جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفتگو با ناظران انجمن كینگزكراس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: گفتگو با ناظرين انجمن كينگزكراس
ارسال شده در: جمعه 29 فروردین 1393 21:29
نمایش جزئیات
آفلاین
درود
بزرگواران
من می خوام امتحان تیزهوشان بدم بنابراین خیلی خیلی کم می تونم بیام توی سایت و در مورد شخصیتم رول بنویسم.می شه تا اون موقع شناسه ی ایفای نقشمو نبندید؟قول میدم بعد از اون بیامو
رول بنویسمو فعالیت کنم.
لطفا درکم کنید.
با تشکر سارا کلن

اصولاً قبل از سه ماه عدم فعالیت دسترسی گرفته نمیشه.
موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1393/1/30 1:20:31
ارسال شده در: دوشنبه 25 فروردین 1393 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
سوالی که داشتم اینه که اگه بخوام شناسه فعلیمو ببندم و یکی دیگه باز کنم باید چه مراحلی رو طی کنم؟ و دیگه اینکه دسترسی های این شناسه به شناسه دوم منتقل میشه؟مثلا الان من مرگخوار و ناظرم تو شناسه بعدی هم این دسترسی هارو خواهم داشت یا مسولیتش از من برداشته میشه؟اگر به این صورته که من همین الان اعلام کنم تا به دنبال یافتن ناظر دیگه ای باشید!

درود.

شما شناسه‌ی دیگه‌ای می‌سازی، میای توی معرفی شخصیت معرفی‌ش می‌کنی و لینک این شناسه‌تون رو هم می‌ذارید. بعد از تأیید، تمام دسترسی‌های این شناسه، به شناسه‌ی بعدی منتقل شده و این شناسه رو می‌بندیم!

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویولت بودلر در 1393/1/25 19:01:08
ارسال شده در: یکشنبه 24 فروردین 1393 18:56
نمایش جزئیات
آفلاین
لطفا شناسه ى من رو ببنديد تا يكي باز كنم.

مرسي

انجام شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1393/1/24 19:13:21

به ياد قديما
ارسال شده در: پنجشنبه 29 اسفند 1392 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سام!

با آرزوی سلامتی در سال آینده! میگم که اگه میشه دسترسی من رو درست کنید. واقعا نیاز دارم. توی تاپیک معرفی شخصیت هم پیام دادم ولی کسی توجه نکرد.

ممنونم! اسلین کرد شبستری!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 29 مهر 1392 02:27
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام .

توافق شده بود سه ماه شخصيت عمه مارج واسم سيو بمونه تا شرايط فراهم بشه که بتونم مجدد فعاليت کنم . يه ماه ديرتر شرايطم مهيا شده ، و البته از ايفاي نقش هم بيرون گذاشته شده عمه مارج . باتوجه به اينکه توي ليست شخصيت‌ها هنوز پروفايل ِ من براي عمه مارج محفوظه ، سوالم اين هست که مجدد برميگردونيدش يا بايد پست داستان بزنم و معرفي شخصيت يا چي ؟

شناسه شما وارد گروه ایفای نقش شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور کويیرل در 1392/7/29 10:10:12
موندنی شو!
ارسال شده در: یکشنبه 28 مهر 1392 00:38
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

A.N نوشته:
ببخشید من یه سوال دارم چند وقت نیایم شناسه ایفای نقشمون حذف میشه؟

قانون کلی به این صورته که اگه 1 ماه توی تاپیک های ایفای نقش فعالیتی نداشته باشید از ایفای نقش خارج می شید و شخصیتتون به متقاضی جدید داده می شه. البته بعضاً استثنائاتی هم برای این قانون وجود داره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 26 مهر 1392 16:23
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید من یه سوال دارم چند وقت نیایم شناسه ایفای نقشمون حذف میشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1392 00:48
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ولي خطاب به آمبريج اينو :

@آمبريج : براي مرگخوار ِ محبوب ِ لردسياه تعيين تکليف ميکني ؟ از کي تا حالا وزغهاي سياه هم جرات ميکنن همچين جسارتي کنن ؟! الان ما با ناظر صحبت ميکرديم مگه ؟ تا هروقت بخوايم شخصيت‌هامونو معرفي کنيم (ـبه هم‌ـ) همينجا هستيم . بگو خب !

گفته بودم . که به ده دقيقه نکشيده پست حذف شد . درسته که ايشون توي پست ِ آخري که ارسال کرده بودن اشاره کردن توي تاپيک ناظر پست بذاريم . ولي وقتي شخصيتها در قالب ايفاي ِ نقشي ِ خودشون فعاليت ميکنند ، به جاي ارزش گذاشتن به اين حرکتها ، بايد پست حذف بشه ؟!

کسی منکر ایفای نقش شما نیست. اما همانطور که خودتون اشاره کردید اینها جای خودشون رو دارن. تاپیک معرفی شخصیت به هیچ وجه جای این موارد نیست. یکبار گفتم. پس طبیعتاً انتظار میره فرهنگ مون اینجا به کمک احساس مون بیاید و به سایت کمک کنیم در راستای حفظ نظمش.

نگران نباشید. من از وزغ گفتن اینها خوشحال ترم میشم تازه. ایفای نقشه. اصلا بروی رول های خودم رو بخون متوجه میشی خودم چقدر بیشتر پایه ام تا شماها.

نقل قول:

مديريت نبايد توي کار ِ ناظر دخالت کنه ( اگر که قرار به حذف ِ پستي باشه )

فلور و سوروس ناظر نیستن. وبمستر هستن. و شما صرفا به شکل نمایشی اسمشون رو اون جا می بینید و فقط به این منظور گذاشتمشون که برای کاربران مهمان این تصور پیش نیاد که این انجمن بهش رسیدگی نمیشه اصلا. اینجا ناظر نداره به اون مفهوم. ناظر اینجا باید فردی خارج از مدیران باشه که به سایر تاپیک های این انجمن هم رسیدگی کنه،لیست شخصیت ها رو به روز نگه داره، حواسش به نحوه برخورد باشه و سایر تاپیک ها رو هم ساماندهی کنه و در حال حاضر نیست همچین کسی و مدیران انجام میدنش. پس این طور نتیجه بگیرین که مدیر توی کار مدیر دخالت میکنه و اصلا موردی وجود نداره. چون توی سیستم مدیریت فعلی هر کسی هر کاری دستش بیاد انجام میده. فرقی نداره.

ـــــــــــــــــــــــــــ
به بلاتریکس قدیمی تر:

کاری به محتوای حرفاتون ندارم. اصلا ایرادی به اونها نیست. من یکبار میگم. و باز هم تکرار میکنم به فرهنگ کاربران بستگی داره توجه به این تک پست من. شمایی که از قانون حرف می زنید و فرضاً میگین قانون مهلت فعالیت یک ماهه برای عضوی از ایفا باید برقرار باشه همچنان، پس به قانونی که من میگم هم توجه دارید قطعا. درسته؟

نه درست نیست. چون که توجه نداشتید. متاسفانه حتی اگه بحث ایفای نقش رفتاری تون هم نبود، اصلا انگار بخشی از فرهنگ مون شده که حتما باید جواب بدیم به حرفی که دوست دیگه مون ادامه میده در خارج از چارچوب قانونی و نمیشه انگار بگذریم از پاسخ مجدد به اون حرف و به جاش، به قانون احترام بذاریم. اصلا کلا فرهنگ شده برای همه ما ایرانی ها انگار.

شما وردار این پست ها رو اینجا بیار یا توی گفتگو با مدیران یا هر تاپیک دیگه. اصلا تاپیک بزن کل کل ایفای نقشی دو بلاتریکس. ببین آیا من میذاشتم پاک بشه یا نه. عمراً اگه اجازه میدادم پاک بشه همچین تاپیکی.

اما داخل تاپیک های مهمی مثل کارگاه یا معرفی شخصیت که یکدستن و نظم پست هاشون خیلی خیلی اهمیت داره برای کاربران جدیدمون، به هیچ عنوان اصلا اجازه نمیدم یه نمای کوچیکی از این مسائل پیش بیاد.

نسل جدید، نسل بی حوصله ایه روی متن. دوس داره وقتی معرفی شخصیت میخواد کنه پست بالایی تاپیک بهش تصویر کافی بده از سبک معرفی شخصیت. نمیره پست های صفحات اول تاپیکو بخونه. چیزی که بر حسب تجربه ام دارم میگم بهتون. به جاش بیاد بحث های دو بلاتریکس رو ببینه مثلا، اصلا هنگ میکنه، چیزی متوجه نمیشه و بیخیال میشه. خصوصا وقتی میانگین سنی اینها روز به روز پایین تر هم میاد.

فرهنگ صبر در نسل جدید کاربرامون چیزیه که من روزانه می بینم ازشون که چقدر پایینه و خوشبختانه به لطف اعضای خوب ایفای نقش مون، وقتی وارد ایفا میشن، تحملشون بالاتر میره.

پس از شما کاربران قدیمی تر انتظار میره موقعیت شناس باشید و به نظم بعضی قسمت های حساس احترام بیشتری بذارین.

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: یکشنبه 23 تیر 1392 23:18
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم،
متقابلا با بلاتریکس فعلی موافقم! من وقتی میام یه چیزی مینویسم باید اول جوابشو ببینم حداقل بعد پاک بشه! کما این که تمام صحبت هایی که گفته شد در حیطه ی نقش ها بوده و هم من متوجه این موضوع بودم و هم بلاتریکس فعلی! در دوره ی قبلی هم که در سایت بودم همیشه همینطوری برخورد میکردیم و تازه کسی هم صحبتی میکرد کروشیو میخورد! تا به حال نشده پست های من تو این سایت پاک بشن! شما باید مستقیم به اتاق تسترال ها هدایت بشین ظاهرا! حالا من نباشم هم این بلاتریکس فعلی هدایتتون میکنه! مشکلی هم وجود نداشت. خودمون هم با هم حلش میکردیم نقشامون هم خودمون به خودمون و سایرین معرفی میکردیم! لزومی به این طرز برخورد نیست. حداقل صبر کنید دو ساعت بگذره من جوابی که بهم داده شده ببینم بعد بزنید پاک کنید اخه! حداقل اخطار میدید صبر کنید اخطارو بخونیم بعد! بیست چهار ساعته که ملت انلاین نیستن !

عجب!

همچنان در بدبختی و سیاهی بمانید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: یکشنبه 23 تیر 1392 23:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام .

اينجا مگه جزو انجمن‌هاي ايفاي نقش نيست ؟!

خب !

من بعنوان ِ بلاتريکس ِ سايت ، توي اين تاپيک پست ارسال کردم همگام با پستهاي بلاتريکس ِ قبلي ِ​ سايت . در حيطه ايفاي نقش بلاتريکس بوده حرفها و برخوردهام . تقريبا همه سايت در اين مورد زوم هستن و ميتونيد نظرسنجي بذاريد اگر خارج از حد صحبتي داشتم توي ايفاي نقشم . ولي پست من حذف شد ( بعلاوه پست بلاتريکس قبلي ) . و من معترضم . اولا که ناظر اين انجمن شما ( سوروس و فلور ) هستيد . من حتي خطاب به سوروس با لحن بلاتريکس صحبت کردم مشکلي نداشت و چيزي نگفت . ولي خطاب به آمبريج اينو :

نقل قول:

@آمبريج : براي مرگخوار ِ محبوب ِ لردسياه تعيين تکليف ميکني ؟ از کي تا حالا وزغهاي سياه هم جرات ميکنن همچين جسارتي کنن ؟! الان ما با ناظر صحبت ميکرديم مگه ؟ تا هروقت بخوايم شخصيت‌هامونو معرفي کنيم (ـبه هم‌ـ) همينجا هستيم . بگو خب !

گفته بودم . که به ده دقيقه نکشيده پست حذف شد . درسته که ايشون توي پست ِ آخري که ارسال کرده بودن اشاره کردن توي تاپيک ناظر پست بذاريم . ولي وقتي شخصيتها در قالب ايفاي ِ نقشي ِ خودشون فعاليت ميکنند ، به جاي ارزش گذاشتن به اين حرکتها ، بايد پست حذف بشه ؟!

ضمن اينکه اصلن :

مديريت نبايد توي کار ِ ناظر دخالت کنه ( اگر که قرار به حذف ِ پستي باشه ) .

لطفا رسيدگي کنيد به اين موضوع .
مرسي .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
?You dare speak his name
!Shut your mouth
!You dare speak his name with your unworthy lips