آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
جذاب ترین شکست: شکست بلاتریکس لسترانج جذاب ترین بخش :همش
جذاب ترین مورد احساسی: رون وهرمیون وقتی جان پیچوازبین بردن....
جذاب ترین ایده: ارتش دامبلدور
جذاب ترین شخصیت: هری
جذاب ترین نکته :یادم نیس جذاب ترین ترفند : معجون شانس جذاب ترین جمله: هری لحظه های سخت پیش روی توست بایدانتخاب کنی بین آن چیزی کآسان آست وآن چیزی کدرست است.
جذاب ترین مورد احساسی:سال پنجم اون جایی که خانم چو توزد از آب در اومد
جذاب ترین ایده:تشکیل گروه الف دال
جذاب ترین شخصیت:اومبریج هاهاها نکبت ، هری همیشه بوده
جذاب ترین نکته:هری دلت برای مرده ها نسوزه دلت برای زنده ها بسوزه مخصوصا اونایی که بدون عشق زنده اند
جذاب ترین ترفند:قدح اندیشه
جذاب ترین جمله: هری من تو رو خیلی دوست دارم بلایمی
قهرمانان برای نجات دنیا به وجود آمده اند زمانیکه هیچ کس نمی توانست ابر قدرت جهان لرد والده مورت را شکست دهد مابودیم و هری و یک مدرسه ی هاگوارتز........
جذاب ترین مرگ:مرگ فرد جذاب ترین پیروزی :پیروزی هری در برابر فکرش جذاب ترین بخش :کلا بخش هایی که جورج و فرد توش بودن جذاب ترین بخش احساسی: دعوای هرماینی و دوست رون بر سر خود رون جذاب ترین ایده:دراکو وارث اسلایدرین جذاب ترین شخصیت:اسنیپ جذاب ترین نکته :ترس از یک اسم باعث ترس بیشتر از اون چیز میشه(اسم ولدمورت که همه ازش میترسیدن) جذاب ترین جمله:جوانیست و هزاران غم و شادی
ویرایش شده توسط ریموس در 1393/3/2 9:19:05
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور !!!!! *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
جذاب ترین مرگ --> دامبلدور جذاب ترین پیروزی --> هری از دراکو جذاب ترین شکست --> شکست باسیلیسک از هری جذاب ترین بخش --> قسمت هفت ، توی چادر ، رقص جذاب ترین مورد احساسی--> بغول کردن هرمیون توسط هری جذاب ترین ایده --> ایده ی جلب اعتماد اسنیپ جذاب ترین شخصیت --> هرمیون جذاب ترین نکته --> به درد بخور بودن رون جذاب ترین ترفند --> قایم کردن جان پیچه تو جام جذاب ترین جمله --> Hermione: You are my best friend harry
پارسال ایفای نقش هرماینی گرنجر بودم!! بیکارم کردن !!بـــــــیکار!! (البته از بروبچ جادوگران متشکرم چون واقعا زمان برای ایفای نقش نداشتم، رول نباید بیکار بمونه)
جذاب ترین مرگ - آلبوس دامبلدور / دابی / اسنیپ / فرد
هر دو مرگ بسیار غم انگیز بودن؛ دامبلدور و دابی و اسنیپ خیلی زیبا و برای حفظ عزیزانشون مردن چه این کار غیر مستقیم انجام بشه و چه مستقیم مثل دابی.
جذاب ترین پیروزی - پیروزی هری در جام آتش / پیروزی ...
فک کنم وقتی به شوق و خوشحالی بچزِ گریفی بعد از پیروزی شون می نگریم می بینیم خیلی جذابه ... البت پیروزی های جذاب دیگه مثل پیروزی محفل و یا پیروزی هری پاتر هم بودن ..
جذاب ترین شکست - بعضی از شکستای روحی جالبن
شکست جذاب نیست اصولا ... ولی من شکستِ روحیِ لوسیوس رو بعد از دیدن فرار لرد ولدمورت دوس داشتم.
جذاب ترین بخش - من اسم فصلا یادم نیست زیاد؛ عمارت اربابی و ویلای صدفی
این دوتا فصل خیلی جذاب بود. اتفاقت جذابی در این دو فصل افتاد. یکی شروع و دیگری تکمیل کننده بود.
جذاب ترین مورد احساسی - بدست آوردن نیش مار و اون حرکات ممیزی بعدش / مرگ فرد
مرگ فرد و همینطور بدست آوردن اون نیش هم خیلی جذاب و احساسی بود. من در مرگ فرد اشکم دراومد.
جذاب ترین ایده - آیینه نفاق انگیز / جان پیچ
ایده جان پیچ ها راه گریزی برای بی برنامگی رولینگ برای کتاب آخر بود. ولی واقعا جای تحسین داره ... هرچند ایده آیینه نفاق انگیز بسیار ایده جذاب تریه ..
جذاب ترین شخصیت - اسنیپ / دامبلدور
این دو شخصیت به دلایلی کاملا آشنا بسیار جذاب بودن. دامبلدور نمونه یک احمق خردمند بود. سوروس یک مجنون انگلیسی!
جذاب ترین نکته / عشق و امید
تا عشق و امیدی هست؛ چه باک از بوسه دیوانه سازان !
جذاب ترین ترفند / سیریوس بلک
من در حقیقت از ترفند رولینگ (میدونم باید در کتاب می گفتم ولی خو ...) برای پنهان کردن سیریوس توی اون هالهه و پرده خیلی خوشم اومد.
جذاب ترین شوخی / فرد
شوخی های فرد بسیار جذاب بود.
جذاب ترین جمله
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !