. 20 ساله شدم. و فکر میکنم دیگه جذابیت و تفریح رول در سایت حداقل برای من یکی کم تر شده. بدون شک هیچ کدوم تون رو از یاد نمی برم و حجم عظیمی از درایو کامپیوتر و ذهن خودم رو اختصاص دادم به جادوگران و اعضای اون. به هر حال من وبلاگی دارم. و آیدی یاهو مسنجری هم دارم. توی پروفایلم هست.اگه اسم عضو عزیز و دوست داشتنی ای که میشناختیم همدیگه رو از این لیست جا افتاده دیگه به بزرگی خودش ببخشه و اسمشون در این جمع بدونه:
اسکاور – آلبوس سوروس پاتر - سرژ – بلیز زابینی – مورگانا لی فای – هدویگ – تد ریموس لوپین - سالازر اسلیترین – گیلدی- امپراطور – پرسی ویزلی – ایگور کارکاروف – هاگرید – بلاتریکس لسترنج- رودولف لسترنج – لرد ولدمورت – ایوان روزیه – پرفسور گرابلی پلنک – تره ور - ریموس لوپین – ارنی مک میلان- جیمز سیریوس پاتر – آلبوس دامبلدور – هلگا هافلپاف – آنیتا دامبلدور – استرجس پادمور – آناکین مونتاگ – کریچر – هوکی – بادراد ریشو – فنگ – مادام رزمرتا – سامانتا ولدمورت – سارا اوانز – لیلی اوانز – توماس جانسون – آبرفورث دامبلدور - هری پاتر – کاساندرا تریلانی – گابریل دلاکور – بیل ویزلی – ققنوس – چو چانگ – مری فریز باود – پیوز – دالاهوف- دنیس – اما دابز – تایبریوس مک لاگن – بارتی کراوچ - لودو بگمن – مونتگومری – پرفسور کوییرل – آمیکوس کرو - آشیل – مرلین کبیر – سر بارون خون آلود – مرلین مک کینن – ویکتور کرام - مونالیزا – راجر دیویس – آرشام- کینگزلی شکلبوت - پرفسور اسپروات قدیمی – تانکس – ادی ماکای – ایوانا اسمیت – ریموس لوپین اول- دراکو مالفوی(وزیر اسبق) – دراکو مالفوی (فعلی)- مورفین گانت- سوروس اسنیپ قبلی – گودریک گریفیندور قدیمی و ...!
به یادتون هستم، به یاد من و جسیکا باشید، برای موفقیت تون دعا میکنم، برای خوشبختی ما دعا کنید !
یادگاری از علی | تیر ماه 1388 | جولای 2009
خداحافظ !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اینیگو ایماگو در 1388/4/10 11:23:29
ویرایش شده توسط اینیگو ایماگو در 1388/4/10 11:30:52
ویرایش شده توسط اینیگو ایماگو در 1388/4/10 11:35:41
ویرایش شده توسط اینیگو ایماگو در 1388/4/10 11:36:46
ویرایش شده توسط اینیگو ایماگو در 1388/4/10 11:30:52
ویرایش شده توسط اینیگو ایماگو در 1388/4/10 11:35:41
ویرایش شده توسط اینیگو ایماگو در 1388/4/10 11:36:46
"Severus...please..."
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

اول از همه من از پرسي تشكر ميكنم چون من خيلي وقت هست كه چنين پستي رو ميخوام اينجا بزنم ولي هيچوقت دستم به نوشتن نرفت!
----------------
دعوا تو جادوگران يه چيز كاملن جاودانه ست.نسل قبل از من هم با هم درگير بودن و خب درگيري هايي وجود داشت و دقيقا يه چنين رفتارهاي مشابهي از دو طرف هم مشاهده ميشد.نسل خودمم دعوا داشت و كرديم و خب اونم مشابه بود.اين نسلم همينجور!
ولي به نظر شما واقعا ما جز صاف كردن دهن خودمون و سرويس نمودن اعصابمون چيز ديگه اي هم داشت برامون؟باور كنيد بعد از چند ماه كه از اون درگيري ها گذشت فهميديم چقدر اشتباه كرديم و وقت خودمون رو تلف كرديم.مگر اينكه شما ها از دعوا كردن و اعصاب خوردي لذت ببريد كه خب اون بحثش جداست!(اگر كسي اينجوريه به من بگه من خودم شخصن باهاش برخورد كنم!
)
هممم از آسپ و جيمزي و تدي و مري و مورگانا و بقيه كه نميشناسمشون خواهش ميكنم كه اين بحث ها رو به پايان برسونن!
موفق باشيد!
----------------
دعوا تو جادوگران يه چيز كاملن جاودانه ست.نسل قبل از من هم با هم درگير بودن و خب درگيري هايي وجود داشت و دقيقا يه چنين رفتارهاي مشابهي از دو طرف هم مشاهده ميشد.نسل خودمم دعوا داشت و كرديم و خب اونم مشابه بود.اين نسلم همينجور!
ولي به نظر شما واقعا ما جز صاف كردن دهن خودمون و سرويس نمودن اعصابمون چيز ديگه اي هم داشت برامون؟باور كنيد بعد از چند ماه كه از اون درگيري ها گذشت فهميديم چقدر اشتباه كرديم و وقت خودمون رو تلف كرديم.مگر اينكه شما ها از دعوا كردن و اعصاب خوردي لذت ببريد كه خب اون بحثش جداست!(اگر كسي اينجوريه به من بگه من خودم شخصن باهاش برخورد كنم!
)هممم از آسپ و جيمزي و تدي و مري و مورگانا و بقيه كه نميشناسمشون خواهش ميكنم كه اين بحث ها رو به پايان برسونن!
موفق باشيد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

خواستم مطالبی که این تو میخوام بنویسم رو توی رول بنویسم دیدم ربط نداره ... خواستم توی چت باکس بنویسم دیدم جا نمیشه ... خواستم تک تک پی ام بدم بگم ، دیدم وقت نمیشه ... پس اینجا میفرستمش !
نصیحت نیست اصلا ! فقط یه گفتگوی دوستانس ! حالا به عنوانِ یه برادر کوچیکتر یا بزرگتر !
خیلی از همه میشنوم که توی این چند وقت که توی چت باکس و پست و امضا و این ور و اون ور میگن جادوگران برای تفریح ِ ، خرابش نکنیم ! ولی الان تنها چیزی که ما میبینیم اینجا دعوائه ! یعنی فقط دعوا و دعوا و دعوا ! باور نمیکنین ؟!
نقل قول:
نقل قول:
مگه دم ِ عید نیست ؟! عید یعنی فقط خونه رو بهم بریزید و در و دیوارو بسابین که چهار تا مهمون میخواد بیاد ببینه بره ؟! خودتونو که تا سال ِ بعد همه باید ببینن ! باب دمه عید ِ !
این همه دعوا کردید و کردم و شد ! چی شد ؟! توهین کردید و کردم و شندیدید و شنیدم ! چی شد ؟!
چه اهمیتی داره که یکی توهین میکنه ؟! تو خونه دعوا ، مدرسه دعوا ، کوچه و خیابون دعوا ، اینجام دعوا ؟! سره اینکه اسم ِ یکی زیر ِ یه انجمنه ؟! یا عکس ِ بهترین تو رتبه کسیه ؟!
من این همه فعالیت کردم ، این همه شناسه داشتم ، این همه پست زدم ، این همه رنک گرفتم ، این همه نظارت کردم ، این همه مصاحبه کردم ، این همه کار کردم ! فرقم با یه عضوی که همین الان عضو میشه و فعالیت میکنه چیه ؟! ملت جلوی من تعظیم میکنن ؟! با احترام با من حرف میزنن و به اون عضو جدید فحش میدن ؟!
این فقط مختص ِ من نیست ! برای همه همینطوره ! هنوز نرفته یکی دیگه جای ما رو میگیره و اصلا انگار نه انگار که پرسی ویزلی ای وجود داشته ! همونطور که الان بهترین ها رفتن و کسی یادی نمیکنه !
این همه ناظر برای محفل اومده و رفته ... این همه مدیر ِ قدرتمند اومده و رفته ... حرص زدن برای چی ؟! هیچی موندگار نیست !
تنها چیزی که سال های بعد برامون میمونه خاطرات ِ جادوگرانه ! اگر ده سال دیگه به یکی بگی من توی سایت جادوگران عضو شدم و الان صمیمی ترین دوستامو از اونجا بدست آوردم اون برات ارزش قائل میشه ! اینکه بگی من تو جادوگران بودم و همش دعوا کردم و الان با همه دشمنم تو نت ، فقط تمسخره دیگرانو داره !
همه ی اینا رو شما بهتر از من میدونین ، ولی گاهی یادآوری خیلی تاثیر داره !
جیمز ، آسپ ، مری ، آلبوس ، مورگانا ، بلا ، سیریوس ، آبر و سایرین ! بحث همیشه وجود داره ، ولی من واقعا همه شما رو دوست دارم ! دعوا نمک ِ زندگیه ، ولی زیاده روی توش نه ! آدم با دوستای صمیمیشم دعوا میکنه ، ولی خصوصی ! و حل میکنه مشکلش رو ! اگر مشکلی بین من و هر کسی بوده من همینجا ازش عذر خواهی میکنم
از همه ی شمایی که بالا گفتم و کلا همه اعضای سایت میخوام که بیاین فعالیت ِ مفید کنیم ، بیاین برای خودمون فعالیت کنیم ... رول بنویسیم و بگیم و بخندیم و وقتی اسمو همو میشنویم لبخند بزنیم ، نه اینکه متنفر باشیم از هم !
من همینجا تعهد میکنم هر کسی سوژه جدید بده هر جایی و بهم خبر بده که پست بزنم ، حتما به بهترین صورت شرکت میکنم ! سوژه بدید و بگید ، اگر من شرکت نکردم اصن همینجا پست بزنین فحش بدین بهم
به امید ِ تموم شدن همه بحثا و دوستی و صمیمیت و رول زنی و فعالیت و لذت از جادوگران توی عید و تابستون و همیشه ! بیاید دوباره حرفای خوبو رواج بدیم ! به جای این یارو پرسیه بگیم ، عمو پرسی ، دایی پرسی ، شایدم به قول مورگانا آقا پرسی
جادوگرانیا عید همتون مبارک
ویرایش : فکر میکنم وقتش شده هممون یه تغییراتی به امضامون بدیم ، منم اون فیلمی که قرار بود به مناسبت امضاها تو هالی ویزارد بزنم رو نمیزنم ! اشتباه از من بود !
نصیحت نیست اصلا ! فقط یه گفتگوی دوستانس ! حالا به عنوانِ یه برادر کوچیکتر یا بزرگتر !
خیلی از همه میشنوم که توی این چند وقت که توی چت باکس و پست و امضا و این ور و اون ور میگن جادوگران برای تفریح ِ ، خرابش نکنیم ! ولی الان تنها چیزی که ما میبینیم اینجا دعوائه ! یعنی فقط دعوا و دعوا و دعوا ! باور نمیکنین ؟!
نقل قول:
آبرفورث دامبلدور: باو اینروزا ملت همه چه فعال شدن،2مین آدم میره کم کم دوتا دعوا رو شاخ سایته
نقل قول:
مورگانا لی فای : بیخیل باب! بچه ها بی خیال دیگه! ما دو سه ساعت میایم تو سایت خوش باشیم. هرکی بعد من بحثو ادامه بده خیلی ... هستش
مگه دم ِ عید نیست ؟! عید یعنی فقط خونه رو بهم بریزید و در و دیوارو بسابین که چهار تا مهمون میخواد بیاد ببینه بره ؟! خودتونو که تا سال ِ بعد همه باید ببینن ! باب دمه عید ِ !
این همه دعوا کردید و کردم و شد ! چی شد ؟! توهین کردید و کردم و شندیدید و شنیدم ! چی شد ؟!
چه اهمیتی داره که یکی توهین میکنه ؟! تو خونه دعوا ، مدرسه دعوا ، کوچه و خیابون دعوا ، اینجام دعوا ؟! سره اینکه اسم ِ یکی زیر ِ یه انجمنه ؟! یا عکس ِ بهترین تو رتبه کسیه ؟!
من این همه فعالیت کردم ، این همه شناسه داشتم ، این همه پست زدم ، این همه رنک گرفتم ، این همه نظارت کردم ، این همه مصاحبه کردم ، این همه کار کردم ! فرقم با یه عضوی که همین الان عضو میشه و فعالیت میکنه چیه ؟! ملت جلوی من تعظیم میکنن ؟! با احترام با من حرف میزنن و به اون عضو جدید فحش میدن ؟!
این فقط مختص ِ من نیست ! برای همه همینطوره ! هنوز نرفته یکی دیگه جای ما رو میگیره و اصلا انگار نه انگار که پرسی ویزلی ای وجود داشته ! همونطور که الان بهترین ها رفتن و کسی یادی نمیکنه !
این همه ناظر برای محفل اومده و رفته ... این همه مدیر ِ قدرتمند اومده و رفته ... حرص زدن برای چی ؟! هیچی موندگار نیست !
تنها چیزی که سال های بعد برامون میمونه خاطرات ِ جادوگرانه ! اگر ده سال دیگه به یکی بگی من توی سایت جادوگران عضو شدم و الان صمیمی ترین دوستامو از اونجا بدست آوردم اون برات ارزش قائل میشه ! اینکه بگی من تو جادوگران بودم و همش دعوا کردم و الان با همه دشمنم تو نت ، فقط تمسخره دیگرانو داره !
همه ی اینا رو شما بهتر از من میدونین ، ولی گاهی یادآوری خیلی تاثیر داره !
جیمز ، آسپ ، مری ، آلبوس ، مورگانا ، بلا ، سیریوس ، آبر و سایرین ! بحث همیشه وجود داره ، ولی من واقعا همه شما رو دوست دارم ! دعوا نمک ِ زندگیه ، ولی زیاده روی توش نه ! آدم با دوستای صمیمیشم دعوا میکنه ، ولی خصوصی ! و حل میکنه مشکلش رو ! اگر مشکلی بین من و هر کسی بوده من همینجا ازش عذر خواهی میکنم

از همه ی شمایی که بالا گفتم و کلا همه اعضای سایت میخوام که بیاین فعالیت ِ مفید کنیم ، بیاین برای خودمون فعالیت کنیم ... رول بنویسیم و بگیم و بخندیم و وقتی اسمو همو میشنویم لبخند بزنیم ، نه اینکه متنفر باشیم از هم !
من همینجا تعهد میکنم هر کسی سوژه جدید بده هر جایی و بهم خبر بده که پست بزنم ، حتما به بهترین صورت شرکت میکنم ! سوژه بدید و بگید ، اگر من شرکت نکردم اصن همینجا پست بزنین فحش بدین بهم
به امید ِ تموم شدن همه بحثا و دوستی و صمیمیت و رول زنی و فعالیت و لذت از جادوگران توی عید و تابستون و همیشه ! بیاید دوباره حرفای خوبو رواج بدیم ! به جای این یارو پرسیه بگیم ، عمو پرسی ، دایی پرسی ، شایدم به قول مورگانا آقا پرسی

جادوگرانیا عید همتون مبارک

ویرایش : فکر میکنم وقتش شده هممون یه تغییراتی به امضامون بدیم ، منم اون فیلمی که قرار بود به مناسبت امضاها تو هالی ویزارد بزنم رو نمیزنم ! اشتباه از من بود !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/12/28 23:47:59
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

برای رفع ِ پاره ای از ابهامات لازم شد مجددا پست بزنم .
نقل قول:
برادر من ، اینجا سایت شخصی من نیست ، ارث ِ خانوادگی هم نیست که تحت کنترل من باشه و فعالیت کسی جای من رو تنگ کنه که احساس بدی داشته باشم ، همونطور که بچه های نیوچرچ و حزب و خیلی گروهک های دیگه توی سایت بودن و رفتنشون هم تاثیری روی فعالیت من نداشته ! این دوستان که اومدن ، چه باشن چه نباشن ، کارای من تعریف شدست و باید همونا رو انجام بدم !
نقل قول:
تنها دلیلی که باعث شد من اینجا پست بزنم ، این بود که دوستان ما از واژه های جالبی استفاده نمیکردن ! من اگر بخوام برتری خودمو نشون بدم ، میرم چهار تا رول ِ قوی میزنم تا ملت خودشون به این نتیجه برسن ، ولی اگر من برم هزار تا رول ِ قوی بزنم و هی بیام بگم ایول من چقدر شاخم یا دوستام چقدر قشنگ مینویسن ، نه تنها ارزش ِ کارم بیشتر نمیشه ، بلکه دیگه کسی رغبت نمیکنه پستام رو بخونه .
نقل قول:
من اگر زمانی واقعا هم کارم خوب باشه ، به هیچ وجه اصراری نمیکنم به اینکه آره من کارم خوبه و اینا ! بازم میگم ، لحن ِ مغرورانه دوستان باعث شد که من اینجا پست بزنم ، نه اثبات برتری خودم یا سایرین ! چون اونایی که لازم بوده خودشونو اثبات کنن کردن و نیازی نیست توی نحوه بخوان پست بزنن .
نقل قول:
درسته ، شاید پینک فلوید برای من و تو و چهار نفره دیگه جذاب باشه ، ولی توی یه جمع ِ بزرگ ، خیلیا حاضر نباشن یک لحظه یک دقیقش رو گوش بدن ! ما نباید بزور تحمیل کنیم .
نقل قول:
همه ی اون کسانی که آدم باهاش برخورد داره یه جورایی دوستش تلقی میشن و منم نمیخوام که حال ِ دوستان رو بگیرم ، فقط پستی که زدم برای گوشزد بود ، نه دعوا برای اینکه کدوم برتریم ! اینکه رول بزنیم تا با هم دیگه باعث ِ پیشرفت و ارتقای رول بشیم ، خیلی جذاب تره تا اینکه رول بزنیم برای اینکه روی هم دیگه رو کم کنیم ، چون این کار سودی هم نداره ! به فرض ِ مثال که من رول نوشتم و شما رو کوبیدم ، چی حاصل میشه ؟! هیچی !
لازمه به این اشاره کنم ، که احترامی که من برای امپراطور یا مرلین کبیر قائلم ، هیچ ربطی به قدرت ِ نویسندگیشون نداره ، فرقی نمیکنه که باور کنید یا نه ، ولی من تا الان ، حتی یک پست هم از این دو نفر نخوندم و احترامی که قائلم براشون ، اینه که از شخصیتشون خوشم اومده ، چه داخل نت و چه خارج از اون ! احترام اینطوری به وجود میاد ، نه به واسطه رول های شاخ یا تعریف از همدیگه !
فکر میکنم ابهامات رفع شد و امیدوارم که از طرف ِ این دوستانی که اینجا بحث کردنم مشکلی نباشه ، من دیگه چیزی مد نظرم نیست که بگم
نقل قول:
دلیل موضعگیریت تا حدودی واسم مشخصه، یهویی یه گروه جدید به جایی که قبلاً کاملاً تحت کنترل شماها بوده تزریق شدن و احتمالن احساس خوبی نیست
برادر من ، اینجا سایت شخصی من نیست ، ارث ِ خانوادگی هم نیست که تحت کنترل من باشه و فعالیت کسی جای من رو تنگ کنه که احساس بدی داشته باشم ، همونطور که بچه های نیوچرچ و حزب و خیلی گروهک های دیگه توی سایت بودن و رفتنشون هم تاثیری روی فعالیت من نداشته ! این دوستان که اومدن ، چه باشن چه نباشن ، کارای من تعریف شدست و باید همونا رو انجام بدم !
نقل قول:
منتهی لازم نبود بکشونیش خارج از رول و تلاش کنی ثابت کنی کار ماها خوب نیست.
تنها دلیلی که باعث شد من اینجا پست بزنم ، این بود که دوستان ما از واژه های جالبی استفاده نمیکردن ! من اگر بخوام برتری خودمو نشون بدم ، میرم چهار تا رول ِ قوی میزنم تا ملت خودشون به این نتیجه برسن ، ولی اگر من برم هزار تا رول ِ قوی بزنم و هی بیام بگم ایول من چقدر شاخم یا دوستام چقدر قشنگ مینویسن ، نه تنها ارزش ِ کارم بیشتر نمیشه ، بلکه دیگه کسی رغبت نمیکنه پستام رو بخونه .
نقل قول:
نکته این که اگه کار ما خوب هم نباشه لزوماً دلیل نمیشه کار خودت و کسایی که توی ذهنت به عنوان بچههای فعلی علامتشون زدی خوب باشه.
من اگر زمانی واقعا هم کارم خوب باشه ، به هیچ وجه اصراری نمیکنم به اینکه آره من کارم خوبه و اینا ! بازم میگم ، لحن ِ مغرورانه دوستان باعث شد که من اینجا پست بزنم ، نه اثبات برتری خودم یا سایرین ! چون اونایی که لازم بوده خودشونو اثبات کنن کردن و نیازی نیست توی نحوه بخوان پست بزنن .
نقل قول:
نکتهی آخرم این که پرسی جون دربارهی مثال گرامافون و پیشرفت صنعتی و اینا. آهنگای ۷۰ پینک فلوید هنوزم قشنگن و "هنر (اکثر وقتها) تاریخ نداره"
درسته ، شاید پینک فلوید برای من و تو و چهار نفره دیگه جذاب باشه ، ولی توی یه جمع ِ بزرگ ، خیلیا حاضر نباشن یک لحظه یک دقیقش رو گوش بدن ! ما نباید بزور تحمیل کنیم .
نقل قول:
یه نکتهی این دفعه واقعاً آخر این که بذار حال هم رو توی رول بگیریم! خیلی بیشتر حال میده!
همه ی اون کسانی که آدم باهاش برخورد داره یه جورایی دوستش تلقی میشن و منم نمیخوام که حال ِ دوستان رو بگیرم ، فقط پستی که زدم برای گوشزد بود ، نه دعوا برای اینکه کدوم برتریم ! اینکه رول بزنیم تا با هم دیگه باعث ِ پیشرفت و ارتقای رول بشیم ، خیلی جذاب تره تا اینکه رول بزنیم برای اینکه روی هم دیگه رو کم کنیم ، چون این کار سودی هم نداره ! به فرض ِ مثال که من رول نوشتم و شما رو کوبیدم ، چی حاصل میشه ؟! هیچی !
لازمه به این اشاره کنم ، که احترامی که من برای امپراطور یا مرلین کبیر قائلم ، هیچ ربطی به قدرت ِ نویسندگیشون نداره ، فرقی نمیکنه که باور کنید یا نه ، ولی من تا الان ، حتی یک پست هم از این دو نفر نخوندم و احترامی که قائلم براشون ، اینه که از شخصیتشون خوشم اومده ، چه داخل نت و چه خارج از اون ! احترام اینطوری به وجود میاد ، نه به واسطه رول های شاخ یا تعریف از همدیگه !
فکر میکنم ابهامات رفع شد و امیدوارم که از طرف ِ این دوستانی که اینجا بحث کردنم مشکلی نباشه ، من دیگه چیزی مد نظرم نیست که بگم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

ایول خیلی باحال بود. البته یه ساعت طول کشید من بخونمشون ولی خیلی باحال بود و حیف اونایی که حذف شده بود.
به بلیز:
من دودر کردم چون امتحان دارم و بعدش to be honest از اکثر پستای اونجا خوشم نیومد و فک میکنم مشخص بود آخرین چیزی که نوشتم یه جور اعتراض هم بود و در نتیجه دیگه ادامه ندادم چون سوژمون خراب شد و سر به بیابون گذاشت. (البته بحث تنبلی و حسش نیست هم همیشه وجود داره)
به پرسی:
دلیل موضعگیریت تا حدودی واسم مشخصه، یهویی یه گروه جدید به جایی که قبلاً کاملاً تحت کنترل شماها بوده تزریق شدن و احتمالن احساس خوبی نیست. اتفاقاً من به سالازار هم گفتم که این درگیری به نفع ماست و باعث میشه ما جنگ داشته باشیم داخل رول (پست خودت توی هالیویزارد) و جریان جذابتر بشه. منتهی لازم نبود بکشونیش خارج از رول و تلاش کنی ثابت کنی کار ماها خوب نیست.
نکته این که اگه کار ما خوب هم نباشه لزوماً دلیل نمیشه کار خودت و کسایی که توی ذهنت به عنوان بچههای فعلی علامتشون زدی خوب باشه.
نکتهی آخرم این که پرسی جون دربارهی مثال گرامافون و پیشرفت صنعتی و اینا. آهنگای ۷۰ پینک فلوید هنوزم قشنگن و "هنر (اکثر وقتها) تاریخ نداره"
یه نکتهی این دفعه واقعاً آخر این که بذار حال هم رو توی رول بگیریم! خیلی بیشتر حال میده!
به نارسیسا یا بلا مطمئن نیستم:
بچهها یکیتون یا جفتتون (یا هیچکدومتون؟!) گفته بودین که سوژههای قدیم و جدید رو قاطی کنیم و کلاً همه روی این بحث کردین که سوژهها عوض شده و غیره.
جریان اینه که چرا این قدر محدود اصلاً؟ سوژه بیپایانه و میشه چیزای جدید ساخت و همش رو با هم قر و قاطی کرد و از توش چیزای جدیدتری هم کشید بیرون. کلاً بروبچز خودمون (خاکستری - قدیمی و انواع برچسبهای دیگر) هم اینقدر اصرار روی سوژههای قدیمی چیه؟ ما اینقدرم دیگه دس به عصا و بسته نیستیم بابا! همونا رو خودمون ساختیم بازم میتونیم تولید کنیم! بد ميگم؟
یکی از دوستان اومد گفت هووو امپراطور (خواهشاً با ط دسطهدار بنویسید! بیشتر حال میده) گفتم هااا؟ گفتش تو اگه راس ميگی چرا رفتین وزارتخونه! اونجا که ته تکراریه؟ منم گفتم خب راس ميگی منتهی من نرفتم وزارتخونه سالازار گفت بچهها بریزید اینجا و به علاوه بالاخره باید با یه محلی و با یه شخصیتهایی یه کارایی ميکردیم! ریختیم وزارتخونه چون هاکی تازه انتخاب شده و بیشتر تو دید بود و هست.
به بلیز احتمالاً یا نمیدونم خلاصه یه سری از بچهها:
کی گفته نمیشه از سوژههای شما استفاده کرد؟ مثال زندش برین اتاق تسترالها رو نیگا کنین! من دو ساعت زمان گذاشتم چهار صفحهی قبلش رو با دقت خوندم اونجا دو تا پست زدم و بقیه ادامش دادن. این یعنی هم با ربط به سوژه بود همون اونقدر خوب بود که ادامش بدن. پس کاملاً ممکن هست و صحبت برنامهی فضایی اینجا نمیکنیم.
به بروبچز خودمون دوباره:
بچهها فروم اختصاصی الان جواب نميده. تاپیک اختصاصی بد نیست چون من خودم طرفدار لوکشین محور بودن پستها زدم ولی فروم خیلی خیلی زوده. اگرم بخواییم فروم داشته باشیم اولاً باید جزو جریان اصلی فروم باشیم (نه جریان موازی یا جریان اختصاصی) دوم این که فعالای فعلی رو بشناسیم. به جای عیسی به دین خود موسی به دین خود بیایید همگی آسلام بیاریم! یه کم سخته منتهی من میدونم که خودمون حداقل انعطافپذیری داریم و از این بروبچز جدید هم چند نفری حداقل هستن که با نوشتههای ما حال میکنن و برعکس (مام با نوشتههای اونا حال میکنیم) در نتیجه من میگم که همکاری و تعامل و این چیزا.
یه کم خارج بزنم:
دیگه همینا دیگه من برگردم داخل امتحانات! توی رول هم خیلی با من شوخی شهرستانی نکنین و بلاهای بالای ۱۸ سال سرم نیارین که برمیگردم ازتون انتقام سختی میگیرم! آهاهاهاهاها
به بلیز:
من دودر کردم چون امتحان دارم و بعدش to be honest از اکثر پستای اونجا خوشم نیومد و فک میکنم مشخص بود آخرین چیزی که نوشتم یه جور اعتراض هم بود و در نتیجه دیگه ادامه ندادم چون سوژمون خراب شد و سر به بیابون گذاشت. (البته بحث تنبلی و حسش نیست هم همیشه وجود داره)
به پرسی:
دلیل موضعگیریت تا حدودی واسم مشخصه، یهویی یه گروه جدید به جایی که قبلاً کاملاً تحت کنترل شماها بوده تزریق شدن و احتمالن احساس خوبی نیست. اتفاقاً من به سالازار هم گفتم که این درگیری به نفع ماست و باعث میشه ما جنگ داشته باشیم داخل رول (پست خودت توی هالیویزارد) و جریان جذابتر بشه. منتهی لازم نبود بکشونیش خارج از رول و تلاش کنی ثابت کنی کار ماها خوب نیست.
به نارسیسا یا بلا مطمئن نیستم:
بچهها یکیتون یا جفتتون (یا هیچکدومتون؟!) گفته بودین که سوژههای قدیم و جدید رو قاطی کنیم و کلاً همه روی این بحث کردین که سوژهها عوض شده و غیره.
جریان اینه که چرا این قدر محدود اصلاً؟ سوژه بیپایانه و میشه چیزای جدید ساخت و همش رو با هم قر و قاطی کرد و از توش چیزای جدیدتری هم کشید بیرون. کلاً بروبچز خودمون (خاکستری - قدیمی و انواع برچسبهای دیگر) هم اینقدر اصرار روی سوژههای قدیمی چیه؟ ما اینقدرم دیگه دس به عصا و بسته نیستیم بابا! همونا رو خودمون ساختیم بازم میتونیم تولید کنیم! بد ميگم؟
یکی از دوستان اومد گفت هووو امپراطور (خواهشاً با ط دسطهدار بنویسید! بیشتر حال میده) گفتم هااا؟ گفتش تو اگه راس ميگی چرا رفتین وزارتخونه! اونجا که ته تکراریه؟ منم گفتم خب راس ميگی منتهی من نرفتم وزارتخونه سالازار گفت بچهها بریزید اینجا و به علاوه بالاخره باید با یه محلی و با یه شخصیتهایی یه کارایی ميکردیم! ریختیم وزارتخونه چون هاکی تازه انتخاب شده و بیشتر تو دید بود و هست.
به بلیز احتمالاً یا نمیدونم خلاصه یه سری از بچهها:
کی گفته نمیشه از سوژههای شما استفاده کرد؟ مثال زندش برین اتاق تسترالها رو نیگا کنین! من دو ساعت زمان گذاشتم چهار صفحهی قبلش رو با دقت خوندم اونجا دو تا پست زدم و بقیه ادامش دادن. این یعنی هم با ربط به سوژه بود همون اونقدر خوب بود که ادامش بدن. پس کاملاً ممکن هست و صحبت برنامهی فضایی اینجا نمیکنیم.
به بروبچز خودمون دوباره:
بچهها فروم اختصاصی الان جواب نميده. تاپیک اختصاصی بد نیست چون من خودم طرفدار لوکشین محور بودن پستها زدم ولی فروم خیلی خیلی زوده. اگرم بخواییم فروم داشته باشیم اولاً باید جزو جریان اصلی فروم باشیم (نه جریان موازی یا جریان اختصاصی) دوم این که فعالای فعلی رو بشناسیم. به جای عیسی به دین خود موسی به دین خود بیایید همگی آسلام بیاریم! یه کم سخته منتهی من میدونم که خودمون حداقل انعطافپذیری داریم و از این بروبچز جدید هم چند نفری حداقل هستن که با نوشتههای ما حال میکنن و برعکس (مام با نوشتههای اونا حال میکنیم) در نتیجه من میگم که همکاری و تعامل و این چیزا.
یه کم خارج بزنم:
دیگه همینا دیگه من برگردم داخل امتحانات! توی رول هم خیلی با من شوخی شهرستانی نکنین و بلاهای بالای ۱۸ سال سرم نیارین که برمیگردم ازتون انتقام سختی میگیرم! آهاهاهاهاها
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/04/22
آخرین ورود: شنبه 9 اسفند 1399 23:31
از: کاخ المپ
پستها:
385

بسه دیگه!!!
بس کنید!!!
دیگه گیر دادن به همدیگه رو هم خز کردید!
این جور که من می بینم ، این بحث هیچ پایانی نداره ، نه ما شما رو قانع می کنیم نه شما ما رو !
تنها نتیجه ای که هم گرفته میشه دلخوری و ایجاد کدورت های بیشتره .
علاوه بر همه ی اینا رفتار ما داره کم کم بارونو اذیت می کنه ، که چون خیلی دوسش دارم دلم می خواد بحث تموم شه.
از همه ی بچه هایی که تا حالا داشتن به همدیگه گیر می دادن ، خواهش می کنم این حرفها رو کنار بذارن و از هم دیگه معذرت خواهی کنند.
خودم اول !
نحوه ی برخورد ، فکر کردم کی هستم ؟
نمی خوام بگم که رفتار ما فقط اشکال داشت و همش تقصیر ماست و غیره ، برخورد خیلی هاتون دوستانه نبود و از اول جبهه گیری کردید ،
اما به سهم خودم ، می دونم که تو چند جا خیلی اشتباه کردم و باید از چند نفر معذرت خواهی کنم.
اول بلیز عزیز ، که اصلا پای مشکل شخصی در میون نبود و چون نمی خوام بحث دوباره شروع شه ، حرفی از پستی که زدم نمی زنم و فقط بابتش معذرت می خوام.
امیدوارم بلیز عزیز منو ببخشه
*
دوم ، آنیتا جونم ، که دیروز احتمالا شب نخوابیده بود کلا عصبی بود ! چون به جای اخطار دادن می تونست از اول لینک قوانین ایفای نقش رو به من بده چون کلا آدم بی منطقی نیستم!! ،به هر حال ، احترام مدیر بی چون و چرا واجبه و من فراموش کرده بودم .
آنیتای عزیزم ، متاسفم و امیدوارم منو ببخشی
*
سوم ، ببخشید پویان جان این چند روز رفتیم رو اعصابت، من کلا عذاب وجدان دارم !
اما به هر حال بابت حمایت و کمکت ممنونم
*
در آخر یه معذرت خواهی کامل از همه ی بچه ها ، به خاطر رفتار کمی خبیثانه و شیطنت آمیز خودم و دوستانم
که می دونم هیچ کدوم قلبا و عمدا نبوده
ما هر چقدر هم با هم تفاوت داشته باشیم ، تو یه اصل مهم با هم شریکیم
این که تک تکمون به این سایت علاقه داریم ، و برامون خاطره انگیزه
انقدر کافی هست که باقی مشکلات رو فراموش کنیم
و باور کنیم که قرار نیست جای همدیگه رو تنگ کنیم ، یا به بهانه ی قدیمی بودن از کسی توقع خارق العاده و سوپرعضو
بودن رو داشته باشیم
*
در مورد تاپیکمون ، مرسی که تاییدش کردید ، اما چون الان همه امتحان داریم و غیره ! ( من تازه امتحانمو دادم به طرز بی فرهنگانه ای الان تو سایت دانشگام همه دارن چشم غره می رن بهم!) مجوزو نگه می داریم تا سرمون خلوت تر شه این تنش هم تو سایت کامل بخوابه بعد دوباره برمیگردیم !
------
هرکی بحثو باز شروع کنه رسما موجودی به رنگ متالیک خاکستری با دو گوش کرکی بلند و چهار پا دارای سم و یک دم است !!!
بس کنید!!!
دیگه گیر دادن به همدیگه رو هم خز کردید!
این جور که من می بینم ، این بحث هیچ پایانی نداره ، نه ما شما رو قانع می کنیم نه شما ما رو !
تنها نتیجه ای که هم گرفته میشه دلخوری و ایجاد کدورت های بیشتره .
علاوه بر همه ی اینا رفتار ما داره کم کم بارونو اذیت می کنه ، که چون خیلی دوسش دارم دلم می خواد بحث تموم شه.
از همه ی بچه هایی که تا حالا داشتن به همدیگه گیر می دادن ، خواهش می کنم این حرفها رو کنار بذارن و از هم دیگه معذرت خواهی کنند.
خودم اول !
نحوه ی برخورد ، فکر کردم کی هستم ؟
نمی خوام بگم که رفتار ما فقط اشکال داشت و همش تقصیر ماست و غیره ، برخورد خیلی هاتون دوستانه نبود و از اول جبهه گیری کردید ،
اما به سهم خودم ، می دونم که تو چند جا خیلی اشتباه کردم و باید از چند نفر معذرت خواهی کنم.
اول بلیز عزیز ، که اصلا پای مشکل شخصی در میون نبود و چون نمی خوام بحث دوباره شروع شه ، حرفی از پستی که زدم نمی زنم و فقط بابتش معذرت می خوام.
امیدوارم بلیز عزیز منو ببخشه
*
دوم ، آنیتا جونم ، که دیروز احتمالا شب نخوابیده بود کلا عصبی بود ! چون به جای اخطار دادن می تونست از اول لینک قوانین ایفای نقش رو به من بده چون کلا آدم بی منطقی نیستم!! ،به هر حال ، احترام مدیر بی چون و چرا واجبه و من فراموش کرده بودم .
آنیتای عزیزم ، متاسفم و امیدوارم منو ببخشی
*
سوم ، ببخشید پویان جان این چند روز رفتیم رو اعصابت، من کلا عذاب وجدان دارم !
اما به هر حال بابت حمایت و کمکت ممنونم
*
در آخر یه معذرت خواهی کامل از همه ی بچه ها ، به خاطر رفتار کمی خبیثانه و شیطنت آمیز خودم و دوستانم
که می دونم هیچ کدوم قلبا و عمدا نبوده
ما هر چقدر هم با هم تفاوت داشته باشیم ، تو یه اصل مهم با هم شریکیم
این که تک تکمون به این سایت علاقه داریم ، و برامون خاطره انگیزه
انقدر کافی هست که باقی مشکلات رو فراموش کنیم
و باور کنیم که قرار نیست جای همدیگه رو تنگ کنیم ، یا به بهانه ی قدیمی بودن از کسی توقع خارق العاده و سوپرعضو
بودن رو داشته باشیم*
در مورد تاپیکمون ، مرسی که تاییدش کردید ، اما چون الان همه امتحان داریم و غیره ! ( من تازه امتحانمو دادم به طرز بی فرهنگانه ای الان تو سایت دانشگام همه دارن چشم غره می رن بهم!) مجوزو نگه می داریم تا سرمون خلوت تر شه این تنش هم تو سایت کامل بخوابه بعد دوباره برمیگردیم !
------
هرکی بحثو باز شروع کنه رسما موجودی به رنگ متالیک خاکستری با دو گوش کرکی بلند و چهار پا دارای سم و یک دم است !!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ونوس در 1387/10/21 9:51:35
جزئیات کاربر

نقل قول:
جدا؟سیریوس بعضی وقتا حرفایی میزنی که ادم توش می مونه.پسرعمو برو یک بار از اول پستارو بخون ببین چی به چیه.
من کی گفتم نمی تونم ارتباط برقرار کنم؟من گفتم وقتی که نه شخصیت ایفای نقش امپراطور و سیریوس با هم در ارتباط باشن (چون این تخیله و میشه ربطش داد) بلکه اگه خود کسی که نقش سیریوس و امپراطور رو ایفا میکنه توی رول باشن یعنی به جای نوشتن در مورد شخصیت سیریوس و امپراطور درمورد شخصیت افرادی که اونا رو ایفا می کنن نوشته بشه سوژه محدود میشه به چند نفری که از اول تو ماجرا بودن.
من چقدر دیگه دقیقا باید توضیح بدم سیریوس جان؟
گویا ویرایش در ویرایش موجب شده شما متوجه نشین قضیه چیه...
در ضمن من فکر می کنم که این نقل قول از بلیز عزیز:
نقل قول:
پاسخی به این نقل قولیه که از شما می کنم سیریوس عزیز:
نقل قول:
پس بنا بر قوانین سخن گفتن(
) این دو نقل قول به طور کلی نقل قول زیر رو تکذیب می کنه :
نقل قول:
یک چیز رو خیلی روشن می گم :الکی حرف در نیارین .نویسنده ی خوب نویسنده ایه که با هر سوژه ای بتونه بسازه و به اون زیبایی ببخشه.
منظور منم از اون حرفا که بیست بارم گفتم مشخصه ..سوژه سوژه ی روندی نبوده که یک کاربر در حد عضو تازه وارد ازش سر دربیاره..! الان دقیقا متوجه شدین یا توضیح بدم؟
سیریوس عزیز با اینحال اگر فکر می کنین من با گفتن این حرف ها باز هم هدف شخصی داشتم برای این که متوجه بشید من به شخصه با سوژه مشکلی ندارم به زودی در اون تاپیک پست میزنم.
ممنون و متشکر
ویرایش مخصوص پسرعمو:
هیوم! نه اشتباه برداشت کردی سیریوس جان! من معمولا ،با سوژه مشکلی ندارم.من داشتم حد استاندارد یک سوژه رو می گفتم .
به هرحال ممنون.خوشحال شدم که به این موضوع توجه داشتی.
من اين قضيه رو شروع نكردم عزيزم اگر با دقت ميخوندي ميديدي كه اولش بلا شروع كرد كه گفت نميتونم با اين سوژه كه امپرور با سيريوس باشه ارتباط برقرار كنم برو با دقت بخون عزيزم ويرايش تو ويرايش شده نفهميدي قضيه چيه
جدا؟سیریوس بعضی وقتا حرفایی میزنی که ادم توش می مونه.پسرعمو برو یک بار از اول پستارو بخون ببین چی به چیه.
من کی گفتم نمی تونم ارتباط برقرار کنم؟من گفتم وقتی که نه شخصیت ایفای نقش امپراطور و سیریوس با هم در ارتباط باشن (چون این تخیله و میشه ربطش داد) بلکه اگه خود کسی که نقش سیریوس و امپراطور رو ایفا میکنه توی رول باشن یعنی به جای نوشتن در مورد شخصیت سیریوس و امپراطور درمورد شخصیت افرادی که اونا رو ایفا می کنن نوشته بشه سوژه محدود میشه به چند نفری که از اول تو ماجرا بودن.
