واقعا خودتون خسته نشدین از این همه بحث و دعوا. از این رفتارتون خندتون نمیگیره خداییش. همتون میدونین آخرش چی میشه. چند نفرتون بلاک میشین. از دست همدیگه ناراحت میشین. یه سریتون معذرت خواهی میکنین. چند نفرتون میرین پشت سرتون هم نیگا نمی کنید. یا با یه شناسه دیگه بر میگردین. دیگه تاپیک داره میرسه به 200 صفحه. 200 صفحه !!!! نه 200 پست.داره میرسه به 2000 پست. کدوم تاپیک تو این سایت این همه صفحه و این همه پست داره ؟؟؟!!!! اونم تکراری . همش تکراری.
از وقتی که عضو شدم هر موقع اینجا پست میخوره میام میخونم. بیشتر میخندم به این دعواهاتون. چون خیلی قضیه رو جدی گرفتین.
یادتون رفته که اینجا واسه تفریح کردنه. نه جنگ و دعوا. یادتون رفته که توی دنیای واقعی که زندگی میکنیم ، هر کی قدرتی داره آخرش از بین میره و تموم و فراموش میشه چه برسه به این سایت که مجازیه هیچ ، هری پاتر و دنیای جادوگری هم که سایت در این مورد فعالیت میکنه وجود نداره و ساخته ذهن رولینگه.( هرچند خیلی جذابه)
سر هیچ و پوچ حاضرین همدیگرو ناراحت کنین ، توهین کنین و حتی بلاک هم بشین. دوستیاتونو به راحتی زیر پا بزارین و هر چی به ذهنتون می رسه بار هم کنین.
تو پستای همتون معلومه که کاملا میدونین آخر بحث به کجا میکشه ، ولی بازم یکی دو ماه دیگه میاین و شروع میکنین و روز از نو و توهین و دعوا از نو.
جالبتر از همه اینه که همه حرفاتونو به حساب سازندگی سایت و اینا میزارین.
کسی فکر میکنه یکی داره راه رو اشتباه میره ، خب بیاد اشتباه طرفو بگه و بعد راه درستم بهش بگه. نه اینکه بعد له کردن طرف زیر توهین و متلک و مسخره کردن اشتباهشو بگین ، آخرش هم راه کار درست ارائه ندین.
چرا یکی میاد مشکلات سایت رو میگه ، بعضیاتون میاین حرفای دیگه ای رو وسط میکشین که مطمئن هستین دعوا میشه بعدش.
من واقعا موافقم که این تاپیک قفل بشه و اگه مدیران مایل باشن یه نظر سنجی بزارن و رای گیری در مورد ققل بودن یا باز بودن این تاپیک انجام بشه.
این حرفا رو خیلی وقت بود که میخواستم بگم ، ولی سعی کردم هیچی نگم.
الانم برام مهم نیست کسی بیاد منو به خاطر این حرفا سرزنش یا مسخره کنه ، چون من حرفمو زدم.
اسم هیچکسی رو هم نیاوردم تا به کسی توهین نشه و اینکه بفهمین روی صحبتم به همه است. به هر کی که میدونه تو این تاپیک چه خبره و حد اقل یه بار خلاف هدف این تاپیک پست زده.
اونایی که حرفای منو به خودشون گرفتن بعدا ممکنه با من چپ بیفتن معلومه که قبول دارن رفتارشون اشتباه بوده. هر چند من بازم میگم این حرفارو به همه گفتم.
پس تو رفتارتون یه تجدید نظری کنین و واقعا برای اصلاح هم دیگه ( نه برای خورد کردن ) پست بزنین. برای اصلاح همدیگه ، سایت ، رول.
ممنون.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
29 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
28
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1400/04/09
آخرین ورود: سهشنبه 2 مرداد 1403 18:08
از: کافه هاگزهد
پستها:
514

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: چهارشنبه 26 خرداد 1395 10:57
از: پریوت درایو - شماره 4
پستها:
3768

نقل قول:
رول و بقیه قسمت های سایت در چهار چوب قوانین نوشته شده آزاده اون قوانین هم کاملا روشن هستن. پستی که پورنوگرافی باشه قطعا برخورد خواهد شد.
شما اگه دنبال من میگردی هر وقت دلت تنگ شد یه ایمیل بهم بزن در اسرع وقت برات ریپلای میکنم.
اوج فضاحت اینه که به جای اینکه خودمون به حساب خودمون برسیم منتظر باشیم بقیه ( مدیران) بیان به حسابمون برسن
نقل قول:
اگه کسی برای نظارت مناسب نباشه ما ترجیح میدیم اصلا ناظری وجود نداشته باشه این راه حل که گروه رو باز میکنه. هرگز به دلیل کمبود ناظر الکی کسی انتخاب نخواهد شد.
هیچ نیازی به ناظر نیست. شما واقعا تصور میکنید بدون ناظر خیلی مساله مهمی اتفاق میافته؟
نقل قول:
1- نقد باید توسط هر کسی به صورت ازاد انجام بشه
2- هرگز پست کسی برای نقد نباید ویرایش بشه. مخصوصا وقتی خودش رضایت نداره. حتی به نظر من باید تاپیک نقد پست ها جدا از تاپیک اصلی باشه اگر کشش لامز وجود داشته باشه.
نقل قول:
دوست عزیز ما شناسه نمیبندیم بلکه شخص نویسنده رو میبندیم. اگر بر خلاف قوانین دو شناسه یا چند شناسه داشته باشه همشون بسته میشه.
و ما کسی رو باز نمیکنیم هرگز مگر اینکه بلیت ارسال کرده باشه و توی اون بلیت به این نتیجه برسیم که باید باز بشه.
نقل قول:
در کجای قوانین نوشته شده کسی میتونه برگرده به شناسه قبلیش؟
این کار با صلاحدید مدیران ممکنه انجام بشه و ممکنه نشه.
