شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
کلاه عزیز درود بر شما زیاد وقتتو نگیرم ، میدونی که چی میخوام و بهترین رو لحاظ میکنی. باشد که اسلایترینی بمانم و رستگار شوم .
لطفا مراحل رو به ترتیبی که گفته میشه طی کن. قبل از رسیدن به گروهبندی دو مرحله دیگه باقی مونده که در قدم اول همونطور که تو ویرایش پست معرفی شخصیتت گفتم، باید به تاپیک پاتیل درزدار بری و از یکی از جادوگرانی که در اونجا حضور داره، راهنمایی بخواه تا راه ورود به کوچه دیاگون رو بهت نشون بده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/1/9 1:59:13
«قدرت نه در فریاد، که در سکوتیست که دیگران را وادار به اطاعت میکند...» [پیوسته در سایه، اما همیشه در بازی]
درود بر کلاه گروهبندی بزرگوار برگشتم بالاخره ، اینبار پرقدرتتر و مصممتر میخوام که ادامه بدم جادو رو . خستهات نکنم ، میخوام که برم خونه . همواره خودمو یه اسلایترینی داشتم و رشد کردم . باشد که بهترین تصمیم رو لحاظ کنی بزرگوار!!!
سلااااااااام کلاه جون.ببخشید دوباره مزاحم شدما.ببین من حوصله ندارم میدونم تو هم حوصله نداری پس بزار رک و پوست کنده بهت بکم.یا من رو میذاری گریفیندور........یا من رو میذاری گیریفیندور.دیگه من حق انتخاب بهت دادما.به هر حال من خیلی پر انرژی و شوخ طبع و خوش خنده ام.خیلی هم شیطنت میکنم .همیشه خوشحال و شاد هستم اما امان از روزی که واقعا عصبی بشم.کسی حق نداره(جرئتشو نداره)به جز من خانواده و دوستانم رو اذیت کنه .بسکتبال هم کار میکنم و اهل مسابقه و شرط بندی.به شدت هم تیزبین هستم و مو رو از ماست میکشم بیرون.میدونی به مادری که معتقده مویی در غذا نیست چی میگن؟کومونیست هاهاها.اینم یه جوک بیمزه.امیدوارم انتخاب خوبی بکنی(مثلا گیریفیندور).بایییییی
درود بر تو فرزندم!
ذهن شلوغی داری. این، کار رو برای این کلاه پیر سخت میکنه. ولی مهمترین مسئلهای که میخوام بهش توجه کنم، شجاعت تو در حرف زدن هست. این باعث شدم بگم برو به ...
سلااااااااام کلاه جون.ببخشید دوباره مزاحم شدما.ببین من حوصله ندارم میدونم تو هم حوصله نداری پس بزار رک و پوست کنده بهت بکم.یا من رو میذاری گریفیندور........یا من رو میذاری گیریفیندور.دیگه من حق انتخاب بهت دادما.به هر حال من خیلی پر انرژی و شوخ طبع و خوش خنده ام.خیلی هم شیطنت میکنم .همیشه خوشحال و شاد هستم اما امان از روزی که واقعا عصبی بشم.کسی حق نداره(جرئتشو نداره)به جز من خانواده و دوستانم رو اذیت کنه .بسکتبال هم کار میکنم و اهل مسابقه و شرط بندی.به شدت هم تیزبین هستم و مو رو از ماست میکشم بیرون.میدونی به مادری که معتقده مویی در غذا نیست چی میگن؟کومونیست هاهاها.اینم یه جوک بیمزه.امیدوارم انتخاب خوبی بکنی(مثلا گیریفیندور).بایییییی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هیچ لذتی بالاتر از خندیدن نیست. حتی اگر به قیمت حرص خوردن بقیه باشه
میدانم که تو ذهنم را میخوانی، پس اجازه بده از اول واضح باشم. من اینجا نیامدهام که یکی از خیلیها باشم. من نیامدهام که در سایهی دیگران رشد کنم، یا صرفاً دنبال مسیرهایی بروم که قبل از من ساخته شدهاند. من اینجا هستم تا مسیر خودم را بسازم.
در زندگی یاد گرفتهام که دنیا به کسانی که منتظر میمانند، چیزی نمیدهد. هر چیزی که ارزش داشتن را دارد، باید به دست آورد. با هوش، با اراده، با زیرکی. شجاعت؟ بیفایده است اگر هوشمندانه نباشد. دانش؟ بیارزش است اگر نتوان از آن استفاده کرد. قدرت؟ مهمترین دارایی یک فرد است، اما فقط اگر بلد باشد چطور آن را حفظ کند.
من نیازی ندارم که این را مستقیم به تو بگویم، چون میدانم که تو از قبل پاسخ را میدانی. همیشه میدانی چه کسی به کجا تعلق دارد. همیشه کسانی مثل مرا تشخیص میدهی. پس تصمیمی بگیر که سزاوار من باشد.
_رابرت هیلیارد💚
درود بر تو فرزندم!
در ذهنت جاهطلبی بسیار زیادی میبینم. اشتیاق تو به قدرت تمام نشدنیست. بدون شک برو به...
میدانم که تو ذهنم را میخوانی، پس اجازه بده از اول واضح باشم. من اینجا نیامدهام که یکی از خیلیها باشم. من نیامدهام که در سایهی دیگران رشد کنم، یا صرفاً دنبال مسیرهایی بروم که قبل از من ساخته شدهاند. من اینجا هستم تا مسیر خودم را بسازم.
در زندگی یاد گرفتهام که دنیا به کسانی که منتظر میمانند، چیزی نمیدهد. هر چیزی که ارزش داشتن را دارد، باید به دست آورد. با هوش، با اراده، با زیرکی. شجاعت؟ بیفایده است اگر هوشمندانه نباشد. دانش؟ بیارزش است اگر نتوان از آن استفاده کرد. قدرت؟ مهمترین دارایی یک فرد است، اما فقط اگر بلد باشد چطور آن را حفظ کند.
من نیازی ندارم که این را مستقیم به تو بگویم، چون میدانم که تو از قبل پاسخ را میدانی. همیشه میدانی چه کسی به کجا تعلق دارد. همیشه کسانی مثل مرا تشخیص میدهی. پس تصمیمی بگیر که سزاوار من باشد.
سلام کلاه گروه بندی.نمیدونم چطور شروع کنم.خب.... من عاشق رنگ بنفش و مشکی ام.بسکبال کار میکنم و از کوییدیچ متنفرم متاسفانه همیشه در هر حالتی از دوستام دفاع میکنم حتی اگر به ضرر خودم تموم شه ادم به شدت پر انرژی و فعالی هستم و همیشه عاشق کنجکاوی بودم.و حتی ممنکه دردسر های زیادی درست کنم تو مدرسه.ادم شجاعی هستم اما ترسو نشون میدم خودمو تا بقیه ازم سواستفاده نکنن.فوبیای ارتفاع دارم اما همیشه هم توی ارتفاع هستم و مامانم رو جون به لب میکنم.از دیوار راست هم بالا میرم
سلام.
اگه میخوای وارد ایفاینقش جادوگران بشی و دنیای جادویی هری پاتر رو به همون ترتیبی که هری از کودکی تا بزرگسالی طی کرد تجربه کنی، طرح ویژه سایت جادوگران با عنوان "فکر میکنی جادوگری؟" رو از دست نده.
قبل از این که به گروهبندی برسی، چند مرحلهی دیگه هست که باید انجام بدی و اینطور که میبینم خودت دو قدمشو جلو رفتی! کافیه دو مرحله دیگه رو هم طی کنی تا بتونی برای گروهبندی برگردی. پس منتظر انجام باقی مراحل تا رسیدن به گروهبندیت هستم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1403/12/17 12:53:09
هیچ لذتی بالاتر از خندیدن نیست. حتی اگر به قیمت حرص خوردن بقیه باشه
سلامم دوباره بر کلاه گروهبندی! بابت مزاحمت نابهنگام دفعه پیش که به علت عجله ی من صورت گرفته بود معذرت میخوام. احتمالا دیگه با من آشنا شدی ، اما من حرفایی که قبلا زدم رو دوباره تکرار میکنم که شاید تاثیر بیشتری بزارن ، تمام خانواده ی من گریفندوری هستن و میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره... قراره اینجا کلی ماجراجویی داشته باشم ، خرابکاریای زیادی به بار بیارم و حسابی خوش بگذرونم اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته با شم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟) حتی خیلیم شجاع نیستم ولی ترجیحم گریفندوره ، چون حس میکنم با روحیاتم و البته خانوادم بیشتر سازگاره خلاصه که کلاه عزیزم ، بی صبرانه منتظر گروهبندیمم ، امیدوارم به اندازه من موافق باشی که اصلا هم توش دخالت نکردم!
درود بر تو فرزندم!
بیشتر از خودت در تو شجاعت میبینم. این کار رو برای من خیلی راحت میکنه. بدون شک برو به...
سلامم دوباره بر کلاه گروهبندی! بابت مزاحمت نابهنگام دفعه پیش که به علت عجله ی من صورت گرفته بود معذرت میخوام. احتمالا دیگه با من آشنا شدی ، اما من حرفایی که قبلا زدم رو دوباره تکرار میکنم که شاید تاثیر بیشتری بزارن ، تمام خانواده ی من گریفندوری هستن و میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره... قراره اینجا کلی ماجراجویی داشته باشم ، خرابکاریای زیادی به بار بیارم و حسابی خوش بگذرونم اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته باشم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟) حتی خیلیم شجاع نیستم ولی ترجیحم گریفندوره ، چون حس میکنم با روحیاتم و البته خانوادم بیشتر سازگاره خلاصه که کلاه عزیزم ، بی صبرانه منتظر گروهبندیمم ، امیدوارم به اندازه من موافق باشی که اصلا هم توش دخالت نکردم!
سلامم بر کلاه گروهبندی! بنده میانا لیلی پاتر هستم احتمالا باید با خانواده ی ما آشنا باشی ، فقط میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره... قراره اینجا کلی ماجراجویی داشته باشم ، خرابکاریای زیادی به بار بیارم و حسابی خوش بگذرونم اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته باشم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟) حتی خیلیم شجاع نیستم ولی ترجیحم گریفندوره ، چون حس میکنم با روحیاتم و البته خانوادم بیشتر سازگاره خلاصه که کلاه عزیزم ، بی صبرانه منتظر گروهبندیمم ، امیدوارم به اندازه من موافق باشی که اصلا هم توش دخالت نکردم!
سلام.
اگه میخوای وارد ایفاینقش جادوگران بشی و دنیای جادویی هری پاتر رو به همون ترتیبی که هری از کودکی تا بزرگسالی طی کرد تجربه کنی، طرح ویژه سایت جادوگران با عنوان "فکر میکنی جادوگری؟" رو از دست نده.
قبل از این که به گروهبندی برسی، در مرحله اول برای این که ثابت کنی جادوگری باید براساس یکی از تصاویر کارگاه، داستانی در تاپیک کارگاه داستاننویسی ارسال کنی. از اونجا مرحله به مرحله راهنماییت میکنیم که در ادامه چه کاری باید انجام بدی.
منتظر انجام باقی مراحل تا رسیدن به گروهبندیت هستم.