شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
حتما متوجه شدید که بانکدارها مدتیه غیبشون زده و هیچ خبری ازشون نیست. اختلاس رخ داده آقااا... اختلاس!!
پول هارو برداشتند و رفتند کشورهای خارجه. حتما تا الان مشغول عشق و حال و عیش و نوش شدهاند. زوپس نشینان در بارگاه مملکوتی هم باهاشون همدست هستند. توی بازی قبلی کوییدیچ تیم مون داخل ورزشگاه بارگاه ملکوتی هم حرکات مشکوکی از زوپسیان سر میزد. من فریاد هوشیاری بلند میکنم. به هوش باشید ای ملت! پول هایمان در خطر افتاده. گالیون هایمان از دست رفت!
وزارتخونه به این بانکدارها اعتماد کرده بود. خزانه ما در اختیار گرینگوتز بود. حالا مگس توش پر نمیزنه و از گالیون خالیست. این خزانه از آن ملت بود. برای منافع ملت بود. ای داد! ای بیداد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are
بازیکنان کوییدیچ ترزا مککینز و مرگ، وامی 80 گالیونی از طرف فدراسیون کوییدیچ دریافت کرده بودن که الان خواستار پس دادنش با سود 2% هستن که میشه 82 گالیون.
به نظر میاد مرگ قبلا این درخواست رو مستقیما به شما داده بود که نمیدونم چقد کسر کردین، ولی اطلاع دادم که چیزی کم و زیاد نشه مبادا. از ثروت ترزا هم که باید 81 گالیون کسر بشه.
ممنون.
---
ویرایش بانکدار: انجام شد. از مرگ و ترزا به ترتیب 82 و 81 گالیون بابت وام کسر شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1403/8/11 14:50:44 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/8/11 21:18:07
6 گالیون هم بابت فروش جاروی ستاره دنبالهدار باید به حسابش واریز بشه.
ویرایش: اومدم اضافه کنم طبق این پست، لطفا برای آلنیس اورموند 110 گالیون بابت فروش جاروی پیکان نقرهای واریز کنین و جاروش رو به ستاره دنبالهدار تغییر بدین.
ممنون.
ویرایش بانکدار:
سلام! انجام شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/7/30 0:46:43 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/8/1 16:04:13
همونطور که میدونین در لیگالیون کوییدیچ، اسپانسرها برای حمایت مالی از تیمها فراخونده شدن. بنابراین لطفا طبق لیست زیر، این مبالغ رو از ثروت اسپانسرهایی که در پایین لیست شدن کم کنین:
شرح خرید این هفتهی فروشگاه هفت دسته جارو، جارویی که به هر عضو باید تعلق بگیره و مبلغی که باید از ثروتش کم بشه در ادامه لیست شده: (در توضیح بگم که بازیکنا اجازه داشتن جارو رو از ثروت خودشون یا از سرمایه تیم، یا به صورت ترکیبی پرداخت کنن. بنابراین من فقط هزینهای که از جیبشون میره و بانکدارا باید کم کنن رو نوشتم) (چه خرید کرده باشن و چه اجاره، باید اسم و تصویر جارو تو پروفایلشون قرار بگیره.)