جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

26 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[single]] اختلاف‌گاه تیم‌ها

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اختلاف گاه تیم ها
ارسال شده در: پنجشنبه 25 خرداد 1385 10:22
نمایش جزئیات
آفلاین
كل كل با بلرويچ جواتي كه خام صحبتهاي يك زن شد

اي بلرويچ!!
نقل قول:
احساس ميكنم داري پشت موهامو كوتاه ميكني پيكان جوانان گوجه ايمو پنچر ميكني

بابا نا سلامتي تو رئيسه جواتهايي به جا اينكه ما رو اول كني انداختيمون با ترنسلوييا

ما هوز اسمه تيم اينارم ياد نگرفتيم يه بازيكن هست كه حاله منو ميگره و اونم كريچره !!!!!!!

بابا اخه پيكان جوانانت با اين كارت ديگه چرخ نداره كسي بخاد پنچرش كنه

راستي بروبچز جوات گفتن امروز بيا دم در گاراز اقا ميتي تا يه درسي بهت بديم

نقل قول:
خواهر حرف خوبي زدي ولي(اين ادامه حرفه كه بلر خورده) من كه نميتونم تابلو اين كارو بكنم يه كم هزينه داره تا شما را اول كنم

اي بابا اين چه وضعشه تيم جوات كشته بشه زير بار رشوه نميره

ديگه بسه من فعلا ميرم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ادريان پیوسی در 1385/3/25 10:36:17
جوات ويزارد

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 24 خرداد 1385 21:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
تقدیم به لرد بلرویچ .
به پاس درايت ، صداقت ، كياست ، شجاعت ، شهامت ، سخاوت , عطوفت ، صفا و معرفتش!!!

اینجوری نگو خواهر سامانتا . دلم قیری ویری میره . احساس میکنم پشت موهام رو داری کوتاه میکنی . یا پیکان گوجه ایم رو پنچر میکنی

نقل قول:
خب اينم قرارمون جناب بلرويچ!به جاي..............!!! ببينم چطوري ما رو اول مي كني!!!

سامانتا به نکته بسیار جالبی اشاره کردی . ولی ...

نقل قول:
بازی دوستانه ای بین تیمهای گریف یونایتد و تریسیلوانیا از تاریخ 29 الی 31 خرداد انجام می شود!
اگر لرد قبول کند!

ای جغد تیزپرواز آسمانهای سرزمین ویزارد ، اگه چوچانگ هم تائید کنه من مشکلی ندارم .

مرسی
بلرویچ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 خرداد 1385 15:55
نمایش جزئیات
آفلاین
بنده از همینجا به حالت کل کل گونه و با خشانت و قدرت بسیار بالا اعلام می دارم که طی هماهنگی های انجام شده بازی دوستانه ای بین تیمهای گریف یونایتد و تریسیلوانیا از تاریخ 29 الی 31 خرداد انجام می شود!
اگر لرد قبول کند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 خرداد 1385 19:34
نمایش جزئیات
آفلاین
تقديم به لرد بلرويچ
به پاس درايت ، صداقت ، كياست ، شجاعت ، شهامت ، سخاوت , عطوفت ، صفا و معرفتش!!!

يه سوت ، زمين ، يه انجمن
يه داوره توپ ، خيلي خفن

ناظر شد و جام راه انداخت
با همه يه تيما ساخت

كارش درست و تميزه
كمك داورش بينزه

تاپيك هاي جور واجور ، اينجا تو كوييديچه
اما اينو داشته باش ، پيش خودش همه هيچه!

قضاوتش هست بيسته بيست
نمي دونه كه كلاس چيست

نمي گه وقت ندارم
برو الان كار دارم

مرامه جواتيا
خوده خودشه پس بيا!

نقداي اون چه رنگارنگ
بازي فقط با اون قشنگ

اسمش رو كوييديچ يادگار
داورياش هستش موندگار

بازيت نمي ده روز به روز
نيست اهله كلك اهله دوز

بهترين ناظر ماه
همگي باشيد آگاه

كم آوردم تو تعريف
بس كه اين آدم هست رديف

قولاش نيستش تو خالي
يا مثه بعضيا پوشالي

با معرفت ، توپ و عالي
بايد بگيم با خوشحالي

تماشاچيا داد مي زنن
با هم ديگه فرياد مي زنن:

محكم ، قوي مثله دلر
هورا......هورا.......فقط بلر!!!

خب اينم قرارمون جناب بلرويچ!به جاي..............!!!
ببينم چطوري ما رو اول مي كني!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از دفتر خاطراتم :

از او می ترسم... گاه تصور می کنم با هیبتی عظیم در مقابل من ایستاده و م
ارسال شده در: شنبه 20 خرداد 1385 14:11
نمایش جزئیات
آفلاین
ما با فمن بازي نميكنيم

خوب ديگه از همين جا كل كل اعضا تيممو با اين تيم ممنوع ميكنم حتي اگه اونا هم كل كل كردن محل نذارين

بازي دوستانه

بايد در مورد اين مسئله فكر كنم فعلا دارم با يه سري تيما صحبت ميكنم به نتيجه رسيدم ميگم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 خرداد 1385 08:40
نمایش جزئیات
آفلاین
هايييييييييييييييييييييي تيم اسمارت اگه ننت مرده بيا با تيم جاودانه ساز بازي كن. مي خورمت. مي كشمت. افرادتو تيكه پاره مي كنم. فقط بيچاره مي شي اگه اين جا اعلام آمادگي كني.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
طراح سوال مسابقه ي شماره 8 هري پاتر در سايت
نفر اول مسابقه ي شماره ي 8 هري پاتر و اخذ آرم خد
ارسال شده در: جمعه 19 خرداد 1385 02:43
نمایش جزئیات
آفلاین
خب دوستان . گندش در اومد ، تموم شد .

با عرض پوزش چهارتا پست آخر پاکشد . چون اینجار و با نحوه برخورد اشتباه گرفته بودین . ایدی مالفوی عزیز پست شما قابل قبول بود و می دونم هدفت تموم کردن کل کلتون بود ، ولی مجبور شدم برای پایان بحث پاکش کنم .

از این به بعد در این تاپیک نه اخطار میدم و نه ویرایش میکنم . فقط پستهارو شپلخ میکنم .
ناسلامتی دارین برای کوییدیچ کل کل میکنین . باید با تیمها در حد خنده و رول کل کل کنین نه اینکه با افراد بحث کنین . اگرهم میبنین تاپیک رو قفل نمی کنم برای اینکه می دونم این تاپیک انگیزه رو برای فعالیت در انجمن کوییدیچ بیشتر میکنه .

موفق باشید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
ارسال شده در: پنجشنبه 18 خرداد 1385 14:42
نمایش جزئیات
آفلاین
جونه من نگاه کنین.
تو تیمشون یک شناسه واقعی پیدا نمیشه که تو کتاب اسمی ازش برده شده باشه.
راستی بچه های من سامانتا جان,ایدی عزیز,دیانا ی عزیز،هر موقع تاریخ عضویتتون یک سال گذشت بعدن بیایین اینجا نظر بدین.
راستی اگر جرات داشتید درخواست بازی دوستانه رو قبول میکردید.
ایدی جان تا اونجا که من یادم میاد.شما میخواستی منو بزنی ولی چون بلد نیستی رو جارو بشینی از رو جاروت افتادی.به خاطر همینه که یادت نیست.فراموشی گرفتی احتمالا.
اصلا به فرض ادریان 0 پست داره.مهم رول و بازی که میکنه نه تعداد پست ها.الان سوسک 33 پست داره.دلیل نمیشه که بازی بلد نباشه.
شعر میگید.به جای تمرین میشینید شعر میگید.واقعا خجالت اوره.میخواهید یک انجمن شاعران جوا باز کنیم.شما اونجا شعد بگید؟نه جونه من اگه خواستی میگم سوسک برات بزنه.
یه چیز دیگه بهتون بگم.من یک پیشنها دارم براتون.یک مغازه هست به نام سبزی فروشها میتونید به جای بازی هم برید اونجا کار کنید و پول در بیاورید.
اخه چی چرا شما تیم دادید.میشستید تو خونه(چون پول ندارید استادیوم بیایید)تخمه میخورید دراگونیها رو تشویق میکردید.
هان؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: پنجشنبه 18 خرداد 1385 14:37
نمایش جزئیات
آفلاین
تيم داور ها، بينز:
نقل قول:
همین جغده مثلا میخواد با سوسکه صحبت کنه اون هی هو هو میکنه اون یکی هی جیر جیر میکنه

پروفسور بينز توي قلعه ي شما (داهات شما!) سوسك ها جير جير مي كنن! چه داهات پيشرفته اي دارين بابا! اون وقت توي داهات شما حتما الاغ ها مااا ماااا مي كنن ديگه! ماشاءالله! احسنتم! داهات به اين ميگن! بايد يك سر بزنم كه واقعا از دستم رفته!

نقل قول:
حالا نمیگم اسمه اين سوسکه سوسکه!!

پروفسور نظرت چيه اسم سوسكه رو بگذاريم گربه! يا مثلا بگذاريم خيار گنديده!
يا شايد هم چند وقتي با تريلاني نشستي قدرت غيب گويي هم پيدا كردي از غيب بهت رسوندن كه سوسك سوسكه، پيشي گربه!
من شخصا همينجا اعلام مي دارم كه همه ي سوسك هاي عالم از يك كنار سوسكن و همه ي گربه هاي عالم از يك كنار گربه!

نقل قول:
اعلام میدارم من زبون سوسکی رو بلد نیستم آخه خیلی سخته

البته براي همه سخت نيست! فقط اون هايي كه يك كمي ضعف IQ دارن، ممكنه توي يادگيري دچار مشكل بشن! شما هم كه ماشاءالله ضريب هوشي ات 222 است! البته ازش قدر مطلق گرفتن!

---
پروفسور بينز عزيز
اگر اين دفعه به پيام هاي من دقيق جواب ندين و با اشاره ي سطحي از كنار شون رد بشيد من ديگه كل كل با شما رو ادامه نميدم! من هر دفعه نوشته هاي شما رو دقيقا مطالعه مي كنم و از قسمت هاي مهم اش رو نقل قول و جواب ميدم اما شما به راحتي از بين متن هاي من ميگذريد. لطفا رعايت كنيد.
با تشكر
دشمن سرسخت شما، سوسك!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پس از هجده سال حبس به سبب ارتکاب جرائم جنسی، به میان شما بازگشته‌ام...
ارسال شده در: پنجشنبه 18 خرداد 1385 14:19
نمایش جزئیات
آفلاین
كل كل با فمن

باسلام اقا عجب حمله اي من درخواست دادم برايه اينكه فكر ميكرد البته درخواست مودبانه دادم اونوقت اين حمله وا ميداره كه ما هم حمله كنيم بله حمله كنيم

فرمانده كاركاروف سپاه خط 17 اماده كن
ايگور امادست قربان

حالا صبر كن من جوابه اينا رو بدم

نقل قول:
سامانتا لرد ولدمورت

شما نذار من حقايقو رو كنم مگه دكترت بهت قرص خواب نداده بود تو هم كه تو خواب حتما اين چيزا را ديدي يه ضربامثل هست كه ميگه كسايي كه شعر ميگن علاقه مديهاي تويه رويا و توهمه شونه

نقل قول:
ديانا مالفوي اينو حتما تو بخون

شما كه پست يه خطي دو خطي و تعداد پستا مطرح ميكني بايد بگم من در سايت اكادمي فانتزي تا حالا فعاليت داشتم و تازه اومدم اين سايت و در ضمن بايد بگم همين كه با همين تعداد پست تونستم تيم تشكيل بدم خيليه شما هم با اين تعداد پستت برو تيم تشكيل بده

نقل قول:
ايدي مالفوي

اولن برا تيمت كه ميگي تمايلي نداره باما بازي كنه متاسفم چون ما اون اول سه تا پست زديم ديگه ولش كرديم اما شما بازم ادامه داديد ما هوز سر بازي دوستانمون هستيم اما يه مساله اي هست ما حتي يه بازي هم نكرديم كه شما تشخيص يا خودتونم كه در دسته چندم بازي ميكنيم يا ميكنيد فعلا بايد بگم كه دسته ها را پس نميتونيد مشخص كنيد

اينم جوابهايه من

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!