من چقدر دیگه دقیقا باید توضیح بدم سیریوس جان؟

گویا ویرایش در ویرایش موجب شده شما متوجه نشین قضیه چیه...
در ضمن من فکر می کنم که این نقل قول از بلیز عزیز:
نقل قول:
شما هر موقع تونستید برای من توجیه کنید که چطور سالازار اسلیترین کبیر یکی از چهار موسس هاگوارتز و اصولا یک جادوگر خیلی مخوف رو ملت در یخچال آداس جاش میکنن و همه جور بلا سرش میارن و اینا منم براتون قشنگ توجیه میکنم که چطوری ولدمورت از یک جن خونگی طرفداری میکنه!
پاسخی به این نقل قولیه که از شما می کنم سیریوس عزیز:
نقل قول:
وقتی تو سايت لرد ولرمورت از وزارت يك جن خونگی حمايت ميكنه همكاري امپراتور با سيريوس زياد هم غير طبيعی نيست و من اين رو قبول ندارم
پس بنا بر قوانین سخن گفتن(
) این دو نقل قول به طور کلی نقل قول زیر رو تکذیب می کنه :نقل قول:
من اين قضيه رو شروع نكردم عزيزم اگر با دقت ميخوندي ميديدي كه اولش بلا شروع كرد كه گفت نميتونم با اين سوژه كه امپرور با سيريوس باشه ارتباط برقرار كنم برو با دقت بخون عزيزم ويرايش تو ويرايش شده نفهميدي قضيه چيه
یک چیز رو خیلی روشن می گم :الکی حرف در نیارین .نویسنده ی خوب نویسنده ایه که با هر سوژه ای بتونه بسازه و به اون زیبایی ببخشه.
منظور منم از اون حرفا که بیست بارم گفتم مشخصه ..سوژه سوژه ی روندی نبوده که یک کاربر در حد عضو تازه وارد ازش سر دربیاره..! الان دقیقا متوجه شدین یا توضیح بدم؟
سیریوس عزیز با اینحال اگر فکر می کنین من با گفتن این حرف ها باز هم هدف شخصی داشتم برای این که متوجه بشید من به شخصه با سوژه مشکلی ندارم به زودی در اون تاپیک پست میزنم.
ممنون و متشکر

ویرایش مخصوص پسرعمو:
هیوم! نه اشتباه برداشت کردی سیریوس جان! من معمولا ،با سوژه مشکلی ندارم.من داشتم حد استاندارد یک سوژه رو می گفتم .
به هرحال ممنون.خوشحال شدم که به این موضوع توجه داشتی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/10/20 21:58:36
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/10/21 14:50:13
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/10/21 14:50:13
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
جزئیات کاربر

نقل قول:
من اين قضيه رو شروع نكردم عزيزم
اگر با دقت ميخوندي ميديدي كه اولش بلا شروع كرد كه گفت نميتونم با اين سوژه كه امپرور با سيريوس باشه ارتباط برقرار كنم برو با دقت بخون عزيزم ويرايش تو ويرايش شده نفهميدي قضيه چيه
نقل قول:
خودت تو مسنجر با من صحبت كردي و من صريحا بهت گفتم كه ما با اين قضيه هيچ مشكلي نداريم باز هم بهت پيشنهاد ميكنم بري و پست ها رو با دقت بخونی
نقل قول:
من نميدونم منظورت كدوم كنايه ها هست وقتي ملت هر چي دوست دارن تو چتر باكس مينويسن ما نيابد حق داشته باشيم دفاع كنيم ؟
نقل قول:
من هم خودم شخصا با ايجاد فروم مخالف بودم و هنوز هم ميگم يه تاپيك براي انجمن كافی هست كه الان تو لندن زده شده
نقل قول:
بنده هم همين موضوع رو ديدم و به برادر عزيز پرسي هم تذكر دادم و براش چند تا لينك قرار دادم تا ملت هم ببينن فكر نكنن خبري هست ولي هنوز پاسخي دريافت نكردم
نقل قول:
من هم براي چنين اتفاقي متاسف هستم و فكر ميكنم اگر دوستان همكاري كنن بشه دوباره درستش كرد
در مورد همكاري رانده شدگان هم با اتحاد فكر نميكنم چيزي گفته باشم كه به كسي بربخوره فقط گفتم چون از رول شما شناخت ندارم سعي كنيد زيادي طنز ننويسيد چون به نظر من طنز بايد تو دل نوشته باشه نه تو سطحش در هر صورت تدي جان اگر لحن من شما رو دچار اشتباه كرد من ميگم تقصير از من بود
كلا همونطور كه قبلا هم گفتم اينها همه به برداشت هاي متفاوت و نوع ديد هر كسي بستگي داره..نميشه من بخوام عقايدم رو به هر كسي كه ميخوام تحميل كنم و به عكسش هم ميتونه سخت باشه كه من شايد بعضي عقايدم رو عوض كنم
درسته من قبول دارم كلا چت باكس كردن اينجا شايد كار درستي نبود و همه اين ماجراها هم از بعد اينكار از طرف ما صورت گرفت پس من نفهميدم كه چي شد كه يكهو اين موضوع به رول زدن ها برگشت و اينكه كي بهتره يا بدتره ..من آدمي نيستم كه يك طرفه نگاه كنم و كلا با كل كل هايي كه قبلش پيش اومده بود هم مشكلي نداشتم تا اينكه بعضي حرف هاي بعضي از دوستان تو چت باكس منو متعجب و خب بعدش هم عصباني كرد ...دليل واكنشم هم همين بود ..در هر حال من بعدش هم باز در اين تاپيك گفتم دليلي براي اين كارها نيست ولي خب بعضي دوستان علاقه داشتن كه كلا هي موضوع رو كش بدن و هي دليل و مدرك بيارن كه ما بديم ...من در مورد اين موضع گيري هيچ حرفي ندارم كه بزنم
نكته اي هم كه وجود داره اينه كه تا جايي كه يادم مياد هيچ جايي من اشاره اي نكردم كه رول نويس خيلي عالي يا خفني هستم..من كلا هيچ وقت چه در اين مدت اخير چه قبلا اين حرف رو نزده بودم و در آينده هم نخواهم گفت چون يك واقعيته !! موضوعي هم كه شايد بليز تو بتوني بهش اشاره اي داشته باشي رولهاي انجمن مرگخواران بود كه البته فكر كنم بعدش با صحبتي كه با هم داشتيم كلا مشكلي نداشتيم ..من نميدونم الان چرا كلا رفتارت عوض شده ..نظر خاصم ميتونه مشكل تو و ونوس باشه كه در اين صورت يك موضوع خصوصي بين خودتون هستش نه من
در هر حال من اين پست رو زدم كه فقط يك سري توضيحات شايد ضروري رو به خاطر سوءبرداشت دوستان بدم و كاملا با حرف پويان عزيز موافقم كه پست زدن در اينجا جز ايجاد جنجال تا حالا نتيجه ديگه اي نداشته
نميدونم كسي ديگه چه برداشتي داره ولي استنباط شخصي من اينه !
بليز نوشته :
منم براتون قشنگ توجیه میکنم که چطوری ولدمورت از یک جن خونگی طرفداری میکنه!
من اين قضيه رو شروع نكردم عزيزم
اگر با دقت ميخوندي ميديدي كه اولش بلا شروع كرد كه گفت نميتونم با اين سوژه كه امپرور با سيريوس باشه ارتباط برقرار كنم برو با دقت بخون عزيزم ويرايش تو ويرايش شده نفهميدي قضيه چيه
نقل قول:
بليز نوشته :البته سوژه هوکی مدتی قبل از انتخابات وزارت طرح ریزی شده بود ... با این حال اگر شما ازش اطلاع داشتید پس دیگه کار درستی نیست که در رول طرفداری لرد از هوکی رو یک چیز عجیب بدونید چون قاعدتا علتشو میدونید
خودت تو مسنجر با من صحبت كردي و من صريحا بهت گفتم كه ما با اين قضيه هيچ مشكلي نداريم باز هم بهت پيشنهاد ميكنم بري و پست ها رو با دقت بخونی
نقل قول:
اما برخی از کنایات رو کاملا از پستهای ونوس و سیریوس میشه استنباط کرد که برعکس نظر شمام اصلا ارتباطی با خدای رول بودن هم نداره
من نميدونم منظورت كدوم كنايه ها هست وقتي ملت هر چي دوست دارن تو چتر باكس مينويسن ما نيابد حق داشته باشيم دفاع كنيم ؟
نقل قول:
بليز نوشته :
در مورد فروم قدیمی هم همیشه یکی از سیاست های سایت بوده که مخالف با محدود سازی بوده و فکر میکنم همه ماهام ... چه من و چه شما بدون در نظر گرفتن قوایده و ضررهاش میدونستیم که با چنین انجمنی موافقت نمیشه
من هم خودم شخصا با ايجاد فروم مخالف بودم و هنوز هم ميگم يه تاپيك براي انجمن كافی هست كه الان تو لندن زده شده
نقل قول:
در ضمن پستای چند نفرو خوندم بیشتر به این نتیجه رسیدم که " از دماغ فیل افتادن"
بنده هم همين موضوع رو ديدم و به برادر عزيز پرسي هم تذكر دادم و براش چند تا لينك قرار دادم تا ملت هم ببينن فكر نكنن خبري هست ولي هنوز پاسخي دريافت نكردم
نقل قول:
من گفتم دوست ندارم سایت تقسیم بشه به "اعضای قدیمی و اعضای جدید" ولی گویا این اتفاق افتاده و چاره ای نیست....و تنها کاری که باید انجام بشه تحمل همدیگست
من هم براي چنين اتفاقي متاسف هستم و فكر ميكنم اگر دوستان همكاري كنن بشه دوباره درستش كرد
در مورد همكاري رانده شدگان هم با اتحاد فكر نميكنم چيزي گفته باشم كه به كسي بربخوره فقط گفتم چون از رول شما شناخت ندارم سعي كنيد زيادي طنز ننويسيد چون به نظر من طنز بايد تو دل نوشته باشه نه تو سطحش در هر صورت تدي جان اگر لحن من شما رو دچار اشتباه كرد من ميگم تقصير از من بود
كلا همونطور كه قبلا هم گفتم اينها همه به برداشت هاي متفاوت و نوع ديد هر كسي بستگي داره..نميشه من بخوام عقايدم رو به هر كسي كه ميخوام تحميل كنم و به عكسش هم ميتونه سخت باشه كه من شايد بعضي عقايدم رو عوض كنم
درسته من قبول دارم كلا چت باكس كردن اينجا شايد كار درستي نبود و همه اين ماجراها هم از بعد اينكار از طرف ما صورت گرفت پس من نفهميدم كه چي شد كه يكهو اين موضوع به رول زدن ها برگشت و اينكه كي بهتره يا بدتره ..من آدمي نيستم كه يك طرفه نگاه كنم و كلا با كل كل هايي كه قبلش پيش اومده بود هم مشكلي نداشتم تا اينكه بعضي حرف هاي بعضي از دوستان تو چت باكس منو متعجب و خب بعدش هم عصباني كرد ...دليل واكنشم هم همين بود ..در هر حال من بعدش هم باز در اين تاپيك گفتم دليلي براي اين كارها نيست ولي خب بعضي دوستان علاقه داشتن كه كلا هي موضوع رو كش بدن و هي دليل و مدرك بيارن كه ما بديم ...من در مورد اين موضع گيري هيچ حرفي ندارم كه بزنم
نكته اي هم كه وجود داره اينه كه تا جايي كه يادم مياد هيچ جايي من اشاره اي نكردم كه رول نويس خيلي عالي يا خفني هستم..من كلا هيچ وقت چه در اين مدت اخير چه قبلا اين حرف رو نزده بودم و در آينده هم نخواهم گفت چون يك واقعيته !! موضوعي هم كه شايد بليز تو بتوني بهش اشاره اي داشته باشي رولهاي انجمن مرگخواران بود كه البته فكر كنم بعدش با صحبتي كه با هم داشتيم كلا مشكلي نداشتيم ..من نميدونم الان چرا كلا رفتارت عوض شده ..نظر خاصم ميتونه مشكل تو و ونوس باشه كه در اين صورت يك موضوع خصوصي بين خودتون هستش نه من
در هر حال من اين پست رو زدم كه فقط يك سري توضيحات شايد ضروري رو به خاطر سوءبرداشت دوستان بدم و كاملا با حرف پويان عزيز موافقم كه پست زدن در اينجا جز ايجاد جنجال تا حالا نتيجه ديگه اي نداشته
اين ميشه در نظر نگرفتن و بي توجهي به شخصيت هاي انتخابي و گسترش ايفاي نقش در مسير غلط! مثلا ..امپراطور تاريكي يك شخصيت غير هري پاتري و كاملا تخيليه كه عضوي اونو ساخته كه واقعا از لحاظ نوشتاري فوق العادست.بعد سيريوس بلك يك شخصيت ديگه كه دست يك عضو ديگست..وقتي اعضاي قديمي جمع ميشن و تقريبا بدون در نظر گرفتن رابطه ي بين شخصيت ها ،سوژه اي رو شروع مي كنند كه اينطوره وقتي يك شخصيت زيادي پررنگ ميشه اون موقعست كه مشكلات شروع ميشن.عضوي مثل نارسيسا تونست خودشو وفق بده و بنويسه و بفرسته بقيه چي؟الان توي تاپيك هوكي و دوستان ،شايد هوكي خيلي خوشحال باشه كه وزارت خونه فعال شده با اين وضع..ولي من تقريبا مي تونم بگم كه اين فقط يك نوع افزايش اماره
من از نوشته اينطور برداشت ميكنم كه تو نتونستي با همكاري امپرور و سيريوس در رول ارتباط برقرار كني
نميدونم كسي ديگه چه برداشتي داره ولي استنباط شخصي من اينه !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1387/10/20 23:17:14
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه