زمان معرفی کاندیداها برای ناظر ماه به پایان رسید !
با توجه به مدت زمان ذکر شده ( 10 روز ) امروز طبق زمان مقرر زمان اعلام نتایج ترین های سایت است .
در این تاپیک ، ناظر ماه با رای شما انتخاب شده است .
نتیجه ی شمارش رای ها به شرح زیر است :
روبیوس هاگرید : 24 رای
آناکین مونتاگ : 5 رای
و ایگور کارکاروف و بلیز زابینی هر کدام : 2 رای
روبیوس هاگرید ، با اختلاف 21(!) رای با نفر دوم ، آناکین مونتاگ ، به عنوان ناظر ماه انتخاب شدند !
روبیوس جان ، رنک ناظر ماه مبارک !
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
ناظر ماه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 21 تیر 1389 19:02
از: كوچه پشتي عمه مارج اينا !
پستها:
536

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/05/24
آخرین ورود: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1387 12:05
از: لندن-یه عکاسی موگلی نزدیک کوچه دیاگون
پستها:
704

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

رای من روبیوس هاگرید
اگه از حق نگزریم هاگرید حقش بود در دوره قبل بهترین ناظر بشه ولی خب قسمتش نشد.ایشون ناظر خوبی هستن و ندیدم که تا بحال با کاربری مشکلی داشته باشن.کاراشون خوب بوده مخصوصا برای لیست شخصیتها که انصافا خیلی وقت و دقت میخواد.
امیدوارم این رنک بتونه یه قسمت کوچیک از زحمتهای ایبشون رو جبران کنه.ممنون
اگه از حق نگزریم هاگرید حقش بود در دوره قبل بهترین ناظر بشه ولی خب قسمتش نشد.ایشون ناظر خوبی هستن و ندیدم که تا بحال با کاربری مشکلی داشته باشن.کاراشون خوب بوده مخصوصا برای لیست شخصیتها که انصافا خیلی وقت و دقت میخواد.
امیدوارم این رنک بتونه یه قسمت کوچیک از زحمتهای ایبشون رو جبران کنه.ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

به اناکین مونتاگ رای میدم.چون ناظریه که در حال دوستی با اعضا ،سختگیر هم هست و کار خودش رو دقیق انجام میده.
اگر هم مشکلی پیش بیاد با احترام کامل سعی بر رفع مشکل میکنه.بیشتر یک کاربره به نظر من تا یک ناظر و خودش رو جدا از سایرین نمیدونه.
اگر هم مشکلی پیش بیاد با احترام کامل سعی بر رفع مشکل میکنه.بیشتر یک کاربره به نظر من تا یک ناظر و خودش رو جدا از سایرین نمیدونه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
جزئیات کاربر

امم راستش همیشه در حق ناطرای تالار های خصوصی یک اجحافی(املاشو بلد نیستم!) می شه
مثلا من توی ریون دیدم که ققنوس و راجر خودشونو می کشن و سریع همه جا هستن!مخصوصا راجر که بعد از دوران دوری از نت و جادوگران خیلی سریع کارهارو به دست گرفت
در اینجا از راجر تشکر می کنم ولی چون هنوز چند نفری هستن که در حیته(اینم املاشو بلد نیستم!
)ی بزرگتری فعالیت می کنن به ربیوس هاگرید رای می دم چون با تمام تلاشش لیست شخصیت هارو به روز می کنه به چندتا از انجمن های زیر دستش که نگاه کردم دیدم که داره تاپیک های خاک خورده رو راه می ندازه همون ززبازار همچنین تمام تلاششو برای بهترین کار انجام می ده پس رای من ربیوس هاگرید
مثلا من توی ریون دیدم که ققنوس و راجر خودشونو می کشن و سریع همه جا هستن!مخصوصا راجر که بعد از دوران دوری از نت و جادوگران خیلی سریع کارهارو به دست گرفت
در اینجا از راجر تشکر می کنم ولی چون هنوز چند نفری هستن که در حیته(اینم املاشو بلد نیستم!
)ی بزرگتری فعالیت می کنن به ربیوس هاگرید رای می دم چون با تمام تلاشش لیست شخصیت هارو به روز می کنه به چندتا از انجمن های زیر دستش که نگاه کردم دیدم که داره تاپیک های خاک خورده رو راه می ندازه همون ززبازار همچنین تمام تلاششو برای بهترین کار انجام می ده پس رای من ربیوس هاگرید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
جزئیات کاربر

آهههه... من به طور کلی مخالف این نوع رأی گیری هستم چون کاربران سایت دو دستهن، اونایی که توی رول فعالیت میکنن و اونایی که توی تاپیکهای غیر رول فعالیت میکنن. حالا یه عدهی معمولا معدود هم مشترکن.
اون دستهی رول که تعدادشون هم بیشتره فقط فرومهای رول رو در نظر میگیرن و اون عدهی غیر رول فقط فرومهای غیر رول.
این باعث میشه که مثلا منی که فقط توی غیر رول هستم فقط ناظرهای فرومهای غیر رول مد نظرم باشه، کسی که رول کار میکنه فقط ناظرای فرومهای رول.
مثلا این همه ملت به هاگرید عزیز رأی دادن ولی من تا بحال اصلا کار ایشون رو ندیدم بنابراین اگه به «بلیز» رأی میدم از سر ناچاریه دلیلش اینه که بقیه رو ندیدم
ولی رأی من بلیزه چون انصافا داره فوقالعاده کار میکنه توی فرومی مثل تالار اسرار. هم نظارت میکنه هم پست میزنه بحث مىکنه. بسیار فعال و پویا.
بلیز زابینی
اون دستهی رول که تعدادشون هم بیشتره فقط فرومهای رول رو در نظر میگیرن و اون عدهی غیر رول فقط فرومهای غیر رول.
این باعث میشه که مثلا منی که فقط توی غیر رول هستم فقط ناظرهای فرومهای غیر رول مد نظرم باشه، کسی که رول کار میکنه فقط ناظرای فرومهای رول.
مثلا این همه ملت به هاگرید عزیز رأی دادن ولی من تا بحال اصلا کار ایشون رو ندیدم بنابراین اگه به «بلیز» رأی میدم از سر ناچاریه دلیلش اینه که بقیه رو ندیدم
ولی رأی من بلیزه چون انصافا داره فوقالعاده کار میکنه توی فرومی مثل تالار اسرار. هم نظارت میکنه هم پست میزنه بحث مىکنه. بسیار فعال و پویا.
بلیز زابینی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج