من آنتونی گلدشتاین عضو جدید گروه ریونکلاو هستم و خیلی از دیدار با شما خوشحالم
چوب دستی من از نوع چوب بیچ هستش و مغزش از قلب اژدهاست 13 اینچ طول داره و بسیار انعطاف پذیره
پاترونوس من هم گربه قطبیه ، درواقع گربه نیست زیر مجموعه راسوئا قرار میگیره هرچند بگذریم.
مشخصا من هم مثل همه افراد خط قرمز ها و علایقی دارم ولی چیزی که الان اهمیت داره آیندست دوست من ، آینده...
درحال حاظر گذشته من هیچ اهمیتی نداره مهم اینه که چطور میخوام قدم بردارم. قوی و پر انرژی به هاگوارتز اومدم تا بتونم مایه افتخار خانوادم و صد البته ریونکلاو و همکلاسی هام بشم.
روز های سختی رو پشت سر گذاشتم و روز های خیلی سخت تری در انتظار منه
در پناه مرلین
معرفی شخصیتت خیلی کوتاهه، لطفا بعدا حتما برگرد و تکمیلش کن. مثلا راجع به ویژگیهای ظاهری و اخلاقیش بگو.
تایید شد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

-بهترین دوست آلبوس سوروس پاتر بعد از اسکورپیوس و بدون داشتم هیچ رگ وریشه ای از اسلیترین مار زبان
)
و هری پاتر
)
پیش از آن او پیش دورسلی ها (خاله اش و خانواده او) زندگی می کرد و آنها نگذاشتند تا زمانی که 11 ساله شد بفهمد که جادوگر است . او سال های تحصیلش را کمابیش در مبازه با ولدموت طی کرد و سرانجام او را در نبرد هاگوارتز شکست داد. البته ناگفته نماند وولدموت ( تام دلووو ریدل) یکبار به او طلسم مرگ ( آواداکاداورا) زد ولی به جان این که او را بکشد جانپیچ درون او را کشت
(4.14 KB)
) اما در سالهای بعدی علاوه بر رابطهی خوب با معلمین توانست با دانشآموزان هم ارتباط برقرار کند و اینگونه دایرهی ارتباطات خود را گسترش داد.