به ققی:
شما میخوای شناست باز بشه مشکلت رو با کوییریل حل و فصل کنی؟
این کار نیازی به باز شدن شناسه نداره برید هر جای دیگه مشکلتون رو حل کنید.
من یه رول واقعا زشت زدم و فقط و فقط 2 منظور داشتم.
1-رول محل ازادیه و همه جور باید باشه نه این که من بیام از پست فلانی بد برداشت کنم و از این حرفا!
2-ببینم مدیری تو سایت هست!
رول و بقیه قسمت های سایت در چهار چوب قوانین نوشته شده آزاده اون قوانین هم کاملا روشن هستن. پستی که پورنوگرافی باشه قطعا برخورد خواهد شد.
شما اگه دنبال من میگردی هر وقت دلت تنگ شد یه ایمیل بهم بزن در اسرع وقت برات ریپلای میکنم.
اوج فضاحت اینه که به جای اینکه خودمون به حساب خودمون برسیم منتظر باشیم بقیه ( مدیران) بیان به حسابمون برسن
نقل قول:
بحث ناظرین یه گره کوره. از یه طرف می گن تازه واردا رو ناظر نکنید تا سطح نظارت پایین نیاد، از طرف دیگه هم اگه اونا ناظر نشن همه ی انجمنها دو ناظره یا حتی تک ناظره نمی شن چون عضوای خوب برا نظارت زیاد نیستن.
امیدوارم یکی بتونه یه راه حل برا اینم پیدا کنه.
اگه کسی برای نظارت مناسب نباشه ما ترجیح میدیم اصلا ناظری وجود نداشته باشه این راه حل که گروه رو باز میکنه. هرگز به دلیل کمبود ناظر الکی کسی انتخاب نخواهد شد.
هیچ نیازی به ناظر نیست. شما واقعا تصور میکنید بدون ناظر خیلی مساله مهمی اتفاق میافته؟
نقل قول:
شاید من نقد را فقط ویراستاری می دونم ولی شاید هم من پستی را که می خونم می بینم نویسنده هنوز این مطالب پیش پا افتاده را رعایت نکرده ، باید اینها بهش گوشزد بشه تا رعایت کنه بعد برم سراغ نقد رول.من ازتون خواهش می کنم یه سر به تاپیک نقدستان بزنین ، کجاش میبینین که همش نقد ویراستاری باشه؟خواهشا حرفتون رو مستقیم بزنین.ممنون میشم
1- نقد باید توسط هر کسی به صورت ازاد انجام بشه
2- هرگز پست کسی برای نقد نباید ویرایش بشه. مخصوصا وقتی خودش رضایت نداره. حتی به نظر من باید تاپیک نقد پست ها جدا از تاپیک اصلی باشه اگر کشش لامز وجود داشته باشه.
نقل قول:
شما فنریر رو بلاک کردید به دلیل پست بیناموسی
چه ربطی به تئودور نات داره؟....یعنی به دلیل یه پست که با فنریر نوشته شده،هشتصد تا پست تئودور نات،باید نادیده گرفته بشه؟
دوست عزیز ما شناسه نمیبندیم بلکه شخص نویسنده رو میبندیم. اگر بر خلاف قوانین دو شناسه یا چند شناسه داشته باشه همشون بسته میشه.
و ما کسی رو باز نمیکنیم هرگز مگر اینکه بلیت ارسال کرده باشه و توی اون بلیت به این نتیجه برسیم که باید باز بشه.
نقل قول:
یه نفر به صورت کاملا قانونی میخواد شناسشو عوض کنه و برگرده به شناسه قبلیش
در کجای قوانین نوشته شده کسی میتونه برگرده به شناسه قبلیش؟
این کار با صلاحدید مدیران ممکنه انجام بشه و ممکنه نشه.
به ققی:
شما میخوای شناست باز بشه مشکلت رو با کوییریل حل و فصل کنی؟
این کار نیازی به باز شدن شناسه نداره برید هر جای دیگه مشکلتون رو حل کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
برای علی: آرشیوت رو در سال های گذشته با منو بخون و باز اینجا رو بخون !! البته اگه علی جان وقت داشته باشی اینو ببینی البته حرف هایی که تلفنی زدیم رو هم جمع بندی کنی بازم فکر نمی کنم چیزی به این روشنیو واضحیو نفهمی!!
و به دوستی یا دوستانی که به مدیران گیر می دن و از دستشون ناراحتن نمی دون کی هستین اما بنده یقین دارم 90% شما همون دستمال کش هایی هستید که در آرزوی ناظریت و مدیریت چشم به روی تمام کارای مدیران بستین پس لصفا از این پس هر شخصی به مدیرا اعتراض کرد اعتراض نکنه چون 1-خودتون کردین که لعنت به خودتون 2- حق تونه
راستی وزیر جدید دلم برات می سوزه!! هرکی که هستی (یه روز خودت به حرفم برس)
و به کاربرانی که برای رول بحث می کنن برید کوییرل رو بغل کنید ایشون حلال مشکلات شما هستن و از همه چی سر در میاره خودش به این گند کشیده خودش بلده درست کنه
حالا اگرم حل نشد بندازید تقصیر بی ناموس نویسی و توهین به مدیران حذب!! حذب همه چیو به گردن میگیره
و سخنی برای کوییرل عزیز سیاستت رو دست نداره اگر دوره بعدی ریاست جمهوری آمریکا کاندید نشی خریت کردی من به سیاستت ایمان دارم
خدافظ طبق معمول تا 7 8 ماه دیگه که دوستان حاضری که با همید بشینید برای دعوا دور هم تا منم به عنوان پیر جم براتون نطق کنم
و به دوستی یا دوستانی که به مدیران گیر می دن و از دستشون ناراحتن نمی دون کی هستین اما بنده یقین دارم 90% شما همون دستمال کش هایی هستید که در آرزوی ناظریت و مدیریت چشم به روی تمام کارای مدیران بستین پس لصفا از این پس هر شخصی به مدیرا اعتراض کرد اعتراض نکنه چون 1-خودتون کردین که لعنت به خودتون 2- حق تونه
راستی وزیر جدید دلم برات می سوزه!! هرکی که هستی (یه روز خودت به حرفم برس)
و به کاربرانی که برای رول بحث می کنن برید کوییرل رو بغل کنید ایشون حلال مشکلات شما هستن و از همه چی سر در میاره خودش به این گند کشیده خودش بلده درست کنه
حالا اگرم حل نشد بندازید تقصیر بی ناموس نویسی و توهین به مدیران حذب!! حذب همه چیو به گردن میگیره
و سخنی برای کوییرل عزیز سیاستت رو دست نداره اگر دوره بعدی ریاست جمهوری آمریکا کاندید نشی خریت کردی من به سیاستت ایمان دارم
خدافظ طبق معمول تا 7 8 ماه دیگه که دوستان حاضری که با همید بشینید برای دعوا دور هم تا منم به عنوان پیر جم براتون نطق کنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

بحث رول بود... به بيراهه كشيده شد!
هر چند كه من هميشه اعتقاد داشته اينطوري بحث كردن هيچوقت نتيجه نميده.
اما در مورد بحث اصلي كه اينجا شد و همون رول بود (كه يهو فراموش شد!) يه صحبتي دارم و يه پيشنهاد ميدم آخر:
ببنيد رول با حرف درست (يا فعال) نميشه.
رول پليينگ بايد جذاب باشه. بايد پويا باشه (پويا بودن با بيخود پست خوردن فرق داره).
رول بايد واسه آدم انگيزه درست كنه.
اينهاست كه يه رول خوب رو بوجود مياره.
و هيچ كدوم از اينا هم با حرف و بحث تو اين تاپيك هيچ وقت درست نشده و نخواهد شد!
ببنيد رول درست كردن فرهنگسازي ميخواد. فرهنگسازي و نه هيچ چيز ديگه.
اما دو راه ساده داريم واسه فرهنگسازي درست.
1. نقد در راستاي ايجاد فرهنگ صحيح رول
2. فرهنگسازي عملي
كه هر دو رو يه توضيح مختصر ميدم. اميدوارم منظورم رو برسونم.
* مورد اول:
نقدهايي كه از قديم شده و الانم ميشه اما تحريف شده! همگي به خاطر همين فرهنگسازي ِ رول بوده... نقد بايد در راستاي فرهنگسازي صحيح رول باشه، نه آموزش ويراستاري! (منظورم شخص خاصي نيست. كلآ ميگم. مشكل مال خيلهاست.)
اينجا كارگاه نويسنده سازي نيست. اينجا رول پليينگه!
رول پليينگ هم فرهنگ رول نويسي ميخواد. تا كمتر به مشكل بخوريم. همه رول رو درك كنن و طرز فكرا نزديك شه در اين مورد و...
روح رول بايد تو نوشته ها باشه. اين چيزيه كه مهمه و تو نقدا بايد دقت بشه و روش كار بشه. ارتباط پستا با هم. ارتباط شخصيتها! روح رول!
اين كه رول هدفش چيه اصلآ؟ اين كه ما يه نويسنده يا يه ويراستار بشيم؟؟ قطعآ نه!
گفتم نقد يكي از ابزارهاي فرهنگسازي ِ درست روله. توضيح هم دادم كه نقدي كه واقعآ بياد "رولي" نقد كنه... حالا در كنارش چهار تا نكته ي نگارشي و اينا هم گفت به كنار.
به مثال از گفته هاي چند پست قبل همينجا كه نشون ميده اين فرهنگ كه گفتم در خيلي از نقدا نيست:
نقل قول:
آخه چرا اينطوري جا افتاده؟؟؟ چرا رول در درجه ي دوم اهميت قرار داره؟ مشكل از فرد نيست. مشكل از طرز فكراست. مشكل از ديدهاست. همون فرهنگسازي انجام نشده متاسفانه...
* مورد دوم:
مورد ديگه كه مهمتره، فرهنگسازي ِ عمليه!
يعني چي؟؟؟ يعني من ِ نوعي، بيام به عنوان كسي كه ادعا ميكنم نظارت رو ميدونم يعني چي. رول نويسي رو ميدونم يعني چي. نقد رو ميدونم يعني چي. بيام و عملي به ديگران نشون بدم. نه با حرف زدن تو اين تاپيك.
يعني بيام شروع كنم رول زدن... و با رولام نشون بدم كه رول يعني چي! مطمئنآ ديگران هم جذب ميشن.
يكي رول رو خراب كرد، پستش رو پاك نكنم. خودم بيام با يه رول ديگه در ادامه ي پست اون، موضوع رو برگردونم. سوژه رو احيا كنم... اينطوري بقيه هم ياد ميگيرن. اينه فرهنگ رول!
مطمئنآ ديگران هم اون فرهنگ رو از شما ميگيرن! مطمئنآ ديگران هم درست ميشن!
مطمئن باشيد.
اين فرهنگسازيها هم فقط با پست زدن و نقد هاي رولي و درست هست! نقدي كه انگيزه ميده.
- نقدي كه واقعآ رول طرف رو بهتر ميكنه. (نه نوشتنش رو) رول طرف رو بهتر ميكنه.
- رول زدن، رولي كه انگيزه ميده. رولي كه جذابيت ميبخشه.. رولي كه فعال ميكنه... رولي كه سوژه داره!
** پيشنهاد من:
بليز عزيز حرفاي قشنگي زد.
بقيه هم حرفاي خوبي زدن. بعضي ها واقعآ با حرفاشون نشون ميدن كه رول رو درك ميكنن. ميدونن رول درست چطوريه. ميدونن نقد درست چي بايد باشه. بعضي هم نه!
يه طرحي دارم :
من ميگم چند نفر كه فكر ميكنن واقعآ روح رول رو درك كردن. بيان هر كدوم برن سر يه انجمن! شروع كنن كارايي كه به گفتشون كه كاملآ هم درست ميگن، بعضي ناظرين نميكنن رو انجام بدن.
منظورم همون فعالسازي هاست. همون رول زدن. همون ايجاد انگيزه. همون فرهنگسازي كه فراموش شده.
حتمآ بايد ناظر اون فرووم باشه آدم؟؟؟
حالت دوم:
دسترسي هم بديد به اون تعداد.
حتي شده آزمايشي، بيايد يه عده رو مامور كنيد. بهشون دسترسي بديد. هر كس يه انجمن. كه فرهنگسازي كنه تو فروم. با نقد واقعآ رولي. و پستهاي خوب و درست!
اگر يه نظارت جامع خيلي قوي توسط مديران هم انجام بشه بر كار اونا، خيلي عالي ميشه و امكان اشتباه اون فرد هم كم ميشه.
بعد از يه مدت اين فرهنگ همه گير ميشه. و فشار كار مياد پايين.
چرا كه الان اين فرهنگه داره فراموش ميشه يواش يواش...
اين دو حالت بود. حالت ديگش هم اينه كه:
چرا نبايد ناظريني كه اين موضوع رو درك نكردن ناظر يه انجمن باشن؟ فقط به خاطر اين كه خوب سر ميزنن و وقت ميزان؟؟ چيزاي ديگه مهم نيست؟! فقط وقت گذاشتن؟ روح رول؟ فرهنگ رول؟ اينها همه فدا بايد بشن؟؟؟
به نظر ميشه روش فكر كرد و يه مدت اين رو امتحان كرد نه؟؟ (البته سه حالت داشت.)
هر چند كه من هميشه اعتقاد داشته اينطوري بحث كردن هيچوقت نتيجه نميده.
اما در مورد بحث اصلي كه اينجا شد و همون رول بود (كه يهو فراموش شد!) يه صحبتي دارم و يه پيشنهاد ميدم آخر:
ببنيد رول با حرف درست (يا فعال) نميشه.
رول پليينگ بايد جذاب باشه. بايد پويا باشه (پويا بودن با بيخود پست خوردن فرق داره).
رول بايد واسه آدم انگيزه درست كنه.
اينهاست كه يه رول خوب رو بوجود مياره.
و هيچ كدوم از اينا هم با حرف و بحث تو اين تاپيك هيچ وقت درست نشده و نخواهد شد!
ببنيد رول درست كردن فرهنگسازي ميخواد. فرهنگسازي و نه هيچ چيز ديگه.
اما دو راه ساده داريم واسه فرهنگسازي درست.
1. نقد در راستاي ايجاد فرهنگ صحيح رول
2. فرهنگسازي عملي
كه هر دو رو يه توضيح مختصر ميدم. اميدوارم منظورم رو برسونم.
* مورد اول:
نقدهايي كه از قديم شده و الانم ميشه اما تحريف شده! همگي به خاطر همين فرهنگسازي ِ رول بوده... نقد بايد در راستاي فرهنگسازي صحيح رول باشه، نه آموزش ويراستاري! (منظورم شخص خاصي نيست. كلآ ميگم. مشكل مال خيلهاست.)
اينجا كارگاه نويسنده سازي نيست. اينجا رول پليينگه!
رول پليينگ هم فرهنگ رول نويسي ميخواد. تا كمتر به مشكل بخوريم. همه رول رو درك كنن و طرز فكرا نزديك شه در اين مورد و...
روح رول بايد تو نوشته ها باشه. اين چيزيه كه مهمه و تو نقدا بايد دقت بشه و روش كار بشه. ارتباط پستا با هم. ارتباط شخصيتها! روح رول!
اين كه رول هدفش چيه اصلآ؟ اين كه ما يه نويسنده يا يه ويراستار بشيم؟؟ قطعآ نه!
گفتم نقد يكي از ابزارهاي فرهنگسازي ِ درست روله. توضيح هم دادم كه نقدي كه واقعآ بياد "رولي" نقد كنه... حالا در كنارش چهار تا نكته ي نگارشي و اينا هم گفت به كنار.
به مثال از گفته هاي چند پست قبل همينجا كه نشون ميده اين فرهنگ كه گفتم در خيلي از نقدا نيست:
نقل قول:
شاید من نقد را فقط ویراستاری می دونم ولی شاید هم من پستی را که می خونم می بینم نویسنده هنوز این مطالب پیش پا افتاده را رعایت نکرده ، باید اینها بهش گوشزد بشه تا رعایت کنه بعد برم سراغ نقد رول.
آخه چرا اينطوري جا افتاده؟؟؟ چرا رول در درجه ي دوم اهميت قرار داره؟ مشكل از فرد نيست. مشكل از طرز فكراست. مشكل از ديدهاست. همون فرهنگسازي انجام نشده متاسفانه...
* مورد دوم:
مورد ديگه كه مهمتره، فرهنگسازي ِ عمليه!
يعني چي؟؟؟ يعني من ِ نوعي، بيام به عنوان كسي كه ادعا ميكنم نظارت رو ميدونم يعني چي. رول نويسي رو ميدونم يعني چي. نقد رو ميدونم يعني چي. بيام و عملي به ديگران نشون بدم. نه با حرف زدن تو اين تاپيك.
يعني بيام شروع كنم رول زدن... و با رولام نشون بدم كه رول يعني چي! مطمئنآ ديگران هم جذب ميشن.
يكي رول رو خراب كرد، پستش رو پاك نكنم. خودم بيام با يه رول ديگه در ادامه ي پست اون، موضوع رو برگردونم. سوژه رو احيا كنم... اينطوري بقيه هم ياد ميگيرن. اينه فرهنگ رول!
مطمئنآ ديگران هم اون فرهنگ رو از شما ميگيرن! مطمئنآ ديگران هم درست ميشن!
مطمئن باشيد.
اين فرهنگسازيها هم فقط با پست زدن و نقد هاي رولي و درست هست! نقدي كه انگيزه ميده.
- نقدي كه واقعآ رول طرف رو بهتر ميكنه. (نه نوشتنش رو) رول طرف رو بهتر ميكنه.
- رول زدن، رولي كه انگيزه ميده. رولي كه جذابيت ميبخشه.. رولي كه فعال ميكنه... رولي كه سوژه داره!
** پيشنهاد من:
بليز عزيز حرفاي قشنگي زد.
بقيه هم حرفاي خوبي زدن. بعضي ها واقعآ با حرفاشون نشون ميدن كه رول رو درك ميكنن. ميدونن رول درست چطوريه. ميدونن نقد درست چي بايد باشه. بعضي هم نه!
يه طرحي دارم :
من ميگم چند نفر كه فكر ميكنن واقعآ روح رول رو درك كردن. بيان هر كدوم برن سر يه انجمن! شروع كنن كارايي كه به گفتشون كه كاملآ هم درست ميگن، بعضي ناظرين نميكنن رو انجام بدن.
منظورم همون فعالسازي هاست. همون رول زدن. همون ايجاد انگيزه. همون فرهنگسازي كه فراموش شده.
حتمآ بايد ناظر اون فرووم باشه آدم؟؟؟
حالت دوم:
دسترسي هم بديد به اون تعداد.
حتي شده آزمايشي، بيايد يه عده رو مامور كنيد. بهشون دسترسي بديد. هر كس يه انجمن. كه فرهنگسازي كنه تو فروم. با نقد واقعآ رولي. و پستهاي خوب و درست!
اگر يه نظارت جامع خيلي قوي توسط مديران هم انجام بشه بر كار اونا، خيلي عالي ميشه و امكان اشتباه اون فرد هم كم ميشه.
بعد از يه مدت اين فرهنگ همه گير ميشه. و فشار كار مياد پايين.
چرا كه الان اين فرهنگه داره فراموش ميشه يواش يواش...
اين دو حالت بود. حالت ديگش هم اينه كه:
چرا نبايد ناظريني كه اين موضوع رو درك نكردن ناظر يه انجمن باشن؟ فقط به خاطر اين كه خوب سر ميزنن و وقت ميزان؟؟ چيزاي ديگه مهم نيست؟! فقط وقت گذاشتن؟ روح رول؟ فرهنگ رول؟ اينها همه فدا بايد بشن؟؟؟
به نظر ميشه روش فكر كرد و يه مدت اين رو امتحان كرد نه؟؟ (البته سه حالت داشت.)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
[size=small]
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 31 فروردین 1389 01:28
از: دژ مرگ ( شکنجه گاه جادوگران سفید ! )
پستها:
79

خب من هیچ کاری با این دعواهایی که اینجا میشه ندارم ! بزنید همدیگه رو بکشین اصلا به بقیه چه!! ( چکش )
ولی یه چیزیو می دونم خوبه برای کسی که چند ساله که عضو این سایته و وقتشو براش گذاشته احترام قائل بشید ، مدیرت محترم به نظرم بهتره یکم عادلانه قضاوت کنید ! یکم بقیه براتون مهم باشه ! به خواسته ها توجه کنید !! باور کنید هیچطوری نمی شه ، از ابهتتونم کم نمیشه
ولی یه چیزیو می دونم خوبه برای کسی که چند ساله که عضو این سایته و وقتشو براش گذاشته احترام قائل بشید ، مدیرت محترم به نظرم بهتره یکم عادلانه قضاوت کنید ! یکم بقیه براتون مهم باشه ! به خواسته ها توجه کنید !! باور کنید هیچطوری نمی شه ، از ابهتتونم کم نمیشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

بازم این تاپیک مسخره...
اینجا شده پاتوق آدمای بی جنبه که وسط بحث های اصولی سایت میان عقده هاشونو خالی می کنن!
هر کس مشکلی داره بره مستقیم به خود طرف بگه.خیلیا فکر کردن روی اینجا نظارتی نیست و آزادترن پس هر چی دوست داشتن می تونن به بقیه نسبت بدن.
من از ناظرای عزیز می خوام به پست های این تاپیک یه نگاهی بندازن و ببینن چه توهین هایی که توی این پست ها نمیشه!
به نظر من این تاپیک هر چه زودتر باید قفل بشه و وقتی مخاطباش جنبه ی لازمو پیدا کردن دوباره باز بشه تا شاید انتقاد های سازنده توی این تاپیک بشه.
بحث های این تاپیک هیچوقت به نتیجه نرسیده و تنها جوانبش توهین به چند نفره.
هر وقت یه بحث درست و حسابی در مورد رول سایت پیش میاد یه عده میان از این وضعیت سوءاستفاده می کنن و اختلافات شخصیشونو با دیگران می کشن وسط.
اوایل که من توی سایت بودم و این تاپیک تازه زده شده بود هر کس دوست داشت میومد توی این تاپیک پست میزد و از دیگران میخواست تا رفتارشو نقد کنن!
اما الان هر کس دوست داشت میاد اینجا رفتار دیگرانو نقد(نقد؟گمون نکنم!) می کنه!
هر وقت استفاده ی صحیح از این تاپیکو یاد گرفتید بیاید اینجا پست بزنید.
از ناظر انجمن هم می خوام سریعا رسیدگی کنه هر چند من در حدی نیستم که درخواست بکنم اما خودش اگه پستهای این تاپیکو بخونه متوجه میشه!
با تشکر
کورن اسمیت
اینجا شده پاتوق آدمای بی جنبه که وسط بحث های اصولی سایت میان عقده هاشونو خالی می کنن!
هر کس مشکلی داره بره مستقیم به خود طرف بگه.خیلیا فکر کردن روی اینجا نظارتی نیست و آزادترن پس هر چی دوست داشتن می تونن به بقیه نسبت بدن.
من از ناظرای عزیز می خوام به پست های این تاپیک یه نگاهی بندازن و ببینن چه توهین هایی که توی این پست ها نمیشه!
به نظر من این تاپیک هر چه زودتر باید قفل بشه و وقتی مخاطباش جنبه ی لازمو پیدا کردن دوباره باز بشه تا شاید انتقاد های سازنده توی این تاپیک بشه.
بحث های این تاپیک هیچوقت به نتیجه نرسیده و تنها جوانبش توهین به چند نفره.
هر وقت یه بحث درست و حسابی در مورد رول سایت پیش میاد یه عده میان از این وضعیت سوءاستفاده می کنن و اختلافات شخصیشونو با دیگران می کشن وسط.
اوایل که من توی سایت بودم و این تاپیک تازه زده شده بود هر کس دوست داشت میومد توی این تاپیک پست میزد و از دیگران میخواست تا رفتارشو نقد کنن!
اما الان هر کس دوست داشت میاد اینجا رفتار دیگرانو نقد(نقد؟گمون نکنم!) می کنه!
هر وقت استفاده ی صحیح از این تاپیکو یاد گرفتید بیاید اینجا پست بزنید.
از ناظر انجمن هم می خوام سریعا رسیدگی کنه هر چند من در حدی نیستم که درخواست بکنم اما خودش اگه پستهای این تاپیکو بخونه متوجه میشه!
با تشکر
کورن اسمیت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كورن اسميت در 1386/7/6 22:08:14
ویرایش شده توسط كورن اسميت در 1386/7/6 22:18:07
ویرایش شده توسط كورن اسميت در 1386/7/6 22:18:07
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
جزئیات کاربر

ارجاع میدم به پست اول این تاپیک...
نقل قول:
کاملا متاسفم که حتی یکی از این هفت مورد رو در پستهای اینجا نمیبینم.
پیشنهاد میکنم جمیعا یه نگاه دوباره به پستاتون بندازین. ببینین چقدر دارین توهین میکنین به همدیگه! واقعا چه قضیه مهمی هست که ارزش این همه توهین رو داره؟
من تصمیم گرفته بودم اینجا حرفی نزنم...ولی تاریخ برای صدمین بار داره تکرار میشه و آخرشم مثل همیشه مشخصه....مسائل خیلی مهمتری هست که میتونین توهین هاتونو سرش تلف کنین!!
بیشتر از همه...بیشتر از همه حرفم با ماندانگاسه. میشه خواهشا یه نگاه بی طرف به پستت بندازی؟ واقعا فقط بلاکه که جلوی با ادب حرف زدن رو میگیره؟
و در ضمن...وقتی داشتم پستای شمارو میخوندم یه سوال به ذهنم خطور کرد...شما چی رو نقد میدونی؟ میشه یه نمونه بیاری؟ و اگه فکر میکنی داوری ها و یا هرچی ناعادلانه ست، میتونی خودت یه نمونه"عادلانه" شو بیاری؟ مثلا...یه بازی که فکر میکنی ناعادلانه قضاوت شده رو خودت قضاوت کن! من منتظر همچین کاری هستم تا هم من و هم بقیه بفهمیم نقد واقعی یعنی چی....یاد بگیریم! لااقل کمک میکنه که هرکی بلد نیست هم یاد بگیره و از معلومات بقیه فیض ببره!
البته ماشالا هزار ماشالا همه تو پستشون یه کنایه ای دیده میشه...همه مدیر و ناظر و کاربر ایفای نقش و همه!
در ضمن...
"تشکر کردن" یه چیز خیلی خوبیه...و به معنای پاچه خواری هم نیست...متاسفانه اینطور جا افتاده ولی در واقع خیلی با هم فرق دارن و فرقشم فکر کنم هممون بدونیم! ولی من اگه از یه چیز مطمئن باشم اون اینه که در امضای آلبوس یا در امضای ایگور هیچوقت پاچه خواری صورت نگرفته...اگه من بیام تو امضام از شما تشکر کنم، بازم میگید پاچه خواریه؟
من خواهش میکنم...خواهش! خواهش میکنم که برای یه بار هم شده، حداقل یه بار، وقتی اینجا پست میزنین برای دعوا پست نزنین! من کاری به کل بحث ها ندارم...هرچند اگه بخوام طرفداری کنم طرف آلبوسم! ولی هیچ دخالتی نمیکنم...فقط میگم که اینجا از همون اول، هیچوقت برای دعوا ساخته نشده! و در ضمن...من فکر میکنم "بچه کوچولوها" اونایی نیستن که یه فعالیت بی ناموسی رو گزارش میدن..."بچه کوچولوها" بیشتر اونایی هستن که فکر میکنن میتونن با دعوا مسئله رو حل کنن و بعد هم بگن که داشتیم بحث میکردیم...دعوا نبود که!
بازم خواهش میکنم...و اگه لحنم تند بوده هم واقعا معذرت میخوام...امیدوارم که توهینی نکرده باشم...و بازم خواهش میکنم اقلا یه بار بدون دعوا مشکل رو حل کنین.
نقل قول:
نظر به اینکه همیشه دوستان از بیرون (خود شخص نه)می تونند رفتار کسی رو مورد نقد و انتقاد قرار بدهند، ما هم از این حقه ی مشنگی استفاده می کنیم!
اینجا محلی است برای گفتن حقایقی در مورد شخصیت های برداشته شده و فعال در رول پلیینگ
خطا ها،اشتباه ها؛تشویق ها،نقاط ضعف و قوت شخصیت طرف....
امیدوارم دوستان با نظرات واقعی و حقیقی خود باعث بشوند همه به شخصیت ایده آل خود برسند.
دوستان لطفا موارد زیر را در نظر بگیرید:
1. رعایت احترام یکدیگر
2. به کار نبردن الفاظ زشت و زننده
3. به کار نبردن القاب زشت و ناپسند
4. توهین نکردن به شخصیت اصلی طرف،اینجا فقط شخصیت تو سایت طرف مورد نقد و انتقاد قرار می گیرد!
5. عدالت
6. دوستی
7 .اون کسی که همیشه ناظر بر اعمال ماست!
امیدوارم اینجا مکانی باشد برای اصلاح ما...
کاملا متاسفم که حتی یکی از این هفت مورد رو در پستهای اینجا نمیبینم.
پیشنهاد میکنم جمیعا یه نگاه دوباره به پستاتون بندازین. ببینین چقدر دارین توهین میکنین به همدیگه! واقعا چه قضیه مهمی هست که ارزش این همه توهین رو داره؟
من تصمیم گرفته بودم اینجا حرفی نزنم...ولی تاریخ برای صدمین بار داره تکرار میشه و آخرشم مثل همیشه مشخصه....مسائل خیلی مهمتری هست که میتونین توهین هاتونو سرش تلف کنین!!
بیشتر از همه...بیشتر از همه حرفم با ماندانگاسه. میشه خواهشا یه نگاه بی طرف به پستت بندازی؟ واقعا فقط بلاکه که جلوی با ادب حرف زدن رو میگیره؟
و در ضمن...وقتی داشتم پستای شمارو میخوندم یه سوال به ذهنم خطور کرد...شما چی رو نقد میدونی؟ میشه یه نمونه بیاری؟ و اگه فکر میکنی داوری ها و یا هرچی ناعادلانه ست، میتونی خودت یه نمونه"عادلانه" شو بیاری؟ مثلا...یه بازی که فکر میکنی ناعادلانه قضاوت شده رو خودت قضاوت کن! من منتظر همچین کاری هستم تا هم من و هم بقیه بفهمیم نقد واقعی یعنی چی....یاد بگیریم! لااقل کمک میکنه که هرکی بلد نیست هم یاد بگیره و از معلومات بقیه فیض ببره!
البته ماشالا هزار ماشالا همه تو پستشون یه کنایه ای دیده میشه...همه مدیر و ناظر و کاربر ایفای نقش و همه!
در ضمن...
"تشکر کردن" یه چیز خیلی خوبیه...و به معنای پاچه خواری هم نیست...متاسفانه اینطور جا افتاده ولی در واقع خیلی با هم فرق دارن و فرقشم فکر کنم هممون بدونیم! ولی من اگه از یه چیز مطمئن باشم اون اینه که در امضای آلبوس یا در امضای ایگور هیچوقت پاچه خواری صورت نگرفته...اگه من بیام تو امضام از شما تشکر کنم، بازم میگید پاچه خواریه؟
من خواهش میکنم...خواهش! خواهش میکنم که برای یه بار هم شده، حداقل یه بار، وقتی اینجا پست میزنین برای دعوا پست نزنین! من کاری به کل بحث ها ندارم...هرچند اگه بخوام طرفداری کنم طرف آلبوسم! ولی هیچ دخالتی نمیکنم...فقط میگم که اینجا از همون اول، هیچوقت برای دعوا ساخته نشده! و در ضمن...من فکر میکنم "بچه کوچولوها" اونایی نیستن که یه فعالیت بی ناموسی رو گزارش میدن..."بچه کوچولوها" بیشتر اونایی هستن که فکر میکنن میتونن با دعوا مسئله رو حل کنن و بعد هم بگن که داشتیم بحث میکردیم...دعوا نبود که!
بازم خواهش میکنم...و اگه لحنم تند بوده هم واقعا معذرت میخوام...امیدوارم که توهینی نکرده باشم...و بازم خواهش میکنم اقلا یه بار بدون دعوا مشکل رو حل کنین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1386/7/6 21:18:16
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

نقل قول:
من دیگه حس دعوا بر سر مسائل بچگانه رو ندارم.دیگه -مثل اون موقع که با اشویندر وارد رول شدم-،حس نوشتن پست بر علیه این بچه بازی مدیران رو ندارم.
و بوق بر این تفکرت.این همه نوشتم که با آرشام خاطره دارم و باهاش زندگی کردم و ...آخرش میگی که تعدا پست اصلا مهم نیست.واقعا بوق.
اوکی.....من کلا دو تا پست دیگه توی سایت جادوگران میزنم.فقط دو تا پست.بعدش همین هورریس رو هم میدم شما.برو قاب کن بزن روی دیوار اتاقت،صبح ها با یادش از خواب بیدار شو
...و میبینی که با این کار ،کل پست های ارسالیم رو بیخیال میشم.
شما باید دنبال کارتون باشید نه اینکه من بیام دنبال شما.
شناسه آرشام باز نمیشه چون مجبوریم شناسه هایه دیگرم باز کنیم. بهتره دوستان یاد بگیردید هی تغییر شناسه ندید و بعدم پشیمون بشید.
در ضمن فکر کنم با این سابقه عضویت بدونی که تعداد پست در این سایت اصلا اهمیت نداره
من دیگه حس دعوا بر سر مسائل بچگانه رو ندارم.دیگه -مثل اون موقع که با اشویندر وارد رول شدم-،حس نوشتن پست بر علیه این بچه بازی مدیران رو ندارم.
و بوق بر این تفکرت.این همه نوشتم که با آرشام خاطره دارم و باهاش زندگی کردم و ...آخرش میگی که تعدا پست اصلا مهم نیست.واقعا بوق.
اوکی.....من کلا دو تا پست دیگه توی سایت جادوگران میزنم.فقط دو تا پست.بعدش همین هورریس رو هم میدم شما.برو قاب کن بزن روی دیوار اتاقت،صبح ها با یادش از خواب بیدار شو
...و میبینی که با این کار ،کل پست های ارسالیم رو بیخیال میشم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1386/7/6 19:37:43
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
جزئیات کاربر

به ماندانگاس:
منظور من چیز دیگری بود و بحث اصولا حول محور پارتی بازی نمی چرخید.اگر اینگونه برداشت شده ، من معذرت می خواهم زیرا قصد این نبوده و فقط گلایه ای کوچک بود از نحوه برخورد شما.
به ایگور کارکاروف:
ایگور عزیز اون یه مثال بود و اگر شما را ناراحت کرده ، معذرت می خواهم.من هیچ بحثی با شما ندارم و اصلا روی سخنم شما نبود.مسلما احترامی که برای شما قائل هستم را خودتان نیز بخوبی می دانید.
موفق باشید.با احترام.
منظور من چیز دیگری بود و بحث اصولا حول محور پارتی بازی نمی چرخید.اگر اینگونه برداشت شده ، من معذرت می خواهم زیرا قصد این نبوده و فقط گلایه ای کوچک بود از نحوه برخورد شما.
به ایگور کارکاروف:
ایگور عزیز اون یه مثال بود و اگر شما را ناراحت کرده ، معذرت می خواهم.من هیچ بحثی با شما ندارم و اصلا روی سخنم شما نبود.مسلما احترامی که برای شما قائل هستم را خودتان نیز بخوبی می دانید.
موفق باشید.با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/7/6 19:02:07
از پروفسور کوییرل و [url=
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

نقل قول:
اين نشون ميده واقعا بچه اي!واقعا اينقدر نميتوني از خودت درست دفاع كني و براي جبرانش پاي يكي ديگرو ميكشي وسط!
عزيز من،اون موقع موناليزا ديگه نميخواست سايت بياد و يه مدت هم كه اسمش تو امضام بود اصلا تو سايت نبود ولي حالا شما به محض اينكه موناليزا برگشته به همراه كوييرل ميخواهي براي خودت پشتيباني ايجاد كني.در واقع اينقدر قوي نيستي كه تنها تو سايت كار كني..
مطمئن باش مديران هم از انتخاب شما هدف داشتن و اين هم يكي از اشتباهات بزرگ ديگشون بوده.مثل انتخاب ناظرين مختلف كه ديگه اسم نميبرم.طرح نظارت دو انجمن توسط يك ناظر،يك طرح سوخته و بدون هيچ برنامه ريزي بود و فقط طبق اون ميخواستن ناظران رو اضافه كنن.ناظراني كه هنوز به عنوان ناظر انجمن نميدونند بايد چيكار بكنن و فقط كارشون رو ويرايش يا حذف پست ميدونن.
در ضمن كوييرل يه مدت طولاني تنها بود و راجر و كريچر اصلا به كارهاي انجمني نگاه هم نميكردن به هر دليلي!كوييرل هم بيكار نيست بياد تمام پست هاي كوييديچ رو بخونه و داوري هم بخونه بعد بياد توبيخت بكنه.
حصار؟والا تا اونجا كه من يادم مياد ما خودمون رو خداي رول فرض نكرديم و حصاري هم نكشيديم.اين شمايي كه به خاطر تيم خاص اومدي و نقل و انتقال كردي،اومدي دوئل رو تمديد كردي و هزار تا كار بيهوده ديگه!
من از مديران هم ناراحتم..شما در قالب تفريح و پيشرفت رول هر كاري بخوايد ميكنيد.يه بار قوانين رو رعايت نميكنيد و دالاهوف رو تغيير گروه ميديد دفعه بعد جو قانون ميگردتون و مياييد تغيير گروه نميديد.والا مثل اينكه قوانين براي كاربران نوشته شده و شما خدايان سايت هستيد و هر كاري بخوايد ميتونيد انجام بديد.
در این مورد هم باید خدمتتون بگم ، دقیقا این مورد را زمانی که ایگورکارکاروف عزیز انجام دادند ، کسی انتقادی نکرد ولی تا من دست به این کار زدم و خواستم به نوعی از این دو عزیز تشکر کنم
اين نشون ميده واقعا بچه اي!واقعا اينقدر نميتوني از خودت درست دفاع كني و براي جبرانش پاي يكي ديگرو ميكشي وسط!
عزيز من،اون موقع موناليزا ديگه نميخواست سايت بياد و يه مدت هم كه اسمش تو امضام بود اصلا تو سايت نبود ولي حالا شما به محض اينكه موناليزا برگشته به همراه كوييرل ميخواهي براي خودت پشتيباني ايجاد كني.در واقع اينقدر قوي نيستي كه تنها تو سايت كار كني..
مطمئن باش مديران هم از انتخاب شما هدف داشتن و اين هم يكي از اشتباهات بزرگ ديگشون بوده.مثل انتخاب ناظرين مختلف كه ديگه اسم نميبرم.طرح نظارت دو انجمن توسط يك ناظر،يك طرح سوخته و بدون هيچ برنامه ريزي بود و فقط طبق اون ميخواستن ناظران رو اضافه كنن.ناظراني كه هنوز به عنوان ناظر انجمن نميدونند بايد چيكار بكنن و فقط كارشون رو ويرايش يا حذف پست ميدونن.
در ضمن كوييرل يه مدت طولاني تنها بود و راجر و كريچر اصلا به كارهاي انجمني نگاه هم نميكردن به هر دليلي!كوييرل هم بيكار نيست بياد تمام پست هاي كوييديچ رو بخونه و داوري هم بخونه بعد بياد توبيخت بكنه.
حصار؟والا تا اونجا كه من يادم مياد ما خودمون رو خداي رول فرض نكرديم و حصاري هم نكشيديم.اين شمايي كه به خاطر تيم خاص اومدي و نقل و انتقال كردي،اومدي دوئل رو تمديد كردي و هزار تا كار بيهوده ديگه!
من از مديران هم ناراحتم..شما در قالب تفريح و پيشرفت رول هر كاري بخوايد ميكنيد.يه بار قوانين رو رعايت نميكنيد و دالاهوف رو تغيير گروه ميديد دفعه بعد جو قانون ميگردتون و مياييد تغيير گروه نميديد.والا مثل اينكه قوانين براي كاربران نوشته شده و شما خدايان سايت هستيد و هر كاري بخوايد ميتونيد انجام بديد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج