شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام.من شادی 15 هستم.اول دبیرستان و با اجازه تون شاگرد اول هم هستم.ولی خرخون نیستم.با گل دختر موافقم و منم از ریاضی بیشتر از درسای دیگه خوشم می آد.از لوس بازی های دخترانه هم بدم می آد و شیطون ترین فرد کلاس هستم. هری پاترو برای سرگرمی دوست دارم.قبلا اصلا بهش علاقه نداشتم.کتاب 5 رو فقط خوندم و بعد 6 .سایت جادوگران رو هم 2 ساله می شناسم .عضو هم شدم ولی به دلایلی پی گیری نکردم و عضو رسمی نشدم ولی حالا هستم و از آشناییتون خوش وقتم. با تشکر LILI EVANS
سلام من هانيه هستم.....15 سالمه.....تازه عضو شدم تهران هستم.....و از اينكه فارسي تايپ نميكنم عذر ميخوام.....سعي ميكنم در اسرع وقت به اين موضوع رسيدگي كنم اميدوارم اين سايت هميشه همين جوري گرم باشه.....قربونه شما فعلا.....
فارسي شد!(ناظر-دامبلدور)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/27 22:43:37
سلام!من اسمم ملیکاست!اهل تبریز هستم!14یا15 سالمه!از درس خوندن متنفرممعمولا کل روز رو به کارایه دیگه مشغولم و اخر شب تا ساعت 3 بیدار می مونم و درس می خونم!نصفه عمرم رو پشت کامپیوتر گذروندم! بعد دیگه؟؟؟؟؟ موزیکم دوست دارم!!!درسم خوبه!!از ریاضی بیشتر از بقیه ی درسا خوشم می یاد!من از وقتی که اولین کتاب هری پاتر به ایران اومد جذبش شدم!!!!همین دیگه اگه سوالی داشتین در خدمتم!!!راستی یه چیز دیگه هز این شناسه 2 نفر فیض می برن!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سرژ تانكيان در 1384/10/27 23:25:26 ویرایش شده توسط کریچر در 1384/10/29 14:41:38
سلام خدمت تمام بر و بچس خوش تیپ من هم نیسح هستم.اگه به کسی توهین نباشه و با اجازه بزرگترا 16 سالمه.تقریباً 9 ماهی هست با این سایت آشنام ولی چون اون موقع GMAIL نداشتم عضو شدنم دردسر بود.من 7 سال یا 8 سال پیش با این کتاب آشنا شدم.البته اون موقع حرفی از هری پاتر تو ایران نبود.تا جام آتش خوندم بعدش بوسیدمش گذاشتمش کنار چون معتقدم آدم از خوندن کتای هایی در زمینه های دیگه باز می داره.بعد با تب و تاب کتاب شیش باز روباره برگشتم.البته اون موقع هنوز محفل ققنوس رو نخونده بودم.حالا بی خیال دیگه زیاد مهم نیست.در ضمن متولد تهرانم و اصلیتم همشهری لوسیوس هستم.مورد علاقه ترینم هم هندسه تحلیلی و فیزیک پلانک بید.بازیگرای مورد علاقهم هم از مردها:برد پیت،آنتونی هاپکینز،رابرت ردفورد و استاد رابرت دنیور . از زن ها هم از بازی جودی فاستر و اسکارلت جانسون خیلی خوشم میاد.من هم امید دارم ساعات خوشی با هم داشته باشیم.
باتشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در این در گه که گه گه که که و که که شود ناگه مشو غره بر امروزت که فردایت نه ای آگه
با عرض سلام من هم دومین باری که خودم رو معرفی می کنم.. در ضمن لوسیس جان یاشاسون آذزبایجان... اسم من ایمانه 15 سالمه و کمتر از 1 ساله که با این سایت آشنا شدم و در این سایت دوست های زیادی پیدا کردم..و امیدوارم همه ی جوان ها خوش بخت بشن...به امید اون روز
سلام من آرش هستم. متولد ارديبهشت 1366. توسط بهترين دوستم با هري پاتر آشنا شدم. 6 ساله كه به طور فجيع كتاب رو ميخونم تا حدي كه باعث شد من امسال پشت كنكور بمونم چون پارسال به جاي كتاب درسي كتابهاي هري پاتر دستم بود. بعد از كتابهاي مختلف و به خصوص هري پاتر عاشق game هستم ، بيشتر counter بازي ميكنم ، بازيمم بد نيست.بعد از game عاشق اسنوكرم. و اميدوارم ديگه دوستان با من كل كل الكي نكنن چون باعث شدن پست قبلي من تو اين قسمت پاك بشه و الان من دارم از اول خودمو معرفي ميكنم كه با دفعه ي قبلي خيلي فرق داره. آهنگهاي Hard Rock يا Metal گوش ميكنم.بيشتر Night wish گوش ميكنم. اگه اعضاي سايت مايل باشن دوست دارم يه كلن كانتر براي سايت تشكيل بديم.الانم 3 ساله كه با آي دي herp0 تو گيم نت ها فعاليت مثبت انجام ميدم ببخشيد سرتونو درد آوردم. اميدوارم بتونم با شما هري پاتريستها از نزديك آشنا بشم. موفق باشيد.
something wicked this way comes
فارسي شد!(ناظر:دوست عزيز لطفا فارسي تايپ كنيد.اين دفعه ي آخريه كه پستتون رو فارسي ميكنم.از اين به بعد پاك ميشه-دامبلدور)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/26 22:28:44
سلام. خوب منم گفتم خودمو معرفی کنم. من عسل هستم که 13.14 سالمه. درسم خوبه میشه گفت بچه زرنگم. تو تهران زندگی میکنم.البته 12 سالم تموم شده رفتم تو 13 متولد اردیبهشت هم هستم دوم راهنمایی. اولین دوستی که تو این سایت پیدا کردم فرانک بود و بعد هرمیون. کتاب زیاد می خونم. اولین بار که با هری پاتر آشنا شدم توسط دوستم ندا بود که کلاس چهارم بودم.با سایت هم از سال 82 آشنا شدم و عضو شدم ولی فعالیت نکردم.باز حالا بهتر شدم. عاشق داستان نویسی ،کامپیوتر و تنیس هستم و از شنا خوشم میاد. زبانم زیاد خوب نیست و همیشه از یکی از دوستام کم میارم ولی تو مدرسه زبانم از همه بهتره ینی اگه نباشه که دیگه هیچی.... از دیساین خوشم میاد و عینکی هستم!البته فقط برای مدرسه. از درس علوم و ریاضی خوشم میاد و ریاضیم از همه ی درسای دیگم بهتره. سعی میکنم برای تیز هوشان قبول شم... از اینکه برم کیش خیلی خوشم میاد و خیلی کم سالی 1 ماه میرم کیش. البته گاهی هم 3 ماه. دیگه نمیدونم چی بگم... فعلا تا شاید خصوصیاتم عوض بشه راستی دوست هم زیاد دارم و تنهایی بیرون نمیرم.لوس نیستم ولی مامانمو خیلی دوست دارم.(پاچه خواری حساب نکنید)
با سلام اسم من شاهین و 15 سالمه قبلا اینقدر هری پاتر رو دوست داشتم که به من میگفتن شاهین پاتر اما بعد ها که برای بار یازدهم کتاب هری پاتر رو میخوندم سوتی های بسیاری در این کتاب پیدا کردم که حالم رو گرفت و انسم با هری پاتر کم شد الان سال سوم راهنمایی هستم و عاسق درس علومم مخصوصا شیمی و از برد پیت انجلینا جولی بریتنی اسپیرز و تاتو بسیار خوشم میاد
ها سلام منم برای دومین بار خودمو معرفی می کنم من قبلا لوسیوس مالفوی بودم ولی بعدا یک اتفاقی افتاد منو حذف کردن گفتن که دیگه نیستی بعد منم رفتم رزن شدم اسمم بهنام متولد 1361 تبریز هستم و در تهران زندگی می کنم تحصیلاتم فوق دیپلم نرم افزاره و شغلم برنامه نويسي و در یک اداره دولتی کار می کنم. و حدود 3-4 سال سابقه کار دارم. (کار برنامه نویسی خواستید در خدمتم و الان دربه در به دنبال یک دختر خوب ترجیحا 18-19 ساله برای ازدواج می گردم. منم مثل شماها عاشق هریییییی هستم و امیدوارم ایام خوشی رو با هم داشته باشیم.
ديدم همه دارن معرفي ميكنن گفتم منم معرفي كنم ...... سلام من مـــــــهران هستم . 15 سالمه . نيمه دومم . به همين خاطر يه سال دير رفتم مدرسه . العان هم سوم راهنمايي هستم . تو كرج زندگي ميكنم ....... از دخترها زياد خوشم نميياد چون جيغ ميكشن ولي بدمم نميياد چون اخلاقشون جالبه با دوست دخترم يه ماه پيش قهر كردم يعني اون قهر كرد خيلي لوس بود خوب شد رفت ........ درسم رو اگر بخونم بد نيست ميخــــــــونما ولي كم .....زياد از درس خوندن خوشم نميياد .....ولي كتاب ميخونم ......... از خود هري خوشم نميياد ولي هرميون رو دوست...... زود عصبي ميشم . پدر مادرم زياد گير نيستن ولي بعضي موقع روم كليد ميكن......يه برادرم دارم سال آخر دانشگاهه . اون زياد گير ميده . بلد هم نيست كي شوخي كنه ...... فوتبال رو خيلي دوست دارم .... دربازهبان تيم شهرداري كرجم .... تو فاميل با همه دوستم . جز يه نفر . اونم پسر عمومه زود سرما مي خورم ولي سريع خوب ميشم ...از فيزيك حالم بهم ميخوره ولي از بقيهي بخشهاي علوم خوشم ميياد .. چاق نيستم يه كم لاغرم .... مي گن تيپم بد نيست ..... دوست زياد دارم .....بيشتر بچههاي مدرسن تا كوچه.......گيم نت زياد ميرم . كانترم خوبه . كلا زياد با كامپيوتر ور ميرم . ما همينيم . زياد وارد جزئيات نشدم. با آرزوي موفقيت براي همهي شما . مــــــــــهران .