تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
170 کاربر(ها) آنلاین هستند (151 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
168
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
دور دوم انتخاب بهترینها
دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
ستاد انتخاباتی مورگان الکتو
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جل الخالق! جایگزینی طوابط و ضوابط؟ سعی در بهبود اندازه ها؟ برابری بین سه و چهار؟ حس نشدن تفاوت ها بین من و اونها؟ شیرموز با نون اضافه؟ همه و همه با مورگان الکتو؟ من پایتم!
شما به شدت مظنونی به داشتن روابط زیر میزی با کریچر و حتی شایعه شده به کریچر مقادیر کثیری شیرموز (شایدم بوس) دادی! دراکو هم میگه یه عکس ازت داره که کریچر روی صندلیه و تو زیر میزی یه لیوان شیرموز هم روی میزه! در دفاع از خودت چی داری که بگی؟
نقل قول:
برو بچ اسلی که با دراک حال نمیکنن ولی مایل هستن وزیر از درون خودشون باشه اینجا مال اوناست!
شما به شدت مظنونی به داشتن روابط زیر میزی با کریچر و حتی شایعه شده به کریچر مقادیر کثیری شیرموز (شایدم بوس) دادی! دراکو هم میگه یه عکس ازت داره که کریچر روی صندلیه و تو زیر میزی یه لیوان شیرموز هم روی میزه! در دفاع از خودت چی داری که بگی؟
نقل قول:
برو بچ اسلی که با دراک حال نمیکنن ولی مایل هستن وزیر از درون خودشون باشه اینجا مال اوناست!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 27 مرداد 1389 22:29
از: مغازهي لوازم جادوي سياه هوكي
پستها:
269

هوووم. البته نظر من شاید اصلا مهم نباشه ولی به نظرم این اهداف شما زیاد تازه و جذاب و خیلی به دل نشین نیستند. به نظر من بهتره یه تجدید نظری بکنین تا ملت یه وزیر متفاوت و کلا دوران متفواتی رو به سر ببرن.
نظر به این که شما در پاسخ به رونان از کلمه «گیر» استفاده کرده اید، ازتون می خوام شفاف سازی کنین(به قول بلیز!) که چرا به جای کلمه زیبای «گیزر» از این کلمه ارزشی استفاده کردین؟
نظر به این که شما در پاسخ به رونان از کلمه «گیر» استفاده کرده اید، ازتون می خوام شفاف سازی کنین(به قول بلیز!) که چرا به جای کلمه زیبای «گیزر» از این کلمه ارزشی استفاده کردین؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
جزئیات کاربر

جواب به رونان:
رونان جان، برخی از انجمن ها هستند مثل انجمن اتاق ضروریتات، در این انجمن آزادی فروم مقداری از جاهای دیگه کمتر خواهد بود چرا که محلی هست بین بحث اعضا با همدیگه ویا مدیران لاما انجمن هایی مثل شهر لندن به نظر من آزادی فروم کافی رو ندارند و تا حدودی نیاز به افزایش آزادی دارند
در مورد سوال دوم هم باید بگم که وزیر حق اظهار نظر داره و می تونه به بعضی چیزها اعتراض کنه از طرفی من برنامه ی جشنواره های نمایشنامه نویسی رو هم دارم که توش برنده ها به استخدام و یا حتی معاونت وزارت در میان این جوری میشه افرادی رو که نمایشنامه نویس های خوبی هستن اما به دلایل مختلفی نمی تونن خودشون رو بالا بکشن راضی میشن.
سوم اینکه من یه اصطلاح گفتم، شما میتونید حساب کنید که من گفتم سه تا چیز بگم( گیر دادیا!!!!!!!!)
جواب چارلی ویزلی:
در مورد سوال اولت باید بگم: نظرت راجع به شعار اگر می خواهید رستگار شوید به فلانی رای دهید چیه؟؟؟من به شوخی این حرف رو زدم این هم از شوخ طبعی های منه.
در مورد سوال دومت:می تونم تضمین کنم، اما طبق قاعده شما باید این سوال رو از کاندیدا های دیگه هم بپرسین چون تفاوتی بین من و اونها حس نمیشه، هر کسی می تونه اواسط کار ول کنه و بره.
رونان جان، برخی از انجمن ها هستند مثل انجمن اتاق ضروریتات، در این انجمن آزادی فروم مقداری از جاهای دیگه کمتر خواهد بود چرا که محلی هست بین بحث اعضا با همدیگه ویا مدیران لاما انجمن هایی مثل شهر لندن به نظر من آزادی فروم کافی رو ندارند و تا حدودی نیاز به افزایش آزادی دارند
در مورد سوال دوم هم باید بگم که وزیر حق اظهار نظر داره و می تونه به بعضی چیزها اعتراض کنه از طرفی من برنامه ی جشنواره های نمایشنامه نویسی رو هم دارم که توش برنده ها به استخدام و یا حتی معاونت وزارت در میان این جوری میشه افرادی رو که نمایشنامه نویس های خوبی هستن اما به دلایل مختلفی نمی تونن خودشون رو بالا بکشن راضی میشن.
سوم اینکه من یه اصطلاح گفتم، شما میتونید حساب کنید که من گفتم سه تا چیز بگم( گیر دادیا!!!!!!!!)
جواب چارلی ویزلی:
در مورد سوال اولت باید بگم: نظرت راجع به شعار اگر می خواهید رستگار شوید به فلانی رای دهید چیه؟؟؟من به شوخی این حرف رو زدم این هم از شوخ طبعی های منه.
در مورد سوال دومت:می تونم تضمین کنم، اما طبق قاعده شما باید این سوال رو از کاندیدا های دیگه هم بپرسین چون تفاوتی بین من و اونها حس نمیشه، هر کسی می تونه اواسط کار ول کنه و بره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 27 تیر 1392 12:06
از: دوستان جانی مشکل توان بریدن!
پستها:
377

آقای الکتو ( پروفسور الکتو) چند تا سوال داشتم.
1- منظورتون از این شعار( اگر نمی خواهید هنگام راه رفتن، شست پایتان در چشماتان فرو رود به مورگان الکتو رای دهید!!!!!!!)
چیه ؟ می خواین بگین مارو نسبت به اطرافمون آگاه می کنین؟
2- تضمینی وجود داره که شما توی فصل مدرسه ها هم وظایف خودتون رو به طور کامل انجام بدین؟
1- منظورتون از این شعار( اگر نمی خواهید هنگام راه رفتن، شست پایتان در چشماتان فرو رود به مورگان الکتو رای دهید!!!!!!!)
چیه ؟ می خواین بگین مارو نسبت به اطرافمون آگاه می کنین؟
2- تضمینی وجود داره که شما توی فصل مدرسه ها هم وظایف خودتون رو به طور کامل انجام بدین؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلم تنگ شده برات
چون نیستی اینجا برام
من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام
چون نیستی اینجا برام
من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

دوستان گرامی ظاهرا که ستا دانتخاباتی من سوت و کوره.
اما گفتم بیام اینجا و چهار تا چیز بگم بلکه کمی از خلوتی دربیاد.
اهداف:
1. تغییرات کلی در رو پلینگ ، چرا که در بعضی جاها آزادی فروم لازمه ولی در بعضی جاها لازم نیست و مسلما اگر جابجایی صورت بگیره، کار همه زاره.
2.سعی در بهبود اندازه ها،افرادی هستند که با وجود توانایی های نمایشنامه نویسی بسیار ، در خفا به سر می برند و برعکس افرادی نیز وجود دارند که بی دلیل مقام ومنزلت به دست آورده اند. هدف من بهبود این اندازه هاست.
3. جایگزینی طوابط و ضوابط، همون بر هم زدن دوستی های کفی، با این تفاوت که من خواستار بر هم خوردن دوستی ها در هنگام انتخاب و برگزیدن افراد است.
خوب دوستان عزیز اگه سوالی بود جواب میدم ، اگه نبود هم که نبود
حالا یه شعار تبلیغاتی: اگر نمی خواهید هنگام راه رفتن، شست پایتان در چشماتان فرو رود به مورگان الکتو رای دهید!!!!!!!
اما گفتم بیام اینجا و چهار تا چیز بگم بلکه کمی از خلوتی دربیاد.
اهداف:
1. تغییرات کلی در رو پلینگ ، چرا که در بعضی جاها آزادی فروم لازمه ولی در بعضی جاها لازم نیست و مسلما اگر جابجایی صورت بگیره، کار همه زاره.
2.سعی در بهبود اندازه ها،افرادی هستند که با وجود توانایی های نمایشنامه نویسی بسیار ، در خفا به سر می برند و برعکس افرادی نیز وجود دارند که بی دلیل مقام ومنزلت به دست آورده اند. هدف من بهبود این اندازه هاست.
3. جایگزینی طوابط و ضوابط، همون بر هم زدن دوستی های کفی، با این تفاوت که من خواستار بر هم خوردن دوستی ها در هنگام انتخاب و برگزیدن افراد است.
خوب دوستان عزیز اگه سوالی بود جواب میدم ، اگه نبود هم که نبود
حالا یه شعار تبلیغاتی: اگر نمی خواهید هنگام راه رفتن، شست پایتان در چشماتان فرو رود به مورگان الکتو رای دهید!!!!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج