* ساکت...گفتم ساکت!
بچه با دیدن چهره نسبتا آرام جانسون که بالای پله ها ایستاده بود و دستهایش را به نرده تکیه داده بود ساکت شدند.جانسون به آرامی از پله ها پایین آمد و پشت میزش ایستاد.تمام بچه ها را از نظر گذراند و سپس نگاهی به لیست جلوی خودش کرد و پشت میزش نشست.
* خوب...تکالیفتون رو دیدم...از دامبلدور و ولدمورت و لاوین خیلی راضی بودم...در ضمن من سر کلاسم هیچ گونه مضحک بازی نمیپذیرم...امتیاز کم میکنم...میریم سر اصل مطلب...خوب جزوه های جلوتون رو باز کنین و صفحه اولشو یه نگاهی بندازین.
بچه ها به جزوه های منگنه شده کاغذ پوستی خودشان که در همان لحظه ظاهر شده بود نگاهی کردند...بر روی جلد آن تصویر مرد ویترووین داوینچی خود نمایی میکرد.
- پروفسور...به نظر شما منشا پیدایش جادوی سیاه و دفاعیات اون مربوط به درس تاریخ جادوگریمون نمیشه؟
* اینطور فکر میکنی،دالاهوف؟...خوب حالا من نظر شما رو میپرسم.به نظر شما تاریخچه و منشا پیدایش کوییدیچ بیشتر مربوط به خودشه یا تاریخش؟
دالاهوف به جانسون نگاه کرد و همانطور که لبخند میزد سرش را تکان داد.جانسون هم جوابش را با لبخندی نامحسوس داد.
* میریم سراغ اصل مطلب...همه شما توضیحاتی در مورد منشا جادوی سیاه دادین که من به توضیحات نسبتا خوب هم نمره کامل رو دادم.اگر همه اون توضیحات رو در کنار هم پرورش بدین یه توضیحی بوجود میاد که در "دفاعیات جادوی سیاه" بهش اشاره شده...میتونین خلاصش رو در صفحه دوم جزوتون بخونین...
-- جادوگران و یا در اصل همان انسانها که در ابتدا دو نفر بودن_آدم و حوا یا یه و حوه_ با اینکه دو نفر بودن اما هر کدوم سر منشا یه بخش بودند...حوا و یا مادینه که نماد سفید داره و آدم که با وجود نرینه بودنش سیاه...این ترکیب در نماد یین و یانگ به خوبی قابل مشاهدس...اما در او نموقع تعریف از سیاهی و سفیدی کاملا با امروزه متفاوت بود...
خوب در همینجا نظریه تولد تاریکی بوجود میاد...یعنی همانطور که همتون میدونین هر مردی از زنی زاده میشه...پس سیاهی از درون سفیدی متولد میشه...در اینجا عده ای از جادوگران قدرت طلب و خواهان دستیابی به آنچه بالاتر است از گروه اصلی جدا شدند و سعی کردند مجیکن های طبیعی و پیچیده رو فرخوانی کنن...در نتیجه این کارا اولین جادوگر سیاه که گفته میشه از اجداد مورگانا بوده بوجود میاد...اسم دقیقی از اون در دست نیست اما در اکثر جاها بصورت رمزی اشاراتی بهش شده...اون تونست مجموعه 188 رشته مجیکن رو با هم طوری ترکیب کنه و ستون و بک بن اصلی جادوی سیاه بوجود بیاد و نامش رو ه.و.ن.ه گذاشت که تا به امروز هیشکی نمیدونه باید مصوت هاشو چطوری قرار بده تا نام واقعی این ستون بدست بیاد...حتی کار بزرگتری هم که کرد این بود که اون ستون رو وارد شبکه "نیرو"های هستی و روان های طبیعی کرد به طوری که اون با اون کار بزرگترین جادوی سیاه تاریخ هستی را ساخت و اونو برای همیشه نامیرا و جاودان کرد...
اولین بارقه های دفاع در برابر جادوی سیاه اصلا ارتباطی به جادوی شخصی فرد نداشت و گروهی به رهبری مرلین مسئول ذره ذره خارج کردن ه.و.ن.ه بودن که همشون در اثر قدرتی که در این جادو وجود داشت کشته شدن...
دومین و سومین کارها هم برای خارج کردن ه.و.ن.ه بود اما اونها سرنوشت بدتری داشتند...همه تبدیل به ارواح محافظ ستون شدند...
اما چهارمین کار توسط آلابر سفید به صورت تک نفری انجام شد...او لیستی از جادوگران تاریک یونان را بدست آورد و در سال 534.ق.م به مدت بیست و دو سال دست به نسل کشی جادوگران سیاه زد...اما قدرت ی.و.ن.ه اون رو هم زنده نذاشت...
اما بزرگترین اقدام در دفاع در مقابل جادوهای سیاه توسط سلیمان نبی انجام شد...اون سر انجام فهمید که ستون کجا قرار داره...در چاهی بالای تپه ای در ارض مقدس(قدس)...اون فهمید ستونی سنگی و بسیار عظیم اونجا وجود داره(البته امروزه به تفکر غلط اون ستون رو که بعضی از مشنگها هم میشناسن به نام سر سنگی بفومت میشناسن)...پس تصمیم گرفت بر روی خرابه های معبد(هیکل)قبلی که آنجا قرار داشت و قدرت ی.و.ن.ه نابودش کرده بود هیکلی دیگر بنا کند که تا امروز نیز برخی ستونهای عظیمش نزدیک مسجد قدس که بر روی خرابه های هیکل سلیمان بنا شده باقی مونده و تا امروز نیز اون چاهو که در وسط این معابد قرار داشت و با نام رمزی قدس الاقداس شناخته میشه توسط مکان های بزرگ مذهبی حفظ کردن و قدرت ی.و.ن.ه رو بسیار محدود کردن...
* خوب فکر کنم خودن جزوه رو تموم کردین...صدای زنگ هم میاد....فقط من هفته بعد این تکالیفو ازتون میخوام:
1- درباره ستاره داوود و تاثیرات آن در دنیای ماگل ها و جادوگران 10 خط بنویسید.
2- نیازمندی های یک مدافع خوب را به طور کامل شرح دهید.
3- درباره یکی از جادوگران سیاه بزرگ و معروف 10 خط بنویسید.
آنلاینها
46 کاربر(ها) آنلاین هستند (39 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
43
مهمانان
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
كلاس دفاع در برابر جادوی سیاه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: كلاس دفاع در برابر جادوي سياه
Re: كلاس دفاع در برابر جادوي سياه